Nagellack

Ett billigt sätt att göra händerna extra fina på är genom att lägga ett snyggt nagellack. Det finns många olika sorter och färger att välja bland. Här hittar du många av de mest populära nagellacken från kända varumärken som Isadora, Depend, Mavala och opi.

Kategorier av nagellack: Underlack | Överlack | Nagellacksborttagning | Torkspray

Populärt inom nagellack

 • Essie Gel Couture Pre-Show Jitters, 13 ml Essie Nagellack

  Essie Gel Couture Pre-Show Jitters, 13 ml Essie Nagellack
  13 ml, Gel Couture är en nagellacksserie från Essie med en härlig blandning av vackra färger! Upplev den lyxiga salongskänslan med Gel Couture - ett snabbt och smidigt sätt att få salongsfixade naglar hemma. Gellacket ger dig en gel-manikyr i två enkla steg, utan UV-lampa. Borstens unika design är vridformad och gör det enkelt att applicera - för en stadig precision med en perfekt färgtäckning. Avsluta med ett lager av överlacket Gel Couture Top Coat för en långvarig och skinande finish.Användning: Applicera två lager av din favoritnyans, avsluta sedan med ett lager av överlacket Gel Couture Top Coat.
 • Essie Gel Couture Top Coat, 13.5 ml Essie Nagellack

  Essie Gel Couture Top Coat, 13.5 ml Essie Nagellack
  13.5 ml, Snabbtorkande topplack som förseglar och skyddar ditt nagellack. Ger en extra glossy finish.
 • Seche Vite, 14 ml Seche Nagellack

  Seche Vite, 14 ml Seche Nagellack
  14 ml, Seche Vite Dry Fast Top Coat är ett populärt överlack som torkar snabbt och ger otroligt fin glans. Har en patenterad formula som skyddar både nagellacket och nageln. Detta ger en mer varaktig yta som gör naglarna inte missfärgas av färgade nagellack. Seche Vite Dry Fast Top Coat ska alltid appliceras på vått nagellack, annars kan det flagna. Formulan är tjockare än de flesta andra varumärken.
 • OPI Top Coat, 15 ml OPI Nagellack

  OPI Top Coat, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Nagellacken från OPI är otroligt populära och har blivit världskända genom ledorden kvalitet och säkerhet. De vinner alltid bäst i test och är superenkla att applicera. Den unika formulan ger ett blankt och snyggt resultat som är mycket slitstarkt vilket också gör att det sitter på längre än vad andra lack gör. OPI kommer i ett stort antal trendsättande och unika färger, och nya färger skapas hela tiden.

Fler tips på nagellack

 • IsaDora Wonder Nagellack 214 Copper Crush 6 ml

  IsaDora Wonder Nagellack 214 Copper Crush 6 ml
  Wonder Nail Polish är ett snabbtorkande, blankt nagellack som varar.
 • Nail Polish, Kure Bazaar Nagellack

  Nail Polish, Kure Bazaar Nagellack
  De prisbelönta nagellacken från Kure Bazaar sätter färg i livet. Formulerade med de allra renaste ingredienser är dessa nagellack 10-FREE och 100% vegansk formula. Med sitt breda färgutbud bevisar Kure Bazaar att hållbara och naturliga nagellack inte ger avkall på kvalitet eller färg! Den smidiga borsten gör det lätt att måla ett jämt lager. Ett lager ger en mjuk, vinröd nyans medan två lager ger en mer amaronefärgad och djup vinröd nyans. Kombinera gärna nagellacket med Kure Bazaars under- och överlack för extra lång hållbarhet. Kure Bazaars nagellack är snabbtorkande och består av 90% naturmaterial. De innehåller bland annat bomull, potatis, majs, cellulosa och vete. Formulan är berikad med kiselrik bambuextrakt och vitamin E från solrosolja vilket bevarar och främjar naglarnas hälsa.
 • Depend Nagellackremover Supersnabb, 250 ml Depend Nagellacksremover

  Depend Nagellackremover Supersnabb, 250 ml Depend Nagellacksremover
  250 ml, En härlig, supersnabb nagellacksremover för naturliga naglar! För välmående naglar är det viktigt att du väljer rätt nagellacksremover, då starka nagellacksremovers ibland kan torka ut nageln och försvåra möjligheten till att snabbt få nageln stark och flexibel. Depend Nagellacksremover Supersnabb är därför skonsam mot dina naglar och avlägsnar nagellacket på ett varsamt sätt.
 • MAC Cosmetics Prep + Prime Lip Base Clear Prime Lip

