Nagelprodukter för snygga naglar

Att ha snygga naglar som ser vårdade ut är viktigt för ett bra intryck. Nagelvård handlar mycket om att se till att naglarna är jämna och fina. En bra nagelfil är därför viktigt att ha hemma. Om du vill måla naglarna finns det många olika färger på nagellack.

Här hittar du många bra nagelprodukter, allt från nagellacker till nagelsaxar och lösnaglar. Vill du veta mer om en speciell produkt, klickar du dig enkelt vidare och får se fler bilder och förslag på andra relaterade produkter.

Kategorier av nagelprodukter: Nagellack | Lösnaglar | Nagelvård

Populärt inom nagelprodukter

 • Essie Gel Couture Pre-Show Jitters, 13 ml Essie Nagellack

  Essie Gel Couture Pre-Show Jitters, 13 ml Essie Nagellack
  13 ml, Gel Couture är en nagellacksserie från Essie med en härlig blandning av vackra färger! Upplev den lyxiga salongskänslan med Gel Couture - ett snabbt och smidigt sätt att få salongsfixade naglar hemma. Gellacket ger dig en gel-manikyr i två enkla steg, utan UV-lampa. Borstens unika design är vridformad och gör det enkelt att applicera - för en stadig precision med en perfekt färgtäckning. Avsluta med ett lager av överlacket Gel Couture Top Coat för en långvarig och skinande finish.Användning: Applicera två lager av din favoritnyans, avsluta sedan med ett lager av överlacket Gel Couture Top Coat.
 • Stainless Steel Nail Scissors, Tweezerman Nagelvård

  Stainless Steel Nail Scissors, Tweezerman Nagelvård
  Elegant design med skarpa, tunga knivblad som enkelt klipper naglarna på både fingrarna och tårna. Kan även användas för att klippa nagelbanden.
 • Stainless Steel Cuticle Scissors, Tweezerman Nagelvård

  Stainless Steel Cuticle Scissors, Tweezerman Nagelvård
  Tweezermans klassiska nagelbandssax i rostfritt stål med ergonomiska handtag och vassa, böjda knivblad.
 • Depend Nagelfil Fin-Extra-Fin, Depend Nagelvård

  Depend Nagelfil Fin-Extra-Fin, Depend Nagelvård
  Nail File Fine/Extra Fine är en nagelfil med 240 respektive 320 grit på vardera sida. Passar till: naturliga naglar, tånaglar och lösnaglar. Ger den perfekta slutfinishen på nageltoppen.

Fler tips på nagelprodukter

 • CND Vinylux Kiss From a Rose 15ml

  CND Vinylux Kiss From a Rose 15ml
  CND presenterar Vinylux Nail Varnish i nyansen Kiss From a Rose med en ny 7-dagars formula. Det här lacket innehåller en blandning av vårdande ingredienser och är formulerat med vitamin E, keratin och jojobaolja för att hålla dina naglar välmående och friska. Det här lacket lovar en vecka utan flisor och är laddat med innovativ teknik. Särskilda vidhäftningsfrämjande medel hjälper lacket att binda sig till den naturliga nageln, vilket innebär att det inte behövs något baslack. Den här färgen är noggrant utformad, ger inga fläckar på naglarna och torkar på imponerande 8 ½ minuter. En ny, ergonomisk borste ser till att appliceringen är enkel och smidig, och följer kurvorna för en perfekt finish. Njut av en flisfri, högglansig hållbarhet med denna banbrytande formula.
 • NEONAIL UV Gel Polish Base/Top 2in1

  NEONAIL UV Gel Polish Base/Top 2in1
  Endast för yrkesmässig användning. Läs bruksanvisningen noggrant. Undvik kontakt med huden. Undvik kontakt med ögonen. Kan framkalla en allergisk reaktion. Sluta använda produkten om irritation uppstår. Förvaras oåtkomligt för barn.NEONAIL UV Gel Polish Base/Top 2in1
 • Lakur Enhanced Colour, LONDONTOWN Alla färger

