Nagelprodukter för snygga naglar

Att ha snygga naglar som ser vårdade ut är viktigt för ett bra intryck. Nagelvård handlar mycket om att se till att naglarna är jämna och fina. En bra nagelfil är därför viktigt att ha hemma. Om du vill måla naglarna finns det många olika färger på nagellack.

Här hittar du många bra nagelprodukter, allt från nagellacker till nagelsaxar och lösnaglar. Vill du veta mer om en speciell produkt, klickar du dig enkelt vidare och får se fler bilder och förslag på andra relaterade produkter.

Kategorier av nagelprodukter: Nagellack | Lösnaglar | Nagelvård

Populärt inom nagelprodukter

 • Tweezerman Stainless Steel Nail Scissors

  Tweezerman Stainless Steel Nail Scissors
  Elegant design med skarpa, tunga knivblad som enkelt klipper naglarna på både fingrarna och tårna. Kan även användas för att klippa nagelbanden.
 • Niegeloh Solingen Topinox Nagelsax Rostfritt Stål 9cm

  Niegeloh Solingen Topinox Nagelsax Rostfritt Stål 9cm
  Klassisk handslipad nagelsax med en diskret böjd klinga för en perfekt klippning. Nagelsaxens blad är individuellt vässade och finslipade för hand för bästa precision. 9cm Topinox är en linje produkter av absolut högsta kvalitet, tillverkade i Tyskland. Endast högvärdigt rostfritt stål av högsta kvalitet används, vilket ger en skärpa som varar en livstid. Alla produkter slipas, testas och färdigställs för hand för att säkerställa högsta precision. Produkterna är steriliserbara, rostfria, nickelfria och icke allergiframkallande.Niegeloh Solingen Topinox Nagelsax Rostfritt Stål 9cm
 • Tweezerman Stainless Steel Cuticle Scissors

  Tweezerman Stainless Steel Cuticle Scissors
  Tweezermans klassiska nagelbandssax i rostfritt stål med ergonomiska handtag och vassa, böjda knivblad.
 • Depend Nail File Fine/Extra Fine

  Depend Nail File Fine/Extra Fine
  Nail File Fine/Extra Fine är en nagelfil med 240 respektive 320 grit på vardera sida. Passar till: naturliga naglar, tånaglar och lösnaglar. Ger den perfekta slutfinishen på nageltoppen.

Fler tips på nagelprodukter

 • Essie Nail Polish 01 Blanc - 13 ml

  Essie Nail Polish 01 Blanc - 13 ml
  13 ml, Essie nagellack har en fantastisk borste för exakt applicering och mängd. Nagellackets formula håller hög salongskvalité och gör att lacket håller länge. För att uppnå bästa resultat rekommenderas två lager nagellack samt ett avslutande överlack. Vänta alltid två minuter mellan varje lackning.
 • Essie Hard To Resist Violet 0 - 13,5 ml

  Essie Hard To Resist Violet 0 - 13,5 ml
  13,5 ml, Teknologi som stärker, vårdar och hjälper till med att låsa in fukt för att stärka upp och öka flexibiliteten i nagelns lager och därmed förbättra nagelns motstånd från daglig påverkan. 96 % ansåg att naglarna omedelbart kändes bättre skyddade*. *Användartest, 50 personer.
 • OPI Infinite Shine 2.0 We the Female - 15 ml

  OPI Infinite Shine 2.0 We the Female - 15 ml
  15 ml, We the Female You're hereby authorized to wear this empowering garnet long wear nail polish.
 • OPI Nature Strong Simply Radishing - 15 ml

  OPI Nature Strong Simply Radishing - 15 ml
  15 ml, Den här diskreta nyansen är grönsaksrikets drottning. Låt dig inspireras av naturens skönhet med ett nagellack av naturligt ursprung. OPI Nature Strong är OPI:s första nagellack av naturligt ursprung som håller i upp till sju dagar. Använd ditt naturliga nagellack med Nature Strong Top Coat för längre hållbarhet. Tillverkad i USA.
 • OPI Nail Lacquer Pink-ing Of You NLS95 15ml

