Eyeliner

För att markera ögonen använder man en eyeliner. Att lägga en snygg eyeliner kan kräva lite träning, men det blir lättare om man har bra produkter. Den som är nybörjare och inte superstadig på hand kan börja med en eyelinerpenna.

Flytande eyeliner för skarpare linjer

Vill du kunna skapa en skarpare linje när du målar ska du gå på en flytande eyeliner. Det finns också att köpa i kakform eller som kräm, men då måste du också köpa en pensel för att kunna applicera eyelinern. Allt blir dessutom lättare med en riktigt bra förstoringsspegel x20.

Populärt inom eyeliner

 • Soft Khol Kajal Eyeliner Pencil, Rimmel London Eyeliner & kajal

  Soft Khol Kajal Eyeliner Pencil, Rimmel London Eyeliner & kajal
  Mjuk och behaglig eyeliner. Denna penna ger en tät färg, som kan suddas på ögonlocket för sotande ögon. Mycket lätt att applicera. Perfekt för sexiga, sotiga ögon!
 • KUBISS Eyeliner Pencil 05 Grey

  KUBISS Eyeliner Pencil 05 Grey
  60gKUBISS Eyeliner Pencil 05 Grey
 • Slim Eye Pencil, 1 g NYX Professional Makeup Eyeliner & kajal

  Slim Eye Pencil, 1 g NYX Professional Makeup Eyeliner & kajal
  1 g, NYX Slim Eye Pencil ger dig möjlighet att skapa fantastiskt snygga och markerade ögon och ögonbryn. Denna mångsidiga produkt har en krämig, hållbar eyeliner formula som gör att den är enkel att applicera och inte kladdar.
 • Epic Black Mousse Eyeliner, 3 g NYX Professional Makeup Eyeliner & kajal

  Epic Black Mousse Eyeliner, 3 g NYX Professional Makeup Eyeliner & kajal
  3 g, Epic Black Mousse Liner är en eyeliner i mousse från NYX Professional Makeup med ett av de svartaste pigment du sett! Men en innovativ rik, fluffig och lätt formula är Epic Black Mousse Liner lättapplicerat och torkar snabbt! En lyxig eyeliner som ger en snygg matt finish och som dessutom är vattenresistent!Använd en applikator specifikt utformad för applicering av eyeliner, doppa i moussen och applicera i linje med övre franskanten. För en smokey eye look, applicera vid nedre franskanten och sudda ut.

Fler tips på eyeliner

 • Youngblood Liquid Liner Pen 18 Karat

  Youngblood Liquid Liner Pen 18 Karat
  Youngblood Liquid Liner Pen är en flytande eyeliner med en gnistrande glans.30 gYoungblood Liquid Liner Pen 18 Karat
 • Super Flick Eyeliner, Makeup Revolution Eyeliner & kajal

  Super Flick Eyeliner, Makeup Revolution Eyeliner & kajal
  Leter du etter en presis eyeliner? Makeup Revolution Super Fick Eyeliner er perfekt for å lage tynne og skarpe linjer. Den fleksible spissen gir optimal kontroll og presis påføring.
 • Always On Gel Liner, 1,2 g Smashbox Eyeliner & kajal

  Always On Gel Liner, 1,2 g Smashbox Eyeliner & kajal
  1,2 g, Always On Gel Liner är en vattenfast eyeliner med gelkonsistens som lätt glider på huden och blandas in med en djup färg. Den färgrika, pigmenterande formeln håller i 24 timmar. Smashbox Always On Gel Liner är cruelty free. Alla Smashbox-produkter är Cruelty Free.Applicering: Applicera längs med franskanten med små, korta strykningar.
 • MAC Cosmetics Colour Excess Gel Pencil Eye Liner Permanent Vacation

  MAC Cosmetics Colour Excess Gel Pencil Eye Liner Permanent Vacation
  Släpp loss din kreativitet! En serie extra hållbara eyeliners som erbjuder härligt silkeslena, mättade pigment med en högdefinierad technicolor-edge. De vattenfasta, cyberinspirerade nyanserna sitter i mer än 24 timmar på ögonlocken och 12 timmar på vattenlinjen. Pigment Alchemy ser till att färgen går snabbt och smidigt att applicera och ger en intensiv färgeffekt och Line-Lock-teknologin gör resultatet hållbart utan någon färg som flyter ut.Användning:Applicera direkt på ögonlocken eller på vattenlinjen.- Håller i mer än 24 timmar på ögonlocken- Håller i 12 timmar på vattenlinjen- Smidig applicering- Vattenfast- Flyter inte ut- Passar även kontaktlinsbärare- Oftalmologiskt testad0,35 gMAC Cosmetics Colour Excess Gel Pencil Eye Liner Permanent Vacation
 • Colour Excess Gel Pencil Eye Liner, 0,4 g MAC Cosmetics Eyeliner & kajal