  MAC Cosmetics Prep + Prime Lip Base Clear Prime Lip
  Prep + Prime Lip er en neutral fuktgivande läpprimer, den ger fukt och utjämnar de fina linjerna på läpparna. När den används under ett läppstift eller ett lipgloss, uppnår man en mer jämn och hållbar look. Primeren kan även appliceras under dagen ovanpå ditt läppstift för att fräscha upp och mjukgöra strukturen på dina läppar. Hållbart förpackad i en FSC-certifierad kartong.PRO TIPAnvänd den ovanpå dina matta läppstift för att ge en smidig känsla men fortfarande med samma matta effekt. Du kan också använda produkten på bara läppar för att återfukta och släta ut läpparna utan att tillföra glans.MAC Cosmetics Prep + Prime Lip Base Clear Prime Lip
 • Essie Say It Ain't Soho #582 13,5 ml

  Essie Say It Ain't Soho #582 13,5 ml
  Essie är ett världsberömt nagellacksmärke med ett stort sortiment av nagellack i alla färger och andra produkter som främjar starka, snygga och hälsosamma naglar.
 • Nail Lacquer, 15 ml OPI Vit & Pärlemor

  Nail Lacquer, 15 ml OPI Vit & Pärlemor
  15 ml, Fånga en fallande stjärna med detta holografiska nagellack i lila. Det här kosmiskt lila nagellacket har guldflagor för en look som verkligen sticker ut. Nail Lacquer är OPI:s ursprungliga nagellacksformula. Använd ditt nagellack med OPI:s baslack och topplack för längre hållbarhet. Tillverkad i USA. Hur man applicerar: Steg 1. Börja med att applicera OPI Base Coat på rena, torra naglar. Se till att nagelbanden är tryckta tillbaka. Steg 2. För ett perfekt resultat, börja med att applicera Nail Lacquer i mitten av nageln och applicera därefter längst sidorna. Steg 3. Applicera ett till lager av Nail Lacquer, dra även färgen över nagelns topp. Steg 4. Försegla, skydda och tillför glans genom att applicera ett lager av OPI Top Coat, dra även över nagelns topp. Steg 5. För en manikyr som är torr vid beröring på bara några minuter, avsluta med 2 droppar av DripDry Lacquer Drying Drops på varje nagel. Fördelar: 200+ tillgängliga färger med kreativa namn att lägga på minnet gör OPI Nail Lacquer till det självklara valet för både ikoniska och trendiga manikyrer - För att livet är för kort för tråkiga naglar! Upp till 7 dagars hållbarhet. För bästa resultat, använd tillsammans med OPI Natural Base Coat och OPI Top Coat eller RapiDry Top Coat.
 • OPI Nail Lacquer, Malaga Wine, 15 ml OPI Nagellack

  OPI Nail Lacquer, Malaga Wine, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Nagellacken från OPI är otroligt populära och har blivit världskända genom ledorden kvalitet och säkerhet. De vinner alltid bäst i test och är superenkla att applicera. Den unika formulan ger ett blankt och snyggt resultat som är mycket slitstarkt vilket också gör att det sitter på längre än vad andra lack gör. OPI kommer i ett stort antal trendsättande och unika färger, och nya färger skapas hela tiden.
 • Gel Couture Nail Polish, 13,5 ml Essie Nagellack

  Gel Couture Nail Polish, 13,5 ml Essie Nagellack
  13,5 ml, Salongskvalitet & långvarig stadga i 2 enkla steg. Gel Couture är ett två-stegssystem för en hållbar hemma-manikyr. Varaktigt nagellack som sitter bra + gelliknande, superblankt överlack. Flagnar inte eller bleknar och ger en jämn täckning. Appliceringspensel med tvinnat skaft för god täckning som du lätt kan göra hemma. Vegansk formula*. *Utan ingredienser av animaliskt ursprung. Steg 1: applicera 2 lager gel couture nagellack på rena naglar. steg 2: applicera gel couture överlack för perfekt gel-liknande glans. Avlägsnas som ett klassiskt nagellack: använd nagelfärgsborttagning med eller utan aceton. Du behöver inte mjuka upp naglarna först eller skrapa av lacket för hand.
 • essie Nail Care Strong Start Nail Polish Base Coat

  essie Nail Care Strong Start Nail Polish Base Coat
  Behandla svaga, sköra naglar med Strong Start Nail Polish Base Coat från essie. Den stärkande formulan innehåller en rad olika välgörande ingredienser, inklusive biotin och vitamin E. Den verkar för att stärka naglarna och gör dem hårdare och friskare efter användning. Lacket främjar en långvarig manikyr genom att bidra till att minimera flagning, flisor och brott. Kan användas med eller utan färgat nagellack.
 • Wonder Nail Polish, 6 ml IsaDora Nagellack