  Lakur Enhanced Colour, LONDONTOWN Alla färger
  En söt, diskret färg som påminner om den klassiska ljusrosa ballerinaskon.
 • Infinite Shine Brown to Earth, 15 ml OPI Alla färger

  Infinite Shine Brown to Earth, 15 ml OPI Alla färger
  15 ml, Gör R&R till en prioritet med denna varma röda nyans. Detta tegelfärgade nagellack med lång hållbarhet gör dig grundad. OPI:s Infinite Shine är ett nagellack i tre steg som håller länge och ger en gelliknande glans som håller i 11 dagar. Använd med Infinite Shine Primer och Infinite Shine Gloss för längre hållbarhet. Så här gör du: 1. Förbered din naturliga nagel på rätt sätt för ett nagellack som håller länge. 2. Applicera ett lager Infinite Shine Primer. 3. Skaka nagellacksflaskan ordentligt innan du applicerar det för att blanda pigmentet ordentligt (detta hjälper till att undvika att det blir strimmigt!). 4. Applicera två tunna lager Infinite Shine på varje nagel. Applicera lite nagellack på nagelns fria kant för att täcka naglarna och förhindra att de flisar sig. 5.Avsluta med att applicera ett lager Infinite Shine Gloss. Täck även den fria kanten med Infinite Shine Gloss.
 • Glo Skin Beauty Pressed Base Tawny Medium

  Glo Skin Beauty Pressed Base Tawny Medium
  Glo Skin Beauty Pressed BaseDen bästsäljande och populära formen av mineralfoundation - Pressad form. Passar alla hudtyper och ger ett otroligt jämnt och täckande resultat på huden. Appliceras med Kabuki Brush, Blender Brush eller Ultra Brush beroende på vilken täckningsgrad du önskar.Tawny nyanserna passar en mellanmörk varm röd hudton. Nyanser som finns i Light & Medium.Innehåller vitaminerna A, C, E och grönt te-extrakt för en mer vårdande effekt på huden. UVA och UVB skydd.Glo Skin Beauty Pressed Base Tawny Medium
 • Depend Gel iQ Base Coat Step 2

  Depend Gel iQ Base Coat Step 2
  Baslack för Gel IQ. Applicera ett tunt lager och härda i 30 sekunder i Gel iQ UV/LED-lampa som är speciellt utvecklad för Gel iQ och ger en självutjämning där eventuella ränder försvinner under härdningen. Gel iQ är en ny gelformula med UV/LED-lack teknologi. Gel iQ ger dig perfekta glansiga naglar med fem enkla steg, och ett mycket hållbart resultat i upp till 14 dagar. Steg 1. Gel iQ Pre-Cleanser, Steg 2. Gel iQ Base Coat, Steg 3. Gel iQ önskad färg, Steg 4. Gel iQ Top Coat och Steg 5 Gel iQ High Shine Cleanser.5 mlDepend Gel iQ Base Coat Step 2
 • Gel Nail Polish, 8 ml essence Nagellack

  Gel Nail Polish, 8 ml essence Nagellack
  8 ml, Clean beauty med en WOW-performans! Dessa gel nail colour-nagellack gör inga kompromisser: de är lätta att applicera tack vare den patenterade, breda ”double-touch”-penseln och de torkar extremt snabbt på bara 40 sekunder. Den hållbara gelfinishen och det stora färgurvalet lämnar inget att önska. Och allt detta med en vegansk, clean beauty-formula med en kort ingrediensförteckning och inga mikroplastpartiklar! Nagellacken är också klimatneutrala tack vare CO2-kompensation.
 • Infinite Shine Color, 15 ml OPI Alla färger

  Infinite Shine Color, 15 ml OPI Alla färger
  15 ml, Unrepentantly Red So sorry...but this hot red long wear nail polish is all mine!
 • Glo Skin Beauty Pressed Base Tawny Light

