Ögonbryn

Ögonbrynen är en del av ansiktet som fyller en anatomiskt viktig funktion genom att hålla smuts, svett och skräp borta från ögonhålan. Men för bryskiga eller vildvuxna ögonbryn anses inte vara snyggt. Därför lägger vi mycket tid på att hålla ögonbrynen snygga och köper makeup för ögonbryn.

Här hittar du sminket och verktygen du behöver för att fixa dina perfekta ögonbryn själv hemma.

Populärt inom Ögonbryn

 • RefectoCil Tint Remover 100 ml

  RefectoCil Tint Remover 100 ml
  100 ml, Borttagning av färgfläckar från ögonbrynsfärg! Använd Color Cleanser för att snabbt och skonsamt avlägsna färgfläckar som bildats på huden vid färgning av ögonbrynen. Fukta en vaddtuss med Color Cleanser omedelbart efter färgning och gnugga försiktigt bort färgen. Innehåll: 100 ml
 • RefectoCil Oxidant 3% Creme 100 ml

  RefectoCil Oxidant 3% Creme 100 ml
  100 ml, För färgning/blondering med RefectoCil Ögonbrynsfärg. Den kännetecknas av en konsistens som är lätt att blanda. Den garanterar lysande färgresultat och är ett måste för RefectoCil Blonde.
 • RefectoCil Silicone Pads

  RefectoCil Silicone Pads
  Utvecklingen av RefectoCil Eye Protection Papers, för ännu enklare fransfärgning. RefectoCil Silicone Pads förhindrar oönskad färgning av huden. De är självhäftande – ingen kräm behövs. Det mjuka, ogenomträngliga högteknologiska silikonet glider inte, är hudvänligt och matchar alla ögonformer. Lätt att rengöra och återanvändningsbara upp till 100 gånger. Användning: Applicera RefectoCil Silicone Pads med den blanka sidan mot huden, precis under ögonlocket och tryck fast dem försiktigt på huden Applicera RefectoCil ögonfransfärg. Efter appliceringstiden, avlägsna omedelbart ögonfransfärgen från Silicone Pads med en våt bomullstuss.   Det räcker att rengöra padsen med ljummet vatten, eftersom bakterier inte kan fästa på ytan. Innehåll: 2 st
 • RefectoCil Eye Protection Papers

  RefectoCil Eye Protection Papers
  RefectoCil Eye Protection Papers skyddar huden från oönskade färgfläckar. Applicera RefectoCil Creme på undersidan av RefectoCil Eye Protection paper och titta uppåt. Applicera varsamt pappret under de nedre ögonfransarna, precis mot kanten av fransraden. Innehåll: 96 ark. Räcker till 48 tillfällen.

Fler tips på Ögonbryn

 • Beauty UK Eyebrow Pencil - Grey

  Beauty UK Eyebrow Pencil - Grey
  Beauty UK Eye Brow Pencil - Grey. Perfekt balanserad ögonbrynspenna med en definierande ögonbrynsborste. Denna rikt pigmenterade penna är det konstnärliga verktyg du behöver för att skapa din individuella&hellip:
 • Maybelline Master Drama Brow Mascara Medium Brown 7,6ml

  Maybelline Master Drama Brow Mascara Medium Brown 7,6ml
 • Depend Lash & Eyebrow Colour Brown

  Depend Lash & Eyebrow Colour Brown
  Ögonfrans & ögonbrynsfärg från Depend är en ny revolutionerande ört och växtbaserad Formula. Färga bryn & fransar med ett salongsresultat som bara tar några minuter och håller upp till 6 veckor. Få fräscha ögon utan makeup med denna färg som blir naturligt markerade, direkt på morgonen, när du sportar, solar eller badar.Innehåller bl.a. rölleka, ringblomma, grönt te och blåbär som gör att färgen är vattenfast, skonsam, enkel, snabb och som ger en intensiv färg. Ger ett intryck av längre fransar och mer markerande ögonbryn.
 • Max Factor Facefinity Compact Foundation 007 Bronze

  Max Factor Facefinity Compact Foundation 007 Bronze
 • Kokie High Brow Angeled Brow Pencil - Brunette

