Ta bort ögonbrynsfärg

Har du färgat ögonbrynen själv och råkat få färgfläckar på huden runt om? Lugn, det finns olika sätt att ta bort ögonbrynsfärg på men se till att vara försiktig för ögonen är känsliga.

En lättare missfärgning brukar försvinna efter 2-3 ansiktstvättar men vill du skynda på det kan du prova en mild skrubb. Om det är hudområden en bit längre bort från ögonen så har vi hört att vissa salonger använder helt vanligt raklödder som de sedan torkar bort.

Tint Removers för färgfläckar från ögonbrynsfärg

 • RefectoCil Tint Remover 100 ml

  RefectoCil Tint Remover 100 ml
  100 ml, Borttagning av färgfläckar från ögonbrynsfärg! Använd Color Cleanser för att snabbt och skonsamt avlägsna färgfläckar som bildats på huden vid färgning av ögonbrynen. Fukta en vaddtuss med Color Cleanser omedelbart efter färgning och gnugga försiktigt bort färgen. Innehåll: 100 ml

Ta bort ögonbrynsfärg från handfatet

Om det är på handfatet du fått fläckar behöver du (och kan du) använda lite starkare medel. Ett husmorsknep är att handfat kan rengöras med en blandning av ättika, diskmedel och varmt vatten.

Om du har lite nagellacksborttagning kan du också testa det för att gnugga bort fläckarna. En Scotch Brite kan hjälpa med sin lite riviga sida.

4 populära nagellacksborttagare

 • Depend Nail Polish Remover Super Quick - 250 ml

  Depend Nail Polish Remover Super Quick - 250 ml
  250 ml, Nagellacksborttagning super snabbt från Depend tar bort nagellack på naturliga naglar (ej lösnaglar). Den är supersnabb.
 • Depend Nail Polish Remover Fast/Odourless - 100 ml

  Depend Nail Polish Remover Fast/Odourless - 100 ml
  100 ml, Nagellacksborttagning snabb/doft fri från Depend tar bort nagellack från naturliga naglar (ej lösnaglar). Finns ingen risk att nageln blir porös eller att den naturliga nagelytan kommer att förstöras. Inga missfärgningar eller rester på nagelytan. Tar bort till nagellack snabbt och den luktar inte.
 • Mavala 12 100 ml

  Mavala 12 100 ml
  100 ml, En extra mild, acetonfri nagellacksremover som avlägsnar nagellack fort. Perfekt för skörare och känsligare naglar.
 • Mavala Nail Polish Remover 100 ml

  Mavala Nail Polish Remover 100 ml
  100 ml, Mild nagellacks remover som avlägsnar nagellack fort. Passar alla nageltyper, för känsligare naglar rekommenderas Mavala Extra Mild Nail Polish Remover.