  Glo Skin Beauty Pressed Base Tawny Light
  gloMinerals Pressed BaseDen bästsäljande och populära formen av mineralfoundation - Pressad form. Passar alla hudtyper och ger ett otroligt jämnt och täckande resultat på huden. Appliceras med Kabuki Brush, Blender Brush eller Ultra Brush beroende på vilken täckningsgrad du önskar.Tawny nyanserna passar en mellanmörk varm röd hudton. Nyanser som finns i Light & Medium.Innehåller vitaminerna A, C, E och grönt te-extrakt för en mer vårdande effekt på huden. UVA och UVB skydd.Glo Skin Beauty Pressed Base Tawny Light
 • Dermacol Pearl Energy make-up base  20 ml

  Dermacol Pearl Energy make-up base  20 ml
  BRIGHTENING AND SMOOTHENING MAKE-UP BASE WITH PEARL EXTRACT Energiserande primer som lägger sammetslen och transparent på huden. Pärlaxtrakt och rosa rospigment uppdaterar huden och ger den en naturlig glöd. Pearl Energy Makeup Base / Primer gör att din makeup håller längre. Denna klara bas sätter sig som ett supertunt och mjukt skikt över huden och fyller i där det finns oegentligheter, till exempel i fina linjer och små ärr. Du undviker också att sminken sätter sig i porerna och skrattrynkor hela dagen. Lämplig för alla hudtyper. Cruelty-free.Slutför din hudvårdsrutin. Primern appliceras efter att hudkrämen har trängt in. Applicera en liten mängd och applicera jämnt över ansiktet. Fortsätt sedan med önskad foundation.20 mlDermacol Pearl Energy make-up base  20 ml
 • Sally Hansen Miracle Gel #470 Red Eye 14,7 ml

  Sally Hansen Miracle Gel #470 Red Eye 14,7 ml
  Miracle Gel™ från Sally Hansen är en banbrytande innovation inom nagellack och manikyr. Nagellacket härdar utan UV- eller LED-lampa och är första delen i en tvåstegsmanikyr.
 • Infinite Shine Treatments, 15 ml OPI Nagelvård

  Infinite Shine Treatments, 15 ml OPI Nagelvård
  15 ml, Stärkande nagelbehandling som fungerar som ett underlack och bidrar till att naglarna känns starkare och skyddar dem mot att brytas av. Våra underlack Infinite Shine Treatment Primer Base Coats har formulas berikade med närande ingredienser för att uppfylla de vanligaste behoven hos dina naglar. Stärkande nagelbehandling berikad med lotusblomma som är rik på antioxidanter samt bambuextrakt. Vårdar och återfuktar naglarna. Tillverkad i USA.
 • Nailberry L'Oxygene Nail Lacquer Minty Fresh

  Nailberry L'Oxygene Nail Lacquer Minty Fresh
  Uppnå salongsvärdiga resultat hemma med Nailberry™ L'Oxygéné Nail Lacquer – ett prisbelönt nagellack som enkelt glider över naglarna och ger dem en hållbar, högglansig färg.Utvecklad med en patenterad teknologi. Den unika, syresatta formulan gör att luft- och vattenmolekyler tränger genom för att vårda, stärka och respektera dina naturliga naglar, även när du bär nagellack. Räkna med jämna, felfria resultat som inte bleknar.Vegansk. Cruelty free. Halalmärkt.Fri från ftalater, DBP, toluen, formaldehyd, formaldehydharts, kamfer, etyltosylamid, xylen, etyltosylamid, trifenylfosfat, alkohol, parabener, animaliska derivat och gluten.
 • Lakur Enhanced Colour, LONDONTOWN Alla färger

  Lakur Enhanced Colour, LONDONTOWN Alla färger
  Imponera på kungligheter med denna djupa, krämiga Navy Blue!
 • Kiss Gel FANTASY Nails Rainbow rings

  Kiss Gel FANTASY Nails Rainbow rings
  Trendiga gellösnaglar - tar bara några minuter att applicera och håller upp till 7 dagar! Långa lavender färgade coffin formade lösnaglar med en glittrig och glansig finish.Användning:När du skall limma fast naglarna så sätt lite lim på din egen nagel och lite lim på lösnageln. Fäst genom att föra upp lösnageln mot nagelbandskanten och tryck försiktigt ner, håll nere några sekunder och se till att du inte får några luftbubblor under lösnageln så håller de längre. Limmet innehåller Cyanoacrylate som omedelbart fäster ihop ytorna.Kiss Gel FANTASY Nails Rainbow rings
 • Nail Color, 398 Pink, 5 ml Mavala Alla färger

