Nagellack

Ett billigt sätt att göra händerna extra fina på är genom att lägga ett snyggt nagellack. Det finns många olika sorter och färger att välja bland. Här hittar du många av de mest populära nagellacken från kända varumärken som Isadora, Depend, Mavala och opi.

Kategorier av nagellack: Underlack | Överlack | Nagellacksborttagning | Torkspray

Populärt inom nagellack

 • Seche Vite Dry Fast Top Coat - 14 ml

  Seche Vite Dry Fast Top Coat - 14 ml
  14 ml, Seche Vite Dry Fast Top Coat är ett populärt överlack som torkar snabbt och ger otroligt fin glans. Har en patenterad formula som skyddar både nagellacket och nageln. Detta ger en mer varaktig yta som gör naglarna inte missfärgas av färgade nagellack. Seche Vite Dry Fast Top Coat ska alltid appliceras på vått nagellack, annars kan det flagna. Formulan är tjockare än de flesta andra varumärken.
 • OPI Top Coat 15 ml

  OPI Top Coat 15 ml
  15 ml, Nagellacken från OPI är otroligt populära och har blivit världskända genom ledorden kvalitet och säkerhet. De vinner alltid bäst i test och är superenkla att applicera. Den unika formulan ger ett blankt och snyggt resultat som är mycket slitstarkt vilket också gör att det sitter på längre än vad andra lack gör. OPI kommer i ett stort antal trendsättande och unika färger, och nya färger skapas hela tiden.
 • Essie Top Coat Gel Setter - 13 ml

  Essie Top Coat Gel Setter - 13 ml
  13 ml, Överlack som ger extrem glans och ett hållbart resultat.
 • Essie Classic 13 Mademoiselle - 13,5 ml

  Essie Classic 13 Mademoiselle - 13,5 ml
  13,5 ml, Essie har en professionell borste för exakt applicering, kontrollerad mängd och en slät manikyr. Nagellackets formula håller hög salongskvalité och gör att lacket håller länge. Använd två lager nagellack och sedan topplack för bästa resultat.

Fler tips på nagellack

 • 7day Hybrid Polish, 5 ml Depend Nagellack

  7day Hybrid Polish, 5 ml Depend Nagellack
  5 ml, Depend 7day är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling”. Denna hybridformula håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med Depend nagellackremover. Ingen LED-/UV-lampa behövs, utan lacksystemet härdar i normalt dags-/lampljus. Flaskan är försedd med symboler som visar lackets täckningsgrad, täckande, halvtäckande eller transparent.
 • Sally Hansen Miracle Gel #777 Sunken Treasure

  Sally Hansen Miracle Gel #777 Sunken Treasure
  Sally Hansen Miracle Gel Nail Polish Sunken Treasure 14,7mlMiracle Gel från Sally Hansen är en banbrytande innovation inom nagellack och manikyr. Nagellacket härdar utan UV- eller LED-lampa och är&hellip:
 • Nature Strong, 15 ml OPI Nagellack

  Nature Strong, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Det är dags att ta planeten och den här lila nyansen på allvar! Visa dem att du inte leker med detta majestätiska nagellack av naturligt ursprung. OPI Nature Strong är OPI:s första nagellack av naturligt ursprung som håller i upp till sju dagar. Använd ditt naturliga nagellack med Nature Strong Top Coat för längre hållbarhet. Tillverkad i USA.
 • Infinite Shine, 15 ml OPI Nagellack

  Infinite Shine, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Den här julen lanserar OPI “Terribly Nice” med 14 Limited Edition metallics, skimmers och glitters i serierna Infinite Shine och Nail Lacquer. OPI:s Infinite Shine är ett nagellack i tre steg som håller länge och ger en gelliknande glans som håller i 11 dagar. Använd med Infinite Shine Primer och Infinite Shine Gloss för längre hållbarhet.
 • essence The Ridge Filler Base Coat

  essence The Ridge Filler Base Coat
  Släta naglar med bara några penseldrag av THE RIDGE FILLER BASE COAT. Underlacket med den mjuka persikonyansen och genomskinliga finishen fyller alla ojämnheter i nageln och ger den en slät yta. Kan också användas som sådan för en naturlig nagelstil.8 mlessence The Ridge Filler Base Coat
 • Mavala Nail Color Cream 217 New-York - 5 ml