  OPI Nail Lacquer Pink-ing Of You NLS95 15ml
  Nail Lacquer Pink-ing of You är ett vackert rosa nagellack med blå undertoner som passar perfekt varje kväll, oavsett vart du ska.
 • Essie LOVE by Essie 80% Plant-based Nail Color 190 Walking The Walk

  Essie LOVE by Essie 80% Plant-based Nail Color 190 Walking The Walk
  LOVE by essie är essies första 80 % växtbaserade nagellack med ingredienser utvunna från bomull, majs och sockerrör och ger din manikyr salongskvalitet, hållbarhet och glans. Finns i 20 helt nya pigmenterade färgglada nyanser och lugnare, neutrala färger som du kommer att älska. Skruvkork av 93 % återvunnen plast. Flaska av 25 % återvunnet glas. Vegansk formula*. *Utan ingredienser av animaliskt ursprung.Användning:För bäst resultat: Steg 1: Rengör naglarna. Applicera ett lager LOVE by essie All-In-One Base & Top Coat.Steg 2: Applicera två lager LOVE by essie nagellack. Steg 3: Fullända din manikyr med ett lager LOVE by essie All-In-One Base & Top Coat.Steg 4: Ge dina naglar näring och återfuktning med LOVE by essie Jojoba Cuticle Oil.13,5 mlEssie LOVE by Essie 80% Plant-based Nail Color 190 Walking The Walk
 • Depend Gel iQ In a Gentle Way

  Depend Gel iQ In a Gentle Way
  Ny gelformula med högt iQ. Snabb och enkel applicering som ger ett superglansigt resultat med plumpig-effekt som skiljer sig från ett vanligt nagellack. NO PREP innebär att du inte behöver förbereda din naturliga nagel med filning eller behandla med stark primer som kan försämrar din nagelkvalitet, vilket ska undvikas. Gel iQ behöver bara lätt rengöring med en mild Pre-Cleanser innan du utför din lackbehandling. UV/LED-lampan är speciellt utvecklad med en härdningstid på 30 sekunder i varje applikationssteg. Symbiosen mellan lampa och lack ger en självutjämning där eventuella ränder försvinner under härdningen, även om du inte lackat helt jämnt. Efter härdning av topplacket i lampan återstår rengöring med High Shine Cleanser som framkallar en fantastisk glans och färgåtergivning. Lacket är nu härdat, torrt och kan direkt vidröras och klarar stötar. Gel iQ ger ett mycket hållbart resultat i upp till 14 dagar.
 • Minilack Oxygen, 5 ml Depend Nagellack

  Minilack Oxygen, 5 ml Depend Nagellack
  5 ml, Depend Minilack O2 har en perfekt storlek på 5 ml och en patenterad formula som släpper igenom 30% mer syre till nageln än ett vanligt nagellack vilket har en positiv inverkan på nagelns kvalitet. Lacket är lätt att applicera med den specialdesignade penseln som är platt och klippt med rundad kant och extra följsam. Flaskan är försedd med symboler som visar lackets täckningsgrad, täckande, halvtäckande eller transparent. Kollektionerna uppdateras regelbundet med säsongens trendigaste färger. En riktig klassiker, liten, trendig och så prisvärd att du kan hänge dig med ett för varje outfit i garderoben.
 • Kokie Nail Polish - Smoldering

  Kokie Nail Polish - Smoldering
  Äntligen ett klassiskt nagellack som inte är tråkigt! Dessa iögonfallande, superfina nagellack från Kokie Cosmetics är fantastiska. Flaskorna innehåller en användarvänlig smal borste som säkerställer&hellip:
 • Essie Expressie 100 Busy Beeline 10 ml

