Nagelvård

Att ta hand om sina naglar och göra nagelvård hemma är enkelt bara man har rätt produkter. En bra uppsättning verktyg för manikyr är nagelfil, nagelsax och nagelklippare. Dessutom är det bra att ha lackborttagning, nagelbandskräm och nagelserum.

Allt det här finns att köpa hos svenska nätbutiker med väldigt snabb leverans och bra kundservice. Klicka dig vidare, köp och du får smidigt hem produkterna och kan göra din nagelvård hemma, på egen hand, bokstavligt talat.

Kategorier: Nagelfil | Nagelsax

Populärt inom nagelvård

 • Niegeloh Solingen Topinox Nagelsax Rostfritt Stål 9cm

  Niegeloh Solingen Topinox Nagelsax Rostfritt Stål 9cm
  Klassisk handslipad nagelsax med en diskret böjd klinga för en perfekt klippning. Nagelsaxens blad är individuellt vässade och finslipade för hand för bästa precision. 9cm Topinox är en linje produkter av absolut högsta kvalitet, tillverkade i Tyskland. Endast högvärdigt rostfritt stål av högsta kvalitet används, vilket ger en skärpa som varar en livstid. Alla produkter slipas, testas och färdigställs för hand för att säkerställa högsta precision. Produkterna är steriliserbara, rostfria, nickelfria och icke allergiframkallande.Niegeloh Solingen Topinox Nagelsax Rostfritt Stål 9cm
 • Tweezerman Stainless Steel Nail Scissors

  Tweezerman Stainless Steel Nail Scissors
  Elegant design med skarpa, tunga knivblad som enkelt klipper naglarna på både fingrarna och tårna. Kan även användas för att klippa nagelbanden.
 • Tweezerman Stainless Steel Cuticle Scissors

  Tweezerman Stainless Steel Cuticle Scissors
  Tweezermans klassiska nagelbandssax i rostfritt stål med ergonomiska handtag och vassa, böjda knivblad.
 • Depend Nail File Fine/Extra Fine

  Depend Nail File Fine/Extra Fine
  Nail File Fine/Extra Fine är en nagelfil med 240 respektive 320 grit på vardera sida. Passar till: naturliga naglar, tånaglar och lösnaglar. Ger den perfekta slutfinishen på nageltoppen.

Fler tips på nagelvård

 • Depend Powerflex Nail Strenghtner

  Depend Powerflex Nail Strenghtner
  Mjuk tunn nagel? Powerflex Nagelstärkaren hjälper dig omedelbart! Skyddar och stärker en mjuk, tunn nagel omedelbart. Ger en markant skillnad redan vid första appliceringen och fullt resultat på några dagar.   Användning:  Applicera 1-2 tunna lager och bättra på med ett nytt lager var tredje dag. Behöver ej tas bort innan ny applicering. Kan även användas som baslack i samband med lackning. Kombinera gärna med Depend Nagelbandscreme för att få mjuka, smidiga nagelband.
 • Parsa Beauty Men Nail Clipper

  Parsa Beauty Men Nail Clipper
  Knivarnas lätt böjda form och ensidiga mikrosarration möjliggör en särskilt exakt skärning av nagelkanterna utan att splittra eller krossa dem. Material: Rostfritt stålParsa Beauty Men Nail Clipper
 • Flawless FT Flawless Pedi 3 PCS Replacement Heads

  Flawless FT Flawless Pedi 3 PCS Replacement Heads
  FT Flawless Pedi tre sliphuvuden: två för utjämning (grov) och ett för polering (fin) så att du kan anpassa behandlingen efter dina fötters unika behov. Byt enkelt sliphuvudet med knapptryckning.
 • BaByliss Paris Accessories Nagelfil i fodral Herr

  BaByliss Paris Accessories Nagelfil i fodral Herr
  Denna nagelfil i metall för män gör det enkelt att fila hårda och tjocka naglar. Med det praktiska fodralet kan man smidigt förvara filen i necessären. 5 års garanti.BaByliss Paris Accessories Nagelfil i fodral Herr
 • Meraki Nagelkit 0,1 g

