Ögonfransböjare med Värme

Värme gör att hårstrån böjer sig lättare. Därför kan någon av de här ögonfransböjarna med värme vara bra att ha. Med en sådan kan du skapa det bästa resultatet och perfekt böjda fransar för en piggare blick.

  • STYLPRO Hot Lash Heated Eyelash Curler

    STYLPRO Hot Lash Heated Eyelash Curler
    STYLPRO HOT LASHSTYLPRO Hot Lash är en bärbar ögonfransböjare som värms upp.FÅ PARTYFRANSAR I EN BLINKNING!Trött på att spendera pengar på fransförlängningar? STYLPRO Heated Eyelash Curler använder mjuk värme för att försiktigt böja dina ögonfransar på bara några sekunder! STYLPRO Hot Lash är enkel, säker och lätt att använda, värms upp till perfekt temperatur för att försiktigt böja dina fransar och ge dig fulla, lyfta fransar som håller sig böjda längre.Sedan applicerar du bara din favoritmascara för att få den fullständiga looken!Lev. Skratta. Älska. Fransar!INSTRUKTIONER1. Lägg till 2 AAA-batterier på baksidan av enheten2. Pusha upp knappen på sidan av enheten för att sätta på den3. Den lilla vita LED-lampan i mitten av ögonfransböjaren kommer att lysa för att indikera att den värms upp4. Den röda uppvärmda dynan kommer att sakta övergå från rött till vitt när den har värmts upp till idealtemperaturen för användning5. Öppna spaken6. Lyft ögonfransböjaren till ditt öga och justera den med dina fransar7. Håll fingret nedtryckt på spaken för att öppna böjaren8. Placera alla dina fransar på den uppvärmda dynan. När de är på plats, tryck ned fingret på spaken för att klämma fast dina fransar på dynan9. Håll enheten på dina fransar i 10-15 sekunder10. Låt sakta loss på spaken för att släppa dina fransar11. Upprepa med det andra ögat12. Använd inte på dina fransar i mer än 60 sekunder totalt.STYLPRO Hot Lash Heated Eyelash Curler
  • Ardell Heated Eyelash curler

    Ardell Heated Eyelash curler
    Nu kan du få perfekt böjda fransar inom ett par sekunder. Ardell Lash Curler böjer dina fransar med hjälp av värme. Det är snabbt, enkelt och helt utan obehag. Produkten är batteridriven med en temperatur-känslig silikonkudde som ändrar färg när produkten är redo att användas.

När du har böjt fransarna fixerar du de med en bra mascara.