  Mavala Nail Color Cream 217 New-York - 5 ml
  5 ml, Mavalas minilack bygger på en enkel men genial idé. Tack vare det mindre formatet hinner men använda nagellacket när det är som allra bäst, vilket gör att även resultatet blir därefter. Den fantastiska kvaliteten och det stora utbudet av färger placerar Mavalas minilack helt i en klass för sig. Den lilla storleken gör den ständigt redo för alla omständigheter och gör det möjligt att ha ett brett utbud av olika nyanser hemma.
 • essence Gel Nail Polish 06 happily EVER AFTER - 8 ml

  essence Gel Nail Polish 06 happily EVER AFTER - 8 ml
  8 ml, Clean beauty med en WOW-performans! Dessa gel nail colour-nagellack gör inga kompromisser: de är lätta att applicera tack vare den patenterade, breda ”double-touch”-penseln och de torkar extremt snabbt på bara 40 sekunder. Den hållbara gelfinishen och det stora färgurvalet lämnar inget att önska. Och allt detta med en vegansk, clean beauty-formula med en kort ingrediensförteckning och inga mikroplastpartiklar! Nagellacken är också klimatneutrala tack vare CO2-kompensation.
 • Minilack, Depend Nagellack

  Minilack, Depend Nagellack
  Depend Minilack har en perfekt storlek på 5 ml och är lätt att applicera med den specialdesignade penseln som är platt och klippt med rundad kant och därmed extra följsam. Flaskan är försedd med symboler som visar lackets täckningsgrad, täckande, halvtäckande eller transparent. Kollektionerna uppdateras regelbundet med säsongens trendigaste färger. En riktig klassiker, liten, trendig och så prisvärd att du kan hänge dig med ett för varje outfit i garderoben.
 • Nail Color, 5 ml Mavala Nagellack

  Nail Color, 5 ml Mavala Nagellack
  5 ml, Mavala minilack bygger på en enkel men genial idé. Tack vare det mindre formatet hinner man använda nagellacket när det är som allra bäst, vilket gör att även resultatet blir därefter. Det är dock inte bara storleken som gjort Mavala minilack så populärt - den fantastiska kvaliten och det enormt stora utbudet färger har placerat Mavala små nagellack helt i en klass för sig.
 • Sigma Beauty Eyeshadow Base Primer Bubbly

  Sigma Beauty Eyeshadow Base Primer Bubbly
  Få din ögonskugga att hålla hela kvällen, boosta färgen och få ett hållbart pigmentet med dessa enkla, blandbara primerpennor. Använd dem ensamma för en subtil färg. Cruelty-Free + Vegan.Sigma Beauty Eyeshadow Base Primer Bubbly
 • Beauty UK Nail Polish no.3 - Lets Hit The Peach

  Beauty UK Nail Polish no.3 - Lets Hit The Peach
  Spana in den nya nagellackskollektionen från Beauty UK - Finns i mängder av vackra nyanser, med förbättrad formula som ger en intensiv täckning!
 • OPI Classic Color Shorts Story - 15 ml

  OPI Classic Color Shorts Story - 15 ml
  15 ml, Shorts Story Hot pink nail polish. The end.
 • Mavala Colorfix Strong Flexible Top Coat 10 ml

  Mavala Colorfix Strong Flexible Top Coat 10 ml
  10 ml, Stärkade topplack som ger en hård och slät yta.
 • OPI Nail Lacquer Less is Norse - 15 ml

  OPI Nail Lacquer Less is Norse - 15 ml
  15 ml, Nagellacken från OPI är otroligt populära och har blivit världskända genom ledorden kvalitet och säkerhet. De vinner alltid bäst i test och är superenkla att applicera. Den unika formulan ger ett blankt och snyggt resultat som är mycket slitstarkt vilket också gör att det sitter på längre än vad andra lack gör. OPI kommer i ett stort antal trendsättande och unika färger, och nya färger skapas hela tiden.
 • OPI Infinite Shine Malaga Wine - 15 ml

  OPI Infinite Shine Malaga Wine - 15 ml
  15 ml, Locks like gel, unlocks like lacquer. OPI presenterar Infinite Shines nya banbrytande formula med en förhärdad gelteknologi som ger glans, täckning och en långvarig hållbarhet i upp till 11 dagar. Den gelliknande formulan omsluter naglarna för en slät och jämn täckning utan ränder eller bubblor, och avlägsnas enkelt med aceton för en snabb och skadefri borttagning. Det är så bra att man tror att det är gel. Infinite Shine är allt du älskar med gel och allt du älskar med lack.
 • Kure Bazaar Nail Polish Beige Milk - 10 ml