  Nail Color, 398 Pink, 5 ml Mavala Alla färger
  5 ml, Mavalas minilack bygger på en enkel men genial idé. Tack vare det mindre formatet hinner men använda nagellacket när det är som allra bäst, vilket gör att även resultatet blir därefter. Den fantastiska kvaliteten och det stora utbudet av färger placerar Mavalas minilack helt i en klass för sig. Den lilla storleken gör den ständigt redo för alla omständigheter och gör det möjligt att ha ett brett utbud av olika nyanser hemma.Färg: Gammelrosa.Innehåll: 5 ml
 • Expressie, 10 ml Essie Nagellack

  Expressie, 10 ml Essie Nagellack
  10 ml, kollektionen ’SK8 with destiny’ från essie har hämtat inspiration från 90-talets skejt-kultur. All Ramped Up” är ett djupt plommonfärgat nagellack med gula undertoner.
 • Classic, 13,5 ml Essie Nagellack

  Classic, 13,5 ml Essie Nagellack
  13,5 ml, Essie Classic Frilly Lilies är ett lack i Essies serie Swoon in the lagoon - lugna nyanser inspirerade av naturen och ljuva romantiska utflykter för två i en roddbåt på lugna vatten. Balanserade färger utvalda för att lyfta sinnet, eller låta dig drömma dig bort. Frilly Lilies 824 är ett lack med en dämpat orange färg med en underton av korall. Essie Classic nagellack har en professionell borste för att ge en exakt applicering, en kontrollerad mängd och en slät manikyr. Nagellackets formula har salongskvalité för att hålla länge.
 • Mavala 002 Protective Base Coat, 10 ml Mavala Underlack

  Mavala 002 Protective Base Coat, 10 ml Mavala Underlack
  10 ml, Skydda dina naglar med Mavala 002 skyddande underlack. Denna effektiva bas har en reducerande effekt på missfärgningar som ibland orsakas av nagellack. Genom att skydda nagelplattan och det yttre området av dina naglar får du en bra bas och en starkare hållbarhet, men också en fin naturlig look.Innehåll: 10 ml
 • Depend Nagelfil Medium-Fin, Depend Nagelvård

  Depend Nagelfil Medium-Fin, Depend Nagelvård
  Nail File Medium/Fine är en nagelfil med 180 respektive 240 grit på vardera sida. Passar till: naturliga naglar, tånaglar och lösnaglar.
 • Classic Color, 15 ml OPI Nagellack

  Classic Color, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Not So Bora-Bora-ing Pink Rich creamy pink nail polish with an exotic twist.
 • Infinite Shine Bring out the Big Gems, 15 ml OPI Nagellack

  Infinite Shine Bring out the Big Gems, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, 4. Ge glans, försegla och skydda med ett enda lager. Börja längst ut på nageln och stryk inåt för att försegla färgen.
 • Infinite Shine 2.0, 15 ml OPI Alla färger

  Infinite Shine 2.0, 15 ml OPI Alla färger
  15 ml,
 • Niegeloh Solingen Basic Nagelsax Klassic Nickelpläterad 9cm nickel pla

  Niegeloh Solingen Basic Nagelsax Klassic Nickelpläterad 9cm nickel pla
  Klassisk nagelsax med en diskret böjd klinga för en perfekt klippning. Nagelsaxens blad är individuellt vässade och finslipade för hand för bästa precision9cmNiegeloh Solingen Basic Nagelsax Klassic Nickelpläterad 9cm nickel pla
 • Mavala Nail Color Cream, 48 Black, 5 ml Mavala Nagellack