  Essie Expressie 100 Busy Beeline 10 ml
  Expressie är ett snabbtorkande nagellack från Essie. Ger naglarna både färg och glans och torkar på en minut. Den vinklade borsten gör att nagellacket är lätt att applicera med båda händerna. Den korta torktiden är perfekt när du är på språng. Baslack och topplack behövs inte.
 • Essie Hard to Resist Advanced Nail Strengthener Clear - 13,5 ml

  Essie Hard to Resist Advanced Nail Strengthener Clear - 13,5 ml
  13,5 ml, essie Hard To Resist Advanced är en nagelförstärkare för svaga och sköra naglar. Kosmetokliniskt testad och transparent formula. 98 % upplevde att naglarna kändes skyddade*. MSM-teknologi som stärker och mjuka och skadade naglar.*Användartest, 50 personer efter 3 dagar.
 • Classic Color, 15 ml OPI Alla färger

  Classic Color, 15 ml OPI Alla färger
  15 ml, My Very First Knockwurst ...and what a magical rosy-nude nail polish rendezvous it was!
 • Essie Expressie Up Up & Away Message 335 - 10 ml

  Essie Expressie Up Up & Away Message 335 - 10 ml
  10 ml, expressie är ett snabbtorkande nagellack från essie. Färg och glans i ett steg som torkar på ca en minut. Den vinklade penseln gör det enkelt att applicera oavsett om du är vänster- eller högerhänt. Universella färger som smickrar de flesta hudtoner. - snabbtorkande formula - färg & glans i ett steg, torkar på ca 1 minut- inget behov av underlack eller överlack - vinklad pensel gör det enkelt att applicera oavsett om du är vänster- eller högerhänt- snabbtorkande, universella färger
 • Minilack, Depend Nagellack

  Minilack, Depend Nagellack
  Tyra – En busig halvfrans som appliceras vid yttre delen av ögat för att ge en naturlig look med Cat Eye-effekt. Intensifiera din makeup med ett par kvalitetsfransar som gör att din look håller hela dagen och kvällen. Handgjorda av naturligt hår (ej från djur) som är speciellt utvalt för absolut bästa kvalité. Fransen har en flexibel, tunn fästyta, är fjäderlätt och ger en naturlig känsla med maximal komfort. Kan återanvändas. Latexfritt longlasting lim medföljer i förpackningen. Utförlig bruksanvisning finns i förpackningen.
 • DUFFBEAUTY Instant Pro Press-On Manicure Classic French

  DUFFBEAUTY Instant Pro Press-On Manicure Classic French
  Classic French är designad för dig som vill uppnå den sofistikerade och tidlösa looken av en fransk manikyr. Naglarna är formade och designade för att skapa den perfekta medium mandelformen som framhäver dina händer och ger en elegant silhuett.DUFFBEAUTY Instant Pro Press-On Manicure Classic French
 • Glo Skin Beauty Loose Base Golden Medium

  Glo Skin Beauty Loose Base Golden Medium
  Glo Skin Beauty Loose PowderDen klassiska formen av mineralfoundation - lös form. Passar alla hudtyper utom den fet/blandhy som vill ha en lätt, mellantäckande foundation. Appliceras med Blender brush eller Ultra Blush.Golden nyanserna passar hudar som har en varm hudton. Varma hudtoner återfinns världen över och tillsammans med Natural är den de mesta förekommande i Sverige. Finns i Light, Medium & Dark.Innehåller vitaminerna A, C, E och grönt the extrakt för en mer vårdande effekt på huden. UVA och UVB skydd.Glo Skin Beauty Loose Base Golden Medium
 • essence The Anti-Yellow Nail Whitener 8 ml

  essence The Anti-Yellow Nail Whitener 8 ml
  8 ml, Missfärgning på naglarna hör till det förgångna tack vare ANTI-YELLOW NAIL WHITENER. Nagellackets mjölkiga textur innehåller citronsyra och blåa skimmerpigment som får naglarna att se ljusare ut och minskar gulnaden.
 • OPI OPI Infinite Shine Suga Cookie - 15 ml