  Colour Excess Gel Pencil Eye Liner, 0,4 g MAC Cosmetics Eyeliner & kajal
  0,4 g, Släpp loss din kreativitet! En serie extra hållbara eyeliners som erbjuder härligt silkeslena, mättade pigment med en högdefinierad technicolor-edge. De vattenfasta, cyberinspirerade nyanserna sitter i mer än 24 timmar på ögonlocken och 12 timmar på vattenlinjen. Pigment Alchemy ser till att färgen går snabbt och smidigt att applicera och ger en intensiv färgeffekt och Line-Lock-teknologin gör resultatet hållbart utan någon färg som flyter ut.
 • Precise Micro Eyeliner, 0.09 g Glo Skin Beauty Eyeliner & kajal

  Precise Micro Eyeliner, 0.09 g Glo Skin Beauty Eyeliner & kajal
  0.09 g, Eyeliner-penna som är mjuk och behaglig att applicera. Rik på pigment och sitter länge! Lätt att vrida ut och lätt att vrida tillbaka efter användning.
 • Rimmel Kind & Free Clean Eye Liner

  Rimmel Kind & Free Clean Eye Liner
  Rimmel Kind & Free Clean Eyeliner är en eyeliner som ger en fyllig färg som omedelbart ramar in och framhäver ögonen. Denna eyeliner har en lätt och krämig konsistens som gör att den glider lätt över huden. Själva eyelinern är 100 procent vegansk och inte testad på djur, och förpackningen är tillverkad av FSC-certifierat trä (Forest Stewardship Council).Användning: Steg 1: Se till att din Kind & Free eyeliner är nyvässad innan du applicerar linern på den övre och nedre fransraden. Steg 2: Komplettera looken med en mascara för att rama in dina ögon.Rimmel Kind & Free Clean Eye Liner
 • GrandeLINER, 1,5 ml Grande Cosmetics Eyeliner

  GrandeLINER, 1,5 ml Grande Cosmetics Eyeliner
  1,5 ml, 2-i-en flytande eye liner som innehåller samma tillväxtökande ingredienser som GrandeLASH-MD fransserum. Applikatorn har en fin tunn borste som gör det enkelt att skapa den form på linern som man önskar, oavsett om du är proffs eller inte på att applicera eyeliner. Håller i upptill 12 timmar, smular inte Vid daglig användning hjälper denna eyeliner till att ge längre ögonfransar med mer volym – perfekt för att komplettera med eller bibehålla resultatet av GrandeLASH-MD Serum.
 • Long-Lasting Eye Pencil, 0,3 g essence Eyeliner & kajal

  Long-Lasting Eye Pencil, 0,3 g essence Eyeliner & kajal
  0,3 g, Intensiv och hållbar färg. Med en innovativ twist-funktion är long lasting ögonpenna lätt att applicera lika exakt som du vill, med ett hållbart resultat. Förutom koppar, bäriga toner och mörkgrått, finns den nu i trendiga färger som guld, roséguld och skimrande vitt. Nyansen nude-rosé kan appliceras innanför de nedre ögonfransarna för att öppna upp ögonen.
 • IsaDora Intense Eyeliner 24 Hrs Wear 63 Steel Grey

  IsaDora Intense Eyeliner 24 Hrs Wear 63 Steel Grey
  En mjuk, vattenfast eyeliner som varken kladdar eller fäller.Det är helt upp till dig! Dra en tunn linje längs fransarna, skapa en klassisk vinge eller måla på vattenlinjen för att fylla i mellanrummet mellan fransarna. Om du vill skapa en sotad vinge suddar du ut linjen direkt efter appliceringen, innan den hunnit torka. Vässa spetsen ofta med den inbyggda vässaren på lockets insida.IsaDora Intense Eyeliner 24 Hrs Wear 63 Steel Grey
 • Bourjois Liner Feutre 011 Black

  Bourjois Liner Feutre 011 Black
  Eyeliner med en tunn, mjuk felt-tip applikator som gör det enkelt att skapa en intensiv, precis och elegant liner-look. Det perfekta makeupverktyget för en felfri look som håller i upp till 24 timmar. Vattenbaserad gelformula med intensiv svart färg.Användning:1. Applicera alltid eyeliner före ögonskugga 2. Är du nybörjare, skissa ut en linje att följa med en vanlig kajal.3. Titta ner när du fyller i din linje med liner för att undvika kladd. 4. För en cat eye; sätt en prick i den yttre ögonvrån där du vill att dina vingar ska sluta. Applicera sedan din liner. Det gör dina vingar jämna. 5. Rama in din blick med mascara. 0,8 mlBourjois Liner Feutre 011 Black
 • Inika Organic Eye Pencil Emerald

