Beautyblender makeup

Beautyblender är mest känd för sina ikoniska sminksvampar som eliminerar linjer effektivt. De har även sminkborstar och sminkpenslar för att applicera makeup snyggt och utan misstag.

 • Beautyblender Bubble Pink Champagne

  Beautyblender Bubble Pink Champagne
  Här är tillskottet du bara måste ha i din Beautyblender-samling! En ursöt, babyrosa version i samma unika material som originalet, och som lanserats i samband med märkets 15-årsjubileum.
 • Beautyblender Nude

  Beautyblender Nude
  Beautyblender Sponge är en makeup-svamp som når svåråtkomliga områden såsom runt mun, näsa och under ögonen. Produkten är skapad utan kanter för att minimera synliga linjer och streck när du applicera din foundation eller concealer. Användning: Använd Beautyblenders spetsiga sida för att applicera din makeup runt näsa, mun och under ögonen. Använd den runda delen av svampen för att lägga på foundation och rouge på större områden av ansiktet.
 • Beautyblender Blender Defender

  Beautyblender Blender Defender
  Beautyblender Blender Defender skyddar dina beautyblenders® mellan användningar. Blender Defender är tillverkad av antimikrobiskt och elastiskt silikon och är en praktisk behållare som rymmer två stycken beautyblenders®. Skyddar från smuts och bakterier.
 • Beautyblender Pro Black

  Beautyblender Pro Black
  Beautyblender Sponge är en makeup-svamp som når svåråtkomliga områden såsom runt mun, näsa och under ögonen. Produkten är skapad utan kanter för att minimera synliga linjer och streck när du applicera din foundation eller concealer.      Använd Beautyblenders spetsiga sida för att applicera din makeup runt näsa, mun och under ögonen. Använd den runda delen av svampen för att lägga på foundation och rouge på större områden av ansiktet.
 • Beautyblender Bio Pure 1 pcs

  Beautyblender Bio Pure 1 pcs
  1 pcs, Beautyblender, prisbelönad som bästa sminksvamp, nu grönare än någonsin! Denna begränsade upplaga av Beautyblender Bio Pure består till 60 % växtbaserat material. Denna senaste innovation är en kombination av beautyblenders unika känsla med smidig blandning av smink för en naturlig och ren look. Beautyblender Bio Pure gör det busenkelt att lägga foundation, puder och alla andra hudprodukter. Beautyblender Bio Pure är latexfri och doftfri.Använd så här: Blöt beautyblendern med vatten före varje användning. Krama ur överskottsvätska, använd en handduk om det behövs. Dutta ut puder eller flytande foundation, bb-kräm eller täckkräm för en felfri yta. Tvätta med en mild rengöring efter varje användning.Beautyblender har valt att använda giftfria, vattenlösliga färger. Av den anledningen kan din beautyblender avge färg under de första tvättarna. När du kramar ur vattnet ur beautyblendern försvinner även överskottsfärgen. Färgen överförs inte på huden.
 • Beautyblender The Sweetest Blend Bear Necessities Cleansing Set - 1 pcs

  Beautyblender The Sweetest Blend Bear Necessities Cleansing Set - 1 pcs
  1 pcs, En lyx för god för att avstå. Detta set med två limited edition-produkter innehåller två storfavoriter: en nude-färgad Beautyblender i kombination med en Blendercleanser i form av en nalle för att avlägsna smuts och bakterier från alla dina makeupverktyg. Detta set är den perfekta gåvan för att skämma bort dig själv eller någon du tycker om.Innehåll1 BEAUTYBLENDER™ Makeup Sponge Nude​1 Scented Gummy Bear Cleanser, Limited Edition
 • Beautyblender Power Pocket Puff 1 pcs

  Beautyblender Power Pocket Puff 1 pcs
  Power Pocket Puff är den nya generationens sminkvippa med två sidor som garanterar att du ger sminkbasen en sista finish! I motsats till de vanliga runda sminkapplikatorerna är Power Pocket Puff droppformad och används för att få ett noggrannare resultat. Den längre, luddiga delen är perfekt för att fästa sminket. Den mjuka, sammetslena sidan kan du använda för en snygg finish och för att bättra på din make-up under dagens lopp. Bruksanvisning: Använd den rosa sidan för att fästa sminket och för baking-teknik. Använd den sammetslena, nude-färgade sidan till att blenda och bättra på sminket under dagens lopp.
 • Beautyblender back 2 basics

