Nagelprodukter för snygga naglar

Att ha snygga naglar som ser vårdade ut är viktigt för ett bra intryck. Nagelvård handlar mycket om att se till att naglarna är jämna och fina. En bra nagelfil är därför viktigt att ha hemma. Om du vill måla naglarna finns det många olika färger på nagellack.

Här hittar du många bra nagelprodukter, allt från nagellacker till nagelsaxar och lösnaglar. Vill du veta mer om en speciell produkt, klickar du dig enkelt vidare och får se fler bilder och förslag på andra relaterade produkter.

Kategorier av nagelprodukter: Nagellack | Lösnaglar | Nagelvård

Populärt inom nagelprodukter

 • Essie Gel Couture Pre-Show Jitters, 13 ml Essie Nagellack

  Essie Gel Couture Pre-Show Jitters, 13 ml Essie Nagellack
  13 ml, Gel Couture är en nagellacksserie från Essie med en härlig blandning av vackra färger! Upplev den lyxiga salongskänslan med Gel Couture - ett snabbt och smidigt sätt att få salongsfixade naglar hemma. Gellacket ger dig en gel-manikyr i två enkla steg, utan UV-lampa. Borstens unika design är vridformad och gör det enkelt att applicera - för en stadig precision med en perfekt färgtäckning. Avsluta med ett lager av överlacket Gel Couture Top Coat för en långvarig och skinande finish.Användning: Applicera två lager av din favoritnyans, avsluta sedan med ett lager av överlacket Gel Couture Top Coat.
 • Stainless Steel Cuticle Scissors, Tweezerman Nagelvård

  Stainless Steel Cuticle Scissors, Tweezerman Nagelvård
  Tweezermans klassiska nagelbandssax i rostfritt stål med ergonomiska handtag och vassa, böjda knivblad.
 • Depend Nagelfil Fin-Extra-Fin, Depend Nagelvård

  Depend Nagelfil Fin-Extra-Fin, Depend Nagelvård
  Nail File Fine/Extra Fine är en nagelfil med 240 respektive 320 grit på vardera sida. Passar till: naturliga naglar, tånaglar och lösnaglar. Ger den perfekta slutfinishen på nageltoppen.
 • Essie Gel Couture Top Coat, 13.5 ml Essie Nagellack

  Essie Gel Couture Top Coat, 13.5 ml Essie Nagellack
  13.5 ml, Snabbtorkande topplack som förseglar och skyddar ditt nagellack. Ger en extra glossy finish.

Fler tips på nagelprodukter

 • Mavala Nail Polish Remover, 100 ml Mavala Nagellacksremover

  Mavala Nail Polish Remover, 100 ml Mavala Nagellacksremover
  100 ml, Mavala Nail Polish Remover - En skonsam nagellacksremover utan aceton. Avlägsnar lack från dina naglar snabbt och enkelt. Innehåll: 100 ml
 • Gel iQ, Depend Nagellack

  Gel iQ, Depend Nagellack
  Ny gelformula med högt iQ. Snabb och enkel applicering som ger ett superglansigt resultat med plumpig-effekt som skiljer sig från ett vanligt nagellack. NO PREP innebär att du inte behöver förbereda din naturliga nagel med filning eller behandla med stark primer som kan försämrar din nagelkvalitet, vilket ska undvikas. Gel iQ behöver bara lätt rengöring med en mild Pre-Cleanser innan du utför din lackbehandling. UV/LED-lampan är speciellt utvecklad med en härdningstid på 30 sekunder i varje applikationssteg. Symbiosen mellan lampa och lack ger en självutjämning där eventuella ränder försvinner under härdningen, även om du inte lackat helt jämnt. Efter härdning av topplacket i lampan återstår rengöring med High Shine Cleanser som framkallar en fantastisk glans och färgåtergivning. Lacket är nu härdat, torrt och kan direkt vidröras och klarar stötar. Gel iQ ger ett mycket hållbart resultat i upp till 14 dagar.
 • OPI Nail Lacquer, Bubble Bath, 15 ml OPI Alla färger