  Kure Bazaar Nail Polish Beige Milk - 10 ml
  10 ml, De prisbelönta nagellacken från Kure Bazaar sätter färg i livet. Formulerade med de allra renaste ingredienser är dessa nagellack 10-FREE och 100% vegansk formula. Med sitt breda färgutbud bevisar Kure Bazaar att hållbara och naturliga nagellack inte ger avkall på kvalitet eller färg! Den smidiga borsten gör det lätt att måla ett jämt lager. Ett lager ger en mjuk, vinröd nyans medan två lager ger en mer amaronefärgad och djup vinröd nyans. Kombinera gärna nagellacket med Kure Bazaars under- och överlack för extra lång hållbarhet. Kure Bazaars nagellack är snabbtorkande och består av 90% naturmaterial. De innehåller bland annat bomull, potatis, majs, cellulosa och vete. Formulan är berikad med kiselrik bambuextrakt och vitamin E från solrosolja vilket bevarar och främjar naglarnas hälsa.
 • 1944 Paris Nagellack Vegan Melissa

  1944 Paris Nagellack Vegan Melissa
  1945 Paris veganska nagellack har utvecklats specifikt för att vara mer skonsamma för naglarna och mer miljövänliga. Nagellacket kommer i flera olika nyanser och varje nyans har döpts efter en kvinna som jobbar på 1944 Paris. Nagellacket ger ett hållbart resultat och ger en fantastisk glans, samtidigt som nageln skyddas. Det är tillverkat av upp till 75% biobaserade ingredienser av naturligt ursprung, vilket gör det till ett av dem mest hälsosamma nagellacken på marknaden. En perfekt kombo helt enkelt, vård och skönhet i ett!Ett naturligt nagellack med professionellt resultat VeganCruelty-freeAnvändning:Måla ett tunt lager av nagellacket genom att placera penseln en bit ovanför nagelbandet och svep uppåt mot toppen av nageln. Om färgen upplevs tunn kan du måla på ett lager till. Vänta tills det första lagret torkar ordentligt innan du målar på ett andra lager på samma sätt.Vi rekomenderar att använda bas- och topplack för bästa resultat.11,5 ml1944 Paris Nagellack Vegan Melissa
 • Depend 7day Hybrid Polish Discover Rome - 5 ml

  Depend 7day Hybrid Polish Discover Rome - 5 ml
  5 ml, Depend 7day är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling”. Denna hybridformula håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med Depend nagellackremover. Ingen LED-/UV-lampa behövs, utan lacksystemet härdar i normalt dags-/lampljus. Flaskan är försedd med symboler som visar lackets täckningsgrad, täckande, halvtäckande eller transparent.
 • Depend Gel iQ High Shine Cleans Step 5

  Depend Gel iQ High Shine Cleans Step 5
  Rengöring efter härdning av Depend Gel iQ Top Coat. Tar fram lackets glans och färgåtergivning. Applicera på en bomullspad och tryck den mot nageln. Låt verka i 5 sekunder och dra bort den i nagelns längsgående riktning. OBS Gnugga inte i sidled. Upprepa ytterligare en gång med en ny ren bomullspad.
 • OPI Nail Lacquer Sun-Rise Up 15ml

  OPI Nail Lacquer Sun-Rise Up 15ml
  OPI Nail Lacquer Sun-Rise Up 15ml Ett livfullt rosa nagellack med orangea undertoner. För läckert för att inte användas! Med den högglansig cremefinish som tar dig dit du vill.Det kan omöjligt bli&hellip:
 • Essie Nail Polish Light & Fairy 913 - 13,5 ml

  Essie Nail Polish Light & Fairy 913 - 13,5 ml
  13,5 ml, Essies produktfördelar: • Brett färgutbud i flera olika nyanser och slutresultat. • Felfri täckning och enastående hållbart slutresultat.• Pensel anpassad för alla nagelstorlekar för applikation utan strimmor. • Vegansk formula - utan ingredienser av animaliskt ursprung.
 • IsaDora Wonder Nail Polish Soft Suede - 6 ml