  Inika Organic Eye Pencil Emerald
  Inika Certified Organic Eye Pencil är en mjuk ekologisk ögonpenna som har en rik färg och krämig konsistens. Den markerar dina ögon och ger en intensitet i blicken. Kan med fördel användas både i franslinjen och i vattenlinjen eller för att göra en mer sotad look. Den är framtagen av naturliga ingredienser och pigmentet kommer från rena mineraler. Formulan är berikad med ekologisk certifierad kokosolja för att ge den mjuka krämiga känslan och är perfekt även för de mest känsliga ögon. Finns i 3 färger. Kommer i en hållbar förpackning av återvunnen kartong som kan återvinnas igen. 100% naturlig, 100% veganAnvändning:1. För en naturlig look, applicera på övre ögonlocket så nära fransraden som möjligt. 2. För en mer dramatisk look, applicera längs fransraden runt hela ögat. Vicka tippen av pennan in mellan fransarna på övre fransraden för extra definition. 3. För en smokey eye-look, applicera längs fransraden och sudda sedan lätt med Inika Brow Brush eller ditt finger i uppåtgående rörelser för en sotad effekt. Vässa pennan med Inika Sharpener vid behov.1,1 gInika Organic Eye Pencil Emerald
 • Kokie Cosmetics Retractable Eyeliner Gunmetal

  Kokie Cosmetics Retractable Eyeliner Gunmetal
  Kokie Retractable Kohl Eyeliner är en vacker vattenfast eyeliner i en utdragbar penna för att göra din sminkrutin så lätt som möjligt. Torkar snabbt utan att kladda, smetar inte av sig och håller hela dagen. Finns i 13 vackra färger så du kan hitta den perfekta eyelinern för din look.För den som vill rama in ögat eller skapa en dramatisk ögonlook. En utvdridningsbar ögonpennaApplicera på vattenlinjen runt ögat eller vid franslinjen. 0,34 gKokie Cosmetics Retractable Eyeliner Gunmetal
 • 3INA The Gel Eyeliner 900

  3INA The Gel Eyeliner 900
  Intensiv gel-eyeliner. Formulan innehåller vax som förhindrar sprickor. - Hållbar formula - Intensiv färg - Krämig konsistens - Omedelbar fixering - Silikon säkerställer lång hållbarhetAnvändning:Applicera på den övre ögonfranslinjen med en smal pensel för en precis linje.2,5 g3INA The Gel Eyeliner 900
 • e.l.f. Cosmetics Intence Ink Eyeliner Blackest Black 2,5g

  e.l.f. Cosmetics Intence Ink Eyeliner Blackest Black 2,5g
  Med denna snabbtorkande eyeliner med filtspets kan du enkelt lägga en tunn eller en tjock linje med total precision! Glider lätt över huden utan att rinna ut eller kladda.
 • Matte Eye Liner, 1,2 g GOSH Eyeliner & kajal

  Matte Eye Liner, 1,2 g GOSH Eyeliner & kajal
  1,2 g, Definiera en perfekt ögonkontur med någon av våra läckra MATTE EYE LINERS med snygga färger.Fixa en sofistikerad, vässad look, eller bygg upp dramatiska, sotade ögon som visar att du inte är en blyg viol. Den krämiga eyelinern ger dig perfekt färg och exakt applicering med ett enda svep. Alla färger är allergicertifierade, parfymfria och vattenfasta. Om du älskar färg kan du prova att kombinera våra MATTE EYE LINERS med våra BOOMBASTIC CRAZY MASCARAS – du kommer inte att ångra det! Välj mellan 18 härliga färger och skapa din egen unika look.
 • Milani Stay Put Matte Liquid Eyeliner Espresso

  Milani Stay Put Matte Liquid Eyeliner Espresso
  STAY PUT MATTE LIQUID EYELINER är intensivt pigmenterad, snabb-torkande, flytande liner med upp till 17-timmars hållbarhet. Ultratunn applikator ger dig kontroll för fulltalig precision. 2,5mlMilani Stay Put Matte Liquid Eyeliner Espresso
 • Sleek MakeUP Lifeproof 12 Hour Wear Eyeliner (olika nyanser) - Blackmail

  Sleek MakeUP Lifeproof 12 Hour Wear Eyeliner (olika nyanser) - Blackmail
  Skapa oändliga ögonmakeuplooker med Sleek MakeUP Lifeproof 12 Hour Wear Eyeliner, ett skönhetsverktyg som sprudlar av färg. De supermjuka och krämiga ögonpennorna glider enkelt över ögonlocken, finns i flera djärva färger och innehåller vårdande ingredienser såsom jojoba och bomullsfröolja. Eyelinern ger ett långvarigt resultat och är enkel att applicera och blenda. Använd den för att sätta lite färg på din makeup dagtid eller skapa en förförisk, sotad cat eye-look för kvällen. Du kommer att få snyggt definierade ögon i ett enda drag.
 • Ere Perez Jojoba Eye Pencil Copper

