Ögonbryn

Ögonbrynen är en del av ansiktet som fyller en anatomiskt viktig funktion genom att hålla smuts, svett och skräp borta från ögonhålan. Men för bryskiga eller vildvuxna ögonbryn anses inte vara snyggt. Därför lägger vi mycket tid på att hålla ögonbrynen snygga och köper makeup för ögonbryn.

Här hittar du sminket och verktygen du behöver för att fixa dina perfekta ögonbryn själv hemma.

Populärt inom Ögonbryn

 • Tint Remover, 100 ml RefectoCil Ögonbrynsfärg & Trimmers

  Tint Remover, 100 ml RefectoCil Ögonbrynsfärg & Trimmers
  100 ml, Borttagning av färgfläckar från ögonbrynsfärg! Använd Color Cleanser för att snabbt och skonsamt avlägsna färgfläckar som bildats på huden vid färgning av ögonbrynen. Fukta en vaddtuss med Color Cleanser omedelbart efter färgning och gnugga försiktigt bort färgen. Innehåll: 100 ml
 • Brow Ultra Slim, Maybelline Ögonbrynsmakeup

  Brow Ultra Slim, Maybelline Ögonbrynsmakeup
  Få definierade och naturliga bryn med Brow Ultra Slim ögonbrynspenna. Jämn applicering med ultimat precision. Tunn 1,5 mm applikatorspets med hårliknande kam som ger definierade, naturliga bryn hela dagen. Steg 1: Teckna små, lätta sträck längs ögonbrynskonturen. Steg 2: Använd borsten och kamma brynen uppåt och utåt för att jämna ut färgen och fixera resultatet.
 • Anastasia Tinted Brow Gel, 9 g Anastasia Beverly Hills Ögonbrynsmakeup

  Anastasia Tinted Brow Gel, 9 g Anastasia Beverly Hills Ögonbrynsmakeup
  9 g, Anastasias lyxiga Tonade Brow Gel sätter den perfekta looken på dina ögonbryn  med inslag av färg. Flagnar eller klibbar ej. Denna mångsidiga formel håller ögonbrynen på plats hela dagen. Tillverkad av en lätt gel och berikad med botanisk hår balsam och essentiella oljor. Applicera med fördel efter Perfect Brow Pencil eller Brow Powder Duo. Kan även användas ensamt för en lättare look. Applicera gelen i korta uppåtgående rörelser i riktning mot hårväxten.
 • Anastasia Brow Powder Duo, 2 g Anastasia Beverly Hills Ögonbrynsmakeup

  Anastasia Brow Powder Duo, 2 g Anastasia Beverly Hills Ögonbrynsmakeup
  2 g, Uppnå vackra och naturliga ögonbrynseffekter med Anastasia’s bästsäljande Ögonbrynspuder - Brow Powder Duo. Denna formulering med lätt till mellantäckande effekt är designad för att vara helt smetfri och kommer i två färger i varje produkt för att underlätta skapandet av perfekta ögonbrynsfärger.

Fler tips på Ögonbryn

 • Volume & Lift Brow Mascara Waterproof, 5 ml Catrice Ögonbrynspenna

  Volume & Lift Brow Mascara Waterproof, 5 ml Catrice Ögonbrynspenna
  5 ml, De har kommit för att stanna: Fylliga, böjda wow-bryn kompletterar varje look, eftersom de får ögonen att se vaksammare ut och ger ögonsminket en perfekt ram och ett starkt uttryck. Tack vare den veganska Volume & Lift Brow Mascarans vaxiga, vattenfasta textur får ögonbrynen en hållbar lyfteffekt precis som på en skönhetssalong. Det går lätt att fylla i små luckor i ögonbrynen med precision. Den närande formulan i de tre färgade versionerna i bruna nyanser innehåller risvax, glycerin och solrosolja, medan transparent Brow Mascara innehåller biotin, glycerin och urea.
 • Make Me Brow Eyebrow Gel Mascara, 3,8 ml essence Ögonbrynspenna

  Make Me Brow Eyebrow Gel Mascara, 3,8 ml essence Ögonbrynspenna
  3,8 ml, 3-i-1: färg, fyllighet och form! Make me brow-ögonbrynsgel är färgad och innehåller små fibrer som fyller ut de tunnare delarna av dina ögonbryn och formar dem. För definierade, fylliga ögonbryn.
 • Eyebrow Pencil, 1,1 g Artdeco Ögonbrynspenna