  OPI Nail Lacquer, Bubble Bath, 15 ml OPI Alla färger
  15 ml, Nagellacken från OPI är otroligt populära och har blivit världskända genom ledorden kvalitet och säkerhet. De vinner alltid bäst i test och är superenkla att applicera. Den unika formulan ger ett blankt och snyggt resultat som är mycket slitstarkt vilket också gör att det sitter på längre än vad andra lack gör. OPI kommer i ett stort antal trendsättande och unika färger, och nya färger skapas hela tiden.
 • Essie Expressie 190 Seize the Minute 10 ml

  Essie Expressie 190 Seize the Minute 10 ml
  Expressie är ett snabbtorkande nagellack från Essie. Ger naglarna både färg och glans och torkar på en minut. Den vinklade borsten gör att nagellacket är lätt att applicera med båda händerna. Den korta torktiden är perfekt när du är på språng. Baslack och topplack behövs inte.
 • Infinite Shine, 15 ml OPI Nagellack

  Infinite Shine, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Utstråla ‘Big Zodiac Energy’ med förtrollande nyanser från OPI’s höstkollektion. OPI:s Infinite Shine är ett nagellack i tre steg som håller länge och ger en gelliknande glans som håller i 11 dagar.Använd med Infinite Shine Primer och Infinite Shine Gloss för längre hållbarhet.
 • Wonder Nail Polish, 6 ml IsaDora Nagellack

  Wonder Nail Polish, 6 ml IsaDora Nagellack
  6 ml, Vårt ikoniska nagellack med snabbtorkande och långvarig effekt, tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. . Vårt ikoniska Wonder Nail, som är en favorit bland många, kommer nu att finnas tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. Välj nyans beronde på humör och för att komplettera din look för dagen. I det nya sortimentet finns allt du behöver – kalla och neutrala färger, härligt mjuka pastellfärger, lysande, ljusa färger och intensivt mörka nyanser. Vår unika borste är extra bred och har utformats på ett innovativt sätt för att ge en fullständig och jämn täckning utan ränder. Den exklusiva formulan är snabbtorkande, flagnar inte och är speciellt framtagen för hålla länge utan att blekna. Favoritvalet Wonder Nail, i ett brett utbud av 40 glossiga nyanser. Utforska, upptäck och skapa din unika look!. • Långvarigt, rikt pigmenterat resultat • Nytt färgutbud – 40 färgstarka nyanser för varje humör och look • Jämnt, heltäckande resultat utan ränder – tack vare den unika, extra breda borsten • Högpresterande formula som torkar snabbt och varken flagnar eller bleknar. Filmbildande polymerer – fäster och är slitstarkt. Mjukningsmedel – ger hållbarhet och flexibilitet. Reologiska tillsatser – för ett resultat som håller länge.. För ett mer långvarigt och felfritt resultat, rekommenderar vi att du applicerar vårt Nail Wonder 3-in-1 som fungerar både som bas- och topplack. Applicera varannan dag för förlänga nagellackets hållbarhet ytterligare. . CRUELTY FREE. CLINICALLY TESTED. FRAGRANCE FREE. VEGAN-FRIENDLY
 • 7day Hybrid Polish, Depend Nagellack

  7day Hybrid Polish, Depend Nagellack
  Depend Minilack O2 har en perfekt storlek på 5 ml och en patenterad formula som släpper igenom 30% mer syre till nageln än ett vanligt nagellack vilket har en positiv inverkan på nagelns kvalitet. Lacket är lätt att applicera med den specialdesignade penseln som är platt och klippt med rundad kant och extra följsam. Flaskan är försedd med symboler som visar lackets täckningsgrad, täckande, halvtäckande eller transparent. Kollektionerna uppdateras regelbundet med säsongens trendigaste färger. En riktig klassiker, liten, trendig och så prisvärd att du kan hänge dig med ett för varje outfit i garderoben.
 • 1944 Paris Nagellack Vegan Megane