  Ere Perez Jojoba Eye Pencil Copper
  En naturlig ögonpenna. Den lugnande formulan innehåller jojoba som skyddar ögonlocket och accelererar tillväxten av ögonfransar. Jojoba Eye Pencil är skonsam och passar därför utmärkt även till känsliga ögon. Enkel och elegant design för smidig applicering. Skapa en skarp, klassisk look eller en mjukare, suddad look genom att tona ut färgen innan den torkat. Denna penna gör dig inte besviken. Finns i 8 nyanser.Innan användning: Se till att pennan är ordentligt vässad – på så vis får du det bästa resultatet. Applicera på ögonlocket, så nära franslinjen som möjligt. Om du vill, applicera även på den undre fransraden, precis under ögonfransarna. 1,1 gEre Perez Jojoba Eye Pencil Copper
 • Dermacol MATT BLACK Matte eye pencil

  Dermacol MATT BLACK Matte eye pencil
  Matte Black Matte Eye Pencil är en vattenfast MATT svart eyeliner. Den vaxartade strukturen innehåller naturliga antioxidanter och vitaminerna E och C. Oftalmologiskt testade; även lämplig för känsliga ögon och användare av kontaktlinser. Waterproof, long-lasting (11+ timer) and cruelty-free.0.35 gDermacol MATT BLACK Matte eye pencil
 • Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner, 1 g Max Factor Eyeliner

  Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner, 1 g Max Factor Eyeliner
  1 g, Skapa extrema looks med denna härliga eyeliner som lätt glider på ditt ögonlock för intensiv färg som håller! Denna penna behöver du endast skruva upp, och den ger fantastisk precision. Denna härliga eyeliner erbjuder intensiv färg som håller i upp till 12 timmar! Klibbar ej. Vattenfast. Skruva endast upp pennan så mycket som du behöver, då den ej går att skruva ned.Innehåll: 0,18 g
 • Shiseido Microliner Ink, 8 g Shiseido Eyeliner & kajal

  Shiseido Microliner Ink, 8 g Shiseido Eyeliner & kajal
  8 g, En eyeliner med en krämig gelformula som lätt glider på för en enkel långvarig applicering. Tack vare sin micro-precisionsspets får man med ett drag en jämn, och extremt rak linjeför en dramatisk och grafisk look. Vattenfast, kladdfri och suddas inte ut. Kommer i 5 nyanser.
 • SUVA Beauty Hydra FX Lustre Lilac

  SUVA Beauty Hydra FX Lustre Lilac
  Vattenaktiverad neonkakliner som lyser under UV-ljus/svart ljus! Perfekt för intensiv färg för ansiktsmakeup och kroppsmålningar. SUVA Beautys Hydra Liners/FX-formula ger en hållbar täckande färg. Den är kladdsäker och smetar inte av sig – färgen bleknar inte förrän du tvättar bort den!De viktigaste egenskaperna:- Kladdsäker- Färgar inte av sig- Täckande formula- VeganvänligAnvändning:- Du behöver: Hydra Liner/FX samt enbart en pensel och vatten- Valfritt: skrapa lite produkt på en makeuppalett innan du aktiverar produkten- Fukta penseln med vatten- Använd den våta penseln och blanda med Hydra Liner/FX-produkt- Blanda MYCKET VÄL och applicera när du uppnått en krämig konsistens (som smält glass). Fukta penseln ytterligare och fortsätt blanda vid behov- Låt produkten torka helt innan du lägger undan den för förvaring!10gSUVA Beauty Hydra FX Lustre Lilac
 • Eyeliner Cold Dark Brown, 1 g MARIA ÅKERBERG Eyeliner & kajal

  Eyeliner Cold Dark Brown, 1 g MARIA ÅKERBERG Eyeliner & kajal
  1 g, Vinnare, Bästa Eyeliner/Kajal - Organic Beauty Awards 2021 Eyeliner Cold Dark Brown är en ögonpenna i en kall, mörkbrun nyans. Den ramar in och lyfter fram ögat, samtidigt som den får ögonfransarna att se fylligare ut. Våra Eyeliner har en lagom mjuk formula som gör dem lätta att applicera utan att kladda. De sitter också bra. Perfekt när man vill få ett bra resultat med jämna linjer på så kort tid som möjligt. En Eyeliner från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Den är baserad på hudvänliga ingredienser av kokos och vegetabiliska oljor. Färgen kommer från naturliga mineraler såsom Järnoxider och Titandioxid. Själva pennan tillverkas av odlat Cederträ. Varje penna innehåller 1 g Eyeliner Cold Dark Brown. Produkten är naturligt självkonserverande.
 • W7 King Kohl Eye Pencil Black