  Wonder Nail Polish, 6 ml IsaDora Nagellack
  6 ml, Vårt ikoniska nagellack med snabbtorkande och långvarig effekt, tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. . Vårt ikoniska Wonder Nail, som är en favorit bland många, kommer nu att finnas tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. Välj nyans beronde på humör och för att komplettera din look för dagen. I det nya sortimentet finns allt du behöver – kalla och neutrala färger, härligt mjuka pastellfärger, lysande, ljusa färger och intensivt mörka nyanser. Vår unika borste är extra bred och har utformats på ett innovativt sätt för att ge en fullständig och jämn täckning utan ränder. Den exklusiva formulan är snabbtorkande, flagnar inte och är speciellt framtagen för hålla länge utan att blekna. Favoritvalet Wonder Nail, i ett brett utbud av 40 glossiga nyanser. Utforska, upptäck och skapa din unika look!. • Långvarigt, rikt pigmenterat resultat • Nytt färgutbud – 40 färgstarka nyanser för varje humör och look • Jämnt, heltäckande resultat utan ränder – tack vare den unika, extra breda borsten • Högpresterande formula som torkar snabbt och varken flagnar eller bleknar. Filmbildande polymerer – fäster och är slitstarkt. Mjukningsmedel – ger hållbarhet och flexibilitet. Reologiska tillsatser – för ett resultat som håller länge.. För ett mer långvarigt och felfritt resultat, rekommenderar vi att du applicerar vårt Nail Wonder 3-in-1 som fungerar både som bas- och topplack. Applicera varannan dag för förlänga nagellackets hållbarhet ytterligare. . CRUELTY FREE. CLINICALLY TESTED. FRAGRANCE FREE. VEGAN-FRIENDLY
 • Nature Strong, 15 ml OPI Nagellack

  Nature Strong, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Väck ditt hjärtas chakra med denna rosa nyans. Detta romantiska blekrosa nagellack av naturligt ursprung kommer garanterat att vinna ditt hjärta. OPI Nature Strong är OPI:s första nagellack av naturligt ursprung som håller i upp till sju dagar. Använd ditt naturliga nagellack med Nature Strong Top Coat för längre hållbarhet. Tillverkad i USA.
 • Nail Lacquer Feelin Berry Glam, 15 ml OPI Nagellack

  Nail Lacquer Feelin Berry Glam, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Matcha dina mest extravaganta smycken med ett glittrande guld- och silvernagellack.
 • Kind & Free Clean Nail Polish, Rimmel London Nagellack

  Kind & Free Clean Nail Polish, Rimmel London Nagellack
  RIMMEL KIND & FREE ™ Clean Plant Based Nail Polish, ett rikt pigmenterat nagellack som ger vacker glans och håller naglarna friska. 100% vegansk och 100% snäll mot djur. Fri från doft*, mineraloljor, animaliska ingredienser*.  • Skonsam formula med stärkande egenskaper som skyddar mot dagliga yttre faktorer. • Tillverkad med 70% naturliga ingredienser (potatis och majs) & 75% bioingredienser. • Färg som håller i upp till 5 dagar. • Förpackning gjord av återvunnet material. • Innehåller ej parfym.
 • CND Vinylux Bordeaux Babe 15ml

  CND Vinylux Bordeaux Babe 15ml
  Skapa lyxiga manikyrer med CND Vinylux Nail Polish. I nyansen Bordeaux Babe ger det här nagellacket ett lager av felfri färg med hög effekt. Formulan har en långvarig finish som är fullpackad med egenskaper som hjälper till att vårda nageln. Vitamin E, keratin och jojobaolja vårdar och stärker naglarna så att de ser friska och motståndskraftiga ut. Nagellacket flagnar inte och ger slät, glansig färg som varar i upp till 7 dagar.
 • Dermacol Gold Anti-wrinkle make-up base 20 ml

  Dermacol Gold Anti-wrinkle make-up base 20 ml
  REJUVENATING & SMOOTHING MAKE-UP BASE WITH ACTIVE GOLD: Gold Anti-Wrinkle Base från Dermacol är en föryngrande primer med guldpartiklar och havsgräs som fylskrattrynkor och porer och förbättrar hudens elasticitet och vitalitet. Makeup Basen är lämplig för alla hudtyper och har en antioxidant effekt. Guld Anti-Wrinkle Base bildar en sammetslen film på huden och fyller i där det finns stötar, till exempel i fina linjer och små ärr. Du undviker också att sminken sätter sig i porerna och skrattrynkor hela dagen. Lämplig för alla hudtyper. Cruelty-free.Slutför din hudvårdsrutin. Primern appliceras efter att hudkrämen har trängt in. Applicera en liten mängd och applicera jämnt över ansiktet. Fortsätt sedan med önskad foundation.20 mlDermacol Gold Anti-wrinkle make-up base 20 ml
 • IDUN Minerals Nail Polish Sandsten 11 ml

  IDUN Minerals Nail Polish Sandsten 11 ml
  Nail Polish är ett högpigmenterat nagellack som ger en härlig glans.
 • Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack

  Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack
  15 ml, Ecooking nagellack finns i 16 färger, allt från neutrala till livliga nyanser. Neglelak 01 - NudeNeglelak 02 - ClayNeglelak 03 - Dusty roseNeglelak 04 - PinkNeglelak 05 - Apple redNeglelak 06 - RaspberryNeglelak 07 - PlumNeglelak 08 - BlackNeglelak 09 - NavyNeglelak 10 - Leaf greenNeglelak 11 - Off whiteNeglelak 12 - Light greyNeglelak 13 - GreyNeglelak 14 - OrangeNeglelak 15 - PurpleNeglelak 16 - Petrol Base Coat, Nagellack och Top Coat innehåller bland annat:Naturligt bambuextrakt som stärker naglarna.Naturligt vitamin E, en stark antioxidant som vårdar naglarna och skyddar mot fria radikaler.Naturligt glycerin som ger fukt och vård till naglarna. Vegansk, parfymfri och dermatologiskt testad.
 • Infinite Shine 2.0, 15 ml OPI Nagellack

  Infinite Shine 2.0, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Coca-Cola® Red Classic red long wear nail polish - always in style, always perfect.
 • Infinite Shine 2.0, 15 ml OPI Alla färger

  Infinite Shine 2.0, 15 ml OPI Alla färger
  15 ml, Worth a Pretty Penne Flaunt your fashion 'cents' in this shimmery copper long wear nail polish.
 • Rimmel London Kind & Free Nail Polish Lacquer 158 All Greyed Out 8 ml

  Rimmel London Kind & Free Nail Polish Lacquer 158 All Greyed Out 8 ml
  Kind & Free Nail Polish Lacquer från Rimmel ger naglarna en härlig glans och en rikt pigmenterad färg. Nagellacket innehåller 75 procent ekologiska och 70 procent naturliga ingredienser, inklusive potatis och majs.
 • Nail Polish, 13,5 ml Essie Nagellack

  Nail Polish, 13,5 ml Essie Nagellack
  13,5 ml, Essies produktfördelar: • Brett färgutbud i flera olika nyanser och slutresultat. • Felfri täckning och enastående hållbart slutresultat. • Pensel anpassad för alla nagelstorlekar för applikation utan strimmor. • Vegansk formula - utan ingredienser av animaliskt ursprung. För bäst resultat: Steg 1: applicera en droppe essie Apricot Cuticle Oil på varje nagel för att mjuka upp nagelbanden. Torka försiktigt av överflödiga rester från oljan från naglarna. Steg 2: applicera ett lager essie Strong Start Base Coat. Steg 3: applicera två lager essie nagellack. Steg 4: avsluta med en top coat som du föredrar. Testa förslagsvis essie Gel Setter Top Coat för gel-effekt på färg och glans, eller essie Speed Setter Top Coat för att lacket ska torka snabbt.
 • Classic Color, 15 ml OPI Nagellack

  Classic Color, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Cajun Shrimp A spicy shade of coral nail polish.
 • Glo Skin Beauty Pressed Base Cocoa Medium

  Glo Skin Beauty Pressed Base Cocoa Medium
  Glo Skin Beauty Pressed BaseDen bästsäljande och populära formen av mineralfoundation - Pressad form. Passar alla hudtyper och ger ett otroligt jämnt och täckande resultat på huden. Appliceras med Kabuki Brush, Blender Brush eller Ultra Brush beroende på vilken täckningsgrad du önskar.Cocoa nyanserna passar mörkhyade ansiktstoner. Mörka naturliga nyanser som finns i Light, Medium & Dark.Innehåller vitaminerna A, C, E och grönt te-extrakt för en mer vårdande effekt på huden. UVA och UVB skydd.Glo Skin Beauty Pressed Base Cocoa Medium
 • Infinite Shine 2.0, 15 ml OPI Nagellack

  Infinite Shine 2.0, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Got the Blues for Red A melodious blue-red long wear nail polish that hits all the right notes.
 • Classic Color, 15 ml OPI Nagellack

  Classic Color, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Chick Flick Cherry The perfect red accent nail polish.
 • Nail Lacquer Brown to Earth, 15 ml OPI Alla färger

  Nail Lacquer Brown to Earth, 15 ml OPI Alla färger
  15 ml, Låt dig svepas med av natthimlen med denna mörkblå nyans. Detta nästan svarta nagellack ger oändlig inspiration. Nail Lacquer är OPI:s ursprungliga nagellacksformula. Använd ditt nagellack med OPI:s baslack och topplack för längre hållbarhet. Så här gör du: 1. Börja med att applicera OPI Base Coat på rena, torra naglar med nagelbanden tillbakadragna. 2. För ett perfekt nagellack, applicera ett lager nagellack på mitten av nageln, följt av ett svep på varje sida av nageln. 3. Applicera sedan ett andra lager nagellack och dra färgen över nagelspetsarna. 4. Ge glans, försegla och skydda med ett enda lager. Börja längst ut på nageln och stryk inåt för att försegla färgen. 5. För en manikyr som känns torr på bara några minuter, applicera 2 droppar DripDry Lacquer Drying Drops på varje nagel.
 • Nail Lacquer Feelin Berry Glam, 15 ml OPI Nagellack