  1944 Paris Nagellack Vegan Megane
  1945 Paris veganska nagellack har utvecklats specifikt för att vara mer skonsamma för naglarna och mer miljövänliga. Nagellacket kommer i flera olika nyanser och varje nyans har döpts efter en kvinna som jobbar på 1944 Paris. Nagellacket ger ett hållbart resultat och ger en fantastisk glans, samtidigt som nageln skyddas. Det är tillverkat av upp till 75% biobaserade ingredienser av naturligt ursprung, vilket gör det till ett av dem mest hälsosamma nagellacken på marknaden. En perfekt kombo helt enkelt, vård och skönhet i ett!Ett naturligt nagellack med professionellt resultat VeganCruelty-freeAnvändning:Måla ett tunt lager av nagellacket genom att placera penseln en bit ovanför nagelbandet och svep uppåt mot toppen av nageln. Om färgen upplevs tunn kan du måla på ett lager till. Vänta tills det första lagret torkar ordentligt innan du målar på ett andra lager på samma sätt.Vi rekomenderar att använda bas- och topplack för bästa resultat.11,5 ml1944 Paris Nagellack Vegan Megane
 • Iconails Gel Lacquer, 10,5 ml Catrice Nagellack

  Iconails Gel Lacquer, 10,5 ml Catrice Nagellack
  10,5 ml, Nagellack som ger perfekt gelliknande glans och maximal hållbarhet. Tack vare GLOSS SEAL’RTM-teknologin ger den här formulan med acaiolja dina naglar extra mycket glans. Kommer nu i fler färger och effekter!
 • Nail Lacquer, 15 ml OPI Nagellack

  Nail Lacquer, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Nagellacken från OPI är otroligt populära och har blivit världskända genom ledorden kvalitet och säkerhet. De vinner alltid bäst i test och är superenkla att applicera. Den unika formulan ger ett blankt och snyggt resultat som är mycket slitstarkt vilket också gör att det sitter på längre än vad andra lack gör. OPI kommer i ett stort antal trendsättande och unika färger, och nya färger skapas hela tiden.
 • Max Factor Nailfinity X-Press Gel Nail Polish 12ml (Various Shades) - Backstage 875

  Max Factor Nailfinity X-Press Gel Nail Polish 12ml (Various Shades) - Backstage 875
  Gör dina naglar vackra med Max Factors Nailfinity gel nail polish. Detta nagellack är utformat för att ge den där professionella manikyren (utan att man använder UV-ljus). Det omsluter dina naglar i en högkvalitativ, glansig färg. Kollektionen har ett stort urval av nyanser att välja bland, så det finns en färg för varje sinnesstämning. Smidiga, effektfulla pigment glider över nagelns yta och blir till en jämn täckning. Det gellika lacket är utformat för att vara länge, ger en kraftfull, flagningsfri finish för en färg som varar. Detta nagellack är enkelt att ta bort utan att det behöver blötas upp. Det ger salongsvärdiga resultat bekvämt hemma hos dig själv.
 • Nail Polish, Kure Bazaar Nagellack

  Nail Polish, Kure Bazaar Nagellack
  De prisbelönta nagellacken från Kure Bazaar sätter färg i livet. Formulerade med de allra renaste ingredienser är dessa nagellack 10-FREE och 100% vegansk formula. Med sitt breda färgutbud bevisar Kure Bazaar att hållbara och naturliga nagellack inte ger avkall på kvalitet eller färg! Den smidiga borsten gör det lätt att måla ett jämt lager. Ett lager ger en mjuk, vinröd nyans medan två lager ger en mer amaronefärgad och djup vinröd nyans. Kombinera gärna nagellacket med Kure Bazaars under- och överlack för extra lång hållbarhet. Kure Bazaars nagellack är snabbtorkande och består av 90% naturmaterial. De innehåller bland annat bomull, potatis, majs, cellulosa och vete. Formulan är berikad med kiselrik bambuextrakt och vitamin E från solrosolja vilket bevarar och främjar naglarnas hälsa.
 • Nail Polish, Kure Bazaar Nagellack

  Nail Polish, Kure Bazaar Nagellack
  De prisbelönta nagellacken från Kure Bazaar sätter färg i livet. Formulerade med de allra renaste ingredienser är dessa nagellack 10-FREE och 100% vegansk formula. Med sitt breda färgutbud bevisar Kure Bazaar att hållbara och naturliga nagellack inte ger avkall på kvalitet eller färg! Den smidiga borsten gör det lätt att måla ett jämt lager. Ett lager ger en mjuk, vinröd nyans medan två lager ger en mer amaronefärgad och djup vinröd nyans. Kombinera gärna nagellacket med Kure Bazaars under- och överlack för extra lång hållbarhet. Kure Bazaars nagellack är snabbtorkande och består av 90% naturmaterial. De innehåller bland annat bomull, potatis, majs, cellulosa och vete. Formulan är berikad med kiselrik bambuextrakt och vitamin E från solrosolja vilket bevarar och främjar naglarnas hälsa.
 • Mavala Manikyrpinnar, Mavala Nagelvård

