Peter Thomas Roth primer

Med det uttrycksfulla namnet Skin To Die For lovar Peter Thomas Roth primer ett gott resultat. Målet är att den ska minimera porer och jämna ut fina linjer i ansiktet. Den innehåller även fettabsorberande växtkomplex som ger en matt finish. Här kan du jämföra priset på primern online.

Populärt inom Peter Thomas Roth primer

 • Peter Thomas Roth Skin To Die For, 30 ml Peter Thomas Roth Primer

  Peter Thomas Roth Skin To Die For, 30 ml Peter Thomas Roth Primer
  30 ml, Skin To Die For är en primer som hjälper till att minimera porer, ojämnheter och fina linjer med en naturligt matt finish. Ett kraftfullt matterande växtkomplex absorberar överflödig olja och ger huden en matt finish, samtidigt som porernas storlek och form effektivt reduceras med tiden. Med sin enastående färgskiftande formula smälter primern omedelbart och jämnar ut hudtonen.En primer som minimerar porer, ojämnheter och fina linjer med matt finish.Tips! Kan även användas på läpparna för en jämnare yta vid applicering av läppstift. Applicera primern varsamt i hela ansiktet med fokus på porer, ojämnheter och fina linjer. Kan användas både som en primer under make-up eller ensam för en naturligt vacker hud, med en no-filter look.
 • Peter Thomas Roth Skin To Die For, 30 ml Peter Thomas Roth Primer

  Peter Thomas Roth Skin To Die For, 30 ml Peter Thomas Roth Primer
  30 ml, Med Skin To Die For får du en omedelbart utsuddande effekt som både fyller ut och hjälper till att minimera porer, ojämnheter och fina linjer, med en naturlig matt finish. Kraftfulla komplex absorberar överflödig olja och ger huden en matt finish, samtidigt som porernas storlek och form effektivt reduceras med tiden. Med sin enastående färgskiftande formula smälter Skin To Die For omedelbart in i vilken hudton som helst. Kan användas som en primer under make-up för ett felfritt resultat, eller ensam för en naturligt vacker hud, med en no-filter look. Användning: Applicera varsamt i hela ansiktet med fokus på porer, ojämnheter och fina linjer. Kan användas både som en primer under make-up eller ensam för en naturligt vacker hud, med en no-filter look.  .video-container{position:relative,padding-bottom:56.25%,padding-top:30px,height:0,overflow:hidden,margin:15px 0 0}.video-container embed,.video-container iframe,.video-container object{position:absolute,top:0,left:0,width:100%,height:100%}
 • Peter Thomas Roth Skin to Die For No-Filter Mattifying Primer and Complexion Perfector 30ml

  Peter Thomas Roth Skin to Die For No-Filter Mattifying Primer and Complexion Perfector 30ml
  Få jämn, felfri hy med Skin to Die For™ No-Filter Mattifying Primer & Complexion Perfector från Peter Thomas Roth. Den lätta formulan ger omedelbara och långsiktiga fördelar. Det kraftfulla Disa-Pore 20 rikar in sig på storleken på dina porer, både ögonblickligen och över tid. Denna skira primer innehåller AuraSpheres och Gransil EP-9 och smälter sömlöst in i huden. Den suddar ut synligheten av fina linjer, skavanker och synliga porer, samtidigt som den ger en naturlig, universell ton som passar alla hudtoner. AberMat™ mminimerar överflödiga oljor och oönskad glans för en förfinad, fulländad hy. Kan bäras ensam för fotoredo finish eller under makeup för att skapa en jämn bas för smidig applicering.Passar alla hudtyper.