  Meraki Nagelkit 0,1 g
  0,1 g, Detta är ett måste i ditt badrum eller din weekendväska. Håll dina naglar friska och ta hand om dem med detta nagelkit från Meraki. Den består av en nagelbandspusher, nagelfil och två nagelklippare i olika storlekar. Ibland är dagen hektisk, och då finns det inte alltid tillräckligt med tid över att ta hand om sig själv. Genom att bara spendera några minuter på naglarna har du åtminstone tagit hand om en liten detalj som fortfarande märks.
 • Seche Conditioner Keratin Cuticle Oil 15 ml

  Seche Conditioner Keratin Cuticle Oil 15 ml
  15 ml, Återfukta och mjukgör torra, spruckna nagelband med Seche Condition. I ett enda svep tillförs huden en kraftfull blandning av keratin, jojoba, mandelolja samt vitamin E. Den lätta oljan ger näring utan att lämna en fet hinna. Daglig användning håller nagelbanden smidiga och återfuktade medan även naglarna blir starkare.Användning:Massera försiktigt in oljan över nagelbanden dagligen.
 • essence The 4In1 Profi File

  essence The 4In1 Profi File
  Perfekt vårdade naglar i fyra enkla steg: nagelfilens olika grovlekar kortar av, formar, jämnar ut och polerar naglarna. Idealisk för snabb nagelvård – också när du är i farten. Förpackningen har också en pappersbotten som är gjord av 100 % återvunnet material.
 • Parsa Beauty Nature Love Nail File Made From Recycled Paper

  Parsa Beauty Nature Love Nail File Made From Recycled Paper
  Nagelfilen är idealisk för att försiktigt förkorta naturliga naglar med den grova sidan, och föra dem till sin vackraste form med den fina sidan. Filen är plastfri och tillverkad av 100% återvunnet material.Parsa Beauty Nature Love Nail File Made From Recycled Paper
 • L'Occitane Shea Nail & Cuticle Nourishing Oil 7 ml

  L'Occitane Shea Nail & Cuticle Nourishing Oil 7 ml
  7 ml, Mjukar upp nagelbanden och gör naglarna starkare, en näringsgivande nagelbandsolja. Med sin nya formula är den berikad med 30% sheasmör. Tuben har en len borste för lättare och mjukare applicering. För användning tryck lite på tuben och applicera på nagelbanden innan manikyr. Massera in oljan för att få starkare naglar.
 • Depend Nagelsax för Lösnaglar

  Depend Nagelsax för Lösnaglar
  Depend Nagelsax för LösnaglarNagelklippare för konstgjorda naglar. Smidig med greppvänligt handtag.Innehåller: 1 st Nagelklippare för konstgjorda naglar.Depend Nagelsax för Lösnaglar
 • OPI Nas-99 Nail Cleanser 30 ml

  OPI Nas-99 Nail Cleanser 30 ml
  30 ml, OPI N.A.S. 99 Nail Cleansing Solution är en rengöring för nageln som används före och efter applicering av alla nagelprodukter. NAS 99 avlägsnar överflödigt fett och fukt för att förbättra vidhäftningen hos alla nagelprodukter.
 • Tweezerman Baby Manicure Kit

  Tweezerman Baby Manicure Kit
 • OPI Nail Envy 15 ml

  OPI Nail Envy 15 ml
  15 ml, Sköra, skadade naglar är ingen match för OPI Nail Envy! För starkare, naturliga naglar som väcker avund. Stärkande behandling med hydrolyserat veteprotein och kalcium för hårdare, längre och starkare naturliga naglar! Passar perfekt för försvagade och skadade naglar.
 • Tweezerman Stainless Steel Cuticle Scissors

  Tweezerman Stainless Steel Cuticle Scissors
  Tweezermans klassiska nagelbandssax i rostfritt stål med ergonomiska handtag och vassa, böjda knivblad.
 • Tweezerman Stainless Steel Nail Scissors

  Tweezerman Stainless Steel Nail Scissors
  Elegant design med skarpa, tunga knivblad som enkelt klipper naglarna på både fingrarna och tårna. Kan även användas för att klippa nagelbanden.
 • Depend French Manicure Kit