  Beautyblender back 2 basics
  Set med två beautyblender-makeupsvampar och djuprengörande blendercleanser-vätska​.Innehåll:2 x original beautyblender makeupsvamp​blendercleanser flytande lavendel, 90 ml parfymerad rengöring för makeupsvampar och borstarBeautyblender back 2 basics
 • Beautyblender Nude

  Beautyblender Nude
  beautyblender är en ellipsformad applikatorsvamp utformad för att ge dig en professionell finish och en felfri applicering. Den unika formen och det exklusiva materialet som utmärker beautyblender säkerställer en applikation utan ränder eller kanter och innebär ett minimum av produktslöseri. Använd en fuktad beautyblender när du applicerar vått eller torrt smink. När din beautyblender är blöt expanderar den vanligtvis till dubbla storleken. Rengör efter användning och placera i beautyblender medföljande piedestal för att den ska torka. Dutta beautyblender mot huden när du applicerar sminket. Innehåller inte latex.Beautyblender Nude
 • Beautyblender Bubble

  Beautyblender Bubble
  beautyblender är en ellipsformad applikatorsvamp utformad för att ge dig en professionell finish och en felfri applicering.Den unika formen och det exklusiva materialet som utmärker beautyblender säkerställer en applikation utan ränder eller kanter och innebär ett minimum av produktslöseri. Använd en fuktad beautyblender när du applicerar vått eller torrt smink. När din beautyblender är blöt expanderar den vanligtvis till dubbla storleken. Rengör efter användning och placera i beautyblender medföljande piedestal för att den ska torka.Dutta beautyblender mot huden när du applicerar sminket. Innehåller inte latex.Beautyblender Bubble
 • Beautyblender Liquid Blendercleanser 150 ml

  Beautyblender Liquid Blendercleanser 150 ml
  Vid användning av Beautyblender upprepade gånger måste man även rengöra den. Hygien är ett måste när det gäller att hålla din hud fräsch och frisk. Olja och smuts från ansiktet kommer att stanna på dina svampar om du inte tar en stund att ordentligt rengöra dem.Blendercleanser är ett lätt lavendel-doftande rengöringsmedel som är fritt från färgämnen och hudirriterande kemikalier. Den har en lugnande sojabaserad skumformula som snabbt rengör din Beautyblender eller andra makeup-verktyg.Användning:Applicera Blendercleanser på det område som behöver rengöras av Beautyblender. Arbeta upp ett lödder, skölj, upprepa vid behov.Kläm för att avlägsna överflödigt vatten. Låt torka genom att ställa den på en pedistal eller lägga den i torktumlaren. Var noga med att då använda en lufttorknings program. Då beautyblender bör inte komma i kontakt med extrem värme av något slag.150mlBeautyblender Liquid Blendercleanser 150 ml
 • BeautyBlender Lilac

  BeautyBlender Lilac
  BeautyBlender är en ellipsformad applikatorsvamp utformad för att ge dig en professionell finish och en felfri applicering. Den unika formen och det exklusiva materialet som utmärker BeautyBlender säkerställer&hellip:
 • BeautyBlender Double Delight

  BeautyBlender Double Delight
  Denna 3-delars set innehåller allt du behöver för att åstadkomma ett felfritt slutresultat. Det super mjuka, exklusiva och latexfria materialet säkerställer en enkel och felfri applikation. Med hjälp&hellip:
 • BeautyBlender House of Bounce

  BeautyBlender House of Bounce
  Ge din Beautyblender en söt plats att vila på med den här nya hållaren i begränsad utgåva. Den här häftiga diskokulformade ställningen hjälper dig att förvara Beautyblender mellan användningarna.&hellip:
 • BeautyBlender Single Scoop

  BeautyBlender Single Scoop
  Ge din BeautyBlender en gullig plats att vila på med detta set! Den söta glasstrutsformade, ventilerade hållaren hjälper till att förvara din Beautyblender (i en ny sorbet-nyans!) mellan användningar.&hellip:
 • BeautyBlender Papaya