  IsaDora Wonder Nail Polish Soft Suede - 6 ml
  6 ml, Vårt ikoniska nagellack med snabbtorkande och långvarig effekt, tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. . Vårt ikoniska Wonder Nail, som är en favorit bland många, kommer nu att finnas tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. Välj nyans beronde på humör och för att komplettera din look för dagen. I det nya sortimentet finns allt du behöver – kalla och neutrala färger, härligt mjuka pastellfärger, lysande, ljusa färger och intensivt mörka nyanser. Vår unika borste är extra bred och har utformats på ett innovativt sätt för att ge en fullständig och jämn täckning utan ränder. Den exklusiva formulan är snabbtorkande, flagnar inte och är speciellt framtagen för hålla länge utan att blekna. Favoritvalet Wonder Nail, i ett brett utbud av 40 glossiga nyanser. Utforska, upptäck och skapa din unika look!. • Långvarigt, rikt pigmenterat resultat • Nytt färgutbud – 40 färgstarka nyanser för varje humör och look • Jämnt, heltäckande resultat utan ränder – tack vare den unika, extra breda borsten • Högpresterande formula som torkar snabbt och varken flagnar eller bleknar. Filmbildande polymerer – fäster och är slitstarkt. Mjukningsmedel – ger hållbarhet och flexibilitet. Reologiska tillsatser – för ett resultat som håller länge.. För ett mer långvarigt och felfritt resultat, rekommenderar vi att du applicerar vårt Nail Wonder 3-in-1 som fungerar både som bas- och topplack. Applicera varannan dag för förlänga nagellackets hållbarhet ytterligare. . CRUELTY FREE. CLINICALLY TESTED. FRAGRANCE FREE. VEGAN-FRIENDLY
 • Mavala Nail Color Cream 30 Mexico - 5 ml

  Mavala Nail Color Cream 30 Mexico - 5 ml
  5 ml, Mavala minilack bygger på en enkel men genial ide. Tack vare det mindre formatet hinner man använda nagellacket när det är som allra bäst, vilket gör att även resultatet blir därefter. Det är dock inte bara storleken som gjort Mavala minilack så populärt - den fantastiska kvaliten och det enormt stora utbudet färger har placerat Mavala små nagellack helt i en klass för sig.
 • Essie Nail Care Gel Setter Top Coat Coat Gel Setter

  Essie Nail Care Gel Setter Top Coat Coat Gel Setter
  Ge dina naglar en välvårdad och fyllig manikyr med essie Top Coat Gel Setter. En superglansig formula som ger ett gel-liknande resultat. Ger glansiga naglar och en hållbar finish. Applicera ett lager som top coat över ett färgat Essie lack för att försegla färgen och ge en vacker och hållbar manikyr. Njut av vackra, vårdade naglar med essie!- Få en välvårdad och fyllig manikyr med essie Top Coat Gel Setter.- En superglansig formula som ger ett gel-liknande resultat.- Ger glansiga naglar och en hållbar finish.- Applicera ett lager som top coat över ett färgat essie lack.- Försegla färgen och få en hållbar och vacker manikyr. Användning:Applicera ett lager essie base coat, två lager essie nagellack och avrunda med ett lager essie Gel Setter top coat.13,5 mlEssie Nail Care Gel Setter Top Coat Coat Gel Setter
 • Wonder Nail Polish, ml 6 IsaDora Alla färger

  Wonder Nail Polish, ml 6 IsaDora Alla färger
  ml 6, Vårt ikoniska nagellack med snabbtorkande och långvarig effekt, tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. . Vårt ikoniska Wonder Nail, som är en favorit bland många, kommer nu att finnas tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. Välj nyans beronde på humör och för att komplettera din look för dagen. I det nya sortimentet finns allt du behöver – kalla och neutrala färger, härligt mjuka pastellfärger, lysande, ljusa färger och intensivt mörka nyanser. Vår unika borste är extra bred och har utformats på ett innovativt sätt för att ge en fullständig och jämn täckning utan ränder. Den exklusiva formulan är snabbtorkande, flagnar inte och är speciellt framtagen för hålla länge utan att blekna. Favoritvalet Wonder Nail, i ett brett utbud av 40 glossiga nyanser. Utforska, upptäck och skapa din unika look!. • Långvarigt, rikt pigmenterat resultat • Nytt färgutbud – 40 färgstarka nyanser för varje humör och look• Jämnt, heltäckande resultat utan ränder – tack vare den unika, extra breda borsten• Högpresterande formula som torkar snabbt och varken flagnar eller bleknar. Filmbildande polymerer – fäster och är slitstarkt.Mjukningsmedel – ger hållbarhet och flexibilitet.Reologiska tillsatser – för ett resultat som håller länge.. För ett mer långvarigt och felfritt resultat, rekommenderar vi att du applicerar vårt Nail Wonder 3-in-1 som fungerar både som bas- och topplack. Applicera varannan dag för förlänga nagellackets hållbarhet ytterligare. . CRUELTY FREE. CLINICALLY TESTED. FRAGRANCE FREE. VEGAN-FRIENDLY
 • OPI Infinite Shine Passion - 15 ml