  Depend French Manicure Kit
  Fransk Manikyr är alltid rätt! Ett manikyrset för en stilren Fransk Manikyr. Lätt att applicera och skapa en snygg look med färgstärkande, snabbtorkande topplack och ridgfillereffekt i bastonen. Ger en markerad vit topp eller en softare övergång mellan den rosa och vita färgen beroende på hur du lackar, se bruksanvisningen i förpackningen. En manikyr som passar för alla tillfällen, vardag som fest.
 • Depend Myrrh Nail Oil

  Depend Myrrh Nail Oil
  Kompisen till ditt läppstift i handväskan, med din nagelolja lättillgänglig har du alltid snygga naglar och nagelband. Olja i pennform för daglig vård till naglar och nagelband som är torra, mjuka och flisiga. Berikad med Myrraolja. Stärker, fuktbalanserar och boostar din nagelkvalité. Oljan masseras in i nagel och nagelbanden. Har du nagellack kan oljan appliceras ovan på lack och nagelband. Används dagligen, gärna i kombination med Depend Nagelbandscreme.
 • Kia-Charlotta Glass Nail File Pink

  Kia-Charlotta Glass Nail File Pink
  Vårt veganska glasnagelfil är perfekt för professionell nagelvård eftersom den är enkel att använda och särskilt precision. Den eleganta designen, som är skyddad av slitstarkt vegan sammet, gör den till ett absolut måste i varje sminkväska.Användning:Det är bäst att använda glasnagelfilen på rena och torra naglar. För ett särskilt noggrant och skonsamt resultat rekommenderar vi att du filar naglarna från utsidan inåt tills önskad nagelform uppnås. Efter användning kan filen försiktigt rengöras med lite vatten.Kia-Charlotta Glass Nail File Pink
 • Depend Nagelfil Fin Extrafin

  Depend Nagelfil Fin Extrafin
  Depend Nagelfil Fin Extrafin240 respektive 320 grit.Passar till: naturliga naglar, tånaglar och lösnaglar. Ger den perfekta slutfinishen på nageltoppen.Depend Nagelfil Fin Extrafin
 • Essie All In One Base Coat - 15 ml

  Essie All In One Base Coat - 15 ml
  15 ml, All in One Base Coats unika formula gör att nagellacket kan användas på fler än ett sätt! Applicera nagellacket innan ditt färgade nagellack som möjliggör att det fäster bättre och skyddar din nagel mot missfärgningar. Du kan även applicera lacket efter ditt färgade nagellack för att stärka ytan och få ett mer hållbart resultat.
 • IDUN Minerals Nail Oil

  IDUN Minerals Nail Oil
  IDUN Minerals Nail Oil ger vård och näring till sköra, spruckna naglar och torra nagelband. Berikad med mandelolja, citronolja och vitamin E. Den lätta konsistensen appliceras direkt på naglarna och nagelbanden och förser dem med en vårdande och återfuktande finish med en härlig doft av citrus. Användning:Massera in IDUN Minerals Nail Oil på naglarna och nagelbanden dagligen eller beroende på din nagels behov. Kan appliceras flera gånger på en dag. Djupt mjukgörande nagelolja med en härlig doft av citrus. Tänk på miljön och återvinn din förpackning. Med Bower-appen får du pengar tillbaka när du återvinner IDUN Minerals förpackningar.
 • Mavala Mavapen Nutritive Oil 4.5 ml

  Mavala Mavapen Nutritive Oil 4.5 ml
  4.5 ml, Mjukgörande nagelbandsolja som motverkar torra nagelband. Återfuktar och mjukgör.
 • OPI Nail Envy Alpine Snow Nail Strengthener Black/Whites/Gray - 15 ml

  OPI Nail Envy Alpine Snow Nail Strengthener Black/Whites/Gray - 15 ml
  15 ml, OPI Nail Envy Alpine Snow Nail Strengthener är en ikonisk vit nagelförstärkare. Stärker naglarna och gör dem starkare tack vare Tri-Flex Technology™, ett flytande skydd som stärker nageln och bygger upp flera lager.  Den veganska formulan* stärker och skyddar mot flagning och klyvning, vilket resulterar i friska, livfulla naglar som alla kommer att avundas.  *Inga animaliska ingredienser eller biprodukter.
 • Mineas Nail File with 3 Surfaces