  OPI OPI Infinite Shine Suga Cookie - 15 ml
  15 ml, Låt oss presentera #OPIYourWay-kollektionen: ”Paint It and Glaze It”. Den nya OPI Your Way-kollektionen för våren 2024 har en helt anpassningsbar palett med skimrande och glittrande nyanser som är skapta för att kunna appliceras ovanpå varandra, och skapa oändligt med personliga färgalternativ. Nail Lacquer är OPI:s ursprungliga nagellacksformula som ger perfekt täckning och glans. Nail Lacquer finns i över 100 nyanser och håller i upp till 7 dagar.How to paint it and glaze it:Steg 1: När du har förberett nageln och lagt din Base Coat väljer du vilken cremenyans du vill lägga som bas. Steg 2: Applicera någon av de skimrande och glittrande nyanseren ovanpå din cremenyans.
 • Rosa Nagellim med Pensel 3 Sek, Depend Lösnaglar

  Rosa Nagellim med Pensel 3 Sek, Depend Lösnaglar
  Rosa nagellim för applicering av lösnaglar och nageltippar. Fäster på bara 3 sekunder. Den rosa färgen tar upp naglarnas naturliga utseende. Vid borttagning använd Depend Lösnagelremover.
 • OPI Infinite Shine 2.0 Pompeii Purple - 15 ml

  OPI Infinite Shine 2.0 Pompeii Purple - 15 ml
  15 ml, Pompeii Purple Hot crimson long wear nail polish erupting with purple.
 • Infinite Shine 2.0, 15 ml OPI Nagellack

  Infinite Shine 2.0, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Kyoto Pearl Shimmery white satin long wear nail polish.
 • Crystal Nail Polish Remover, 100 ml Mavala Nagellacksremover

  Crystal Nail Polish Remover, 100 ml Mavala Nagellacksremover
  100 ml, Mavala Crystal Nail Polish Remover - En mild remover som ej doftar starkt och avlägsnar nagellack effektiv men är samtidigt väldigt skonsam mot huden. Passar alla typer av naglar och är acetonfri. En fantastisk remover som ger dig en effektiv och snäll borttagning av ditt nagellack!Innehåll: 100 ml
 • IsaDora Wonder Nail Polish 144 Jade Mint - 6 ml

  IsaDora Wonder Nail Polish 144 Jade Mint - 6 ml
  6 ml, Vårt ikoniska nagellack med snabbtorkande och långvarig effekt, tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. . Vårt ikoniska Wonder Nail, som är en favorit bland många, kommer nu att finnas tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. Välj nyans beronde på humör och för att komplettera din look för dagen. I det nya sortimentet finns allt du behöver – kalla och neutrala färger, härligt mjuka pastellfärger, lysande, ljusa färger och intensivt mörka nyanser. Vår unika borste är extra bred och har utformats på ett innovativt sätt för att ge en fullständig och jämn täckning utan ränder. Den exklusiva formulan är snabbtorkande, flagnar inte och är speciellt framtagen för hålla länge utan att blekna. Favoritvalet Wonder Nail, i ett brett utbud av 40 glossiga nyanser. Utforska, upptäck och skapa din unika look!. • Långvarigt, rikt pigmenterat resultat • Nytt färgutbud – 40 färgstarka nyanser för varje humör och look• Jämnt, heltäckande resultat utan ränder – tack vare den unika, extra breda borsten• Högpresterande formula som torkar snabbt och varken flagnar eller bleknar. Filmbildande polymerer – fäster och är slitstarkt.Mjukningsmedel – ger hållbarhet och flexibilitet.Reologiska tillsatser – för ett resultat som håller länge.. För ett mer långvarigt och felfritt resultat, rekommenderar vi att du applicerar vårt Nail Wonder 3-in-1 som fungerar både som bas- och topplack. Applicera varannan dag för förlänga nagellackets hållbarhet ytterligare. . CRUELTY FREE. CLINICALLY TESTED. FRAGRANCE FREE. VEGAN-FRIENDLY
 • Nail Lacquer Feelin Berry Glam, 15 ml OPI Nagellack