  Nail Lacquer Feelin Berry Glam, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Matcha dina mest extravaganta smycken med ett glittrande guld- och silvernagellack.
 • BASEOFSWEDEN The Base - Golden

  BASEOFSWEDEN The Base - Golden
  En innovativ och täckande underlagskräm som ger huden ett jämnare utseende och passar bäst för kroppen! Den är prisvinnande med sin svenska, unisex, vattenfasta och extremt långvariga formula. Den är dessutom vegansk och cruelty-free.Baseofswedens flytande foundation ger hög täckning och passar utmärkt för att täcka större partier av huden. Den täcker rodnader och ojämnheter på kroppen och kan även användas vid rosacea och vitiligo. Kan även användas för att täcka ärr, födelsemärken, tatueringar och pigmentfläckar, bristningar samt blåmärken.Tips är att blanda den med en rikare fuktkräm eller med ett serum för en lättare finish. Den har en naturlig matt finish och sitter i upp till 72 timmar.The Base Foundation är klimatanpassad för att kunna motstå svett och fuktighet. Du kan träna, bada och svettas i den utan att den släpper. Den är samtidigt fri från talk och täpper inte igen dina porer utan låter din hud andas. Produkten är dermatologiskt testad för daglig användning.Användning:1. Rengör hudytan ordentligt och ta bort andra oljor som finns på huden. Om du har torr hud är det viktigt att du återfuktar huden innan du applicerar The Base Foundation.2. Arbeta in The Base Foundation i huden med fingrarna eller med en återfuktad makeupsvamp. Du kan även blanda den med en fuktkräm eller ett serum för en lättare finish.3. Låt produkten sätta sig i 30-60 sekunder innan du adderar ytterligare ett lager. Ju fler lager, desto högre täckning.För att ta bort produkten rekommenderar vi att du använder Baseofswedens speciellt anpassade The Makeup Remover. 30 mlBASEOFSWEDEN The Base - Golden
 • Artdeco Art Couture Nail Polish, 784 Classic Rose (10 ml)

  Artdeco Art Couture Nail Polish, 784 Classic Rose (10 ml)
  Nail Lacquer 784 Classic Rose är ett fantastiskt nagellack från Artdeco med en vinylglanseffekt som håller länge utan att det flagnar. Ett högteknologiskt nagellack som med en specialdesignad appliceringsborste ger ett optimalt resultat.
 • Midsummer Collection 2022, 13,5 ml Essie Nagellack

  Midsummer Collection 2022, 13,5 ml Essie Nagellack
  13,5 ml, Essies midsommarkollektion 2022 har inspirerats av en färgsprakande midsommarfest i all sin blomstrande prakt. Kollektionen innehåller en mix av klädsamma nyanser som kommer att liva upp denna sommarljumma högtid. buzz-worthy bash” är ett gult nagellack med neutrala undertoner.
 • Dermacol Satin Make-up Base 30 ml

  Dermacol Satin Make-up Base 30 ml
  Satin Make-Up Base från Dermacol är en sammetslen mjuk och transparent primer som gör att din make-up håller längre. Denna klara bas sätter sig som ett supertunt och mjukt skikt över huden och fyller i där det finns oegentligheter, till exempel i fina linjer och små ärr. Du undviker också att sminken sätter sig i porerna och skrattrynkor hela dagen. På detta sätt mjukar Satin Make-Up Base ytan på huden så att du får ett ännu bättre och mer naturligt resultat. Satin Make-Up Base är allergivänligt och kan användas av alla hudtyper. Cruelty-free.Slutför din hudvårdsrutin. Primern appliceras efter att hudkrämen har trängt in. Applicera en liten mängd och applicera jämnt över ansiktet. Fortsätt sedan med önskad foundation.30 mlDermacol Satin Make-up Base 30 ml
 • Stay Longer Top Coat, 13,5 ml Essie Nagellack

  Stay Longer Top Coat, 13,5 ml Essie Nagellack
  13,5 ml, Vill du ha en manikyr som varar längre? essie hjälper dig! Stay Longer Top Coat bevarar manikyren slät, klar och blank i upp till 7 dagar*. Vegansk formula**. *Självutvärdering, 115 personer. **Utan ingredienser av animaliskt ursprung. För bäst resultat: steg 1: applicera en droppe essie Apricot Cuticle oil på varje nagel för att mjuka upp nagelbanden. Torka försiktigt av överflödiga rester från oljan från naglarna. steg 2: applicera ett lager essie Strong Start Base Coat. steg 3: applicera två lager essie nagellack. steg 4: avsluta med ett lager Stay Longer Top Coat för att skydda naglarna och ge långvarig glans.
 • Nail Lacquer Brown to Earth, 15 ml OPI Alla färger