  Mineas Nail File with 3 Surfaces
  En nagelfil med 3 olika ytor för att rengöra, behandla och polera naglar.Mineas Nail File with 3 Surfaces
 • Meraki Nail File Grey Grå

  Meraki Nail File Grey Grå
  Vackra och välskötta naglar kräver god omsorg! På Meraki har vi perfekta tillbehör för att du ska kunna ta hand om dina naglar, så de blir både starka och vackra. Om du vill undvika slitna och brutna naglar är en nagelfil det perfekta verktyget. Vår nagelfil i glas kommer i gråa nyanser, vilket ger den klassiska nagelfilen en extra twist. Nagelfilen kommer i en förpackning som gör att du enkelt kan ta med den på språng - så du kan ha vackra naglar även på semestern.Storlek: 2 x 19,4 cm Meraki Nail File Grey Grå
 • IsaDora Bright Base Nail Whitener White - 6 ml

  IsaDora Bright Base Nail Whitener White - 6 ml
  6 ml, Uppljusande och glansig nagelvård för fräschare och optiskt vitare naglar.. Skapa ett högglansigt resultat med Bright Base Nail Whitener. Bright Base är till för att korrigera missfärgningar på naglarna och innehåller blå pigment som optiskt förstärker dina naglars naturligt vita färg. Den blanka formulan ger en attraktiv glans som både håller länge och får naglarna att se friska ut. Få en fräsch och välvårdad look. Satsa på vitt!. • Ljusar upp och gör naglarna optiskt vitare tack vare dess blå pigment • Ger en fin och hälsosam glans som håller länge • Ger naglarna ett fräscht och välvårdat intryck. CRUELTY FREE. CLINICALLY TESTED. FRAGRANCE FREE. VEGAN-FRIENDLY
 • OPI Repair Mode Bond Building Nail Serum 9 ml

  OPI Repair Mode Bond Building Nail Serum 9 ml
  9 ml, OPI Repair Mode Bond Building Nail Serum innehåller den patenterade Ulti-Plex Technology™ som reparerar nagelns keratinstruktur genom att tränga igenom ytan och bygga upp nya bindningar INNE I den naturliga nageln.  Vill du CTRL + ALT+ DEL dina skador på naglarna? Repair Mode™.  Vill du förhindra att naglarna skadas av t.ex. handtvätt eller rengöringsprodukter? Pling pling! Repair Mode™.  Detta banbrytande och uppbyggande nagelserum programmerar om dina naglar helt, vilket resulterar i 99 % reparation av nagelkeratin.* Naglarna ser bättre ut efter första appliceringen och vid kontinuerlig användning kan du förvänta dig slätare och starkare naglar som är motståndskraftiga mot att gå av och ett förbättrat utseende på åsar och färg. Det är reparation som aldrig förr. *Vid användning enligt anvisningarna.
 • Tweezerman Baby Nail Clipper With Bear File

  Tweezerman Baby Nail Clipper With Bear File
 • Meraki Nail File Grey Grå

  Meraki Nail File Grey Grå
  Det finns inget så vackert som snygga naglar! På Meraki har vi den perfekta produkten för dig som gillar vackra och snygga naglar. Med vår nya nagelfil i glas kan du ta hand om dina naglar vart du än är. Den har en perfekt storlek och kommer med ett litet fodral så att du enkelt kan ta med den på språng i din handväska. Nagelfilen har en modern och nordisk look i gråa nyanser vilket gör den superfin.Storlek: 12 cmMeraki Nail File Grey Grå
 • OPI Nail & Cuticle Oil 14,8 ml

  OPI Nail & Cuticle Oil 14,8 ml
  14,8 ml, Otroligt näringsrik formula som hjälper till att skydda, vårda och stärka nagelbanden. 9 av 10 kvinnor som deltog i studien upplevde att deras nagelband kändes mjukare, smidigare och friskare efter en veckas daglig användning. Så här fungerar det Olja från näringsrika men lätta druvkärnor, sesam, kukui, solros och cupuaçu ger en optimal mängd fukt. Snabbabsorberande formula som vårdar nagelbanden.
 • OPI Start to Finish 15 ml