  Eyebrow Pencil, 1,1 g Artdeco Ögonbrynspenna
  1,1 g, Fullända makeupen med perfekta bryn! Med Eye Brow Pencil är det enkelt att skapa fina linjer som efterliknar tunna strån, och du kan med precision fylla i brynen där det behövs. Den kladdfria formulan har en lagom mjuk konsistens och är lättapplicerad.• Skapar fina linjer som efterliknar strån• Kladdfri och hållbar formula• Mjuk och lättapplicerad formula• VeganskSteg 1: Definiera ögonbrynen med pennan.Steg 2: Forma brynen med en ögonbrynsborste.Steg 3: Experttips: Avsluta med Clear Lash & Brow Gel för att tämja ostyriga strån och för att framhäva brynen ytterligare.
 • Volume & Lift Brow Mascara Waterproof, 5 ml Catrice Ögonbrynspenna

  Volume & Lift Brow Mascara Waterproof, 5 ml Catrice Ögonbrynspenna
  5 ml, De har kommit för att stanna: Fylliga, böjda wow-bryn kompletterar varje look, eftersom de får ögonen att se vaksammare ut och ger ögonsminket en perfekt ram och ett starkt uttryck. Tack vare den veganska Volume & Lift Brow Mascarans vaxiga, vattenfasta textur får ögonbrynen en hållbar lyfteffekt precis som på en skönhetssalong. Det går lätt att fylla i små luckor i ögonbrynen med precision. Den närande formulan i de tre färgade versionerna i bruna nyanser innehåller risvax, glycerin och solrosolja, medan transparent Brow Mascara innehåller biotin, glycerin och urea.
 • Ardell Pro Brow Mechanical Pencil, Ardell Ögonbrynsmakeup

  Ardell Pro Brow Mechanical Pencil, Ardell Ögonbrynsmakeup
  Mechanical Pencil är en triangelformad lättanvänd penna som både har en fin spets för tunna linjer och en platt, bredare spets för tjocka linjer. Så du kan forma och fylla i dina ögonbryn för ett naturligt resultat. Finns i färgerna Blonde, Medium Brown och Dark Brown.
 • Eye Brows Styler, 0,1 g MAC Cosmetics Ögonbrynsmakeup

  Eye Brows Styler, 0,1 g MAC Cosmetics Ögonbrynsmakeup
  0,1 g, MAC's Eyebrows Styler är en användarvänlig penna som aldrig behöver vässas. Pennan formar och färgar brynen med stor precision och fyller ut de allra minsta mellanrummen med en naturlig och hållbar färg. Har nu en förbättrad vattenfast forumla och en specialdesignad applikator. Med MAC’s Eyebrows Styler kan du få de bryn, du alltid har drömt om: Form, färg och definition.PRO TIPBorsta ögonbrynshåren på plats med en ögonbrynsgel innan du fyller i dina ögonbryn. På så sätt kan du se exakt var du behöver lägga till fler strån.
 • Nudestix Matte Magnetic Eye Putty 2,8 g

  Nudestix Matte Magnetic Eye Putty 2,8 g
  Matte Magnetic Eye är en ögonskuggspenna som ger intensiv färg hela dagen, i matta och skinande nyanser. En slitstark, vattenfast 3-i-1-ögonskuggspenna som är enkel att använda och ger fantastisk färg.
 • Eyebrow Pencil WP, g 1.2 IsaDora Ögonbrynspenna

  Eyebrow Pencil WP, g 1.2 IsaDora Ögonbrynspenna
  g 1.2, En vaxbaserad, matt ögonbrynspenna med inkluderad ögonbrynsborste.. Vår vaxbaserade, vattenfasta Eyebrow Pencil kombinerar vårdande ingredienser med en hållbar, matt formula som är perfekt i varmt väder och under sportaktiviteter. Den dubbelsidiga pennan kan användas för att fylla i, forma och borsta ögonbrynen för en skulpterad och definierad look. Den något matta finishen ger brynen en naturlig färg som är lätt att bygga och tona för mer volym och intensitet.. • Formar, fyller i och definierar brynen• Vattenfast, vaxbaserad formula för enastående stadga• Ögonbrynsborste medföljer. Vitamin C och E – en kraftfull vitamincocktail som vårdar huden och skyddar mot skadliga ämnen från omgivningen, såsom fria radikaler.. CRUELTY FREE. CLINICALLY TESTED. FRAGRANCE FREE. VEGAN-FRIENDLY
 • Hi Def Brow Pencil, 0,1 g RevitaLash Ögonbrynsmakeup