  Kokie High Brow Angeled Brow Pencil - Brunette
  Kokie High Brow Angled Brow Pencil hjälper dig att enkelt skapa fylliga, skulpterade ögonbryn. Den vinklade spetsen gör det möjligt att fylla i ögonbrynen med långa, detaljerade drag. Borsten hjälper&hellip:
 • RefectoCil Eyebrow Color 4.1. Red - 15 ml

  RefectoCil Eyebrow Color 4.1. Red - 15 ml
  15 ml, Red no. 4.1 är en intensivt röd nyans, som passar fransar och bryn perfekt till en mängd olika röda hårfärger och förstärker vågade röda stilar på ett fängslande sätt! För Fransar och bryn. Går att blanda med alla 8 RefectoCil nyanser. Kladdfri och vattenfast. Håller i 6 veckor.
 • Laura Mercier Eye Brow Pencil Warm Brunette

  Laura Mercier Eye Brow Pencil Warm Brunette
  Laura Mercier Eye Brow Pencil En brynpenna som låter dig vara kreativ och definiera dina ögonbryn. Fyll ut dina ögonbryn med färgen och definiera dina nya bryn med borsten. Formulan består av en blandning av vax och puder som enkelt fäster på brynen och ger dem en naturligt vacker form. Texturen är fast nog att skapa fina linjer, men också krämig nog att fästa väl. Resultatet är vackra och naturliga ögonbryn.1.17 gLaura Mercier Eye Brow Pencil Warm Brunette
 • Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette Affirmation

  Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette Affirmation
 • Makeup Revolution Brow Pomade - Blonde

  Makeup Revolution Brow Pomade - Blonde
  Med Makeup Revolution Brow Pomade kan du enkelt definiera och applicera färg på dina bryn. Inkluderar en ögonbrynsborste.Finns i olika färger:BlondeSoft BrownMedium BrownDark BrownEbonyGraphite
 • Maybelline Master Drama Brow Mascara Dark Brown 7,6ml

  Maybelline Master Drama Brow Mascara Dark Brown 7,6ml
 • Catrice Eye Brow Stylist 040

  Catrice Eye Brow Stylist 040
  Pricken över i:et! Eyebrow Stylist kommer i en praktisk pennform som ger en enkel, exakt applicering. Den integrerade penseln gör att puderformulan är lätt att arbeta in i ögonbrynen och ger en naturlig finish. Kommer i tre färger.1,4gCatrice Eye Brow Stylist 040
 • theBalm Schwing Liquid Eyeliner 1.7ml

  theBalm Schwing Liquid Eyeliner 1.7ml
 • Nyx Lift N Snatch Brow Tint Pen - Auburn

  Nyx Lift N Snatch Brow Tint Pen - Auburn
  NYX PROF. MAKEUP Lift N Snatch Brow Tint PenFå en lyft ögonbrynslook av en penna! Denna flexibla spetspenna med mikroborste låter dig skapa tunna till tjocka linjer som faktiskt ser ut som hårstrån&hellip:
 • Laura Mercier Eye Brow Pencil Blonde

  Laura Mercier Eye Brow Pencil Blonde
  Laura Mercier Eye Brow Pencil En brynpenna som låter dig vara kreativ och definiera dina ögonbryn. Fyll ut dina ögonbryn med färgen och definiera dina nya bryn med borsten. Formulan består av en blandning av vax och puder som enkelt fäster på brynen och ger dem en naturligt vacker form. Texturen är fast nog att skapa fina linjer, men också krämig nog att fästa väl. Resultatet är vackra och naturliga ögonbryn.1.17 gLaura Mercier Eye Brow Pencil Blonde
 • Maybelline Total Temptation Waterproof Mascara Black 9.4ml

  Maybelline Total Temptation Waterproof Mascara Black 9.4ml
 • Nyx Lift N Snatch Brow Tint Pen - Ash Brown

  Nyx Lift N Snatch Brow Tint Pen - Ash Brown
  NYX PROF. MAKEUP Lift N Snatch Brow Tint PenFå en lyft ögonbrynslook av en penna! Denna flexibla spetspenna med mikroborste låter dig skapa tunna till tjocka linjer som faktiskt ser ut som hårstrån&hellip:
 • Maybelline The Falsies Push Up Angel Mascara 9,5ml

  Maybelline The Falsies Push Up Angel Mascara 9,5ml
 • Nyx Eyebrow Powder Pencil - Caramel