  W7 King Kohl Eye Pencil Black
  Få en långvarig och intensiv färg med W7 King Kohl ögonpenna.Den är lätt att använda och ger ett fantastiskt och hållbart resultat.- Svart- 2 gramW7 King Kohl Eye Pencil Black
 • SOSU Eye Voltage Kohl Eyeliner 10 g (olika färger) - Brown

  SOSU Eye Voltage Kohl Eyeliner 10 g (olika färger) - Brown
  Create smoked-out styles or precision lines to define the eyes with SOSU’s Eye Voltage Kohl Eyeliner. The creamy formula glides smoothly onto the skin and waterline, blending and buffing out effortlessly. Offering instant definition and long-lasting drama, the eyeliner deposits high-impact colour in just one swipe.
 • Mavala Eye Liner Brun

  Mavala Eye Liner Brun
  Speciellt utvecklad för det känsliga området av ögonlocken, kan Eyeliner lätt tillämpas och utan att smetas ut tack vare sin pensel gjord av Toray som möjliggör att en exakt fin linje dras.Rita en linje, så nära fransarna som möjligt. Du kan göra samma sak på den nedre ögonlocket.Mavala Eye Liner Brun
 • Infaillible Grip 36H Gel Automatic Eyeliner, 1 st L'Oréal Paris Eyeliner

  Infaillible Grip 36H Gel Automatic Eyeliner, 1 st L'Oréal Paris Eyeliner
  1 st, Skapa en jämn eyelinerlook med Infaillible Grip 36H Gel Automatic eyeliner. Gelformulan är lätt att applicera med bra stadga på huden och glider fint över ögonlocket i en jämn linje. Du kan även använda smudgern i andra änden av pennan för att förvandla en sofistikerad linje till en smokey eye-look. Vattenfast, smetar inte ut och sitter som den ska i upp till 36 timmar.* *Självbedömning, 100 personer.
 • NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Wear Liquid Liner Black

  NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Wear Liquid Liner Black
  Har du längtat efter en ny nivå av intensitet? Vår nya Epic Wear flytande liner smetar inte ut och får en oemotståndlig matt finish när den torkar. Epic Wear Eye & Body Liner har en tunn, flexibel och spetsig borste för att du enkelt och precist ska kunna skapa otaliga konstnärliga looker. Från imponerande body paint till dramatiska, grafiska ögonlooker. Välj mellan 8 intensiva färger, inklusive brun och svart, samt våra nya nyanser: Sapphire, Lilac och den helt fantastiska Stone Fox.VAD DET ÄR:En superintensiv och pigmenterad flytande liner för ansikte och kropp. Vattenfast, smetar inte ut eller suddas ut.VAD DEN GÖR:Kombinationen av silikon och silikonherts skapar en plastliknande superelastisk film som gör att färgen håller sig på plats och inte smetar eller suddas ut. Ingredienserna hjälper färgen att binda sig till huden så att den håller hela dagen.VARFÖR VI ÄLSKAR DEN:Speciellt framtagen för makeupartister (både nybörjare och professionella). Det är en av våra mest sofistikerade liners någonsin. ANVÄNDNING:Applicera direkt på huden för att skapa precisa linjer och fantasifulla, konstnärliga kroppsmålningar.BÄST FÖR:ProffsnivåLovande makeupartisterGrafiska ögonlooker, body paint3,5 mlNYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Wear Liquid Liner Black
 • Milani Fruit Fetish Stay Put Bright Eyeliners Kiwin´ It Real

  Milani Fruit Fetish Stay Put Bright Eyeliners Kiwin´ It Real
  STAY PUT BRIGHT EYELINERS. Boring is Out! Color is In! För den mest iögonfallande, färgsprakande looken vänd dig till Milanis nya Stay Put Bright Eyeliners! Den intensivt pigmenterade formulan och den underbara färgen glider på med lätt precision. Färgen torkar snabbt, vattenfast, kladdfri och håller upp till 17 timmar!2,5mlMilani Fruit Fetish Stay Put Bright Eyeliners Kiwin´ It Real
 • MISSHA Ultra Powerproof Thin Pencil Liner Mood Brown

  MISSHA Ultra Powerproof Thin Pencil Liner Mood Brown
  Detta är en tunn ultrakraftsäker eyeliner som ger en ren och klumpfri sminkeffekt. Det skyddar inte bara mot vatten, svett och talg, utan ger också kraftfull varaktig kraft som räddar även ögonvrån.0,12 gMISSHA Ultra Powerproof Thin Pencil Liner Mood Brown
 • Sensai Lasting Eyeliner Pencil 02 Deep Brown