  Mavala Nail Color Cream, 48 Black, 5 ml Mavala Nagellack
  5 ml, Mavala minilack bygger på en enkel men genial ide. Tack vare det mindre formatet hinner man använda nagellacket när det är som allra bäst, vilket gör att även resultatet blir därefter. Det är dock inte bara storleken som gjort Mavala minilack så populärt - den fantastiska kvaliten och det enormt stora utbudet färger har placerat Mavala små nagellack helt i en klass för sig.
 • Nature Strong, 15 ml OPI Nagellack

  Nature Strong, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Den här blomfärgade nyansen ger positiv energi vart den än går. Låt naturens djärva färger stärka dig med detta rosa nagellack av naturligt ursprung! OPI Nature Strong är OPI:s första nagellack av naturligt ursprung som håller i upp till sju dagar. Använd ditt naturliga nagellack med Nature Strong Top Coat för längre hållbarhet. Tillverkad i USA.
 • Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack

  Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack
  15 ml, Ecooking nagellack finns i 16 färger, allt från neutrala till livliga nyanser. Neglelak 01 - NudeNeglelak 02 - ClayNeglelak 03 - Dusty roseNeglelak 04 - PinkNeglelak 05 - Apple redNeglelak 06 - RaspberryNeglelak 07 - PlumNeglelak 08 - BlackNeglelak 09 - NavyNeglelak 10 - Leaf greenNeglelak 11 - Off whiteNeglelak 12 - Light greyNeglelak 13 - GreyNeglelak 14 - OrangeNeglelak 15 - PurpleNeglelak 16 - Petrol Base Coat, Nagellack och Top Coat innehåller bland annat:Naturligt bambuextrakt som stärker naglarna.Naturligt vitamin E, en stark antioxidant som vårdar naglarna och skyddar mot fria radikaler.Naturligt glycerin som ger fukt och vård till naglarna. Vegansk, parfymfri och dermatologiskt testad.
 • Nagelsax

  Nagelsax
  Rostfri nagelsax.
 • Cutex Care + Color Nail Polish - Tanned on the Sand 350

  Cutex Care + Color Nail Polish - Tanned on the Sand 350
  Måla dina naglar i rika, livfulla färger med det brittiska varumärket Cutex Care + Color Nail Polish, som formulerats för att skydda, vårda och stärka naglarna. Applicera nagellacket i smidiga, långa, uppåtgående drag från nagelbandet och uppåt för att ge naglarna ett tunt, jämnt lager nagellack. Bygg upp färgen genom att applicera ett andra lager för en mer täckande färg. Den hållbara formulan är snabbtorkande och spricker inte, dessutom håller den i upp till 10 dagar. Nagellacket finns i en rad trendiga nyanser med olika effekter som ger naglarna en intensiv färg och skyddar mot sprickor. Naglarna blir starka, friska och motståndskraftiga. Lacket kommer i en glasflaska som passar perfekt i handen och appliceras med en flexibel pensel som täcker naglarna och ger en jämn färg. Få en smidig, salongsvärdig manikyr på några sekunder. Fri från toluen, formaldehyd, formaldehydharts, kamfer och dibutylftalat (DBP).
 • Layla I love Layla Nagellack Deep Green

  Layla I love Layla Nagellack Deep Green
  De färgstarka nagellacken ur I LOVE LAYLA-serien har snabbt blivit en succé. I LOVE LAYLA-serien kännetecknas av klara rena färger och den karaktäristiska höga kvaliten som gör det till en lyxig upplevelse att måla dina naglar. We Love LAYLA!- Made in Italy5 mlLayla I love Layla Nagellack Deep Green
 • Lakur Enhanced Colour, LONDONTOWN Nagellack

  Lakur Enhanced Colour, LONDONTOWN Nagellack
  Precis som kronjuveler ger denna ton glitter och glamour som ingen annan!
 • Nature Strong, 15 ml OPI Nagellack

  Nature Strong, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml,
 • Love'n Layer Nail File Glass White

