Bobbi Brown makeup

Vi som bor i Sverige kan beställa Bobbi Brown makeup från svenska nätbutiker. eleven är ett exempel på en återförsäljare som har ett utbud av Bobbi Browns smink online. Här listar vi ett par exempel.

 • Bobbi Brown Crushed Oil-Infused Gloss #11 Rock & Red 6 ml

  Bobbi Brown Crushed Oil-Infused Gloss #11 Rock & Red 6 ml
  Crushed Oil-Infused Gloss är ett återfuktande läppglans som ger en extra slät finish. Läppglanset fastnar inte och finns i flera transparenta färger – från naturligt till färgstarkt.
 • Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 Warm Ivory W-0

  Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 Warm Ivory W-0
  En medeltäckande och påbyggbar foundation som håller i 16 timmar. Resultatet är en naturlig och flerdimensionellt matt finish som känns bekväm, luftig och lätt. Den finns i 42 nyanser och anpassar sig till just din hudton för att jämna ut och korrigera huden i ett enkelt steg. Skapad genom en kallfusionsprocess i hög hastighet som ger en silkeslen konsistens och perfekt balanserad blandning av hudälskande ingredienser, oljekontrollerande aktiva ämnen och hudäkta pigment. Otroligt mjuk och enkel att applicera - den glider smidigt på och känns som en andra hud. HÅLLER HELA DAGEN: Testad i extrem hetta och luftfuktighet: den här formeln håller i upp till 16 timmar och tål både svett och fukt. Flexibel täckning som inte flagar eller lägger sig i veck utan håller sig lika snygg hela dagen. FLERDIMENSIONELL, MATT TÄCKNING: Hudnära pigment frigörs i en mjuk gelbas som flyter på huden, reflekterar ljuset och förstärker hudens naturliga konturer och dimension. Täcker direkt rodnad, missfärgningar och porer med medel- till heltäckande finish. BEKVÄMT NATURLIG KÄNSLA: Mjuk formel som inte orsakar acne. Innehåller algextrakt och naturliga mineralpuder som kontrollerar överflödsglans. Samtidigt ger fuktbindande glycerin fräsch återfuktning. Huden känns balanserad och bekväm - aldrig stram. Forskningsresultat: I en 4-veckors konsumentstudie med 101 deltagare: - 96 % upplevde att huden blev matt direkt- 93 % upplevde att porernas utseende minimerades - 92 % upplevde att deras hud såg jämnare ut hela dagen - 91 % upplevde deras hud såg fräsch ut hela dagen - 84 % upplevde att huden kändes återfuktad - 81 % upplevde att foundationen klarade alla aktiviteterInnehåller inte gluten. Dermatologiskt testad och orsakar inte acne. Två av våra nyanser har förändrats: Om du köpte Cool Honey före mars 2019 bör nu nu välja Neutral Honey. Om du köpte Cool Golden före mars 2019 bör du nu välja Neutral Golden.30 mlBobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 Warm Ivory W-0
 • Bobbi Brown Eye Opening Mascara 12 ml

  Bobbi Brown Eye Opening Mascara 12 ml
  Fantastisk böj och volym i ett fransvift. Den revolutionerande, stora borsten sträcker ut sig och böjer fransarna uppåt och utåt. En kolsvart formel ger en intensiv fyllighet och böjer och lyfter fransarna från rot till spets för den ultimata öppen blick-effekten.Innehåller inte gluten. Omnämns i Zimmermann Spring 2019 Ready-To-Wear (NYFW September 2018).Bobbi Brown Eye Opening Mascara 12 ml
 • Bobbi Brown Skin Foundation Stick Warm Sand 2,5

  Bobbi Brown Skin Foundation Stick Warm Sand 2,5
  Den här prisbelönta formeln är utformad för att se ut som och kännas som en andra hud. En unik, transparent bas som är expertutformad för att kalibrera din underton och jämna ut huden i ett enda steg. Formeln återfuktar huden med uppmjukande ingredienser som olivextrakt och sheasmör. Ljusreflekterande puder och oljekontrollerande ämnen minskar glans och ger en fin, matt finish. Ger medium till komplett täckning, tål vatten, svett och fukt. Finns i 43 nyanser. - 96 % upplevde att huden hud med en hälsosam hudton och 94 % upplevde en jämnare och hälsosammare hudstruktur.- 96 % upplevde att huden kändes återfuktad.- 97 % upplevde att den var hållbar.- 97 % upplevde att den jämnade ut hudtonen, och mjukade upp fina linjer och rynkor.Innehåller inte parabener, ftalater, sulfater, sulfiter eller gluten. Två av våra nyanser har förändrats: Om du köpte Cool Honey före mars 2019 bör nu nu välja Neutral Honey. Om du köpte Cool Golden före mars 2019 bör du nu välja Neutral Golden.Applicera först din fuktighetskräm och svep den sedan lätt över pannan, kinderna, näsan och hakan. Blanda ut med fingertopparna, en svamp eller the foundationborste(säljs separat). Bygg upp önskad täckning.9 gBobbi Brown Skin Foundation Stick Warm Sand 2,5
 • Bobbi Brown Smokey Eye Mascara 6 ml