  Sensai Lasting Eyeliner Pencil 02 Deep Brown
  En gelbaserad eyelinerpenna med en skruvbar stiftfunktion med lätt applicering som definierar ögonen i mjuk och jämn färg. Finns i 2 nyanser.Sensai Lasting Eyeliner Pencil 02 Deep Brown
 • Revlon So Fierce Vinyl Eyeliner (Various Shades) - Mighty Mocha

  Revlon So Fierce Vinyl Eyeliner (Various Shades) - Mighty Mocha
  Skapa dramatiska djärva ögonlooker med Revlon So Fierce Vinyl Eyeliner – en vattenfast gelliner som glider lätt över ögonlocken och ger en skinande vinylliknande finish. Den högpigmenterade krämiga formulan appliceras som en smidig penna för precisa resultat och ger dina ögon en glänsande, extremt hållbar finish som framhäver och definerar. Den levereras i ett spektrum av iögonfallande nyanser för att passa alla humör och attityder.
 • NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Smoke Liner Mocha Match

  NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Smoke Liner Mocha Match
  Omedelbar smokey, lyft look i en penna! Ta din ögonlook till nästa nivå med vår Epic Smoke Liner från NYX Professional Makeup - det är omöjligt att misslyckas! Skippa att slösa tid på olika eyeliners, ögonskuggor och blendningborstar. Det är slut på det nu - med vår one-and-done smokey liner stick. Levvla upp ditt eye-game samtidigt som du sparar tid med vår allt-i-ett eyeliner och paddle-brush för att lyfta och tona ut på sekunder. Och ett resultat som dessutom håller i upp till 12 timmar! Finns i flera kaxiga, oväntade nyanser. Go-to eyeliner som du kan bygga på, bygga upp och tona ut. Dessutom är den superlätt att ta med dig så att du kan gå från dag- till kvällslook om du får feeling. Ohejdad möjlighet att skapa fina linjer för både nybörjare och proffs, i färger som passar varje tillfälle. Vegansk formula* *Innehåller inte ingredienser eller biprodukter av animaliskt ursprung.Användning:Steg 1: Dra en linje längs ögonlocket med den praktiskt formade spetsen. Förläng vingen upp mot brynen för extra drama! Steg 2: Lyft looken och tona ut med den praktiska borsten, som INTE drar i huden.0,17 gNYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Smoke Liner Mocha Match
 • OFRA Cosmetics Eyeliner Pencil Sapphire

  OFRA Cosmetics Eyeliner Pencil Sapphire
  Krämig, longlasting och vattenfast. OFRA's eyeliner pennor glider lätt på och kan användas på ögonlocken, längs franslinjen eller längs vattenlinjen för en sultry, definierad look. Pennorna är mjuka när de appliceras, men kommer att torka ner och stanna kvar.Använd OFRA borste # 16 eller OFRA hard angle brush # 4 för blending.Applicering: Applicera längs övre och nedre franslinjen med en vässad spets. Kan också användas längs vattenlinjen.1,2gOFRA Cosmetics Eyeliner Pencil Sapphire
 • Beauty UK Eye Pencil Black

  Beauty UK Eye Pencil Black
  Den snabbaste vägen till en markerad och sexig blick.
 • Lancôme Artliner 0 -Smoke 4

  Lancôme Artliner 0 -Smoke 4
  Lancôme Artliner är en flytande eyeliner för precis applikation, med en unik kombination av intensiva färger och avancerad teknologi för en ögonlook med lång hållbarhet. Dess unika pensel i filt, har en unik form för att ge en precis och definierad linje till din ögonfransrad. Kommer i 11 färger för en klassisk svart look eller en vågad färgglad eyeliner.1,4mlLancôme Artliner 0 -Smoke 4
 • Max Factor Kohl Pencil Black 4g

  Max Factor Kohl Pencil Black 4g
  Denna penna är supermjuk och lätt att tona ut. Få en sexig, glamorös och mystisk look.
 • Loreal Paris Le Khol Naturel by Paradise Eyeliner 120 Immaculate Snow

  Loreal Paris Le Khol Naturel by Paradise Eyeliner 120 Immaculate Snow
  Le Khol by Paradise känns mjuk vid applicering och och på huden, även om du har känsliga ögon. Khol-pennan kan användas för att skapa en sofistikerad eyelinerlook eller för ett spännande smokey-eye resultat. Testad under oftalmologisk kontroll och passar för känsliga ögon. Nu COSMOS NATUREL certifierad av EcoCert.Loreal Paris Le Khol Naturel by Paradise Eyeliner 120 Immaculate Snow
 • Ecooking Eyeliner Pencil 01