  BeautyBlender Papaya
  BeautyBlender är en ellipsformad applikatorsvamp utformad för att ge dig en professionell finish och en felfri applicering. Den unika formen och det exklusiva materialet som utmärker BeautyBlender säkerställer&hellip:
 • BeautyBlender Aurora

  BeautyBlender Aurora
  BeautyBlender är en ellipsformad applikatorsvamp utformad för att ge dig en professionell finish och en felfri applicering. Den unika formen och det exklusiva materialet som utmärker BeautyBlender säkerställer&hellip:
 • Beautyblender Dream Big

  Beautyblender Dream Big
  Det bäst säljande sminksvampen finns nu i en drömlik lavendelfärg! När den fuktas med vatten blandar den exklusiva supermjuka, latexfria skummet snabbt smink för en enkel applicering och ett hudliknande, felfritt resultat. Denna begränsade upplaga av svampen är Beautyblender's nick till kraften att följa dina egna drömmar, oavsett hur stora de kan verka.Användning:Den unika formen och det exklusiva materialet som utmärker beautyblender säkerställer en applikation utan ränder eller kanter och innebär ett minimum av produktslöseri. Använd en fuktad beautyblender när du applicerar vått eller torrt smink. När din beautyblender är blöt expanderar den vanligtvis till dubbla storleken. Rengör efter användning och placera i beautyblender medföljande piedestal för att den ska torka.Dutta beautyblender mot huden när du applicerar sminket. Innehåller inte latex.Beautyblender Dream Big
 • Beautyblender beauty.blusher cheeky

  Beautyblender beauty.blusher cheeky
 • Beautyblender Power Pocket Puff

  Beautyblender Power Pocket Puff
  Power Pocket Puff är den nya generationens sminkvippa med två sidor som garanterar att du ger sminkbasen en sista finish! I motsats till de vanliga runda sminkapplikatorerna är Power Pocket Puff droppformad och används för att få ett noggrannare resultat. Den längre, luddiga delen är perfekt för att fästa sminket. Den mjuka, sammetslena sidan kan du använda för en snygg finish och för att bättra på din make-up under dagens lopp.   Bruksanvisning: Använd den rosa sidan för att fästa sminket och för baking-teknik. Använd den sammetslena, nude-färgade sidan till att blenda och bättra på sminket under dagens lopp. Du kan även använda en pudervippa.Beautyblender Power Pocket Puff
 • Beautyblender Beam 1 pcs

  Beautyblender Beam 1 pcs
  En ny Beutyblender som ändrar färg, se hur den omvandlas när den doppas i vatten. Ta emot varma vibbar från vår mest strålande stjärna hitintills, möt Beutyblender Beam. Beautyblender fungerar som bäst när den är våt för en sprutretuscherad finish, med exklusiv Shadeshifter™ värmeaktiverad teknik, som gör att din blender byter färg mitt framför ögonen på dig. När du doppar Beautyblender förbereds den för sminkning och omvandlar färgen från mogen mandarin till solgul. ​
 • Beautyblender Blendercleanser Solid Unscented 28 g

  Beautyblender Blendercleanser Solid Unscented 28 g
  En parfymfri version av vår bästsäljande blendercleanser fasta tvål. Blendercleanser solid rengör dina beautyblenders och makeup-borstar snabbt och effektivt. Den milda formulan är tillverkad utav hållbara palmoljor, närande aloe och kokosolja för att mjukgöra dina redskap samtidigt som de rengör. Levereras tillsammans med en silikonmatta för att hjälpa till att få bukt med envisa fläckar. Fri från färgämnen, parfym och sulfater. Perfekt när du är på språng!Använd så här: Fukta beautyblender eller makeup-borstar. Massera in rengöringen i dem och arbeta försiktigt upp skum. Upprepa vid behov. Skölj noggrant. Låt torka helt i en ren, välventilerad miljö.Beautyblender Blendercleanser Solid Unscented 28 g
 • Beautyblender Blendercleanser Solid Charcoal 28 g