  Hi Def Brow Pencil, 0,1 g RevitaLash Ögonbrynsmakeup
  0,1 g, Multifunktionell, vattenresistent ögonbrynspenna som håller länge. Revitalash ögonbrynspennan kan användas för att skapa skräddarsydd form och definition. Pennapplikatorn skapar naturliga streck liknande realistiska brynstrån.VÄRT ATT VETA:Dermatologiskt testadKliniskt testadAllergivänligt, irriterar inte hudenVegan och cruelty-freeOljefriInnehåller inte parabener, ftalater, parfymer
 • Brow Me - Brow Sculpting Pencil, Lenoites Ögonbrynspenna

  Brow Me - Brow Sculpting Pencil, Lenoites Ögonbrynspenna
  En ultratunn, skruvbar ögonbrynspenna med mikroprecision och en vinklad spets designad för att fullända och återskapa illusionen av definierade, naturliga ögonbryn. Detta är en mörkbrun nyans med svala neutrala undertoner för mörkbruna bryn. Fördelar • Ultratunn och mikroprecis spets • Medföljande borste för ett mjukt definierat och naturligt resultat. • Dropformad spets, från 0,5 - 1,5 mm Vad gör den magisk? • Enkel att använda • Ger en naturlig look • Magisk formula Användning 1. Borsta igenom ögonbrynen för att se din naturliga form. Använd ögonbrynspennan för att fylla i brynen och borsta sedan igenom igen för att fördela produkten jämt. 2. Fixera dina ögonbryn med Brow Me Sculpting Gel.
 • Longwear Eyebrow Definer, 0,1 g Lumene Ögonbrynsmakeup

  Longwear Eyebrow Definer, 0,1 g Lumene Ögonbrynsmakeup
  0,1 g, Longwear Eyebrow Definer är en parfymfri automatisk ögonbrynspenna med en ultrasmal spets för vackra, exakt definierade ögonbryn. Den kladdfria, långvariga sammansättningen ger en naturlig matt finish och hjälper till att hålla ögonbrynen väldefinierade hela dagen. Den mjuka, ultratunna spetsen fyller i ögonbrynen exakt och naturligt, och behöver inte vässas. Den lilla inbyggda spoolie-borsten är idealisk för att forma ögonbrynen och sudda ut färgen.
 • Eyebrow Designer, 1 g essence Ögonbrynspenna

  Eyebrow Designer, 1 g essence Ögonbrynspenna
  1 g, Få dina ögonbryn i form! Med en praktisk borste för jämna, välformade ögonbryn.
 • Styling Eyebrow Pencil Refill, Sensai Ögonbrynspenna

  Styling Eyebrow Pencil Refill, Sensai Ögonbrynspenna
  Refill till Sensai Styling Eyebrow Pencil. Då du använder en refill, ska du sätta in den i pilens riktning så som visas. Håll pennans ände och vrid skaftet åt höger så att 2 mm av produkten kommer ut.
 • Anastasia Tinted Brow Gel, 9 g Anastasia Beverly Hills Ögonbrynspenna

  Anastasia Tinted Brow Gel, 9 g Anastasia Beverly Hills Ögonbrynspenna
  9 g, Anastasias lyxiga Tonade Brow Gel sätter den perfekta looken på dina ögonbryn  med inslag av färg. Flagnar eller klibbar ej. Denna mångsidiga formel håller ögonbrynen på plats hela dagen. Tillverkad av en lätt gel och berikad med botanisk hår balsam och essentiella oljor.
 • Fill + Blend Brow Pencil Medium, 8 g Sigma Beauty Ögonbrynsmakeup

  Fill + Blend Brow Pencil Medium, 8 g Sigma Beauty Ögonbrynsmakeup
  8 g, Sigma Fill And Blend Brow Pencil är en dubbelsidig ögonbrynspenna för perfekta ögonbryn. Ena sidan har en smal tip för att med små och precisa streck ge dina bryn en naturlig look. Borsta sedan igenom dem med andra sidan för ett perfekt slutresultat.
 • Anastasia Tinted Brow Gel, 9 g Anastasia Beverly Hills Ögonbrynsmakeup