  Nail Lacquer Brown to Earth, 15 ml OPI Alla färger
  15 ml,
 • Essie #350 Gala-Vanting 13,5 ml

  Essie #350 Gala-Vanting 13,5 ml
  De ikoniska och prisbelönta nagellacken från Essie sitter länge, ger intensiv färg och har en snygg, blank finish. Nagellacken täcker bra (stryk på i två lager!) och håller hur länge som helst om de kombineras med bas- och topplack. Borsten fungerar med alla naglar, är enkel att använda och ger ett jämnt resultat utan streck.
 • Layla I love Layla Nagellack Glitty Green

  Layla I love Layla Nagellack Glitty Green
  De färgstarka nagellacken ur I LOVE LAYLA-serien har snabbt blivit en succé. I LOVE LAYLA-serien kännetecknas av klara rena färger och den karaktäristiska höga kvaliten som gör det till en lyxig upplevelse att måla dina naglar. We Love LAYLA!- Made in Italy5 mlLayla I love Layla Nagellack Glitty Green
 • Essie Nail Care Gel Setter Top Coat, 13 ml Essie Överlack

  Essie Nail Care Gel Setter Top Coat, 13 ml Essie Överlack
  13 ml, Essie Nail Care Gel Setter Top Coat är ett överlack som ger en extrem glans och ett hållbart resultat utan att man behöver använda UV-lampa. För ett riktigt jet-set-liv krävs ett nagellack som klarar av tempot. Nail Polish Gel Setter från Essie lägger sig som en solid sköld över ditt favoritlack från Essie, och bidrar med en högglansig finish till både manikyr och pedikyr. Topplack för extrem glans Ger lång hållbarhet Ingen UV-lampa behövs
 • Infinite Shine 2.0, 15 ml OPI Alla färger

  Infinite Shine 2.0, 15 ml OPI Alla färger
  15 ml, OPI Red The red shade of long wear nail polish that started it all.
 • Mini Nail Polish, 619, Depend Nagellack

  Mini Nail Polish, 619, Depend Nagellack
  Depend Nail Polish finns i mängder av färger och nyanser som låter dig använda fantasin och skapa unika, fantastiska looks till dina naglar. Krämiga pasteller, fantastiska färgbomber och klassiska glansiga lack - med dessa ljuvliga minilack kan du hitta just dina favoritfärger och skapa looks som passar just dig!
 • Essie Nail Polish, Spin The Bottle, 13 ml Essie Nagellack

  Essie Nail Polish, Spin The Bottle, 13 ml Essie Nagellack
  13 ml, Essie har en professionell borste för exakt applicering, kontrollerad mängd och en slät manikyr. Nagellackets formula håller hög salongskvalité och gör att lacket håller länge. Använd två lager nagellack och sedan topplack för bästa resultat.
 • Makeup Revolution Fast Base Blush Stick Bare

  Makeup Revolution Fast Base Blush Stick Bare
  Vill du omedelbart förvandla din makeup look? Vi hör dig! Revolution Fast Base Blush Stick lägger till en underbar färg på din hud direkt, för en strålande, glödande och daggig finish! Den krämiga formeln skapadar den perfekta kinden. Blushen är lätt att blanda och perfekt för dig som är på resande fot. Finns i 6 olika nyanser: Bloom: A super vibrant orangey pink shadeRaspberry: A purpley mauve shadePeach: A peachy pale orange shadeBlush: A purpley brown shadeRose: A bright pink shadeBare: A pinky brown nude shade Hur man använder: Det här är verkligen ingen krångelprodukt. Använd bara fingret för att applicera produkten på dina kinder eller läppar. Använd mindre produkt för en ren finish eller bygg upp den för ett mer dramatiskt utseende!14gMakeup Revolution Fast Base Blush Stick Bare
 • Lakur Enhanced Colour, LONDONTOWN Nagellack

  Lakur Enhanced Colour, LONDONTOWN Nagellack
  När du vinkar hejdå så se till att bära denna lätta, naturliga rosa ton perfekt för fransk manikyr!
 • Nail Polish, Kure Bazaar Nagellack

  Nail Polish, Kure Bazaar Nagellack
  De prisbelönta nagellacken från Kure Bazaar sätter färg i livet. Formulerade med de allra renaste ingredienser är dessa nagellack 10-FREE och 100% vegansk formula. Med sitt breda färgutbud bevisar Kure Bazaar att hållbara och naturliga nagellack inte ger avkall på kvalitet eller färg! Den smidiga borsten gör det lätt att måla ett jämt lager. Ett lager ger en mjuk, vinröd nyans medan två lager ger en mer amaronefärgad och djup vinröd nyans. Kombinera gärna nagellacket med Kure Bazaars under- och överlack för extra lång hållbarhet. Kure Bazaars nagellack är snabbtorkande och består av 90% naturmaterial. De innehåller bland annat bomull, potatis, majs, cellulosa och vete. Formulan är berikad med kiselrik bambuextrakt och vitamin E från solrosolja vilket bevarar och främjar naglarnas hälsa.
 • Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack

  Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack
  15 ml, Ecooking nagellack finns i 16 färger, allt från neutrala till livliga nyanser. Neglelak 01 - NudeNeglelak 02 - ClayNeglelak 03 - Dusty roseNeglelak 04 - PinkNeglelak 05 - Apple redNeglelak 06 - RaspberryNeglelak 07 - PlumNeglelak 08 - BlackNeglelak 09 - NavyNeglelak 10 - Leaf greenNeglelak 11 - Off whiteNeglelak 12 - Light greyNeglelak 13 - GreyNeglelak 14 - OrangeNeglelak 15 - PurpleNeglelak 16 - Petrol Base Coat, Nagellack och Top Coat innehåller bland annat:Naturligt bambuextrakt som stärker naglarna.Naturligt vitamin E, en stark antioxidant som vårdar naglarna och skyddar mot fria radikaler.Naturligt glycerin som ger fukt och vård till naglarna. Vegansk, parfymfri och dermatologiskt testad.
 • Essie LOVE by Essie 80% Plant-based Nail Color 190 Walking The Walk

  Essie LOVE by Essie 80% Plant-based Nail Color 190 Walking The Walk
  LOVE by essie är essies första 80 % växtbaserade nagellack med ingredienser utvunna från bomull, majs och sockerrör och ger din manikyr salongskvalitet, hållbarhet och glans. Finns i 20 helt nya pigmenterade färgglada nyanser och lugnare, neutrala färger som du kommer att älska. Skruvkork av 93 % återvunnen plast. Flaska av 25 % återvunnet glas. Vegansk formula*. *Utan ingredienser av animaliskt ursprung.Användning:För bäst resultat: Steg 1: Rengör naglarna. Applicera ett lager LOVE by essie All-In-One Base & Top Coat.Steg 2: Applicera två lager LOVE by essie nagellack. Steg 3: Fullända din manikyr med ett lager LOVE by essie All-In-One Base & Top Coat.Steg 4: Ge dina naglar näring och återfuktning med LOVE by essie Jojoba Cuticle Oil.13,5 mlEssie LOVE by Essie 80% Plant-based Nail Color 190 Walking The Walk
 • Essie Nail Care Top Coat Speed Setter

  Essie Nail Care Top Coat Speed Setter
  Ultrasnabbtorkande överlack.Vår ultrasnabbtorkande & blanka formulan presterar på topp & ger en superjämn finish. Du får en blank manikyr på mindre än en minut. Användning: Applicera ett lager base coat på rena naglar & låt torka. Applicera därefter två lager essie nagellack & avsluta sedan med speed setter top coat som ger ett ultrasnabbtorkande & skyddande lager.13,5mlEssie Nail Care Top Coat Speed Setter
 • Wonder Nail Polish, 6 ml IsaDora Nagellack

  Wonder Nail Polish, 6 ml IsaDora Nagellack
  6 ml, Vårt ikoniska nagellack med snabbtorkande och långvarig effekt, tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. . Vårt ikoniska Wonder Nail, som är en favorit bland många, kommer nu att finnas tillgängligt i 40 färgstarka och glossiga nyanser. Välj nyans beronde på humör och för att komplettera din look för dagen. I det nya sortimentet finns allt du behöver – kalla och neutrala färger, härligt mjuka pastellfärger, lysande, ljusa färger och intensivt mörka nyanser. Vår unika borste är extra bred och har utformats på ett innovativt sätt för att ge en fullständig och jämn täckning utan ränder. Den exklusiva formulan är snabbtorkande, flagnar inte och är speciellt framtagen för hålla länge utan att blekna. Favoritvalet Wonder Nail, i ett brett utbud av 40 glossiga nyanser. Utforska, upptäck och skapa din unika look!. • Långvarigt, rikt pigmenterat resultat • Nytt färgutbud – 40 färgstarka nyanser för varje humör och look • Jämnt, heltäckande resultat utan ränder – tack vare den unika, extra breda borsten • Högpresterande formula som torkar snabbt och varken flagnar eller bleknar. Filmbildande polymerer – fäster och är slitstarkt. Mjukningsmedel – ger hållbarhet och flexibilitet. Reologiska tillsatser – för ett resultat som håller länge.. För ett mer långvarigt och felfritt resultat, rekommenderar vi att du applicerar vårt Nail Wonder 3-in-1 som fungerar både som bas- och topplack. Applicera varannan dag för förlänga nagellackets hållbarhet ytterligare. . CRUELTY FREE. CLINICALLY TESTED. FRAGRANCE FREE. VEGAN-FRIENDLY
 • Makeup Revolution Matte Base Concealer C9