  Ecooking Eyeliner Pencil 01
  EYELINER Definiera dina ögon med Eyeliner Pencil eller Liquid Eyeliner.Känns dina ögon förbisedda? En eyeliner kan snart ändra på det. Med en eyelinerlinje ovanför eller under varje öga / ögonfransrad kommer dina ögon omedelbart att sticka ut och få uppmärksamhet. Både Eyeliner Pencil och Liquid Eyeliner definierar och framhäver dina ögon. Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Eyeliner PencilFinns i fyra olika nyanser: 01 (svart), 02 (brun), 03 (blå) och 04 (grön). Eyeliner Pencil har en mjuk krämig konsistens så den är lätt att applicera och du kan enkelt få en tonad, mild eyeliner-look. Eyeliner Pencil är också perfekt för att skapa en mer dramatisk ögonmakep, till exempel en smokey eye look. Få intensiva ögon genom att applicera Eyeliner Pencil på insidan av ögat, dvs vattenlinjen. Eyeliner Pencil ger också näring åt huden med naturligt E-vitamin. Hög pigmentering ger intensivt med färg som täcker bra. Eyeliner Pencil innehåller bland annat: - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden exponeras för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNINGApplicera en linje av eyeliner så nära ögonfranskanten som möjligt. TIPSIntensifiera dina fransar och öka volymen genom att arbeta in Eyeliner Pencil längs med fransrötterna. BRA ATT VETAFör att få din eyeliner att hålla är det viktigt att huden inte är för fet innan du applicerar eyeliner. VISSTE DU ATTEn ögonprecisionsborste är användbar när du använder Eyeliner Pencil och vill ha ett tonat utseende. FÖRPACKNINGSINFORMATIONEyeliner Pencil är tillverkad av cederträ och har ett plastskydd. Nettovikt 1,02 g Liquid Eyeliner levereras i 1,1 ml plastförpackning.Användning:ANVÄNDNINGApplicera en linje av eyeliner så nära ögonfranskanten som möjligt. 1,02 gEcooking Eyeliner Pencil 01
 • Calligraph Pro PreciseH Matt Liner Waterproof, 1,2 ml Catrice Eyeliner

  Calligraph Pro PreciseH Matt Liner Waterproof, 1,2 ml Catrice Eyeliner
  1,2 ml, 97 procent* är överens: intensivt svart, bra täckning och precis applicering! Den här vattenfasta, professionella eyelinern kan göra nästan allt. Den ultratunna spetsen gör det lätt att måla exakta linjer, pennan glider enkelt över ögonlocket och den matta färgen håller 24 timmar. Den extremt pigmenterade färgen syns även om du målar över ögonskugga. *Studie med 30 kvinnor, direkt efter applicering.
 • Eye Definer, Dr. Hauschka Eyeliner & kajal

  Eye Definer, Dr. Hauschka Eyeliner & kajal
  En eyeliner som definerar ögonen och skapar ett unikt uttryck. Vårdar ögonpartiet och ger ett mjukt och smidigt resultat.
 • Liquid Eyeliner, Dr. Hauschka Eyeliner & kajal

  Liquid Eyeliner, Dr. Hauschka Eyeliner & kajal
  En flytande eyeliner som gör det möjligt att skapa exakta linjer som förtrollar.
 • Pierre Rene Eye Matic No 7

  Pierre Rene Eye Matic No 7
  Skapa en uttrycksfull och lekfull look med denna färgade eyeliner/kajal som samtidigt ger en perfekt täckning.Vattenfast och long-lasting! Passar även känsliga ögon. Användning:Applicera nära franslinjen på ögonlocket eller under ögat.0,4 gPierre Rene Eye Matic No 7
 • Juice Beauty Phyto Pigments Precision Eye Pencil 01 Black

  Juice Beauty Phyto Pigments Precision Eye Pencil 01 Black
  Antioxidant- och växtbaserad pigmenthaltig eyeliner med mjuk och krämig konsistens. Mjuka pennan gör det lätt att skapa många olika stilar från naturlig till dramatisk look.För vem?För alla som vill ha mångsidighet i en eyeliner - Precision Eye Pencil skapar både naturliga och iögonfallande resultat. Användning: Rulla fram endast en liten mängd fram av pennan vid appliceringen, så att spetsen inte går sönder. Stäng korken tätt efter användning för att förhindra att penna torkar ut. Pennan behövs inte vässas.1gJuice Beauty Phyto Pigments Precision Eye Pencil 01 Black
 • Epic Wear Liner Sticks, 1,2 g NYX Professional Makeup Eyeliner & kajal