  Mavala Manikyrpinnar, Mavala Nagelvård
  Applicera nagelbandscreme eller nagelbandsremover runt nagelkonturen. För sedan tillbaka nagelbanden med manikyrpinnens sneda ände som inlindats i bomull. Använd manikyrpinnens spetsiga ände till att rengöra under nagelspetsarna eller avlägsna nagellack.
 • Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack

  Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack
  15 ml, Ecooking nagellack finns i 16 färger, allt från neutrala till livliga nyanser. Neglelak 01 - NudeNeglelak 02 - ClayNeglelak 03 - Dusty roseNeglelak 04 - PinkNeglelak 05 - Apple redNeglelak 06 - RaspberryNeglelak 07 - PlumNeglelak 08 - BlackNeglelak 09 - NavyNeglelak 10 - Leaf greenNeglelak 11 - Off whiteNeglelak 12 - Light greyNeglelak 13 - GreyNeglelak 14 - OrangeNeglelak 15 - PurpleNeglelak 16 - Petrol Base Coat, Nagellack och Top Coat innehåller bland annat:Naturligt bambuextrakt som stärker naglarna.Naturligt vitamin E, en stark antioxidant som vårdar naglarna och skyddar mot fria radikaler.Naturligt glycerin som ger fukt och vård till naglarna. Vegansk, parfymfri och dermatologiskt testad.
 • Nature Strong, 15 ml OPI Nagellack

  Nature Strong, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Växtbaserad kraft har inga gränser med denna lilatonade nyans. Ta med dig lite natur vart du än går med detta rosa nagellack av naturligt ursprung. OPI Nature Strong är OPI:s första nagellack av naturligt ursprung som håller i upp till sju dagar. Använd ditt naturliga nagellack med Nature Strong Top Coat för längre hållbarhet. Tillverkad i USA.
 • Nail Polish, 13,5 ml Essie Nagellack

  Nail Polish, 13,5 ml Essie Nagellack
  13,5 ml, Essies produktfördelar: • Brett färgutbud i flera olika nyanser och slutresultat. • Felfri täckning och enastående hållbart slutresultat. • Pensel anpassad för alla nagelstorlekar för applikation utan strimmor. • Vegansk formula - utan ingredienser av animaliskt ursprung. För bäst resultat: Steg 1: applicera en droppe essie Apricot Cuticle Oil på varje nagel för att mjuka upp nagelbanden. Torka försiktigt av överflödiga rester från oljan från naglarna. Steg 2: applicera ett lager essie Strong Start Base Coat. Steg 3: applicera två lager essie nagellack. Steg 4: avsluta med en top coat som du föredrar. Testa förslagsvis essie Gel Setter Top Coat för gel-effekt på färg och glans, eller essie Speed Setter Top Coat för att lacket ska torka snabbt.
 • Classic Color, 15 ml OPI Nagellack

  Classic Color, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Samoan Sand A warm beige-pink nail polish.
 • Gel Couture Matte Top Coat, 13,5 ml Essie Nagellack

  Gel Couture Matte Top Coat, 13,5 ml Essie Nagellack
  13,5 ml, Salongskvalitet & långvarig stadga i 2 enkla steg. Gel Couture Matte Top Coat från essie är ett två-stegssystem för en långvarig hemma-manikyr. Varaktigt nagellack som sitter bra + matt överlack. Tvinnat skaft för god täckning och perfekt applicering. Vegansk formula*. *Utan ingredienser av animaliskt ursprung. Steg 1: applicera 2 lager Gel Couture nagellack på rena naglar. Steg 2: applicera Gel Couture Matte Top Coat för lyxig, matt finish.
 • Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack

  Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack
  15 ml, Ecooking nagellack finns i 16 färger, allt från neutrala till livliga nyanser. Neglelak 01 - NudeNeglelak 02 - ClayNeglelak 03 - Dusty roseNeglelak 04 - PinkNeglelak 05 - Apple redNeglelak 06 - RaspberryNeglelak 07 - PlumNeglelak 08 - BlackNeglelak 09 - NavyNeglelak 10 - Leaf greenNeglelak 11 - Off whiteNeglelak 12 - Light greyNeglelak 13 - GreyNeglelak 14 - OrangeNeglelak 15 - PurpleNeglelak 16 - Petrol Base Coat, Nagellack och Top Coat innehåller bland annat:Naturligt bambuextrakt som stärker naglarna.Naturligt vitamin E, en stark antioxidant som vårdar naglarna och skyddar mot fria radikaler.Naturligt glycerin som ger fukt och vård till naglarna. Vegansk, parfymfri och dermatologiskt testad.
 • Classic Color, 15 ml OPI Nagellack

  Classic Color, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Sweet Heart The sweetest, softest pale pink nail polish.
 • Nail Lacquer Brown to Earth, 15 ml OPI Nagellack

  Nail Lacquer Brown to Earth, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml,
 • Gelly Hi Shine Nail Paint, 10 ml Barry M Nagellack

  Gelly Hi Shine Nail Paint, 10 ml Barry M Nagellack
  10 ml,
 • Wonder Nail Polish, 6 ml IsaDora Nagellack

  Wonder Nail Polish, 6 ml IsaDora Nagellack
  6 ml, Vårt ikoniska nagellack med snabbtorkande och långvarig effekt, tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. . Vårt ikoniska Wonder Nail, som är en favorit bland många, kommer nu att finnas tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. Välj nyans beronde på humör och för att komplettera din look för dagen. I det nya sortimentet finns allt du behöver – kalla och neutrala färger, härligt mjuka pastellfärger, lysande, ljusa färger och intensivt mörka nyanser. Vår unika borste är extra bred och har utformats på ett innovativt sätt för att ge en fullständig och jämn täckning utan ränder. Den exklusiva formulan är snabbtorkande, flagnar inte och är speciellt framtagen för hålla länge utan att blekna. Favoritvalet Wonder Nail, i ett brett utbud av 40 glossiga nyanser. Utforska, upptäck och skapa din unika look!. • Långvarigt, rikt pigmenterat resultat • Nytt färgutbud – 40 färgstarka nyanser för varje humör och look • Jämnt, heltäckande resultat utan ränder – tack vare den unika, extra breda borsten • Högpresterande formula som torkar snabbt och varken flagnar eller bleknar. Filmbildande polymerer – fäster och är slitstarkt. Mjukningsmedel – ger hållbarhet och flexibilitet. Reologiska tillsatser – för ett resultat som håller länge.. För ett mer långvarigt och felfritt resultat, rekommenderar vi att du applicerar vårt Nail Wonder 3-in-1 som fungerar både som bas- och topplack. Applicera varannan dag för förlänga nagellackets hållbarhet ytterligare. . CRUELTY FREE. CLINICALLY TESTED. FRAGRANCE FREE. VEGAN-FRIENDLY
 • Layla I love Layla Nagellack Peachy Passion

  Layla I love Layla Nagellack Peachy Passion
  De färgstarka nagellacken ur I LOVE LAYLA-serien har snabbt blivit en succé. I LOVE LAYLA-serien kännetecknas av klara rena färger och den karaktäristiska höga kvaliten som gör det till en lyxig upplevelse att måla dina naglar. We Love LAYLA!- Made in Italy5 mlLayla I love Layla Nagellack Peachy Passion
 • Nature Strong, 15 ml OPI Nagellack

  Nature Strong, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Gör den här ljusrosa nyansen till en del av din dagliga rutin. Detta lerfärgade nagellack av naturligt ursprung uppfyller de professionella krav som din livsstil kräver. OPI Nature Strong är OPI:s första nagellack av naturligt ursprung som håller i upp till sju dagar. Använd ditt naturliga nagellack med Nature Strong Top Coat för längre hållbarhet. Tillverkad i USA.
 • Gelly Hi Shine Nail Paint, 10 ml Barry M Nagellack

  Gelly Hi Shine Nail Paint, 10 ml Barry M Nagellack
  10 ml,
 • OPI Nail Lacquer, Passion, 15 ml OPI Nagellack