  Anastasia Tinted Brow Gel, 9 g Anastasia Beverly Hills Ögonbrynsmakeup
  9 g, Anastasias lyxiga Tonade Brow Gel sätter den perfekta looken på dina ögonbryn  med inslag av färg. Flagnar eller klibbar ej. Denna mångsidiga formel håller ögonbrynen på plats hela dagen. Tillverkad av en lätt gel och berikad med botanisk hår balsam och essentiella oljor. Applicera med fördel efter Perfect Brow Pencil eller Brow Powder Duo. Kan även användas ensamt för en lättare look. Applicera gelen i korta uppåtgående rörelser i riktning mot hårväxten.
 • bareMinerals Strength & Length Serum Infused Brow Gel Honey 5ml

  bareMinerals Strength & Length Serum Infused Brow Gel Honey 5ml
  Strength & Length Serum Infused Brow Gel är en vegansk och ren ögonbrynsgel med ett uppfriskande, växtbaserat serum som har visat sig ge synligt fylligare och tätare ögonbryn – både omedelbart och över tid.
 • Slim Eye Pencil, 1 g NYX Professional Makeup Ögonbrynspenna

  Slim Eye Pencil, 1 g NYX Professional Makeup Ögonbrynspenna
  1 g, NYX PROFESSIONAL MAKEUP Slim Eye Pencil har en mjuk, lätt konsistens som enkelt glider på dina ögonlock eller bryn. Denna ögonpenna fungerar utmärkt för att skapa dramatiska ögon, eller definiera dina ögonbryn. Innehåll: 1 g
 • Brow Ultra Slim, Maybelline Ögonbrynsmakeup

  Brow Ultra Slim, Maybelline Ögonbrynsmakeup
  Få definierade och naturliga bryn med Brow Ultra Slim ögonbrynspenna. Jämn applicering med ultimat precision. Tunn 1,5 mm applikatorspets med hårliknande kam som ger definierade, naturliga bryn hela dagen. Steg 1: Teckna små, lätta sträck längs ögonbrynskonturen. Steg 2: Använd borsten och kamma brynen uppåt och utåt för att jämna ut färgen och fixera resultatet.
 • Hi-Def Tinted Brow Gel, 7.4 ml RevitaLash Ögonbrynspenna

  Hi-Def Tinted Brow Gel, 7.4 ml RevitaLash Ögonbrynspenna
  7.4 ml, Fyller effektivt i ögonbrynen. Gjord med en mild vattenavvisande formula, så att färgen håller hela dagen. I motsatt ände finns en dubbelborste med en kam på ena sidan och en spoolieborste på den andra. Färgen kan byggas upp i flera lager.
 • Brow Shaping Scissors & Brush, Tweezerman Ögonbrynspenna

  Brow Shaping Scissors & Brush, Tweezerman Ögonbrynspenna
  Tweezerman Brow Shaping Scissors & BrushTweezerman Brow Shaping Scissors & Brush - En duo för perfekt definierade ögonbryn. Med en sax i ergonomisk design, behaglig i handen och som med hjälp av sina ultratunna, vassa blad tillåter dig att trimma brynen med precision. Lätt att rengöra och med lång hållbarhet tack vare designen i rostfritt stål. Miniborsten hjälper dig att forma och definiera brynen medan du trimmar. Detta set innehåller:ÖgonbrynssaxÖgonbrynsborste
 • Slim'Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof, 0,0 g Catrice Ögonbrynspenna

  Slim'Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof, 0,0 g Catrice Ögonbrynspenna
  0,0 g, Det är lätt att måla exakta linjer som är lika tunna som hårstrån med den här ultratunna automatiska pennan med en smal borste. Den vattenfasta, hållbara formulan kommer i tre färger.
 • Anastasia Highlighter Duo Pencil - Shell & Lace, 4.8 g Anastasia Beverly Hills Ögonbrynspenna

  Anastasia Highlighter Duo Pencil - Shell & Lace, 4.8 g Anastasia Beverly Hills Ögonbrynspenna
  4.8 g, Anastasia Highlighter Duo Pencil - Shell & LaceDetta är en highlighter som lyfter både din blick och området omkring dina ögonbryn. Anastasia Brow Duality har både matt- och skimmer-finish för både dag- och natt-looker. Jojobaolja bildar ett lipidskikt, som en fuktighetskräm samtidigt som antioxidanter återfuktar området kring ögat och skyddar den känsliga huden på brynbenet.Innehåll: 4,8 g
 • Professional Eye Brow Pencil , Rimmel London Ögonbrynspenna

  Professional Eye Brow Pencil , Rimmel London Ögonbrynspenna
  En precis ögonbrynspenna för att enkelt kunna definiera dina ögonbryn. På locket finns även en borste för att hålla bångstyriga bryn i schack.
 • Duo Brow Pencil, Makeup Revolution Ögonbrynspenna