  Nyx Eyebrow Powder Pencil - Caramel
  Blunda och föreställ dig de perfekta brynen. Är de definierade men ända fina? Skapa de bryn du drömmer om med Eyebrow Powder Pencil. Pennans unika formula ger en pudermjuk, matt finish. Fullända&hellip:
 • Pure Shades Färgbomb Cat'S Eye Brown

  Pure Shades Färgbomb Cat'S Eye Brown
  Pure Shades färgbomb innehåller mikropigment av högsta kvalité för att ge maximal effekt. Samtidigt som den ger ditt hår en härlig nyans så vårdar den ditt hår.Pure Shades färgbomb innehåller olika fuktgivande ingredienser, så som Veteprotein, Arginin, Serine, Theronine, och Fision Keraveg-18Pure Shades färgbomb är idealisk till att förstärka en färg, nyansera, korrigera eller ge håret en helt ny nyans utan en kemisk process.Nyanserna kan blandas med varandra och kan även blandas med Pure Shades Clear om man vill ha en mindre intensiv nyans. Skapa din egen nyans med Pure Shades clear. Har man långt hår så kan man med fördel blanda sin Pure shades nyans med Synergy Mousse. Man får då lite mer produkt och det blir lättare att fördela färgbomben i håret.Användning:Tvätta håret och handdukstorka väl, sätt därefter i Pure Shades färgbomb, låt verka 5-30 minuter. Skölj ur noga och tvätta därefter håret med schampo. Vi rekommenderar även att man använder handskar vid appliceringen, Pure Shades färginpackning innehåller färgpigment som är intensiva.TIPS FRÅN VÅR FRISÖR OCH FÄRGTEKNIKER: Tvätta håret innan du använder färgbomben, tvätta gärna med vårt Prep schampo. Det tvättar rent ditt hår på ett skonsamt, men ett noga sätt och förbereder håret för färgpigmenten. Vi rekommenderar att man efter användning av sin färginpackning tvättar håret med Pure Shades Pure Pro shampo samt efterbehandlar sitt hår med Pure Shades defining spray . Sprayet förseglar färgen och man kan få ett långvarigare hållbarhet. Defining Spray innehåller Fision Keraveg-18 som ger håret extra glans och styrka.-Utan Parabener och SLS/SLES-Inga ingredineser från djurriket-Ej testad på djur-Veganvänlig-Veteprotein-Arginin-Serine-Theronine-Fision Keraveg-18-Mikropigment-Förpackningen är av återvunnet material-Endast för utvärtes bruk.OBS! Pure Shades färginpackningar kan inte uppnå samma resultat som en kemisk färgbehandling.250 mlPure Shades Färgbomb Cat'S Eye Brown
 • Makeup Revolution Duo Brow Pencil Brown

  Makeup Revolution Duo Brow Pencil Brown
  Få perfekt stylade ögonbryn med Duo Brow Pencil från Makeup Revolution.Fyll dina ögonbryn med precision-tip pennan och använd sedan definition brush för att borsta och blanda ut färgen för perfekt&hellip:
 • RefectoCil Oxidant 3% Cream 100ml

  RefectoCil Oxidant 3% Cream 100ml
  Oxidant cream kännetecknas av en konsistens som är lätt att blanda.Används i kombination med RefectoCil Eyelash and Eyebrow Tint i valfri färg.
 • Milani Stay Put Brow Shaping Gel - 02 Soft Brunette

  Milani Stay Put Brow Shaping Gel - 02 Soft Brunette
  Milani Stay Put Brow Shaping Gel är en pigmentrik ögonbrynsgel som håller stråna på plats hela dagen. Denna veganska, vattenfasta gel är utformad med fibrer som klamrar sig mot hud och hår för&hellip:
 • Kokie Micro-Fine Eyebrow Pencil Black

  Kokie Micro-Fine Eyebrow Pencil Black
  Kokies Micro-Fine Eyebrow Pencil har en smal spets för att uppnå hårliknande drag med precision och en spoolie för att blanda till en naturlig finish. Denna långvariga formula finns i fem smickrande&hellip:
 • Max Factor Lasting Performance Foundation 106 Natural Beige 35ml

  Max Factor Lasting Performance Foundation 106 Natural Beige 35ml
 • Depend EyeBrow Colour Black