  OPI Nail Lacquer, Passion, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Nagellacken från OPI är otroligt populära och har blivit världskända genom ledorden kvalitet och säkerhet. De vinner alltid bäst i test och är superenkla att applicera. Den unika formulan ger ett blankt och snyggt resultat som är mycket slitstarkt vilket också gör att det sitter på längre än vad andra lack gör. OPI kommer i ett stort antal trendsättande och unika färger, och nya färger skapas hela tiden.
 • OPI Nail Lacquer, OPI Red, 15 ml OPI Nagellack

  OPI Nail Lacquer, OPI Red, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Nagellacken från OPI är otroligt populära och har blivit världskända genom ledorden kvalitet och säkerhet. De vinner alltid bäst i test och är superenkla att applicera. Den unika formulan ger ett blankt och snyggt resultat som är mycket slitstarkt vilket också gör att det sitter på längre än vad andra lack gör. OPI kommer i ett stort antal trendsättande och unika färger, och nya färger skapas hela tiden.
 • Essie Gel Couture #345 Bubbles Only 13,5ml

  Essie Gel Couture #345 Bubbles Only 13,5ml
  Med Essie Gel Couture kan du skapa salongslik gelmanikyr i två enkla steg, utan att behöva använda UV-lampa. Stryk på lacket direkt på nageln med den unika vridformade penseln.
 • Nail Lacquer, 15 ml OPI Nagellack

  Nail Lacquer, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Nagellacken från OPI är otroligt populära och har blivit världskända genom ledorden kvalitet och säkerhet. De vinner alltid bäst i test och är superenkla att applicera. Den unika formulan ger ett blankt och snyggt resultat som är mycket slitstarkt vilket också gör att det sitter på längre än vad andra lack gör. OPI kommer i ett stort antal trendsättande och unika färger, och nya färger skapas hela tiden.
 • Vitry Magic Touch Nagellacksremover 75 ml

  Vitry Magic Touch Nagellacksremover 75 ml
  Vitry Magic´Touch nagellacksborttagning i burk 75 ml - acetonfri.Vitry Magic Touch - fantastisk nagellacksborttagning utan aceton som snabbt och effektivt avlägsnar nagellacket och inga bomullsrondeller behövs! Användning: Stoppa fingertoppen i flaskan så vätskan täcker nageln och en bit till. Rör på fingret för att få bort nagellacket. Vitry Magic Touch Nagellacksremover 75 ml
 • Mavala Nail Color Cream, 53 London, 5 ml Mavala Alla färger

  Mavala Nail Color Cream, 53 London, 5 ml Mavala Alla färger
  5 ml, Mavalas minilack bygger på en enkel men genial idé. Tack vare det mindre formatet hinner men använda nagellacket när det är som allra bäst, vilket gör att även resultatet blir därefter. Den fantastiska kvaliteten och det stora utbudet av färger placerar Mavalas minilack helt i en klass för sig. Den lilla storleken gör den ständigt redo för alla omständigheter och gör det möjligt att ha ett brett utbud av olika nyanser hemma.Färg: Djup röd.Innehåll: 5 ml
 • PAESE Hydrobase Under Makeup

  PAESE Hydrobase Under Makeup
  En ögonprimer som är rik på aktiva ingredienser och tar hand om huden runt ögonen på bästa sätt. Ljusar upp och motverkar orsakerna till skuggor, lyfter det övre ögonlocket och ger en upplyftande effekt. Reducerar rynkor med 10 % och återställer hudens densitet.Användning:Applicera en liten mängd på området under ögat och massera försiktigt in.30 mlPAESE Hydrobase Under Makeup
 • Classic Color, 15 ml OPI Alla färger

  Classic Color, 15 ml OPI Alla färger
  15 ml, Chicago Champagne Toast Fine pink champagne with an understated shine.
 • Couleur Caramel Enhancing complexion base n°25 Green

