Avant Skincare makeup

Vårdande hudprodukter och makeup från Avant Skincare innehåller många aktiva ingredienser. Du kan hitta primers och läppbalsam med collagen för att minska synliga ålderstecken.

  • Pro Perfecting Collagen Touche Éclat Primer

    Pro Perfecting Collagen Touche Éclat Primer
    Avant Skincare Pro Perfecting Touche Eclat Primer är lätt, har en silkeslen konsistens och skapar en jämn yta som är redo för alla typer av makeup. Primern innehåller Cetiol® Sensoft och ger din hy ett balanserat pH-värde för ökad komfort samtidigt som den säkerställer optimal mjukhet. Isododecane ser till att ditt ansikte är helt täckt av en utjämnande sköld, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att torra eller ojämna partier ska synas. Det hjälper till att kapsla in fukt och förhindra vattenförlust under hela dagen, vilket bibehåller återfuktningen och ger huden en mjukare yta. Slutligen innehåller primern kollagen som är viktigt för att stödja elasticiteten och kan hjälpa till att minska synligheten av rynkor och fina linjer. Primern hjälper till att kontrollera glans för en naturlig, matt finish.

Mer om Avant Skincare

Företaget grundades i London 2016 och jobbar utifrån sin egen filosofi och värderingar. De vill utveckla icke-invasiva hudvårdsprodukter som kan användas hemma.

Varje produkt har en eller ett par huvudingredienser. De finns tydligt angivna på framsidan av varje förpackning. Ingredienser som ska ha positiv påverkan på din huds välmående.