  Bobbi Brown Smokey Eye Mascara 6 ml
  Ger tätare, fylligare och snyggare ögonfransar från första appliceringen. Hemligheten? Den kolpigmenterade mascaran bygger upp volym frans för frans, vilket ger ett fantastiskt resultat. Den tjocka delen av borsten glider över fransarna från rot till topp medan den spetsiga änden fångar upp de korta fransarna som annars är svåra att komma åt. Resultatet blir dramatiskt svarta och långa fransar på några sekunder – perfekt för att åstadkomma en smokey eye-look.6 mlBobbi Brown Smokey Eye Mascara 6 ml
 • Bobbi Brown Crushed Liquid Give A Fig

  Bobbi Brown Crushed Liquid Give A Fig
  Det ser ut som ett flytande läppstift, känns som ett läppbalsam och ger glans och fyllighet som ett läppglans. Utan gluten. Innehåller endast veganska ingredienser. Vad gör det? Den täckande formulan är berikad med en sammansättning av extrakt från superbären tranbär, blåbär och hallon och innehåller rikligt med mjukgörande ingredienser. Den fördelar smidigt de rena färgpigmenten på läpparna och ger dem näring, fukt och en behaglig känsla – både omedelbart och över tid.5 mlBobbi Brown Crushed Liquid Give A Fig
 • Bobbi Brown Luxe Lipstick 3 g

  Bobbi Brown Luxe Lipstick 3 g
  Hudvårdsberikad statementfärg för läpparna med en fyllig satinfinish – för läppar som känns lika lyxiga som de ser ut. Våra nyanser är balanserade med neutrala toner och smickrar alla hudtoner. Vad gör den? Bobbi Browns lyxigaste satinformula är enkel att applicera och återfuktar i 10 timmar, med mer vårdade läppar efter bara 1 vecka. En blandning av blomextrakt och vax vårdar läpparna i en krämig formula som inte mattas av, smular eller flyter ut.Användning: Svep över läpparna eller använd en läppensel (säljs separat) för en mer precis applicering. 3,5 gBobbi Brown Luxe Lipstick 3 g
 • Bobbi Brown Luxe Eyeshadow Rich Sparkle Moonstone 1,3 g

  Bobbi Brown Luxe Eyeshadow Rich Sparkle Moonstone 1,3 g
  Luxe Eyeshadow Rich är en metallisk ögonskugga med en innovativ och mångdimensionell sammansättning som får ögonen att stråla.
 • Bobbi Brown Skin Concealer Stick Sand 3 g

  Bobbi Brown Skin Concealer Stick Sand 3 g
  Skin Concealer Stick är en concealer i stiftformat som förbättrar hudens utseende direkt. Den fuktgivande concealern kamouflerar genast mörka ringar, missfärgningar och ojämnheter för ett naturligt resultat som håller hela dagen.
 • Bobbi Brown Skin Concealer Stick Ivory 3 g

  Bobbi Brown Skin Concealer Stick Ivory 3 g
  Skin Concealer Stick är en concealer i stiftformat som förbättrar hudens utseende direkt. Den fuktgivande concealern kamouflerar genast mörka ringar, missfärgningar och ojämnheter för ett naturligt resultat som håller hela dagen.
 • Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Ink 3 g

  Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Ink 3 g
  Long-Wear Gel Eyeliner – den prisbelönta eyelinern från Bobbi Brown ger dig samma precision som en flytande liner men med samma enkelhet som en gelbaserad produkt.
 • Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder Buff 6,6 g

  Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder Buff 6,6 g
  Ett transparent, pressat puder som ger en diskret och naturlig finish. Nude Finish Illuminating Powder ger huden omedelbar lyster.
 • Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF15 Natural 30 ml

  Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF15 Natural 30 ml
  Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF15 är en foundation som ger full täckning med 16 timmars varaktighet och en naturlig, flerdimensionell matt finish. En viktlös och behaglig foundation som andas.
 • Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Espresso Ink 3 g

  Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Espresso Ink 3 g
  Long-Wear Gel Eyeliner – den prisbelönta eyelinern från Bobbi Brown ger dig samma precision som en flytande liner men med samma enkelhet som en gelbaserad produkt.
 • Bobbi Brown Luxe Lipstick Hibiscus 3,5 g

  Bobbi Brown Luxe Lipstick Hibiscus 3,5 g
  Luxe Lipstick är en läppfärg fylld med hudvårdande ingredienser och med en fyllig satinfinish, för läppar som känns lika lyxiga som de ser ut.
 • Bobbi Brown Lip Liner Nude (formerly known as Brownie Pink)

  Bobbi Brown Lip Liner Nude (formerly known as Brownie Pink)
  Ett naturligt vackert sätt att markera läpparna på. Lip Liner från Bobbi Brown är extremt hållbar och torkar inte ut läpparna. Den är lätt att applicera jämnt och motverkar att läppstiftet flyter upp eller lägger sig i de fina linjerna runt munnen. Applicera Lip Liner efter Lip Color eller innan Lip Gloss. Det naturligaste resultatet fås om spetsen är lätt rundad, vid upprepade appliceringar och genom att undvika vassa kanter.Applicera Lip Liner efter Lip Color eller innan Lip Gloss. Det naturligaste resultatet fås om spetsen är lätt rundad, vid upprepade appliceringar och genom att undvika vassa kanter.1,15 gBobbi Brown Lip Liner Nude (formerly known as Brownie Pink)
 • Bobbi Brown Perfectly Defined Gel Eyeliner Steel Grey 0,35 g

  Bobbi Brown Perfectly Defined Gel Eyeliner Steel Grey 0,35 g
  Den unika gelbaserade pennan ger en pigmentmättad färg och en exakt linje, som tål både svett och fukt i tolv timmar.
 • Bobbi Brown Lip Liner Sangria 1,15 g

  Bobbi Brown Lip Liner Sangria 1,15 g
  Ett naturligt vackert sätt att definiera läpparna. Lip Liner från Bobbi Brown är supertålig och torkar inte ut läpparna.
 • Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF15 Warm Beige 30 ml

  Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF15 Warm Beige 30 ml
  Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF15 är en foundation som ger full täckning med 16 timmars varaktighet och en naturlig, flerdimensionell matt finish. En viktlös och behaglig foundation som andas.
 • Bobbi Brown Crushed Liquid Hippy Shake 5 ml

  Bobbi Brown Crushed Liquid Hippy Shake 5 ml
  Intensiv färg möter glans och återfuktning med Crushed Liquid.
 • Bobbi Brown Vitamin Enriched Eye Base

  Bobbi Brown Vitamin Enriched Eye Base
  Vår ledande återfuktning och primer för ansiktet, nu för området under ögonen. Denna allt-i-ett-ögoncreme är som en multivitamin för huden och återfuktar, vårdar, fyller ut och mjukar upp fina linjer. Tillför en mjuk, concealer-finish som vårdar huden utan att kännas tung. Innehåller inte gluten. DÄRFÖR ÄR DEN ANNORLUNDA: Den vårdande vitaminblandningen - vitamin B3, B5, B6, B9 och B12 plus natriumhyaluronat och sheasmör förnyar och fyller ut huden under ögonen. Den förbättrar omedelbart hudens utseende och struktur samtidigt som den ger omedelbar och långvarig återfuktning.15 mlBobbi Brown Vitamin Enriched Eye Base
 • Bobbi Brown Luxe Matte Lip Color Red Carpet

  Bobbi Brown Luxe Matte Lip Color Red Carpet
  En ny tolkning av vårt bästsäljande Luxe Lip Color och den första formulan i sitt slag för Bobbi Brown. Detta lyxiga matta läppstift består av ett puder som innehåller olja och rena matta puderpigment som ger full täckning, en skön och lätt känsla och en färg som håller i 12 timmar. Finns i 18 nyanser: - Utan parabener - Utan ftalater - Utan sulfater - Utan sulfiter - Utan mineralolja - Vegansk - Glutenfri Användning: Applicera direkt på läpparna från tuben eller använd Lip Brush för en mer exakt applicering.4,5 gBobbi Brown Luxe Matte Lip Color Red Carpet
 • Bobbi Brown Perfectly Defined Gel Eyeliner (olika nyanser) - Pitch Black