  OPI Start to Finish 15 ml
  15 ml, Bekväm 3-i-1-formula utan formaldehyd utvecklad för känsliga naglar! Underlack, överlack och stärkande nagelbehandling. Förberedande lack som vårdar och gör att OPI-basen och färgen håller länge.
 • Avalea Nagelfil glas

  Avalea Nagelfil glas
  Glasfilen formar, filar och stärker dina naglar. Filens jämna yta gör att du får en slät kant som inte flisar sig. Lätt att rengöra med vatten och kan även steriliseras.Avalea Nagelfil glas
 • Kure Bazaar The Natural Pedicure Ritual Pedicure

  Kure Bazaar The Natural Pedicure Ritual Pedicure
  Ett ekologisk pedikyr kit för släta, sköna och mjuka fötter snabbt och enkelt när som helst och var som helst. Förpackningen innehåller : 1 nagelfil 1 trästicka 1 par engångsstrumpor, innehåller en djupt återfuktande ekologisk mask Användning steg för steg : 1. Ta bort nagellack. Forma naglarna på ena foten med nagelfilen. 2. Sprid ut masken in i strumpan så att den täcker hela strumpans inre. Placera foten i strumpa. 3. Upprepa punkt nummer 1 och 2 på den andra foten och låt masken verka 15 minuter eller lite längre om du har tid 4. Använd en trästicka för att öppna ändorna på strumporna. Skjuta sedan tillbaka nagelbanden med hjälp av trästickan, så att naglarna ser snygga ut. 5. Ta bort strumporna. Massera den kvar bliven masken på fötterna. 6. Slutligen, torka noggrant bort all överlopps fukt från naglarnas yta före lackningen.
 • Kiss Nail & Toenail Clipper Duo

  Kiss Nail & Toenail Clipper Duo
  Nagelklippare i två olika storlekarEn mindre och en större nagelklippare. Passar för hand och fot.Kiss Nail & Toenail Clipper Duo
 • Tweezerman Precision Grip Toenail Clipper

  Tweezerman Precision Grip Toenail Clipper
  Tånagelklippare.Tweezerman Precision Grip Toenail Clipper
 • By Lyko Nail Clipper Large

  By Lyko Nail Clipper Large
  Klipp dina naglar enkelt och smidigt med Lykos nagelklippare. En sann favorit i badrumsskåpet kan vi lova! För bästa resultat för att undvika vassa kanter, avsluta med att fila naglarna med en nagelfil. Lykos nagelklippare finns i två storlekar, small och large.By Lyko Nail Clipper Large
 • OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil to Go 7.5 ml

  OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil to Go 7.5 ml
  7.5 ml, ProSpa Nail & Cuticle Oil är en ultranärande och snabbabsorberande olja som skyddar, återfuktar och förstärker dina naglar samt nagelband. Produkten har klassikern Avoplex Replenishing Nail & Cuticle Oil som riktmärke och bidrar således med ett resultat som du känner igen och älskar därifrån, men i en förbättrad formula samt med en fantastisk doft.
 • Rimmel London Nail Care Nail Nurse 7 In 1 - 12 ml

  Rimmel London Nail Care Nail Nurse 7 In 1 - 12 ml
  12 ml,
 • IsaDora Instant Nail & Cuticle Care

  IsaDora Instant Nail & Cuticle Care
  En dip-in nail care-produkt som omedelbart förbättrar naglar och nagelband. Ger omedelbar fukt till naglar och nagelband Enkel och snabb att använda Närande för torr hud
 • Mavala Nail Shield 2-Phase 2x10 ml

  Mavala Nail Shield 2-Phase 2x10 ml
  Ett 2-fassystem som förstärker och skyddar svaga naglar och motverkar att de bryts. Nylonfiberbasen fas 1 bildar ett skyddande nät över nageln och skyddande Sealer fas 2 ger en jämn och slät nagelyta.
 • Rimmel London Nail Care Nail Nurse 2 In 1 - 12 ml