  Nail Lacquer Feelin Berry Glam, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Nail Lacquer är OPI:s ursprungliga nagellacksformula. Använd ditt nagellack med OPI:s baslack och topplack för längre hållbarhet. Användning: 1. Börja med att applicera 1 lager av OPI Natural Nail Base Coat på väl rengjorda naglar. 2. Skaka flaskan med din Nail Lacquer nyans väl så att pigmentetn mixas (det kommer göra så att resultatet inte blir randigt) 3. Applicera 2 tunna lager Nail Lacquer och glöm inte tippen av nageln för extra lång hållbarhet. 4. Applicera 1 lager av OPI Top Coat. Glöm inte tippen av nageln. 5. För ett extra snabbtorkande resultat – applicera 2 droppar av OPI Drip Dry på varje nagel.
 • Catrice Heart Affair Nail Lacquer Love Game - 10,5 ml

  Catrice Heart Affair Nail Lacquer Love Game - 10,5 ml
  10,5 ml, Proffsigt glansig opak finish. Långvarig färg som smickrar alla hudtoner. Finns i tre trendiga nyanser.
 • Gentle Swipe Nail Polish Remover, IsaDora Nagellacksremover

  Gentle Swipe Nail Polish Remover, IsaDora Nagellacksremover
  En mjuk och skonsam nagellacksborttagare med naturliga ingredienser. Att ta bort nagellack kan ibland slita på dina naglar och nagelband. Med 99 % naturliga ingredienser vårdar vårt Gentle Swipe Nail Polish Remover de områden som kan ta skada när du tar bort nagellack. Ta god tid på dig för att removern ska hinna verka, formulan är aceton- och acetatfri. Njut av upplevelsen utan starka dofter och utan att dina naglar torkas ut. • Tar bort nagellacket skonsamt och smidigt • Icke-uttorkande formula lämnar nagelbanden mjuka och smidiga • Fri från aceton och acetat - ingen stark doft Sötmandelolja - återfuktar, ger näring åt naglar och nagelband.
 • OPI Nature Strong Natural Vegan Nail Polish 15 ml (olika nyanser) - Let Nature Take Its Quartz

  OPI Nature Strong Natural Vegan Nail Polish 15 ml (olika nyanser) - Let Nature Take Its Quartz
  Ge naglarna en långvarig färg med OPI Nature Strong Nail Polish. Det veganska nagellacket är tillverkat av upp till 75% ingredienser av naturligt ursprung och ger professionella manikyrresultat hemma.Det högpigmenterade lacket målar naglarna i en rik färg med en otroligt högglansig finish. Välj mellan 30 originella, djärva nyanser och få vackra naglar. Avsluta med Nature Strong Top Coat för längre hållbarhet.Vegansk.Tillverkad i USA.
 • OPI Nail Lacquer My Private Jet - 15 ml

  OPI Nail Lacquer My Private Jet - 15 ml
  15 ml, Nagellacken från OPI är otroligt populära och har blivit världskända genom ledorden kvalitet och säkerhet. De vinner alltid bäst i test och är superenkla att applicera. Den unika formulan ger ett blankt och snyggt resultat som är mycket slitstarkt vilket också gör att det sitter på längre än vad andra lack gör. OPI kommer i ett stort antal trendsättande och unika färger, och nya färger skapas hela tiden.
 • Infinite Shine 2.0, 15 ml OPI Alla färger

  Infinite Shine 2.0, 15 ml OPI Alla färger
  15 ml, You Don't Know Jacques! If you don't know how trendy this taupe long wear nail polish is!
 • Rimmel London 60 Seconds Super Shine Nail Polish #510 Euphoria 8 ml

  Rimmel London 60 Seconds Super Shine Nail Polish #510 Euphoria 8 ml
  Rimmel 60 Seconds Super Shine – perfekt resultat på bara en minut. Med en snabbtorkande formel som ger dig superblanka naglar.
 • Jane Iredale PurePressed Base Refill Golden Tan