  Depend EyeBrow Colour Black
  Ögonbrynsfärg Perfect Eye från Depend är en ny och snabbverkande Formula som ger salongsresultat och håller upp till 6 veckor. Den ger en intensiv färgåtergivning på ögonbrynen som framhäver formen på ett mer markerat sätt.Ny Formula med risprotein och olja kortar ner behandlingstiden och ger salongsresultat. Resultatet är permanent, vattenfast och skonsamt.
 • Nyx Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil Clear

  Nyx Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil Clear
  NYX PROF. MAKEUP Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil ClearÖgonbrynsvärldens boyfriend-jeans är här! Den nya Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil har två ändar. Pennan har en droppformad färgad pomada&hellip:
 • Kokie Eyebrow Kit - Black

  Kokie Eyebrow Kit - Black
  Kokie Eyebrow Kit har allt du behöver för att skapa perfekta ögonbryn vart du än är. I kittet ingår en klar gel som förbereder brynen, två ögonbrynspulver som ger färg, en miniapplikator för&hellip:
 • Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette Flawless 2

  Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette Flawless 2
 • Nyx Eyebrow Powder Pencil - Blonde

  Nyx Eyebrow Powder Pencil - Blonde
  Blunda och föreställ dig de perfekta brynen. Är de definierade men ända fina? Skapa de bryn du drömmer om med Eyebrow Powder Pencil. Pennans unika formula ger en pudermjuk, matt finish. Fullända&hellip:
 • Catrice Eye Brow Stylist 035

  Catrice Eye Brow Stylist 035
  Pricken över i:et! Eyebrow Stylist kommer i en praktisk pennform som ger en enkel, exakt applicering. Den integrerade penseln gör att puderformulan är lätt att arbeta in i ögonbrynen och ger en naturlig finish. Kommer i tre färger.1,4gCatrice Eye Brow Stylist 035
 • MAC Cosmetics Eye Brows Big Boost Fibre Gel 10 Thunder

  MAC Cosmetics Eye Brows Big Boost Fibre Gel 10 Thunder
  Eye Brows Big Boost Fiber Gel från MAC Cosmetics ger ögonbrynen en volymboost i ett svep med vår effektiva 24-timmarsformel som ger perfekt polerade bryn. Färgad formula som skapar fylligare och tätare bryn tack vare små syntetiska mikrofibrer som bygger upp, definierar och formar ögonbrynshåren. Vattentät, fukttålig formula som säkrar att både färg och volym håller hela dagen – och kvällen.MAC Cosmetics Eye Brows Big Boost Fibre Gel 10 Thunder
 • Maybelline Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil 6 Black Brown

  Maybelline Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil 6 Black Brown
  Maybelline Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil 6 Black BrownMaybelline Få definierade och naturliga bryn med Brow Ultra Slim ögonbrynspenna. Jämn applicering med ultimat precision. Tunn 1,5 mm applikatorspets&hellip:
 • Depend Perfect Eye Brow Lift Illusion Styling Wax

  Depend Perfect Eye Brow Lift Illusion Styling Wax
  Transparent stylingvax för att enkelt framhäva dina ögonbryn enlig den senaste trenden. Tämjer, lyfter och formar varje hårstrå och ger effekten av ett Brow lift. Fixerar snabbt och ger långvarig stadga, brynen hålls snyggt på plats hela dagen. Appliceras med medföljande borste. Long-lasting!Användning:Fixerar snabbt och ger långvarig stadga, brynen hålls snyggt på plats hela dagen. Appliceras med medföljande borste.Depend Perfect Eye Brow Lift Illusion Styling Wax
 • Nyx Lift N Snatch Brow Tint Pen - Caramel

  Nyx Lift N Snatch Brow Tint Pen - Caramel
  NYX PROF. MAKEUP Lift N Snatch Brow Tint PenFå en lyft ögonbrynslook av en penna! Denna flexibla spetspenna med mikroborste låter dig skapa tunna till tjocka linjer som faktiskt ser ut som hårstrån&hellip:
 • Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Black

  Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Black
 • Wet n Wild Ultimate Brow Retractable Pencil Taupe

  Wet n Wild Ultimate Brow Retractable Pencil Taupe
  Fyll i och definiera dina ögonbryn som ett proffs!Den triangelformade pennan skapar små tunna streck för att efterlikna riktiga strån och fyller i kanterna av brynen för att framhäva dess form.Inbyggd&hellip:
 • Max Factor Brow Shaper 30 Deep Brown