  OPI Infinite Shine Passion - 15 ml
  15 ml, Locks like gel, unlocks like lacquer. OPI presenterar Infinite Shines nya banbrytande formula med en förhärdad gelteknologi som ger glans, täckning och en långvarig hållbarhet i upp till 11 dagar. Den gelliknande formulan omsluter naglarna för en slät och jämn täckning utan ränder eller bubblor, och avlägsnas enkelt med aceton för en snabb och skadefri borttagning. Det är så bra att man tror att det är gel. Infinite Shine är allt du älskar med gel och allt du älskar med lack.
 • OPI RapiDry Top Coat, 15 ml OPI Överlack

  OPI RapiDry Top Coat, 15 ml OPI Överlack
  15 ml, Applicera RapiDry Top Coat på ditt nymålade nagellack och det torkar mycket fortare. Det ger även lacket en extra lyster, håller längre och gulnar inte. Innehåll: 15 ml
 • OPI Infinite Shine Set in Stone - 15 ml

  OPI Infinite Shine Set in Stone - 15 ml
  15 ml, Set In Stone This taupe-y brown long wear nail polish on my nails is a done deal.
 • Nail Color, 5 ml Mavala Nagellack

  Nail Color, 5 ml Mavala Nagellack
  5 ml, Mavala minilack bygger på en enkel men genial idé. Tack vare det mindre formatet hinner man använda nagellacket när det är som allra bäst, vilket gör att även resultatet blir därefter. Det är dock inte bara storleken som gjort Mavala minilack så populärt - den fantastiska kvaliten och det enormt stora utbudet färger har placerat Mavala små nagellack helt i en klass för sig.
 • MAC Cosmetics Cream Colour Base Hush

  MAC Cosmetics Cream Colour Base Hush
  Cream Colour Base är mångsidig med flera användningsområden, och kan appliceras direkt på bar hud eller i lager över foundation, fuktighetscreme eller puder. Applicera med en borste, svamp eller fingertopparna. Finns i alla effekter, från lätt täckning till dramatisk yta, beroende på appliceringsmetod.MAC Cosmetics Cream Colour Base Hush
 • OPI Nature Strong Spring Into Action - 15 ml

  OPI Nature Strong Spring Into Action - 15 ml
  15 ml, Den här blomfärgade nyansen är redo för dans. Var den förändring du vill se med detta ljuslila nagellack av naturligt ursprung. OPI Nature Strong är OPI:s första nagellack av naturligt ursprung som håller i upp till sju dagar. Använd ditt naturliga nagellack med Nature Strong Top Coat för längre hållbarhet. Tillverkad i USA.
 • Nail Polish, 11 ml IDUN Minerals Nagellack

  Nail Polish, 11 ml IDUN Minerals Nagellack
  11 ml, Upptäck IDUN Minerals glansfulla och vårdande nagellack. Berikade med mineraler som förhindrar sprickbildning, vitamin E som skyddar nageln mot fria radikaler samt återfuktande mandelolja. Ger ett färgstarkt, skinande och långvarigt resultat. IDUN Minerals Nail Polish är veganska och har en 5-free formula vilket innebär att de är fria från en rad farliga ingredienser som annars tenderar att finnas i nagellack.
 • Seche Vite & Base, Seche Alla färger

  Seche Vite & Base, Seche Alla färger
  Seche Vite & BaseEn superduo med Seche's hjälteprodukter, bas- och topplack. För att dina naglar så få de bästa förutsättningarna att se vackra ut och behålla ditt favoritnagellack felfritt längre. Detta set innehåller:1 x Seche Vite1 x Seche Base
 • MUA Makeup Academy Pro Base Full Cover Concealer 100