  Jane Iredale PurePressed Base Refill Golden Tan
  Pressad mineralfoundation som ger ett mycket hållbart resultat. De mikroniserade mineralerna minimerar porer och fina linjer samtidigt som hudtonen jämnas ut. Som ett steg i jane iredales filosofi att utveckla produkter som både är hudvårdande och vänliga mot miljön kommer PurePressed Base i refills. Dosa köps separat. PurePressed Base refill ger SPF20. De sex mörkaste nyanserna ger SPF 15.Svep runt The Handi-borsten i dosan. Börja sedan att applicera där du önskar mest täckning. Stryk utåt, nedåt. Fortsätt sedan över resten av ansiktet. Applicera Smooth Affair för att få en återfuktad yta för mineralerna att fästa på.Jane Iredale PurePressed Base Refill Golden Tan
 • Sally Hansen Friends Miracle Gel Nail Polish A Moo Point 14.7ml

  Sally Hansen Friends Miracle Gel Nail Polish A Moo Point 14.7ml
  Sally Hansen Friends Miracle Gel Nail Polish A Moo Point 14.7mlMiracle Gel från Sally Hansen är en banbrytande innovation inom nagellack och manikyr. Nagellacket härdar utan UV- eller LED-lampa och&hellip:
 • Rimmel London Super Gel Nail Polish 031 12ml

  Rimmel London Super Gel Nail Polish 031 12ml
  Super Gel Nail Polish är ett gellack som ger dig den perfekta hemmamanikyren. Få ett blankt, spricksäkert och långvarigt resultat med Rimmel London.
 • Sensi Nagelfil Apelsin

  Sensi Nagelfil Apelsin
  Nagelfil från SenSi, med mönster.Sensi Nagelfil Apelsin
 • Nail Polish, Kure Bazaar Nagellack

  Nail Polish, Kure Bazaar Nagellack
  De prisbelönta nagellacken från Kure Bazaar sätter färg i livet. Formulerade med de allra renaste ingredienser är dessa nagellack 10-FREE och 100% vegansk formula. Med sitt breda färgutbud bevisar Kure Bazaar att hållbara och naturliga nagellack inte ger avkall på kvalitet eller färg! Den smidiga borsten gör det lätt att måla ett jämt lager. Ett lager ger en mjuk, vinröd nyans medan två lager ger en mer amaronefärgad och djup vinröd nyans. Kombinera gärna nagellacket med Kure Bazaars under- och överlack för extra lång hållbarhet. Kure Bazaars nagellack är snabbtorkande och består av 90% naturmaterial. De innehåller bland annat bomull, potatis, majs, cellulosa och vete. Formulan är berikad med kiselrik bambuextrakt och vitamin E från solrosolja vilket bevarar och främjar naglarnas hälsa.
 • Morgan Taylor React Extended Wear Base Coat 15 ml

  Morgan Taylor React Extended Wear Base Coat 15 ml
  REACT — Base CoatVad det är:No-Light Extended Wear Base CoatVarför du behöver det:React Base Coat med Gelish Infused Technology ger extra stark färgvidhäftning i upp till 10 dagars användning. Detta hybridbaslack appliceras som vanligt nagellack, utan behov av LED-ljus, och tas enkelt bort utan att blötläggas. Dess fläckskydd hjälper till att bibehålla den naturliga nagelns integritet och gör kunderna nöjda. Bäst av allt, när den används med React Top Coat, kan denna bas användas med ALLA nagellack du redan äger!15 mlMorgan Taylor React Extended Wear Base Coat 15 ml
 • 1944 Paris Nagellack Vegan Marie

