Elegant Touch lösnaglar

Populärt inom Elegant Touch lösnaglar

 • Elegant Touch Totally Bare Nails – Coffin 007

  Elegant Touch Totally Bare Nails – Coffin 007
  Var kreativ med din manikyr med Elegant Touch Totally Bare Nails – Coffin. Dessa lösnaglar kommer i en bar, klar nyans som gör dem till den perfekta basen för att skapa din egen unika look. Dessa naglar har en avsmalnande form (som en vampyrkista) och kan dekoreras före applicering, vilket gör det otroligt lätt att uppnå en felfri finish. Oavsett om de dekoreras med nagellack eller nagelkonst så ger de konstgjorda naglarna en finish som håller längre eftersom de innehåller mindre fukt jämfört med naturliga naglar. Naglarna kommer i tio olika storlekar som säkerställer att de passar bekvämt, oavsett storleken och formen på dina egna naglar. Förvänta dig en hållbar manikyr med ett fantastiskt resultat.
 • Elegant Touch Quick Dry Nail Glue 3ml

  Elegant Touch Quick Dry Nail Glue 3ml
  Se till att dina lösnaglar sitter på plats med Elegant Touch Quick Dry Nail Glue, en häftande formula som har stark fästförmåga och garanterar att lösnaglarna fäster på några sekunder med långvariga resultat. Till skillnad från de flesta lim som levereras i svårkontrollerade tuber, appliceras detta nagellim med en kladdfri penselapplikator (precis som ett genomskinligt nagellack) som ger en jämn och exakt täckning som torkar på bara 4 sekunder och ger en extra hållbar stadga. Perfekt för förstärkning av trasiga naglar.
 • Elegant Touch Colour Nails – Fiery Fuchsia

  Elegant Touch Colour Nails – Fiery Fuchsia
  Elegant Touch Colour Nails i nyansen Fiery Fuchsia har tagits fram med en snygg stilettform och polerad, högglansig färg för maximal effekt. Dessa lösnaglar är tillverkade med super-flex-teknologi för ökad komfort. De är lätta att applicera och varar i upp till 10 dagar. Kan filas och formas om som du önskar. Innehåller 24 naglar (i 10 storlekar) och lim.
 • Elegant Touch Strong Hold Nail Glue 3g

  Elegant Touch Strong Hold Nail Glue 3g
  Ge dina lösnaglar chansen att hålla ytterligare några dagar Elegant Touch’s Strong Hold Nail Glue, en häftande formula som har extra stark fästförmåga, vilket garanterar att dina påtryckbara naglar förblir fästa på dina naturliga naglar för ett varaktigt resultat.Nagellimmet torkar utan att lämna vita rester och har superstark, oslagbar fästförmåga. Det levereras i en tub med en precisionsspets för perfekt applicering. Dessutom torkar detta lim på 60 sekunder, vilket ger dig tillräckligt med tid för att positionera och rätta till dina lösnaglar innan de fäster.

Fler tips på Elegant Touch lösnaglar

 • Elegant Touch Nude Collection Nails – Mink

  Elegant Touch Nude Collection Nails – Mink
  Uppnå en minimalistisk manikyr med Elegant Touch Nude Collection Nails i nyansen Mink . Dessa naturligt färgade lösnaglar kommer i en minkbrun nyans och har en trendig matt finish. Naglarna har en naturligt oval form och kommer i tio olika storlekar samt är utformade med Ultra-Flex-teknologi. Detta möjliggör bekväm bärbarhet som sitter perfekt på den naturliga nageln. Dessa Nude Collection Nails limmas enkelt på de naturliga naglarna och ger en hållbar manikyr som varar hela semestern. Tiden då man oroade sig för kladd och flagning är förbi – förvänta dig fantastiska resultat.  
 • Elegant Touch Berry Blast Nails

  Elegant Touch Berry Blast Nails
  Få en professionell manikyr utan att behöva använda våt färg och tidskrävande torkning med Elegant Berry Blast Nails – ett paket med glänsande lösnaglar med en fyllig, bärfärgad nyans från det flerfaldigt prisbelönta brittiska nagelvårdsmärket. De fyrkantiga och ovala lösnaglarna är superenkla att applicera och avlägsna, har en högglansig finish, och levereras komplett med en tub med snabbtorkande lim som garanterar ett långvarigt resultat. Innehåller: 24 naglar / 10 storlekar.