  MUA Makeup Academy Pro Base Full Cover Concealer 100
  Pro Base Full Cover Concealer är en lätt, långvarig lagerbar concealer.MUA Makeup Academy Pro Base Full Cover Concealer 100
 • Minilack, 5 ml Depend Nagellack

  Minilack, 5 ml Depend Nagellack
  5 ml, Depend Minilack har en perfekt storlek på 5 ml och är lätt att applicera med den specialdesignade penseln som är platt och klippt med rundad kant och därmed extra följsam. Flaskan är försedd med symboler som visar lackets täckningsgrad, täckande, halvtäckande eller transparent. Kollektionerna uppdateras regelbundet med säsongens trendigaste färger. En riktig klassiker, liten, trendig och så prisvärd att du kan hänge dig med ett för varje outfit i garderoben.
 • By Lyko Gelectric Top Coat Gelectric

  By Lyko Gelectric Top Coat Gelectric
  Top CoatLykos patenterade Top Coat är ett snabbtorkande överlack som ger obegränsad glans och omedelbar utfyllnad och volym till nageln. Måla dina naglar i din favoritnyans och avsluta med Gelectric för att skapa en professionell gel-look hemma utan behov av UV-lampa.11mlBy Lyko Gelectric Top Coat Gelectric
 • OPI Classic Color I Eat Manily Lobsters - 15 ml

  OPI Classic Color I Eat Manily Lobsters - 15 ml
  15 ml, I Eat Mainely Lobster We 'clawed' through crowds to catch this coral nail polish for you.
 • Depend 7day Hybrid Polish Meet Me in Prague - 5 ml

  Depend 7day Hybrid Polish Meet Me in Prague - 5 ml
  5 ml, Depend 7day är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling”. Denna hybridformula håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med Depend nagellackremover. Ingen LED-/UV-lampa behövs, utan lacksystemet härdar i normalt dags-/lampljus. Flaskan är försedd med symboler som visar lackets täckningsgrad, täckande, halvtäckande eller transparent.
 • Nail Wonder 3-in-1 Nail Polish, 6 ml IsaDora Nagellack

  Nail Wonder 3-in-1 Nail Polish, 6 ml IsaDora Nagellack
  6 ml, En multifunktionell nagelprodukt som fungerar både som baslack, topplack och ett glossigt nagellack, med långvarigt resultat.. Du kommer att älska hur enkelt och praktiskt det är att använda det här slitstarka, multifunktionella nagellacket. Nail Wonder 3-in-1 Nail Polish fungerar som baslack, topplack och till och med som ett transparent nagellack om du bara vill ge dina naglar lite extra glans. Nail Wonder skyddar naglarnas yta samtidigt som det ger dig helt släta, glansiga och friska naglar. Det här nagellacket är praktiskt när man är ute och reser – ett multifunktionellt måste för dig!. • Tre funktioner i en produkt – baslack, topplack och glossigt nagellack • Skyddar samtidigt som det ger släta, glänsande och friska naglar • Enkelt och praktiskt att använda och ger ett långvarigt resultat – helt klart ett måste!. CRUELTY FREE. CLINICALLY TESTED. FRAGRANCE FREE. VEGAN-FRIENDLY
 • Essie Classic 92 Aruba Blue - 13,5 ml

  Essie Classic 92 Aruba Blue - 13,5 ml
  13,5 ml, Essie har en professionell borste för exakt applicering, kontrollerad mängd och en slät manikyr. Nagellackets formula håller hög salongskvalité och gör att lacket håller länge. Använd två lager nagellack och sedan topplack för bästa resultat.
 • Depend Depend Minilack 770 - 5 ml

  Depend Depend Minilack 770 - 5 ml
  5 ml, Depend Minilack har en perfekt storlek på 5 ml och är lätt att applicera med den specialdesignade penseln som är platt och klippt med rundad kant och därmed extra följsam. Flaskan är försedd med symboler som visar lackets täckningsgrad, täckande, halvtäckande eller transparent. Kollektionerna uppdateras regelbundet med säsongens trendigaste färger. En riktig klassiker, liten, trendig och så prisvärd att du kan hänge dig med ett för varje outfit i garderoben.
 • 1944 Paris Nagellack Vegan Marie