  Beautyblender Blendercleanser Solid Charcoal 28 g
  Denna blendercleanser fasta tvål är berikad med kol för att snabbt och effektivt rengöra beautyblenders och makeup-borstar på djupet. Den milda formulan är tillverkad utav hållbara palmoljor, närande aloe och kokosolja för att mjukgöra dina redskap samtidigt som de rengör. Levereras tillsammans med en silikonmatta för att hjälpa till att få bukt med envisa fläckar. Sulfatfri. Perfekt när du är på språng!Använd så här: Fukta beautyblender eller makeup-borstar. Massera in rengöringen i dem och arbeta försiktigt upp skum. Upprepa vid behov. Skölj noggrant. Låt torka helt i en ren, välventilerad miljö.Beautyblender Blendercleanser Solid Charcoal 28 g
 • Beautyblender Solid Blendercleanser Lavender 28 g

  Beautyblender Solid Blendercleanser Lavender 28 g
  Vid användning av Beautyblender och Beautyblender Pure upprepade gånger måste man även rengöra dem. Hygien är ett måste när det gäller att hålla din hud fräsch och frisk. Olja och smuts från ansiktet kommer att stanna på dina svampar om du inte tar en stund att ordentligt rengöra dem.Blendercleanser Solid är en lätt lavendel-doftande rengöringstvål som är fri från färgämnen och hudirriterande kemikalier. Den har samma egenskaper som Beautyblender Cleanser, men är ett resevänligare alternativ då den är i fast form.Användning:Skölj din Beautyblender eller sminkborste i vatten. Snurra runt din beautyblender/sminkborste i Blendercleanser Solid. Kläm sedan ut sminkresterna, och skölj din beautyblender eller sminkborste i vatten igen. Upprepa vid behov.Om du rengör din beautyblender:Kläm för att avlägsna överflödigt vatten. Låt torka genom att ställa den på en pedistal eller lägga den i torktumlaren. Var noga med att då använda en lufttorknings program, då beautyblender bör inte komma i kontakt med extrem värme av något slag.28gBeautyblender Solid Blendercleanser Lavender 28 g
 • Beautyblender Original Pink

  Beautyblender Original Pink
  beautyblender är en ellipsformad applikatorsvamp utformad för att ge dig en professionell finish och en felfri applicering. Den unika formen och det exklusiva materialet som utmärker beautyblender säkerställer en applikation utan ränder eller kanter och innebär ett minimum av produktslöseri. Använd en fuktad beautyblender när du applicerar vått eller torrt smink. När din beautyblender är blöt expanderar den vanligtvis till dubbla storleken. Rengör efter användning och placera i beautyblender medföljande piedestal för att den ska torka. Dutta beautyblender mot huden när du applicerar sminket. Innehåller inte latex.Beautyblender Original Pink
 • Beautyblender beauty.blusher Cheeky

  Beautyblender beauty.blusher Cheeky
  beautyblender beauty.blusher är skapad med samma material som originalet, beautyblender, men i en mindre storlek och ny fräsch nyans som är idealisk för applicering av både kräm- och puderrouge. För en jämn och perfekt applicering varje gång!Använding: Wet, squeeze, bounce! Blöt ner din beauty.blusher inför varje användning. Krama ur så att den blir fuktig, du kan även använda handduk för detta. Dutta med din beauty.blusher till exempel puder, gel blusher, highlighter, bronzer på dina kindben för att få ett jämt slutresultat. Tvätta din beauty.blusher efter varje använding med beautyblenders blender clenaser och låt den lufttorka.Beautyblender beauty.blusher Cheeky
 • Beautyblender Pro Black

  Beautyblender Pro Black
  beautyblender pro är ett perfekt val när du använder mörk underlagskräm. Använd även för applicering av brun utan sol-kräm. beautyblender är en ellipsformad applikatorsvamp utformad för att ge dig en professionell finish och en felfri applicering. Den unika formen och det exklusiva materialet som utmärker beautyblender säkerställer en applikation utan ränder eller kanter och innebär ett minimum av produktslöseri. Använd en fuktad beautyblender när du applicerar vått eller torrt smink. När din Beautyblender är blöt expanderar den vanligtvis till dubbla storleken. Rengör efter användning och placera i beautyblender medföljande piedestal för att den ska torka. Dutta beautyblender mot huden när du applicerar sminket. Innehåller inte latex.Beautyblender Pro Black
ilead