  1944 Paris Nagellack Vegan Marie
  1945 Paris veganska nagellack har utvecklats specifikt för att vara mer skonsamma för naglarna och mer miljövänliga. Nagellacket kommer i flera olika nyanser och varje nyans har döpts efter en kvinna som jobbar på 1944 Paris. Nagellacket ger ett hållbart resultat och ger en fantastisk glans, samtidigt som nageln skyddas. Det är tillverkat av upp till 75% biobaserade ingredienser av naturligt ursprung, vilket gör det till ett av dem mest hälsosamma nagellacken på marknaden. En perfekt kombo helt enkelt, vård och skönhet i ett!Ett naturligt nagellack med professionellt resultat VeganCruelty-freeAnvändning:Måla ett tunt lager av nagellacket genom att placera penseln en bit ovanför nagelbandet och svep uppåt mot toppen av nageln. Om färgen upplevs tunn kan du måla på ett lager till. Vänta tills det första lagret torkar ordentligt innan du målar på ett andra lager på samma sätt.Vi rekomenderar att använda bas- och topplack för bästa resultat.11,5 ml1944 Paris Nagellack Vegan Marie
 • Mavala Super Base Minilack Super Base

  Mavala Super Base Minilack Super Base
  Mavala Minilack Super BaseEtt baslack som appliceras före ditt nagellack och ger längre hållbarhet samt skyddar nageln. Nagellack i miniformat med hög kvalitet som är lätta att använda och smidiga att ta med sig! Mavalas minilack bygger på en enkel men genial idé. Tack vare det mindre formatet hinner man använda nagellacket när det är som allra bäst, vilket gör att resultatet blir därefter. Det är dock inte bara storleken som gjort Mavala så populärt - den fantastiska kvaliteten och det stora utbudet av färger har placerat de små nagellacken i en klass för sig. Minilacken är lättaplicerade, ger fantastisk färg som håller länge - och dessutom är de otroligt prisvärda! Användning: Fila och polera naglarna noggrant innan applicering för att få jämna och snyggt formade naglar. Applicera baslacket före ditt nagellack för att ge längre hållbarhet samt skydda nageln. Applicera sedan nagellacket direkt efteråt. Om du önskar en mer intensiv och täckande färg, lägg två lager. För bästa resultat, avsluta med ett överlack för att försegla och skydda nagellacket. Låt torka.5mlMavala Super Base Minilack Super Base
 • Gel Nail Polish, 8 ml essence Nagellack

  Gel Nail Polish, 8 ml essence Nagellack
  8 ml, Clean beauty med en WOW-performans! Dessa gel nail colour-nagellack gör inga kompromisser: de är lätta att applicera tack vare den patenterade, breda ”double-touch”-penseln och de torkar extremt snabbt på bara 40 sekunder. Den hållbara gelfinishen och det stora färgurvalet lämnar inget att önska. Och allt detta med en vegansk, clean beauty-formula med en kort ingrediensförteckning och inga mikroplastpartiklar! Nagellacken är också klimatneutrala tack vare CO2-kompensation.
 • Sally Hansen Good Kind Pure Nail Varnish 11ml (Various Shades) - Rose Petal

  Sally Hansen Good Kind Pure Nail Varnish 11ml (Various Shades) - Rose Petal
  Good Kind Pure Nail Varnish från Sally Hansen är växtbaserad och vegansk och tillhandahåller färg och glans utan skuld. Finns i 23 underbara nyanser, från dämpade nakenbilder till rika röda till pastellfärger. Denna nagellackskollektion har något för alla. Den högpresterande formulan pryder naglarna med en vacker färg och avslutar med en hög glans. Även borsten är växtbaserad, med en ergonomisk form för expertapplikation. Krydda varje dag med denna enastående formula. Vegansk. Cruelty free.
 • Nature Strong, 15 ml OPI Nagellack

  Nature Strong, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Väck ditt hjärtas chakra med denna rosa nyans. Detta romantiska blekrosa nagellack av naturligt ursprung kommer garanterat att vinna ditt hjärta. OPI Nature Strong är OPI:s första nagellack av naturligt ursprung som håller i upp till sju dagar. Använd ditt naturliga nagellack med Nature Strong Top Coat för längre hållbarhet. Tillverkad i USA.
 • Beauty UK Nail Polish no.4 - Rustic Rose