  1944 Paris Nagellack Vegan Marie
  1945 Paris veganska nagellack har utvecklats specifikt för att vara mer skonsamma för naglarna och mer miljövänliga. Nagellacket kommer i flera olika nyanser och varje nyans har döpts efter en kvinna som jobbar på 1944 Paris. Nagellacket ger ett hållbart resultat och ger en fantastisk glans, samtidigt som nageln skyddas. Det är tillverkat av upp till 75% biobaserade ingredienser av naturligt ursprung, vilket gör det till ett av dem mest hälsosamma nagellacken på marknaden. En perfekt kombo helt enkelt, vård och skönhet i ett!Ett naturligt nagellack med professionellt resultat VeganCruelty-freeAnvändning:Måla ett tunt lager av nagellacket genom att placera penseln en bit ovanför nagelbandet och svep uppåt mot toppen av nageln. Om färgen upplevs tunn kan du måla på ett lager till. Vänta tills det första lagret torkar ordentligt innan du målar på ett andra lager på samma sätt.Vi rekomenderar att använda bas- och topplack för bästa resultat.11,5 ml1944 Paris Nagellack Vegan Marie
 • Kokie Nail Polish - Celestial

  Kokie Nail Polish - Celestial
  Äntligen ett klassiskt nagellack som inte är tråkigt! Dessa iögonfallande, superfina nagellack från Kokie Cosmetics är fantastiska. Flaskorna innehåller en användarvänlig smal borste som säkerställer&hellip:
 • Depend Gel iQ Open your heart

  Depend Gel iQ Open your heart
  Ny gelformula med högt iQ. Snabb och enkel applicering som ger ett superglansigt resultat med plumpig-effekt som skiljer sig från ett vanligt nagellack. NO PREP innebär att du inte behöver förbereda din naturliga nagel med filning eller behandla med stark primer som kan försämrar din nagelkvalitet, vilket ska undvikas. Gel iQ behöver bara lätt rengöring med en mild Pre-Cleanser innan du utför din lackbehandling. UV/LED-lampan är speciellt utvecklad med en härdningstid på 30 sekunder i varje applikationssteg. Symbiosen mellan lampa och lack ger en självutjämning där eventuella ränder försvinner under härdningen, även om du inte lackat helt jämnt. Efter härdning av topplacket i lampan återstår rengöring med High Shine Cleanser som framkallar en fantastisk glans och färgåtergivning. Lacket är nu härdat, torrt och kan direkt vidröras och klarar stötar. Gel iQ ger ett mycket hållbart resultat i upp till 14 dagar.
 • Cutex BB Nail Concealer 13.6ml

  Cutex BB Nail Concealer 13.6ml
  Håll dina naglar friska och naturliga med denna concealer. Cutex är en specialist på nagelkonst, med innovativa lösningar som tar hand om dina händer och fötter. Formulan som innehåller olja från&hellip:
 • essence Gel Nail Colour 60 Kale Yeah! - 8 ml

  essence Gel Nail Colour 60 Kale Yeah! - 8 ml
  8 ml, Ren skönhet med WOW-prestanda! Det finns ingen kompromiss med gelnagellacken: de är lätta att applicera tack vare den patenterade, breda double-touch-borsten och torkar extremt snabbt på bara 40 sekunder. Den långvariga gelfinishen och det breda utbudet av färger lämnar inget övrigt att önska. Och allt detta i en vegansk, ren skönhetsformel med en kort lista över ingredienser och inga mikroplastpartiklar! Gelnagellacken är dessutom klimatneutrala tack vare CO2-kompensation.
 • EMITÉ MAKE UP Red Coral Base Primer 35 ml

  EMITÉ MAKE UP Red Coral Base Primer 35 ml
  Red Coral Base Primer är den perfekta ”comboprodukten”, fuktighetskräm och primer i ett. Red Coral Base Primer återfuktar och ger en slät och jämn hy som döljer ålderstecken, dämpar rodnad samt pigmentfläckar. Red Coral Base Primer är effektiv för alla åldrar, hudtyper och hudtoner. FORMULABase Primer Red Corals nyckel-ingrediens är Röd korall. Röd korall är rik på mineralsalter och främjar cellförnyelsen samt återfuktar huden. Den lätta och mjuka konsistensen består av en combination av högteknologiska ingredienser som tillsammans korrigerar pigmentfläckar och rodnad. Dämpar rodnadParaben och parfymfriVegetabilisk Cruelty-free35mlEMITÉ MAKE UP Red Coral Base Primer 35 ml
 • IsaDora Wonder Nail Polish Black Lacquer - 6 ml