  Max Factor Brow Shaper 30 Deep Brown
  Forma, fyll i och definiera dina ögonbryn med Max Factors Brow Shaper. Brow Shaper hjälper dig att skapa en trendig och definierad ögonbryns-look som ramar in ditt ansikte. * Tvåsidig ögonbrynspenna&hellip:
 • diego dalla palma Cream Water Resistant Eyebrow Liner 4 ml (olika nyanser) - Medium

  diego dalla palma Cream Water Resistant Eyebrow Liner 4 ml (olika nyanser) - Medium
  Förvandla dina naturliga ögonbryn med diego dalla palma Cream Water Resistant Eyebrow Liner, en krämig ögonbrynsfärg med byggbar, långvarig täckning. Den byggbara, vattenfasta formulan är perfekt för att fylla i, definiera och forma dina ögonbryn. Den har utmärkt fästbarhet och skapar synbart fylligare och naturligt djärvare bryn. Formulan är snabbtorkande och kladdfri och kommer att göra att dina ögonbryn ser perfekt stylade ut. Tillverkad i Italien.
 • BABOR Makeup Eye Brow Mascara 02 medium

  BABOR Makeup Eye Brow Mascara 02 medium
  Färgad mascara för brynen, skapar volym och ger definition. Med sin integrerade borste är det enkelt att forma, fixera och lyfta ögonbrynen som man önskar. Användning:Med borsten kammar du längs brynens växtriktning till önskad färgintensitet och form. 2gBABOR Makeup Eye Brow Mascara 02 medium
 • Bellapierre Stay Put Eye Brow Gel - Cardamon 2,2g

  Bellapierre Stay Put Eye Brow Gel - Cardamon 2,2g
  Bellapierre Stay Put Brow Gel hjälper dig att få snygga, naturliga bryn på nolltid. Gelen är vattenfast.
 • Coloran Eyebrow Colour Brown Black - 8 ml

  Coloran Eyebrow Colour Brown Black - 8 ml
  8 ml, En klassisk permanent brynfärg som med beprövad formula ger dig vackert markerade ögonbryn. Idealisk om du sportar mycket, ska på badsemester eller bara vill framhäva dina ögonbryn. Ger ett resultat som håller i 4-6 veckor.  Förpackningen innehåller färgningscreme, aktiveringsvätska, skål och pinne att blanda färgen med, samt appliceringsborste. Räcker till ca 10 färgningar.
 • Kokie Brow Mascara Tinted Eyebrow Gel - Clear

  Kokie Brow Mascara Tinted Eyebrow Gel - Clear
  Kokie's Brow Mascara Tinted Eyebrow Gel - Clear är den perfekta produkten för den som vill ge sina ögonbryn en naturlig, definierad look utan att lägga till färg.  Denna formula är långvarig och&hellip:
 • Nyx Eyebrow Powder Pencil - Soft Brown

  Nyx Eyebrow Powder Pencil - Soft Brown
  Blunda och föreställ dig de perfekta brynen. Är de definierade men ända fina? Skapa de bryn du drömmer om med Eyebrow Powder Pencil. Pennans unika formula ger en pudermjuk, matt finish. Fullända&hellip:
 • MAC Cosmetics Eye Brows Styler Omega

  MAC Cosmetics Eye Brows Styler Omega
  MAC Eye Brows Styler är en ögonbrynspenna som aldrig behöver vässas. Pennan har en liten, fin och mycket tunn spets som är perfekt för att skapa små streck och därigenom snabbt och enkelt fylla i ögonbrynen med stor precision för ett fylligare utseende. Med denna penna kan du forma och färga dina ögonbryn precis som du vill, och den är superenkel att arbeta med. I andra änden av färgen hittar du en spoolieborste som används för att reda ut ögonbrynen så att de sitter precis som du vill ha dem. MAC Eye Brows Styler har en vattenfast formula så att du kan vara säker på att dina ögonbryn håller sig på plats hela dagen. Hitta den färg som passar dig bäst bland de många nyanserna. Det gör produkten: Denna ögonbrynspenna håller i hela 12 timmar och är motståndskraftig mot svett, vatten och fukt. Den smetas inte ut eller klumpar sig.Användning:Applicera med små snabba drag för att fylla i och forma brynen till en perfekt definierad och naturlig look. Den vassa lilla spetsen ger naturligt resultat.0,09 gMAC Cosmetics Eye Brows Styler Omega
 • L'Oréal Paris Unbelievabrow Long-Lasting Brow Gel 3.4ml (Various Shades) - 104 Brown

