Ögonfransböjare med Värme

Värme gör att hårstrån böjer sig lättare. Därför kan någon av de här ögonfransböjarna med värme vara bra att ha. Med en sådan kan du skapa det bästa resultatet och perfekt böjda fransar för en piggare blick.

 • Blinc Heated Lash Curler

  Blinc Heated Lash Curler
  Blincs uppvärmda fransböjare är enkel att använda och formar fransarna på några sekunder. Den innovativa designen ger en exakt mängd värme (55 °C), samtidigt som det är enkelt att nå även de minsta fransarna. Dina fransar får en extravagant böjning som vara hela dagen!Uppvärmd fransböjare rekommenderas att användas efter att ha appl, men kan även användas efter applicering av mascara. Passar alla franstyper.Produkten levereras med AA-batterier.Blinc Heated Lash Curler
 • Heated Lash Curler, Blinc Ögonfransböjare

  Heated Lash Curler, Blinc Ögonfransböjare
  AllmäntAnvändningBlinc Heated Lash CurlerHeated Lash Curler är en helt ny ögonfransböjare som lätt och skonsamt böjer dina fransar med hjälp av värme på sekunden. Enligt tidningen Elle så älskar Kate Moss den.Den behändiga designen gör den lätt att använda och ta med sig (även i den minsta handväskan). Blinc Heated Lash Curlers temperaturkontroll och utformade skydd gör den enkel och säker att använda. Allt som behövs är ett vanligt batteri (AAA), vilket medföljer i paketet. Värme har sedan länge använts för att locka håret på huvudet, samma metod används här för att locka ögonfransarna. Tänk på att alla har olika franshår och för dem som har svårare fransar tar det längre tid innan man uppnår önskat resultat så upprepa proceduren tills fransarna uppnår önskad form. Tänk på att böja fransarna innan mascaran appliceras.Användning1. Ta av hylsan som skyddar curlern.2. Ta bort rengöringsborsten från curlern innan du börjar.3. Öppna upp batteriluckan genom att skjuta den ifrån 'curlern', sätt i ett batteri och återförslut luckan.4. Starta curlern och vänta tills LED indikatorn ändrar färg från Röd till Gul. Se till att den blir varm innan du använder den.5. Börja att böja fransarna i mitten och sedan tar du fransarna på varje sida. Borsta uppåt samtidigt som Du pressar curlerns uppvärmda kam i tre sekunder. Fortsätt att borsta uppåt och håll curlern vid topparna på ögonfransarna och försiktigt pressa ögonfransarna bakåt och håll detta i ytterligare tre sekunder. Testa dig fram med olika mängd tryck på fransarna.6. Upprepa denna process tills du uppnått önskad böj på fransarna.7. Stäng av curlern när du är färdig och sätt tillbaka skyddet för kammen.
 • Ardell Heated Curler, Ardell Ögonfransböjare

  Ardell Heated Curler, Ardell Ögonfransböjare
  Nu kan du få perfekt böjda fransar inom ett par sekunder. Ardell Lash Curler böjer dina fransar med hjälp av värme. Det är snabbt, enkelt och helt utan obehag. Produkten är batteridriven med en temperatur-känslig silikonkudde som ändrar färg när produkten är redo att användas.
 • STYLPRO Hot Lash Heated Eyelash Curler

  STYLPRO Hot Lash Heated Eyelash Curler
  STYLPRO HOT LASHSTYLPRO Hot Lash är en bärbar ögonfransböjare som värms upp.FÅ PARTYFRANSAR I EN BLINKNING!Trött på att spendera pengar på fransförlängningar? STYLPRO Heated Eyelash Curler använder mjuk värme för att försiktigt böja dina ögonfransar på bara några sekunder! STYLPRO Hot Lash är enkel, säker och lätt att använda, värms upp till perfekt temperatur för att försiktigt böja dina fransar och ge dig fulla, lyfta fransar som håller sig böjda längre.Sedan applicerar du bara din favoritmascara för att få den fullständiga looken!Lev. Skratta. Älska. Fransar!INSTRUKTIONER1. Lägg till 2 AAA-batterier på baksidan av enheten2. Pusha upp knappen på sidan av enheten för att sätta på den3. Den lilla vita LED-lampan i mitten av ögonfransböjaren kommer att lysa för att indikera att den värms upp4. Den röda uppvärmda dynan kommer att sakta övergå från rött till vitt när den har värmts upp till idealtemperaturen för användning5. Öppna spaken6. Lyft ögonfransböjaren till ditt öga och justera den med dina fransar7. Håll fingret nedtryckt på spaken för att öppna böjaren8. Placera alla dina fransar på den uppvärmda dynan. När de är på plats, tryck ned fingret på spaken för att klämma fast dina fransar på dynan9. Håll enheten på dina fransar i 10-15 sekunder10. Låt sakta loss på spaken för att släppa dina fransar11. Upprepa med det andra ögat12. Använd inte på dina fransar i mer än 60 sekunder totalt.STYLPRO Hot Lash Heated Eyelash Curler

När du har böjt fransarna fixerar du de med en bra mascara.