  IsaDora Wonder Nail Polish Black Lacquer - 6 ml
  6 ml, Vårt ikoniska nagellack med snabbtorkande och långvarig effekt, tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. . Vårt ikoniska Wonder Nail, som är en favorit bland många, kommer nu att finnas tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. Välj nyans beronde på humör och för att komplettera din look för dagen. I det nya sortimentet finns allt du behöver – kalla och neutrala färger, härligt mjuka pastellfärger, lysande, ljusa färger och intensivt mörka nyanser. Vår unika borste är extra bred och har utformats på ett innovativt sätt för att ge en fullständig och jämn täckning utan ränder. Den exklusiva formulan är snabbtorkande, flagnar inte och är speciellt framtagen för hålla länge utan att blekna. Favoritvalet Wonder Nail, i ett brett utbud av 40 glossiga nyanser. Utforska, upptäck och skapa din unika look!. • Långvarigt, rikt pigmenterat resultat • Nytt färgutbud – 40 färgstarka nyanser för varje humör och look • Jämnt, heltäckande resultat utan ränder – tack vare den unika, extra breda borsten • Högpresterande formula som torkar snabbt och varken flagnar eller bleknar. Filmbildande polymerer – fäster och är slitstarkt. Mjukningsmedel – ger hållbarhet och flexibilitet. Reologiska tillsatser – för ett resultat som håller länge.. För ett mer långvarigt och felfritt resultat, rekommenderar vi att du applicerar vårt Nail Wonder 3-in-1 som fungerar både som bas- och topplack. Applicera varannan dag för förlänga nagellackets hållbarhet ytterligare. . CRUELTY FREE. CLINICALLY TESTED. FRAGRANCE FREE. VEGAN-FRIENDLY
 • Essie Gel Couture bubbles only 345 - 13,5 ml

  Essie Gel Couture bubbles only 345 - 13,5 ml
  13,5 ml, essie gel couture är ett 2-stegssystem som kombinerar färg och topplack. Ett gel-nagellackssystem för hemmabruk som flyttar gränserna för lack med lång hållbarhet - upp till 15 dagars gel-liknande hållbarhet*. Formulan innehåller den nya flex.e-teknologin som motverkar att nagellacket faller av samt tre glansgivande egenskaper för att uppnå spegelblank glans. bubbles only är ett klassiskt vinrött nagellack med lilaröda undertoner, cremefinish och extrem hållbarhet. gel couture produktfördelar: • Omedelbart spegelblank glans • Fyllig och slät yta för att maximera ljusreflektion & glans • Hållbar barriär för att skydda glansen • Exklusiv formula: flex.e. gel-teknologi som förbinder och rör sig med nageln för att motverka att lacket faller av • Vegansk formula - utan ingredienser av animaliskt ursprung. *Självbedömning, 120 personer, vid applicering av essie high shine gel couture top coat igen på dag 7.
 • OPI Nail Lacquer My Italian is a Little Rusty - 15 ml

  OPI Nail Lacquer My Italian is a Little Rusty - 15 ml
  15 ml, Nagellacken från OPI är otroligt populära och har blivit världskända genom ledorden kvalitet och säkerhet. De vinner alltid bäst i test och är superenkla att applicera. Den unika formulan ger ett blankt och snyggt resultat som är mycket slitstarkt vilket också gör att det sitter på längre än vad andra lack gör. OPI kommer i ett stort antal trendsättande och unika färger, och nya färger skapas hela tiden.
 • Nail Lacquer, 15 ml OPI Nagellack

  Nail Lacquer, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Den här julen lanserar OPI “Terribly Nice” med 14 Limited Edition metallics, skimmers och glitters i serierna Infinite Shine och Nail Lacquer. Nail Lacquer är OPI:s ursprungliga nagellacksformula som ger perfekt täckning och glans. Nail Lacquer finns i över 100 nyanser och håller i upp till 7 dagar.
 • Vitry Magic Touch Nagellacksremover 75 ml

  Vitry Magic Touch Nagellacksremover 75 ml
  Vitry Magic´Touch nagellacksborttagning i burk 75 ml - acetonfri.Vitry Magic Touch - fantastisk nagellacksborttagning utan aceton som snabbt och effektivt avlägsnar nagellacket och inga bomullsrondeller behövs! Användning: Stoppa fingertoppen i flaskan så vätskan täcker nageln och en bit till. Rör på fingret för att få bort nagellacket. Vitry Magic Touch Nagellacksremover 75 ml
ilead