  L'Oréal Paris Unbelievabrow Long-Lasting Brow Gel 3.4ml (Various Shades) - 104 Brown
  Fyll, definiera och förstärk dina bryn med L'Oréal Paris Unbelieva'brow Long-Lasting Brow Gel – en 2-i-1-produkt med bryngel och färg som ger fylligare bryn. Den är långvarig och vattenfast och ger upp till 24 timmars ultrabeständig användning utan att kladda eller färga av sig. Den är lätt att applicera och avlägsna och har en mikrovinklad borste som gör att du kan fylla i glesa områden för naturlig volym eller en djärv, fräck bryneffekt. Den torkar supersnabbt och fixeras på 90 sekunder, vilket gör att dina ögonbryn ser starka och fulländade ut. Finns i en rad olika nyanser som passar alla ögonbrynsfärger, från ljusblont till brunt och svart. Skapa perfekt definierade, volymfyllda bryn i 3 enkla steg: Steg 1. Fyll brynen med den långvariga gelformulan i din valda nyans. Steg 2. Definiera ögonbrynen exakt med den mikrovinklade borsten för att skapa önskad brynlook, från naturlig volym till en djärvare brynlook. Steg 3. Fixera ögonbrynen på plats med spiralborsten och låt torka i 90 sekunder.
 • Makeup Revolution Essential Mattes 2

  Makeup Revolution Essential Mattes 2
 • Dr. Hauschka Eye Brow Definer 02 Dark Brown

  Dr. Hauschka Eye Brow Definer 02 Dark Brown
  Perfekt definierade: pennan hjälper till att skapa ett naturligt fylligt och definierat bryn, medan den integrerade borsten skapar den perfekta formen. Den milda formulan kombinerar mineralpigment och extrakt av medicinalväxter som anthyllis samt jojobaolja för att vårda huden och ge ögonbrynen ett fylligare utseende.Användning:Kamma ner ögonbrynen med borsten i änden på ögonbrynspennan. Rita nu på de fina hårstråna med ögonbrynspennan. Linjerna kan mjukas upp något med borsten och ögonbrynen formas sedan om. Använd till sist Brow & Lash Gel för att fixera resultatet. Ögonbryn som inte behöver korrigeras i färg eller form kan enkelt fixeras med Brow & Lash Gel.1,05 gDr. Hauschka Eye Brow Definer 02 Dark Brown
 • Gosh Eye Brow Pencil 05 Dark Brown

  Gosh Eye Brow Pencil 05 Dark Brown
  Ger fyllighet och formar ögonbrynen.EYEBROW PENCIL är perfekt för att få fylliga och formade ögonbryn. Den mjuka pennan håller hela dagen, även på oljig hud.VIKTIGA EGENSKAPER2-i-1: Penna och borsteFyller och formar ögonbrynenNaturlig färgpigmenteringHåller riktigt längeOparfymeradVegansk2,2 gGosh Eye Brow Pencil 05 Dark Brown
 • Beauty UK Eyebrow Kit

  Beauty UK Eyebrow Kit
  Beauty UK Eyebrow Kit - Få trendiga, perfekta ögonbryn direkt med detta ögonbrynskit!3 nyanser av puder som passar all hy.Få härlig perfektion med hjälp av färglöst vax.Levereras med pincett för&hellip:
 • Max Factor 2000 Calorie Mascara Black 9ml

  Max Factor 2000 Calorie Mascara Black 9ml
 • Laura Mercier Caviar Volume Panoramic Mascara

  Laura Mercier Caviar Volume Panoramic Mascara

Snygga ögonbryn med rätt verktyg

Det första steget i att fixa ögonbrynen är att plocka de, eller noppa som det också kallas. Det kan vi antingen göra själva hemma med en bra pincett.

Viktigt är att pincetten har tillräcklig spets för att kunna nypa kring ögonbrynets rot. Det kan vara bra att i förväg bestämma sig för hur man ska forma ögonbrynen. När formen är på plats kan man fokusera på färgen. Antingen sminkar du dig varje gång eller så går du och får en färgning hos en salong. Vill du göra det själv kan du kolla in dessa ögonbrynsfärger.

ilead