  Beauty UK Nail Polish no.4 - Rustic Rose
  Spana in den nya nagellackskollektionen från Beauty UK - Finns i mängder av vackra nyanser, med förbättrad formula som ger en intensiv täckning!
 • Essie Nail Art Studio Special Effects Gilded Galaxy 17 - 13,5 ml

  Essie Nail Art Studio Special Effects Gilded Galaxy 17 - 13,5 ml
  13,5 ml,
 • OPI Infinite Shine My Private Jet - 15 ml

  OPI Infinite Shine My Private Jet - 15 ml
  15 ml, Ett 3-stegs system som ger din manikyr en glans så skinande att du kan spegla dig i dem. Pigmentrika och effektfulla nyanser som ger dina naglar ett djup samtidigt som du får hållbarheten utan LED-lampa.  PRIME 1: Basecoat som gör att Infinite Shine får längre hållbarhet.  LACKA 2: Välj och vraka bland olika nyanser för att hitta din favorit.  GLOSS 3: Ger en spegelblank glans tills du tar bort Infinite Shine.
 • OPI Classic Color Miami Beet - 15 ml

  OPI Classic Color Miami Beet - 15 ml
  15 ml, Miami Beet This racy red-violet nail polish could be your vice.
 • OPI Nail Lacquer Rosy Future - 15 ml

  OPI Nail Lacquer Rosy Future - 15 ml
  15 ml, Nagellacken från OPI är otroligt populära och har blivit världskända genom ledorden kvalitet och säkerhet. De vinner alltid bäst i test och är superenkla att applicera. Den unika formulan ger ett blankt och snyggt resultat som är mycket slitstarkt vilket också gör att det sitter på längre än vad andra lack gör. OPI kommer i ett stort antal trendsättande och unika färger, och nya färger skapas hela tiden.
 • Depend Nagellackremover Snabb/Doftfri 100 ml

  Depend Nagellackremover Snabb/Doftfri 100 ml
  - För naturliga naglar (ej lösnaglar).- Innehåller ingen aceton. Därmed finns det ingen risk för att göra nageln porös eller att förstöra den naturliga nagelytan.- Innehåller ingen olja, färg eller parfym som kan orsaka missfärgningar av nageln eller lämna kvar rester på nagelytan, vilket kan försämra vidhäftningen av Ditt nagellack.- Tvätta händerna med tvål och vatten efter avslutad behandling.Varning:Vid kontakt med ögonen, spola genast med mycket vatten. Kontakta läkare om besvär kvarstår. Kan skada andra ytor vid kontakt. Förvaras oåtkomligt för barn.100ml Depend Nagellackremover Snabb/Doftfri 100 ml
 • 1944 Paris Nagellack Vegan Inaya

  1944 Paris Nagellack Vegan Inaya
  1945 Paris veganska nagellack har utvecklats specifikt för att vara mer skonsamma för naglarna och mer miljövänliga. Nagellacket kommer i flera olika nyanser och varje nyans har döpts efter en kvinna som jobbar på 1944 Paris. Nagellacket ger ett hållbart resultat och ger en fantastisk glans, samtidigt som nageln skyddas. Det är tillverkat av upp till 75% biobaserade ingredienser av naturligt ursprung, vilket gör det till ett av dem mest hälsosamma nagellacken på marknaden. En perfekt kombo helt enkelt, vård och skönhet i ett!Ett naturligt nagellack med professionellt resultat VeganCruelty-freeAnvändning:Måla ett tunt lager av nagellacket genom att placera penseln en bit ovanför nagelbandet och svep uppåt mot toppen av nageln. Om färgen upplevs tunn kan du måla på ett lager till. Vänta tills det första lagret torkar ordentligt innan du målar på ett andra lager på samma sätt.Vi rekomenderar att använda bas- och topplack för bästa resultat.11,5 ml1944 Paris Nagellack Vegan Inaya
ilead