  Duo Brow Pencil, Makeup Revolution Ögonbrynspenna
  Fyll i och färga dina ögonbryn med denna ögonbrynspenna! Pennan ger en precis applicering och borsten gör att du enkelt kan tämja brynens strån.
 • Tattoo Brow up to 36H Pencil, 1 st Maybelline Ögonbrynspenna

  Tattoo Brow up to 36H Pencil, 1 st Maybelline Ögonbrynspenna
  1 st, Tattoo Brow är en lättanvänd, högpresterande ögonbrynspenna för att skapa definierade bryn som ser naturliga ut. Tattoo Brow up to 36H* brynpenna har kraftiga pigment för ultimat effekt. Den hjälper dig att definiera, fylla ut och fixera ojämna bryn utan att smeta ut eller blekna under dagens lopp. Vattenfast.   *Användartest, 148 kvinnor.
 • Anastasia Brow Definer, Anastasia Beverly Hills Ögonbrynspenna

  Anastasia Brow Definer, Anastasia Beverly Hills Ögonbrynspenna
  Anastasia Brow Definer - den infällbara pennan som tagit 2 år att formulera och få till perfekt! Denna ögonbrynspenna har en unik triangulär spets som kan användas på tre olika sätt för att definiera, fylla och markera dina bryn. Nummer 1 - för ett tunt resultat: Använd den spetsigaste sidan av pennan för fina, hår-lika drag. Nummer 2 - för ett medium resultat: Använd baksidan av pennan för tjockare, hår-lika drag. Nummer 3 - för ett brett resultat: Använd pennans sida för breda drag. Idealisk för att fylla i & definiera dina ögonbryn! Den triangulära spetsen gör det enkelt för dig att fylla i och definiera dina ögonbryn precis som du önskar. På den andra sidan av pennan finns även en brynborste, så att du kan borsta bångstyriga bryn på plats samt sömlöst blanda ut nyansen. Detta är ett fantastiskt verktyg för kvinnor som önskar fylla ut glesa områden på deras ögonbryn snabbt och enkelt. Den triangulära spetsen ger dig all täckning du behöver, samtidigt som den tillåter dig ha mycket kontroll.'' - Anastasia Soare.
 • Jane Iredale PureBrow Gel Brunette 4,8g

  Jane Iredale PureBrow Gel Brunette 4,8g
  PureBrow Gel är en vårdande ögonbrynsgel som både formar och definierar dina ögonbryn.
 • Eyebrow Powder Pencil, NYX Professional Makeup Ögonbrynspenna

  Eyebrow Powder Pencil, NYX Professional Makeup Ögonbrynspenna
 • Anastasia Brow Gel 7,6ml

  Anastasia Brow Gel 7,6ml
  Anastasias Brow Gel är perfekt till att säkra den rätta formen på ögonbrynen hela dagen.
 • Styling Eyebrow Pencil Refill, Sensai Ögonbrynsmakeup

  Styling Eyebrow Pencil Refill, Sensai Ögonbrynsmakeup
  Refill till Sensai Styling Eyebrow Pencil. Då du använder en refill, ska du sätta in den i pilens riktning så som visas. Håll pennans ände och vrid skaftet åt höger så att 2 mm av produkten kommer ut.
 • Shape & Shade Brow Tint, 0.95 g MAC Cosmetics Ögonbrynsmakeup

  Shape & Shade Brow Tint, 0.95 g MAC Cosmetics Ögonbrynsmakeup
  0.95 g, MAC Cosmetics Shape & Shade Brow Tint MAC Cosmetics Shape & Shade Brow Tint blandar effektiviteten hos en flytande ögonbrynspenna med fixeringseffekten hos puder. Resultatet? En produkt som definierar och skapar perfekta bryn med en lätt handvändning. Fyll snabbt och enkelt i brynen med precisionsspetsen med flytande liner i ena änden. Vänd sedan på pennan och sudda försiktigt in puder med den lilla svampapplikatorn. Pudret har även lite vax i sig som gör brynen mjukare och det blir lättare att hålla dem på plats. Långvarigt resultat Kladdar inte Vattenfast Innehåll: 0.95 g
 • Micro Brow Pencil, NYX Professional Makeup Ögonbrynspenna

