ALL I AM BEAUTY primer

ALL I AM Glow Primer kan ge huden lyster och verkar återfuktande. Glow Primer funkar också bra som en quick fix för att direkt ge fint skimmer. Primern passar till alla hudtyper och kan ge trött hud ny energi från ingredienser som squalene, enzymer och antioxidanter.

Populärt inom ALL I AM BEAUTY primer

  • ALL I AM BEAUTY Glow Primer 01 Light

    ALL I AM BEAUTY Glow Primer 01 Light
    Denna primer ger huden en strålande lyster samtidigt som den är återfuktande. ALL I AM Glow Primer innehåller mängder av vitaminer och fukt som ger huden en mjuk, skinande lyster samtidigt som trött hud får ny energi. Primern innehåller antioxidanter, fruktenzymer från granatäpple och Squalane som ger den ultimata vitamin- och fuktighetsboosten. Glow Primer fungerar utmärkt som en ”quickfix” eftersom den direkt livar upp huden och ger ett fint skimmer, fukt och det perfekta glowet. Finns nu i två fina nyanser, 01 som är originalet och 02 som är en mörkare nyans.Användning:Applicera på din hud över fuktighetskräm och innan du eventuellt applicerar foundation eller använd som en highlighter genom att applicera glow primer på ansiktets högsta punkter. Du kan även använda som den är eller blanda den med din foundation / dagcreme för en perfekt lyster.Passar alla hudtyper.30 mlALL I AM BEAUTY Glow Primer 01 Light
  • ALL I AM BEAUTY Beauty Glow Primer 02 Dark

    ALL I AM BEAUTY Beauty Glow Primer 02 Dark
    Denna primer ger huden en strålande lyster samtidigt som den är återfuktande. ALL I AM Glow Primer innehåller mängder av vitaminer och fukt som ger huden en mjuk, skinande lyster samtidigt som trött hud får ny energi. Primern innehåller antioxidanter, fruktenzymer från granatäpple och Squalane som ger den ultimata vitamin- och fuktighetsboosten. Glow Primer fungerar utmärkt som en ”quickfix” eftersom den direkt livar upp huden och ger ett fint skimmer, fukt och det perfekta glowet. Finns nu i två fina nyanser, 01 som är originalet och 02 som är en mörkare nyans.Användning:Applicera på din hud över fuktighetskräm och innan du eventuellt applicerar foundation eller använd som en highlighter genom att applicera glow primer på ansiktets högsta punkter. Du kan även använda som den är eller blanda den med din foundation / dagcreme för en perfekt lyster.Passar alla hudtyper.30 mlALL I AM BEAUTY Beauty Glow Primer 02 Dark

Innehåll i Glow Primer

Ingredienslistan som All I Am Beauty angett på sin Glow Primer är relativt kort: Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Benzyl, Salicylate, Linalool, Hexyl, Cinnamal, Benxyl Alcohol, Eugenol, Hydroxycitro, Isoeugenol, Geraniol, Citronellol..

Det kan vara svårt att tolka exakt vad alla dessa molekyler är för något. Läser man produktbeskrivningen framkommer det att deras glowing primer innehåller fruktenzym från granatäpple och Squalane, ett ämne som vi ofta ser i anti-age produkter och som är släkt med kroppseget squalene.

Recensioner på All I AM Glow Primer

Det finns flera källor till recensioner av denna produkter. På LYKO har den fått 27 omdömen och ett snittbetyg på 4 av 5.

Bland bloggare hittar vi en djupgående recension från Sara Rönne som tycker den ger bra glow men inte tillräckligt bra primereffekt.

Recensionerna är senast kollade 2022-12-16

.
ilead