  Love'n Layer  Nail File Glass White
  Med Love'n Layers nagelfil i vitt glas kan du fila och forma dina naglar efter önskemål!Nagelfilen väger bara 11 gram och kommer i ett skyddande fodral - perfekt att ha med i väskan när du är på språng.Ta hand om dina naglar och din nagelfil: efter användning, skölj glasfilen i ljummet vatten och låt den självtorka.Användning:Fila alltid med lätt hand och i samma riktning. Efter användning, skölj nagelfilen och låt den självtorka.Love'n Layer Nail File Glass White
 • Essie LOVE by Essie 80% Plant-based Nail Color 100 Lust For Life

  Essie LOVE by Essie 80% Plant-based Nail Color 100 Lust For Life
  LOVE by essie är essies första 80 % växtbaserade nagellack med ingredienser utvunna från bomull, majs och sockerrör och ger din manikyr salongskvalitet, hållbarhet och glans. Finns i 20 helt nya pigmenterade färgglada nyanser och lugnare, neutrala färger som du kommer att älska. Skruvkork av 93 % återvunnen plast. Flaska av 25 % återvunnet glas. Vegansk formula*. *Utan ingredienser av animaliskt ursprung.Användning:För bäst resultat: Steg 1: Rengör naglarna. Applicera ett lager LOVE by essie All-In-One Base & Top Coat.Steg 2: Applicera två lager LOVE by essie nagellack. Steg 3: Fullända din manikyr med ett lager LOVE by essie All-In-One Base & Top Coat.Steg 4: Ge dina naglar näring och återfuktning med LOVE by essie Jojoba Cuticle Oil.13,5 mlEssie LOVE by Essie 80% Plant-based Nail Color 100 Lust For Life
 • Ardell Nail Addict Barely There Nude

  Ardell Nail Addict Barely There Nude
  Nail Addict Barely There Nude är en uppsättning premiumlösnaglar designade av proffs.
 • Classic Color, 15 ml OPI Nagellack

  Classic Color, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, My Chihuahua Bites! Bright orange-red nail polish that can't help but be noticed!
 • Jane Iredale Amazing Base SPF20 Ivory

  Jane Iredale Amazing Base SPF20 Ivory
  Denna foundation ger ett fantastiskt täckande resultat med en känsla av viktlöshet – du märker inte ens att du bär makeup. Skapar en fräsch och silkeslen hy med lyster. Innehåller algextrakt som lugnar känslig hy och granatäpple som skyddar mot fria radikaler. Amazing Base® ger SPF 20. Nyanserna Cocoa, Mahogany, Velvet och Warm Brown ger SPF 15.Gör några hål i förseglingen för en mer kontrollerad applicering. Sätt på locket igen, vänd upp-och-ner och knacka på dosan. En lagom mängd mineraler ligger nu i silen.10,5 gJane Iredale Amazing Base SPF20 Ivory
 • Wonder Nail Polish, 6 ml IsaDora Nagellack

  Wonder Nail Polish, 6 ml IsaDora Nagellack
  6 ml, Vårt ikoniska nagellack med snabbtorkande och långvarig effekt, tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. . Vårt ikoniska Wonder Nail, som är en favorit bland många, kommer nu att finnas tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. Välj nyans beronde på humör och för att komplettera din look för dagen. I det nya sortimentet finns allt du behöver – kalla och neutrala färger, härligt mjuka pastellfärger, lysande, ljusa färger och intensivt mörka nyanser. Vår unika borste är extra bred och har utformats på ett innovativt sätt för att ge en fullständig och jämn täckning utan ränder. Den exklusiva formulan är snabbtorkande, flagnar inte och är speciellt framtagen för hålla länge utan att blekna. Favoritvalet Wonder Nail, i ett brett utbud av 40 glossiga nyanser. Utforska, upptäck och skapa din unika look!. • Långvarigt, rikt pigmenterat resultat • Nytt färgutbud – 40 färgstarka nyanser för varje humör och look • Jämnt, heltäckande resultat utan ränder – tack vare den unika, extra breda borsten • Högpresterande formula som torkar snabbt och varken flagnar eller bleknar. Filmbildande polymerer – fäster och är slitstarkt. Mjukningsmedel – ger hållbarhet och flexibilitet. Reologiska tillsatser – för ett resultat som håller länge.. För ett mer långvarigt och felfritt resultat, rekommenderar vi att du applicerar vårt Nail Wonder 3-in-1 som fungerar både som bas- och topplack. Applicera varannan dag för förlänga nagellackets hållbarhet ytterligare. . CRUELTY FREE. CLINICALLY TESTED. FRAGRANCE FREE. VEGAN-FRIENDLY
 • OPI Nature Strong Natural Vegan Nail Polish 15 ml (olika nyanser) - Big Bluetiful Planet