  Couleur Caramel Enhancing complexion base n°25 Green
  Couleur Caramel´s Tinted Enhancing Complexion Base (green) ger en vacker lyster och synlig färgkorrigering för alla hudtyper. Din hud kommer att älska den lätta konsistensen som absorberas direkt och gör att huden känns uppfriskad och slät. Huden blir synligt korrigerad och skapar en jämn och återfuktad bas som får din foundation att glida på som en dröm och hålla hela dagen. Denna lysteringivande och fuktgivande primer är en sann 2-i-1-produkt som kombinerar smink och hudvård på ett extraordinärt sätt. Enhancing Complexion Base innehåller 5 gånger fler aktiva ingredienser än en genomsnittlig dagkräm. De noggrant utvalda ekologiska ingredienserna som jojobaolja, aprikosolja och mandelolja, lugnar, fuktar och ger näring åt huden. Därför kommer du att älska den: Speciellt utformad för att neutralisera rodnad i huden Ger en vacker lyster och synlig färgkorrigering Har en lätt konsistens som snabbt glider in i huden Gör din hud slät och mjuk Är lätt att applicera Förbättrar applikationen och hållbarheten för din makeup Återfuktar, ger näring och skyddar din hud Låter din hud andas Vegan och cruelty free Har högsta möjliga ekokosmetikcertifiering (COSMOS Organic) Levereras i en snygg och användarvänlig glasflaska med pump och metalllock Användning:Starta din sminkrutin genom att applicera en liten mängd Enhancing Complexion Base med en foundationborste eller med fingrarna över hela ansiktet.30 mlCouleur Caramel Enhancing complexion base n°25 Green
 • Perfect Eye Eyelashes, Depend Nagellack

  Perfect Eye Eyelashes, Depend Nagellack
  Rengöring efter härdning av Depend Gel iQ Top Coat. Tar fram lackets glans och färgåtergivning. Applicera på en bomullspad och tryck den mot nageln. Låt verka i 5 sekunder och dra bort den i nagelns längsgående riktning. OBS Gnugga inte i sidled. Upprepa ytterligare en gång med en ny ren bomullspad.
 • OPI Nail Lacquer I Meta My Soulmate 15 ml, 15 ml OPI Nagellack

  OPI Nail Lacquer I Meta My Soulmate 15 ml, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Fräscha upp naglarna med dessa vackra vårnyanser från OPI's Me, Myself and OPI kollektion. Nail Lacquer är OPI:s ursprungliga nagellacksformula som ger perfekt täckning och glans. Nail Lacquer finns i över 100 nyanser och håller i upp till 7 dagar.
 • O2 Nail Polish, 5 ml Depend Nagellack

  O2 Nail Polish, 5 ml Depend Nagellack
  5 ml, Depend O2 Nail Polish har en perfekt storlek på 5 ml och en patenterad formula som släpper igenom 30% mer syre till nageln än ett vanligt nagellack vilket har en positiv inverkan på nagelns kvalitet. Lacket är lätt att applicera med den specialdesignade penseln som är platt och klippt med rundad kant och extra följsam. Flaskan är försedd med symboler som visar lackets täckningsgrad, täckande, halvtäckande eller transparent. Kollektionerna uppdateras regelbundet med säsongens trendigaste färger. En riktig klassiker! Liten, trendig och så prisvärd att du kan hänge dig med ett lack för varje outfit i garderoben.
 • Mavala 002 Protective Base Coat, 10 ml Mavala Nagellack

  Mavala 002 Protective Base Coat, 10 ml Mavala Nagellack
  10 ml, Ett dubbelverkande underlack som skyddar nagels yta och förbättrar nagellackets vidhäftningsförmåga. Mavala 002 underlack bevarar naglarnas smidighet och förlänger manikyrens hållbarhet.
 • Nail Lacquer Feelin Berry Glam, 15 ml OPI Nagellack

  Nail Lacquer Feelin Berry Glam, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Nail Lacquer är OPI:s ursprungliga nagellacksformula. Använd ditt nagellack med OPI:s baslack och topplack för längre hållbarhet. Användning: 1. Börja med att applicera 1 lager av OPI Natural Nail Base Coat på väl rengjorda naglar. 2. Skaka flaskan med din Nail Lacquer nyans väl så att pigmentetn mixas (det kommer göra så att resultatet inte blir randigt) 3. Applicera 2 tunna lager Nail Lacquer och glöm inte tippen av nageln för extra lång hållbarhet. 4. Applicera 1 lager av OPI Top Coat. Glöm inte tippen av nageln. 5. För ett extra snabbtorkande resultat – applicera 2 droppar av OPI Drip Dry på varje nagel.
 • Mavala Nagelvård Efter Gelnaglar