  Makeup Revolution Matte Base Concealer C9
  Ni frågade, vi lyssnade. Matte is BACK! Täck fläckar, ojämn hudton och motverka mörka cirklar med Revolution Matte Base Concealer. En mjuk och krämig konsistens som torkar ner till en bekväm matt finish.Lanseringen är i 13 hudfärgade nyanser och är den fullständiga concealern, idealisk för hudtyper som är utsatta för oljighet och oönskad glans. Med en resevänlig förpackning är den perfekt för krångelfri on-the-go-applikation.Hur använder man:Applicera under ögonen med en pensel eller svamp. Bygg täckning med en extra prick över fläckar eller mörka cirklar, klappa med fingret, borsten eller svampen. För contour, välj en nyans 2-3 gånger mörkare än din Matte Base Foundation och applicera på kindben, panna, näsa och käke. Mixa med din favoritborste. Sätt din look med Matte-Base Powder för extra hållbarhet. Cruelty Free. C0.5 - För ljus hy med en rosa undertonC1 - För ljus hy med en neutral undertonC2 - För ljus hy med en neutral undertonC3 - För ljus hy med en rosa undertonC4 - För ljus hy med en rosa undertonC5 - För ljus/medium hy med rosa undertonC6 - För ljus/medium hy med rosa undertonC7 - För medium hy med neutral undertonC8 - För medium hy med neutral undertonC9 - För medium hy med rosa undertonC10 - För medium hy med gul undertonC11 - För medium/mörk hy med rosa undertonC12 - För medium/mörk hy med neutral undertonMakeup Revolution Matte Base Concealer C9
 • Sally Hansen Miracle Gel #440 Dig Fig 14,7 ml

  Sally Hansen Miracle Gel #440 Dig Fig 14,7 ml
  Miracle Gel™ från Sally Hansen är en banbrytande innovation inom nagellack och manikyr. Nagellacket härdar utan UV- eller LED-lampa och är första delen i en tvåstegsmanikyr.
 • essie 24 in Stitches Nail Polish 13.5ml

  essie 24 in Stitches Nail Polish 13.5ml
  Skapa en salongsvärdig manikyr med Nail Polish från essie, USA:s nagelsalongsexpert sedan 1981. Den prisbelönta formulan är utformad med en bas av kristallklar lösning och rena, mikromalda pigment. Den ger en färg med varaktig finish som inte flagnar.Nagellacket är känt för sitt besynnerliga namn och sin fyrkantiga flaska med vitt lock. Flaskan ligger perfekt i handen och har invärtes rundade hörn så att du kan få ut den allra sista droppen av din favoritnyans. Den specialutformade penseln ger kontrollerad applicering och en felfri, professionell finish varje gång. In Stitches : En fräck rosa nyans.
 • Nature Strong, 15 ml OPI Nagellack

  Nature Strong, 15 ml OPI Nagellack
  15 ml, Låt den här pastellrosa nyansen förstärka ditt inre ljus. Detta högglansiga naturliga nagellack är den perfekta accessoaren för att förändra världen. OPI Nature Strong är OPI:s första nagellack av naturligt ursprung som håller i upp till sju dagar. Använd ditt naturliga nagellack med Nature Strong Top Coat för längre hållbarhet. Tillverkad i USA.
 • High Shine Nail Laquer

  High Shine Nail Laquer
  Vernis à Ongles capsule-kollektion presenterar ett fulltäckande nagellack i tio livfulla nyanser med en långvarig skinande glans, inspirerad av glamour från förr. Nagellacket är växtbaserat och kommer med en skräddarsydd borste för en enkel och jämn applicering som både torkar snabbt och ger en långvarig glans. Inspirerad av vintage-nagellacksflaskor, Vernis À Ongles är designad med en elegant räfflad greppkork, medan den päronformade glasflaskan pryds med Gucci-bokstäver i guld. • Vegansk • Specialdesignad borstform för en enkel applicering• Varje lager skapar en glansig, glamorös finish som förvandlas till en ultraslät hint när lacket kommer i kontakt med nageln.
 • essie 88 Licorice Nail Polish 13.5ml

  essie 88 Licorice Nail Polish 13.5ml
  Skapa en salongsvärdig manikyr med Nail Polish från essie, USA:s nagelsalongsexpert sedan 1981. Den prisbelönta formulan är utformad med en bas av kristallklar lösning och rena, mikromalda pigment. Den ger en färg med varaktig finish som inte flagnar. Nagellacket, som är känt för sitt besynnerliga namn och sin fyrkantiga flaska med vitt lock, som ligger perfekt i handen och har interna rundade hörn så att du kan få ut den allra sista droppen av din favoritnyans. Den specialutformade penseln ger kontrollerad applicering och en felfri, professionell finish varje gång. ”Licorice”: En kolsvart creme.
ilead