  Epic Wear Liner Sticks, 1,2 g NYX Professional Makeup Eyeliner & kajal
  1,2 g, Episka nyheter för alla som gillar eyeliner - NYX Professional Makeup Epic Wear Liner Sticks! Dessa kraftigt pigmenterade eyelinerpennor är tillgängliga i både matt och metallic finish. Vattenfast, smetar inte ut och sitter där de ska i upp till 24 timmar. Skapa grafiska, vackra looker med dessa högpresterande eyelinerpennor som verkligen tar långvariga, djärva färger till nästa nivå.  Välj din färg och låt eyelinern glida längs franslinjen eller globlinjen för att skapa en djärv, grafisk look. Vässa spetsen med en vanlig pennvässare. Proffstips:  Epic Wear Liner Sticks håller i upp till 24 timmar, så du kan använd dem för att smycka ansiktet eller kroppen i kreativa teatermakeup-looker.
 • Physicians Formula Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Eyeliner Trio N

  Physicians Formula Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Eyeliner Trio N
  Ultra-skimriga, glittriga eyeliners som definierar & ljusnar upp ögonen för en omedelbar glamorös look. Högpigmenterad färg och intensivt skimmer ger dina ögon ett glow för maximal glamour. Kommer i 3 kompletterande färger för att skapa en personlig, skimrig och naturlig look. Håller upp till 24 timmar. 85gPhysicians Formula Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Eyeliner Trio N
 • Loreal Paris Infaillible Grip 24H Matte Liquid Liner 03 Marron

  Loreal Paris Infaillible Grip 24H Matte Liquid Liner 03 Marron
  Rama in ögonen med livliga, matta pigment med vår Infaillible Grip 24H Matte Liquid Liner. Behändig applikator med en tunn spets som gör det superenkelt att skapa precisa linjer på ögonlocket. Vattenfast formula och ett slutresultat som sitter som den ska i upp till 24 timmar.* *Självutvärdering, 112 kvinnor.3 mlLoreal Paris Infaillible Grip 24H Matte Liquid Liner 03 Marron
 • NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Wear Metallic Liquid Liner Silver Metal

  NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Wear Metallic Liquid Liner Silver Metal
  Epic Wear flytande kajal, nu i metallic! Vår Epic Wear liquid gel dip-in eyeliner finns nu tillgänglig i 6 nya metalliska nyanser: Epic Wear Metallic Liquid Eyeliner från NYX Professional Makeup. Den håller i upp till 24 timmar och har en formula som varken spricker, smetar ut eller bleknar. Kajalen har ett tunt och flexibelt penselhuvud för att du enkelt och precist ska kunna skapa otaliga konstnärliga looker - från imponerande kroppsmålningar till dramatiska, grafiska ögon! Välj mellan 6 dämpade till skarpa och sprakande metalliska reflekterande pigment som hot pink och gnistrande mörk turkos. Med ett superprecist penselhuvud för dina detaljerade skapelser. Tips från proffsen: Använd på kropp och ansikte för att skapa dina egna, tillfälliga, tatueringar! Designa på fri hand eller stencilera för eklektiska looker. Användning:Applicera direkt på huden för precisa linjer och fantasifulla kroppskonstverk. Stencilera för att skapa tillfälliga tatueringar!3,5mlNYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Wear Metallic Liquid Liner Silver Metal
 • Rimmel London Glam 'Eyes Liquid Liner, Rimmel London Eyeliner & kajal

  Rimmel London Glam 'Eyes Liquid Liner, Rimmel London Eyeliner & kajal
  En flytande liner för ett intensivt resultat. Smidig och lätt att använda.
 • Collistar Tecnico Eyeliner 0 Black

  Collistar Tecnico Eyeliner 0 Black
  Naturlig och intensiv eyeliner. Idealisk även för kontaktlinsbärare eller för känsliga ögon. Linjen kan göras mer eller mindre  intensiv och bred genom den avsmalnande toppen på applikatorn.  Användning:Applicera före mascara, så nära fransroten som möjligt, för att undvika ett mellanrum mellan frans och ögonlock.Innehåller:xanthan gum: äpple extrakt. 2,5ml Collistar Tecnico Eyeliner 0 Black
 • Infaillible Grip 24H Precision Felt Eyeliner, 1 st L'Oréal Paris Eyeliner

  Infaillible Grip 24H Precision Felt Eyeliner, 1 st L'Oréal Paris Eyeliner
  1 st, Infaillible bold lines all day, every day! L'Oréal Paris Infaillible Grip 24H Precision Felt eyeliner har en tunn filtspets på 0,4 mm* så att du kan skapa exakta linjer som håller i upp till 24 timmar**. Design som ger bra grepp för kontrollerad och enkel applicering. Vattenfast formula. - 24H** stadga. - 0,4 mm* tunn filtspets. - Vattenfast, smetar inte ut. *Genomsnittligt uppnått resultat vid instrumentellt test. *Självutvärdering, 112 personer. Skapa en vingad look genom att dra en linjen från mitten av franskanten ut mot den yttre ögonvrån. Förläng sedan linjen för önskad längd och form. Dra därefter en linje från den inre ögonvrån så att de två linjerna möts.
ilead