  Mavala Nagelvård Efter Gelnaglar
  Nagelset från Mavala. Detta set är perfekt att använda om du känner att dina naglar är mjuka, bryts lätt, är ojämna och skadade. Innehåller:Nagelförstärkare 2-Fas 2x5ml - Används som ett skyddande underlack på oljefria naglar. Skyddar och stärker ömtåliga naglar medan de växer sig starka igen.  Nagelbandsolja 5ml - Appliceras dagligen. En blandning av botaniska oljor som ger näring till naglar och nagelband. Masseras in. Ger friska naglar och mjuka och smidiga nagelband. Mavala Nagelvård Efter Gelnaglar
 • Infinite Shine Color, 15 ml OPI Nagellack

  Infinite Shine Color, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Set In Stone This taupe-y brown long wear nail polish on my nails is a done deal.
 • essence Fake It 'Till You Make It! Artificial Pre-Glued Nails 03 Get Y

  essence Fake It 'Till You Make It! Artificial Pre-Glued Nails 03 Get Y
  För skönhetsälskare som alltid har drömt om unika nagelkonstdesigner – utan ett besök till nagelsalongen: essence fake it 'till you make it! artificial pre-glued nails. De 12 självhäftande lösnaglarna finns i 5 olika storlekar som antingen passar tumme, pek-, mellan-, ring- och lillfinger. Det finns flera olika designer att välja mellan, från holografiskt skimmer till lekfullt mönster och glittrig stil till diskret och cool. Tack vare den enkla appliceringen kan du pröva på alla olika stilar! Applicera helt enkelt lösnageln på den naturliga nageln och ta bort dem lika lätt genom att blötlägga dem i varmt tvålvatten. Varning: Undvik kontakt med hud och ögon. Förvara utom räckhåll för barn.essence Fake It 'Till You Make It! Artificial Pre-Glued Nails 03 Get Y
 • Seche Condition Keratin Cuticle Oil, 15 ml Seche Nagelvård

  Seche Condition Keratin Cuticle Oil, 15 ml Seche Nagelvård
  15 ml, Återfukta och mjukgör torra, spruckna nagelband med Seche Condition. I ett enda svep tillförs huden en kraftfull blandning av keratin, jojoba, mandelolja samt vitamin E. Den lätta oljan ger näring utan att lämna en fet hinna. Daglig användning håller nagelbanden smidiga och återfuktade medan även naglarna blir starkare.Användning:Massera försiktigt in oljan över nagelbanden dagligen.
 • Infinite Shine, 15 ml OPI Nagellack

  Infinite Shine, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Den här julen lanserar OPI “Terribly Nice” med 14 Limited Edition metallics, skimmers och glitters i serierna Infinite Shine och Nail Lacquer. OPI:s Infinite Shine är ett nagellack i tre steg som håller länge och ger en gelliknande glans som håller i 11 dagar. Använd med Infinite Shine Primer och Infinite Shine Gloss för längre hållbarhet.
 • OPI Nail Lacquer I Sold My Crypto 15 ml, 15 ml OPI Nagellack

  OPI Nail Lacquer I Sold My Crypto 15 ml, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Fräscha upp naglarna med dessa vackra vårnyanser från OPI's Me, Myself and OPI kollektion. Nail Lacquer är OPI:s ursprungliga nagellacksformula som ger perfekt täckning och glans. Nail Lacquer finns i över 100 nyanser och håller i upp till 7 dagar.
 • Depend French Look Beige Short

  Depend French Look Beige Short
  Lösnaglar för en perfekt fransk manikyr på bara några minuter. Flexi-Thin ger den ultimata passformen, är enkla att applicera och har en högglansig yta som varken flagnar eller tappar färg. Lim medföljer.Användning:Sätt bakkanten av lösnageln nära intill nagelbandet och vik långsamt ner lösnageln mot din egen nagel så att limmet hinner fördela sig över hela nageln.Tryck ordentligt i 5-10 sekunder. Utförlig bruksanvisning i förpackningen.Depend French Look Beige Short
ilead