  Micro Brow Pencil, NYX Professional Makeup Ögonbrynspenna
  Den snyggaste ögonbrynsmålningen är den som just du trivs bäst med! NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil är en dubbelsidig ögonbrynspenna med supertunn spets som ger dig frihet att sminka brynen i din favoritstil. Den dubbelsidiga ögonbrynspennan Micro Brow Pencil har en tunn spets som hjälper dig att ta tillbaka kontroller över sminkningen, så att du kan styla dina bryn som du vill med riktigt god precision och säkerhet. Så exakt att den täcker även de tunnaste hårstråna med färg för en finish som ser naturlig ut. Använd den dubbelsidiga, supertunna pennan för att forma ögonbrynen och ge dem en intensivare färg. Långvarig och naturlig finish. Perfekt för att göra glesa bryn fylligare. Vegansk formula* *Framtagen utan ingredienser eller biprodukter av animaliskt ursprung.
 • Maybelline Lash Sensational Luscious Mascara 9,5ml

  Maybelline Lash Sensational Luscious Mascara 9,5ml
 • Brow Boss Pomade, 1,1 g Dashl Ögonbrynspenna

  Brow Boss Pomade, 1,1 g Dashl Ögonbrynspenna
  1,1 g, Boss up your brows. Denna brynpomadan kommer smart förpackad med en inbyggd applikator. Enkel att slänga i väskan när du har bråttom till det där speciella mötet. Den krämiga vaxformulan smälter in för att matcha brynens naturliga nyans. Och den vinklade penseln ger dig full kontroll till att forma, skugga och definiera. Medan uppmjukande triglycerider håller torra och stela bryn borta. Lätt och smidig att applicera. Lite räcker långt, och färgen går att bygga upp oavsett hur upp-bossade och djärva du vill att dina bryn ska se ut. Dessutom kan du använda den som eyeliner för en matchande ögonlook. Brows set up for success! ✦ Pigmenterad brynpomada ✦ Inbyggd vinklad pensel ✦ Krämig & kladdfri ✦ Färgar, formar och skuggar brynen ✦ Naturlig matt finish ✦ Byggbar färg ✦ Multifunktionell - funkar som eyeliner ✦ Vegan & Cruelty free
 • Elizabeth Arden Beautiful Color Brow Perfector 3-in-1, Elizabeth Arden Ögonbrynsmakeup

  Elizabeth Arden Beautiful Color Brow Perfector 3-in-1, Elizabeth Arden Ögonbrynsmakeup
  Elizabeth Arden Beautiful Color Brow Perfector är ett smart 3-i-1 ögonbrynsverktyg som: färgar, formar och definierar dina ögonbryn.
 • Anastasia Brow Wiz Skinny Brow Pencil, 0.08 g Anastasia Beverly Hills Ögonbrynsmakeup

  Anastasia Brow Wiz Skinny Brow Pencil, 0.08 g Anastasia Beverly Hills Ögonbrynsmakeup
  0.08 g, Anastasias Brow Wiz är idealisk för att fylla i glesa ögonbryn. Skapar ett naturligt utseende. Den ultrafina ögonbrynspennans spets hjälper dig att komma åt även små hårstrån. Den dubbeländade stiftpennan och den precisa “Spooley” borsten skapar ett fylligare ögonbryn både enkelt och bekvämt. Pennan behöver aldrig vässas och den inbyggda spooley borsten på den motsatta sidan skapar tillsammans naturligt vackra ögonbryn.
 • Depend Eyebrow Pencil Triangular, Depend Ögonbrynsmakeup

  Depend Eyebrow Pencil Triangular, Depend Ögonbrynsmakeup
  Eyebrow Pencil Triangular från Depend är en ögonbrynspenna med en specialdesignad spets och en ögonbrynsborste. Spetsen har en unik konsistens som gör det möjligt att skapa perfekta smala, eller breda linjer, skugga större områden och definiera dina ögonbryn. Ögonbrynsborste är till för att jämna ut färgresultatet och den är vattenfast och har en hållbar Formula.
 • Longwear Eyebrow Definer, 0,1 g Lumene Ögonbrynsmakeup

  Longwear Eyebrow Definer, 0,1 g Lumene Ögonbrynsmakeup
  0,1 g, Longwear Eyebrow Definer är en parfymfri automatisk ögonbrynspenna med en ultrasmal spets för vackra, exakt definierade ögonbryn. Den kladdfria, långvariga sammansättningen ger en naturlig matt finish och hjälper till att hålla ögonbrynen väldefinierade hela dagen. Den mjuka, ultratunna spetsen fyller i ögonbrynen exakt och naturligt, och behöver inte vässas. Den lilla inbyggda spoolie-borsten är idealisk för att forma ögonbrynen och sudda ut färgen.
 • Väteperoxid 3% Creme, 100 ml RefectoCil Ögonbrynsfärg & Trimmers

