Antipodes läppstift

Populärt inom Antipodes läppstift

 • Antipodes Lipstick 4 g – Dragon Fruit Pink

  Antipodes Lipstick 4 g – Dragon Fruit Pink
  Framhäv dina läppar med Antipodes Lipstick i nyansen Dragon Fruit Pink , en knalligt rosa nyans som är perfekt att bära på dagen eller kvällen.Läppstiftet har berikats med en närande blandning av olja från nattljus, avokado och antioxidantrik arganolja. Det glider enkelt över läpparna och ger återfuktande, skir färg som varar länge. Du får mjuka, smidiga och skyddade läppar som känns behagliga hela dagen.Doftfri.Certifierad vegetarisk av UK Vegetarian Society.
 • Antipodes Lipstick 4 g – Boom Rock Bronze

  Antipodes Lipstick 4 g – Boom Rock Bronze
  Framhäv dina läppar med Antipodes Lipstick i nyansen Boom Rock Bronze – en ljusfångande kopparnyans som är perfekt att bära på dagen och kvällen.Läppstiftet har berikats med en närande blandning av olja från nattljus, avokado och antioxidantrik arganolja. Det glider enkelt över läpparna och ger återfuktande, skir färg som varar länge. Du får mjuka, smidiga och skyddade läppar som känns behagliga hela dagen.Doftfri.Certifierad vegetarisk av UK Vegetarian Society.
 • Antipodes Lipstick 4 g – Forest Berry Red

  Antipodes Lipstick 4 g – Forest Berry Red
  Framhäv dina läppar med Antipodes Lipstick i nyansen Forest Berry Red , en varm, röd nyans som är perfekt att bära på dagen eller kvällen.Läppstiftet har berikats med en närande blandning av olja från nattljus, avokado och antioxidantrik arganolja. Det glider enkelt över läpparna och ger återfuktande, skir färg som varar länge. Du får mjuka, smidiga och skyddade läppar som känns behagliga hela dagen.Doftfri.Certifierad vegetarisk av UK Vegetarian Society.