  Rimmel London Nail Care Nail Nurse 2 In 1 - 12 ml
  12 ml,
 • Depend Glass Nail File Salon Pro with Case

  Depend Glass Nail File Salon Pro with Case
  Glasfil med extra fin filyta för naturlig nagel och konstmaterial. Extra skonsam, ger den perfekta slutfinishen innan lackning. Filen har lång hållbarhet och motverkar att nageln skivar och flisar sig. Hygienisk och lätt att hålla ren. Med etui.Depend Glass Nail File Salon Pro with Case
 • Depend Ginseng Nail Serum

  Depend Ginseng Nail Serum
  Torra, flisiga naglar i dåligt skick? Återfukta och stärk med serum, rehab för nageln!Intensivvård till torra och flisiga naglar. Berikad med Ginseng, D-panthenol, veteprotein, C och E-vitamin som återfuktar, stärker och ger maximal kureffekt.   Användning: Applicera serumet på nageln och vid nagelroten. Massera in under någon minut. Har du nagellack kan serumet appliceras ovanpå lack och nagelband. Använd som kur tills nageln känns starkare och övergå därefter gärna till Myrra & Avokado Nagelolja för att underhålla din nagelvård.
 • Essie Nail Treatment Apricot Oil - 13 ml

  Essie Nail Treatment Apricot Oil - 13 ml
  13 ml, Återfuktande och mjukgörande nagelbandsolja.
 • Flawless FT Flawless Salon Nails Rechargeable

  Flawless FT Flawless Salon Nails Rechargeable
  FIXA SNYGGA NAGLAR HEMMA. Med Flawless Salon Nails kan du fixa lika snygga naglar hemma som på salongen. Fila nagelbanden, slipa bort vassa kanter och jämna ut ojämna naglar. Den integrerade LED-lampan lyser upp nageln och gör så att du ser vad du gör. - 6 st bits följer med för att forma, skulptera, polera och putsa dina naglar och fila nagelband. - Roterar både åt höger och vänster .- 4 hastighetsinställningar . -Uppladningsbar
 • Mavala Cuticle Cream 15 ml

  Mavala Cuticle Cream 15 ml
  15 ml, Mavala Nagelbandscreme gör dina nagelband mjuka och lena.
 • Depend Nagelfil Medium Grov

  Depend Nagelfil Medium Grov
  Depend Nagelfil Medium Grov120 respektive 180 grit.Passar till: lösnaglar och tånaglar. Depend Nagelfil Medium Grov
 • Depend Kick Start Nail Care

  Depend Kick Start Nail Care
  Första steget till perfekta naglar i toppkvalité och bra kondition – rengöring och olja! Behandling i två steg som ger starka, naturliga och flexibla naglar. Nagel & Nagelbandspeeling, den viktigaste produkter för en bra nagelkvalité, tar effektivt bort döda hudceller och rengör nageln på djupet.   Användning: Appliceras på nagel och nagelband. Låt verka 1 minut. Massera in peelingen och rengör därefter med en nagelborste. Skölj av med tvål och varmt vatten. Rengöringen rekommenderas 1 gång/vecka. Applicera därefter Myrra & Avokadoolja som stärker, fuktbalanserar och boostar din nagelkvalité. Massera in oljan i nagel och nagelbanden. Kan användas dagligen vid behov. Kombinera gärna även med Depend Nagelbandscreme för att få mjuka, smidiga nagelband.
 • Tweezerman Stainless Steel Fingernail Clipper

  Tweezerman Stainless Steel Fingernail Clipper
  Nagelklippare som klipper och formar naglarna enkelt med vassa och skarpa knivblad.
 • Depend Nail File SalonPro Medium/Fine

  Depend Nail File SalonPro Medium/Fine
  Nagelfil med två filytor, medium 180 grit, fin 240 grit. För naturliga naglar och konstnaglar. Tillverkad av proffsmaterial som ger en extra lång hållbarhet. Filen är tvättbar och kan desinficeras.Depend Nail File SalonPro Medium/Fine
ilead