  OPI Nature Strong Natural Vegan Nail Polish 15 ml (olika nyanser) - Big Bluetiful Planet
  Ge naglarna en långvarig färg med OPI Nature Strong Nail Polish. Det veganska nagellacket är tillverkat av upp till 75% ingredienser av naturligt ursprung och ger professionella manikyrresultat hemma.Det högpigmenterade lacket målar naglarna i en rik färg med en otroligt högglansig finish. Välj mellan 30 originella, djärva nyanser och få vackra naglar. Avsluta med Nature Strong Top Coat för längre hållbarhet.Vegansk.Tillverkad i USA.
 • Nail Polish, Kure Bazaar Nagellack

  Nail Polish, Kure Bazaar Nagellack
  De prisbelönta nagellacken från Kure Bazaar sätter färg i livet. Formulerade med de allra renaste ingredienser är dessa nagellack 10-FREE och 100% vegansk formula. Med sitt breda färgutbud bevisar Kure Bazaar att hållbara och naturliga nagellack inte ger avkall på kvalitet eller färg! Den smidiga borsten gör det lätt att måla ett jämt lager. Ett lager ger en mjuk, vinröd nyans medan två lager ger en mer amaronefärgad och djup vinröd nyans. Kombinera gärna nagellacket med Kure Bazaars under- och överlack för extra lång hållbarhet. Kure Bazaars nagellack är snabbtorkande och består av 90% naturmaterial. De innehåller bland annat bomull, potatis, majs, cellulosa och vete. Formulan är berikad med kiselrik bambuextrakt och vitamin E från solrosolja vilket bevarar och främjar naglarnas hälsa.
 • Depend PT Grip & Protect Baslack 8 ml

  Depend PT Grip & Protect Baslack 8 ml
  Hoppa inte över baslacket! Det är nyckel till att ditt färgade lack både håller längre och inte flagar.Baslack som greppar det färgade lacket och förlänger hållbarheten. Skyddar mot dess färgpigment och därmed missfärgningar på nageln. Lätt att applicera och torkar snabbt. Applicera 1 tunt lager som baslack. För bästa resultat avsluta lackningen med Depend Fast Dry & Gel Topplack eller 3 i Topp.Depend PT Grip & Protect Baslack 8 ml
 • Nail Polish Expressie, 10 ml Essie Nagellack

  Nail Polish Expressie, 10 ml Essie Nagellack
  10 ml, Expressie är ett snabbtorkande lack från essie som ger färg & glans i ett steg och torkar på ca 1 minut. Behändig pensel för enkel applikation med både höger och vänster hand. Universellt smickrande färger och nyanser. - Snabbtorkande formula. - Färg & glans i ett steg som torkar på ca 1 minut. - Över- eller underlack ej nödvändigt. - Behändig borste för enkel applikation med både höger och vänster hand. - Universella, snabbtorkande nagellack. - Vegansk formula*. *Utan ingredienser av animaliskt ursprung. essie Expressie ger fin färg & glans i ett steg som torkar på ca 1 minut. Börja med att rengöra naglarna från gammalt nagellack, smuts och olja med nagellacksborttagning. Applicera sedan 2 lager essie Expressie snabbtorkande nagellack i din favoritfärg och låt torka ca 1 minut.
 • Wonder Nail Polish, 6 ml IsaDora Nagellack