  Väteperoxid 3% Creme, 100 ml RefectoCil Ögonbrynsfärg & Trimmers
  100 ml, För färgning/blondering med RefectoCil Ögonbrynsfärg. Den kännetecknas av en konsistens som är lätt att blanda. Den garanterar lysande färgresultat och är ett måste för RefectoCil Blonde.
 • GOSH Eye Brow Pencil #001 Brown 1,2 g

  GOSH Eye Brow Pencil #001 Brown 1,2 g
  GOSH Eyebrow Pencil är en pulverbaserad penna för att fylla i och forma ögonbrynen. Pennan har en “inbyggd"ögonbrynsborste. GOSH Eyebrow Pencil är en pulverbaserad penna för att fylla i och forma ögonbrynen. Pennan har en inbyggdögonbrynsborste för att forma brynen efter önskemål.
 • Shape & Shade Brow Tint, 0.95 g MAC Cosmetics Ögonbrynsmakeup

  Shape & Shade Brow Tint, 0.95 g MAC Cosmetics Ögonbrynsmakeup
  0.95 g, MAC Cosmetics Shape & Shade Brow Tint MAC Cosmetics Shape & Shade Brow Tint blandar effektiviteten hos en flytande ögonbrynspenna med fixeringseffekten hos puder. Resultatet? En produkt som definierar och skapar perfekta bryn med en lätt handvändning. Fyll snabbt och enkelt i brynen med precisionsspetsen med flytande liner i ena änden. Vänd sedan på pennan och sudda försiktigt in puder med den lilla svampapplikatorn. Pudret har även lite vax i sig som gör brynen mjukare och det blir lättare att hålla dem på plats. Långvarigt resultat Kladdar inte Vattenfast Innehåll: 0.95 g
 • The Brow Glue Instant Brow Styler, 5 g NYX Professional Makeup Ögonbrynsmakeup

  The Brow Glue Instant Brow Styler, 5 g NYX Professional Makeup Ögonbrynsmakeup
  5 g, The Brow Glue Instant Brow Styler från NYX Professional Makeup finns nu i olika färgtoner! Denna stylinggel för ögonbrynen hjälper dig att omedelbart skapa en lyft och välstylad franslook. Använd med med Lift & Snatch Brow Tint Pen från NYX Professional Makeup för ett fint resultat. Om du vill ha en mjukare, men ändå stylad look, kan du använda den med Micro Brow Pencil. Möjligheterna är oändliga! - Upp till 16 timmars kraftig stadga - Fäller inte - Ger en naturlig finish och känns inte klibbig när den torkar - För en lyft, välstylad look: Använd med med Lift & Snatch Brow Tint Pen från NYX Professional Makeup. - För en mjukare look: Använd Brow Glue Instant Brow Styler med färg + Micro Brow Pencil. - Vegansk formula* *Utan ingredienser av animaliskt ursprung Forma brynen och fixera som du önskar med The Brow Glue och brynborsten. Pro-Tip: För en laminerad brynlook, borsta brynen i uppåtgående rörelser och fyll sedan i glesare partier.
 • Maybelline Tattoo Brow Peel Off Tint Chocolate Brown #25 5g

  Maybelline Tattoo Brow Peel Off Tint Chocolate Brown #25 5g
  Tonade bryn som håller i upp till 3 dagar.
 • Eyebrow Pencil, Maria Åkerberg Ögonbrynsmakeup

  Eyebrow Pencil, Maria Åkerberg Ögonbrynsmakeup
  Eyebrow Pencil Perfect For Blondes är en ögonbrynspenna för dig som har väldigt ljusa ögonbryn. Den används för att forma och mjukt markera. Den har en lättarbetad formula som är pudrig i konsistensen och sitter mycket bra. En Eyebrow Pencil från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Den är baserad på hudvänliga ingredienser av kokos och vegetabiliska oljor. Färgen kommer från naturliga mineraler såsom Järnoxider och Titandioxid. Själva pennan tillverkas av odlat Cederträ. Varje penna innehåller 1 g Eyebrow Pencil Perfect For Blondes. Produkten är naturligt självkonserverande.
 • Precision Brow Pencil, NYX Professional Makeup Ögonbrynsmakeup

