Weleda läppbalsam

Populärt inom Weleda läppbalsam

 • Weleda Skin Food Lip Balm, 8 ml Weleda Läppbalsam

  Weleda Skin Food Lip Balm, 8 ml Weleda Läppbalsam
  8 ml, Ett skyddande läppbalsam som ger snabbverkande vård till torra och nariga läppar. Har en rik konsistens med värdefulla naturliga ingredienser som ger intensiv näring, hjälper till att förhindra fuktförlust samt ger ett långvarigt skydd mot yttre påfrestningar.
 • Weleda Everon Lip Balm, 4 g Weleda Läppbalsam

  Weleda Everon Lip Balm, 4 g Weleda Läppbalsam
  4 g, Everon Lip Balm från Weleda är ett naturligt, långtidsverkande cerat som motverkar torra och fnasiga läppar. Ekologisk jojobaolja och sheasmör återfuktar och innesluter fukten i huden så att läpparna bibehåller en bra fuktbalans. Närande rosvax mjukgör och vårdar läpparna, samtidigt som det skyddar mot uttorkning. Innehåller även bivax som skapar en skyddande barriär mot yttre miljöpåfrestningar. Läppbalsamet ger en lätt glans och doftar ljuvligt av vanilj och ros.
 • Weleda Lip Balm (4,8 g)

  Weleda Lip Balm (4,8 g)
  Weleda Lip Balm har tagits fram för att ge ett helt naturlig skydd för läpparna. Läppbalsamet är tillverkat av noggrant utvalda naturliga vaxer och oljor som har handplockats särskilt för sina lugnande och skyddande egenskaper. Ett område som ofta glöms bort inom hudvård är läpparna, trots att de är utsatta för samma påverkan som resten av huden. Skäm bort läpparna med Weleda Lip Balm och låt dem känna på fördelarna med en härligt doftande läppsalva. Den innehåller ekologisk jojobafröolja, rosenvax, bivax, kandelillavax och karnaubavax. Ingredienserna i Weleda Lip Balm har inte bara valts ut för att skydda läpparna genom att skapa en barriäreffekt, utan även för att lugna dem efter solexponering. De naturliga vaxerna i Weleda Lip Balm ger solskyddsfaktor 4 utan användning av syntetiska UV-filter och gör att läpparna känns naturligt mjuka och smidiga. Så här använder du produkten: Ta av locket och vrid den färgade basen för att frigöra en liten mängd av stiftet. För att förhindra att stiftet bryts av, höj det bara precis ovanför plasthylsan. Applicera ett tunt lager på läpparna.