  Wonder Nail Polish, 6 ml IsaDora Nagellack
  6 ml, Vårt ikoniska nagellack med snabbtorkande och långvarig effekt, tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. . Vårt ikoniska Wonder Nail, som är en favorit bland många, kommer nu att finnas tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. Välj nyans beronde på humör och för att komplettera din look för dagen. I det nya sortimentet finns allt du behöver – kalla och neutrala färger, härligt mjuka pastellfärger, lysande, ljusa färger och intensivt mörka nyanser. Vår unika borste är extra bred och har utformats på ett innovativt sätt för att ge en fullständig och jämn täckning utan ränder. Den exklusiva formulan är snabbtorkande, flagnar inte och är speciellt framtagen för hålla länge utan att blekna. Favoritvalet Wonder Nail, i ett brett utbud av 40 glossiga nyanser. Utforska, upptäck och skapa din unika look!. • Långvarigt, rikt pigmenterat resultat • Nytt färgutbud – 40 färgstarka nyanser för varje humör och look • Jämnt, heltäckande resultat utan ränder – tack vare den unika, extra breda borsten • Högpresterande formula som torkar snabbt och varken flagnar eller bleknar. Filmbildande polymerer – fäster och är slitstarkt. Mjukningsmedel – ger hållbarhet och flexibilitet. Reologiska tillsatser – för ett resultat som håller länge.. För ett mer långvarigt och felfritt resultat, rekommenderar vi att du applicerar vårt Nail Wonder 3-in-1 som fungerar både som bas- och topplack. Applicera varannan dag för förlänga nagellackets hållbarhet ytterligare. . CRUELTY FREE. CLINICALLY TESTED. FRAGRANCE FREE. VEGAN-FRIENDLY
 • Layla Mirror Base File

  Layla Mirror Base File
  Använd denna fil före och efter applicering av nagellacket LAYLA MIRROR EFFECT för bästa resultat. Dina naglar får en spegelblank lyster.Layla Mirror Base File
 • Stay Longer Top Coat, 13,5 ml Essie Nagellack

  Stay Longer Top Coat, 13,5 ml Essie Nagellack
  13,5 ml, Vill du ha en manikyr som varar längre? essie hjälper dig! Stay Longer Top Coat bevarar manikyren slät, klar och blank i upp till 7 dagar*. Vegansk formula**. *Självutvärdering, 115 personer. **Utan ingredienser av animaliskt ursprung. För bäst resultat: steg 1: applicera en droppe essie Apricot Cuticle oil på varje nagel för att mjuka upp nagelbanden. Torka försiktigt av överflödiga rester från oljan från naglarna. steg 2: applicera ett lager essie Strong Start Base Coat. steg 3: applicera två lager essie nagellack. steg 4: avsluta med ett lager Stay Longer Top Coat för att skydda naglarna och ge långvarig glans.
 • Glo Skin Beauty Pressed Base Chestnut Medium

  Glo Skin Beauty Pressed Base Chestnut Medium
  Glo Skin Beauty Pressed BaseDen bästsäljande och populära formen av mineralfoundation - Pressad form. Passar alla hudtyper och ger ett otroligt jämnt och täckande resultat på huden. Appliceras med Kabuki Brush, Blender Brush eller Ultra Brush beroende på vilken täckningsgrad du önskar.Beige nyanserna passar huder som har en kall hudton. Kall hudton har oftast en blå underton och är vanligt förekommande i nordligare länder. Finns i Light, Medium & Dark.Innehåller vitaminerna A, C, E och grönt te-extrakt för en mer vårdande effekt på huden. UVA och UVB skydd.Glo Skin Beauty Pressed Base Chestnut Medium
 • Quick Dry Top Coat, 10,5 ml Catrice Nagellack

  Quick Dry Top Coat, 10,5 ml Catrice Nagellack
  10,5 ml, Quick Dry Top Coat ger naglarna en högglansig finish, förlänger färglackets hållbarhet och – bäst av allt – torkar supersnabbt på bara 40 sekunder. Applicera bara ett tunt lager av detta veganska överlack på det torra färglacket, vänta 40 sekunder och dina nymanikyrerade naglar är färdiga.
 • Infinite Shine 2.0, 15 ml OPI Alla färger

  Infinite Shine 2.0, 15 ml OPI Alla färger
  15 ml, Tiramisu For Two I totally 'dessert' this sweet coffee cream long wear nail polish.
ilead