  Precision Brow Pencil, NYX Professional Makeup Ögonbrynsmakeup
  Med NYX Professionals Precision Brow Pencil kan du skulptera och forma dina bryn, precis som du vill! I ena änden finns en platt, avsmalnande spets för att du ska få maximal precision när du fyller i dina bryn. Den andra änden är en liten borste, med den kan du forma brynen efter humör. Ögonbrynspennan finns i 8 naturliga nyanser.
 • Estée Lauder Brow Multi Tasker, Estée Lauder Ögonbrynspenna

  Estée Lauder Brow Multi Tasker, Estée Lauder Ögonbrynspenna
  Skulptera, forma och definiera dina ögonbryn med denna innovativa 3-i-1-produkt! Estée Lauder Brow Multi Tasker har en unik, triangulär penna som fyller i och definierar brynen, i mitten finns en svamptopp med brynskugga för att ge fyllighet och djup och på andra änden finns en borste för att borsta brynen på plats.
 • Brow Revival, Max Factor Ögonbrynspenna

  Brow Revival, Max Factor Ögonbrynspenna
  Brynmascara med fibrer för ett fylligare resultat som håller hela dagen. Innehåller fyra mjukgörrande oljor. Minifiberborste för smidig applicering som täcker varje strå. Vattenfast.
 • Thick it. Stick it! Brow Mascara, 7 ml NYX Professional Makeup Ögonbrynsmakeup

  Thick it. Stick it! Brow Mascara, 7 ml NYX Professional Makeup Ögonbrynsmakeup
  7 ml, Thick It. Stick It! Brynmascara från NYX Professional Makeup med vegansk formula*. Uppgradera dina bryn, från intensiva, till mer intensiva till extremt intensiva! Thick It. Stick It! Brynmascara ger färg, tämjer och en fylligare brynlook och en naturlig finish som håller i upp till 16 timmar. Uppbyggbara och färgade växtbaserade fibrer som tar dina bryn till nästa nivå med varje extra lager. Stylar och plumpar dina bryn i en precis applicering utan att smeta ut och är dessutom lätt att använda. Formulan flagnar inte, smetar inte ut och är transfer proof. Bara applicera och ge dig ut på stan! Från NYX Professional Makeup - Din mästare på ögonbryn. *Innehåller inte ingredienser eller biprodukter av animaliskt ursprung.
 • Shiseido Kajal InkArtist (Various Shades) - Kabuki White 10

  Shiseido Kajal InkArtist (Various Shades) - Kabuki White 10
  Definiera ögonen med Shiseido Kajal InkArtist – ett 4 i 1-verktyg som kan användas som eyeliner, kajal, ögonskugga och ögonbrynsfärg. Det ger djärv färg, 12-timmars vattenfasthet, smidig applicering och en viktlös känsla. InkArtist finns i en rad slående nyanser som inspirerats av antika och moderna Japan. Det ger kladdfri, intensiv färg med lång hållbarhet. Dess mjuka, vinklade spets ger precision och kan skapa både tunna och breda linjer. Den avtagbara pennvässaren håller udden spetsig, medan den inbyggda svampapplikatorn kan användas för att sudda och tona ut för en sotad look. Förvänta dig ögon som kräver uppmärksamhet. Dermatologiskt testad.
 • Rimmel London Brow This Way Eyebrow Powder Kit Dark Brown

  Rimmel London Brow This Way Eyebrow Powder Kit Dark Brown
  Ett vattentätt brynpuder som låter dig forma, fylla ut och fixera ögonbrynen, samtidigt som det fungerar som en intensiv eyeliner.
 • Eye Brow Stylist, 1,4 g Catrice Ögonbrynspenna

  Eye Brow Stylist, 1,4 g Catrice Ögonbrynspenna
  1,4 g, Pricken över i:et! Eyebrow Stylist kommer i en praktisk pennform som ger en enkel, exakt applicering. Den integrerade penseln gör att puderformulan är lätt att arbeta in i ögonbrynen och ger en naturlig finish. Kommer i tre färger.

Snygga ögonbryn med rätt verktyg

Det första steget i att fixa ögonbrynen är att plocka de, eller noppa som det också kallas. Det kan vi antingen göra själva hemma med en bra pincett.

Viktigt är att pincetten har tillräcklig spets för att kunna nypa kring ögonbrynets rot. Det kan vara bra att i förväg bestämma sig för hur man ska forma ögonbrynen. När formen är på plats kan man fokusera på färgen. Antingen sminkar du dig varje gång eller så går du och får en färgning hos en salong. Vill du göra det själv kan du kolla in dessa ögonbrynsfärger.