  Bobbi Brown Perfectly Defined Gel Eyeliner (olika nyanser) - Pitch Black
  Markera och definiera ögonen med Bobbi Brown Perfectly Defined Gel Eyeliner, en prisbelönt formula som ger precisionsapplicering. Den unika, gelbaserade pennan glider smidigt över huden och ger en fin linje med rikt pigmenterad färg. Formulan innehåller en kombination av vaxer och mjukgörande ingredienser för att ge en mättad färg som varar hela dagen. Designen inkluderar en vridmekanism och en inbyggd pennvässare så att du kan ta med dig eyelinern på språng och enastående precision garanteras varje gång. Den fjäderlätta, krämiga formulan smular inte, är svett- och fuktresistent och möjliggör felfria resultat i upp till 12 timmar.
 • Bobbi Brown Lip Color (olika nyanser) - Brown

  Bobbi Brown Lip Color (olika nyanser) - Brown
  Ge dina läppar fyllig, polerad färg med Bobbi Browns Lip Color, den ursprungliga bästsäljaren som kickstartade varumärkets blomstrande framgång.Ger heltäckande färg med halvmatt finish. Det krämiga, hållbara läppstiftet känns bekvämt på läpparna trots sin matta textur och ger dina läppar ett omedelbart lyxigt, fylligt utseende. Antioxidant vitamin C och E hjälper till att skydda läpparna mot skadliga externa faktorer. Den icke-uttorkande läppfärgen är fyllig och högpigmenterad och finns tillgänglig i en rad nyanser, från nudetonade rosa till rika röda och djupa bruna.Dermatologiskt testad.
 • Bobbi Brown Lip Pencil (olika nyanser) - Rum Raisin

  Bobbi Brown Lip Pencil (olika nyanser) - Rum Raisin
  Markera och definiera dina läppar med Bobbi Browns Lip Pencil, en krämig läppenna som ger naturligt definition – dina läppar men bättre.Den slitstarka formulan glider mjukt och jämnt längs läpparna och ger en fyllig, icke-uttorkande färg som varar upp till 8 timmar utan att smetas ut. Förbättrar läpparnas utseende samtidigt som du förlänger läppstiftets hållbarhet. Den sammetslena läppennan ger dina läppar en elegant och polerad finish.Dermatologiskt testad.
 • Bobbi Brown Luxe Lip Color (olika nyanser) - Parisian Red

  Bobbi Brown Luxe Lip Color (olika nyanser) - Parisian Red
  Dränk läpparna med livfull färg med Bobbi Brown Luxe Lip Color, ett föryngrande läppstift i en blank, guldfärgad hylsa. Den lyxiga formulan glider smidigt över läpparna och sveper in dem i en återfuktande slöja som hjälper till att hålla dem mjuka och behagliga även efter att läppfärgen avlägsnats. Läppstiftet verkar kontinuerligt för att föryngra läpparna och eliminerar effektivt torrhet och reducerar synliga läpplinjer. Finns i en rad intensiva nyanser och Bobbi Brown har skapat en vågad nyans för att passa alla hudtoner och tillfällen. Upplev omdefinierad lyx.
 • Bobbi Brown Crushed Lip Color 3,4 g (olika nyanser) - Bare

  Bobbi Brown Crushed Lip Color 3,4 g (olika nyanser) - Bare
  Ge dina läppar lite kärlek med Bobbi Brown Crushed Lip Color, en krämig formula som ser ut som ett läppstift men känns som ett läppbalsam. Med en lätt applicering kan dina läppar bli mjuka och återfuktade med livfull färg. Känslan är viktlös och icke-uttorkande, även när flera lager appliceras för att bygga upp färgen från diskret till mer vågad. Finns i flera rika, strålande nyanser för att täcka in varje färg från persikorosa till livligt rött till djupt plommonfärgad för att matcha varje hudton. Läppstiftet är berikat med mjukt matta pigment och vitaminer samt bivax så att färgen inte flagnar eller bleknar för en långvarig sidenfinish. Fri från parabener, sulfater och ftalater.
 • Bobbi Brown Lip Pencil (olika nyanser) - Red

  Bobbi Brown Lip Pencil (olika nyanser) - Red
  Markera och definiera dina läppar med Bobbi Browns Lip Pencil, en krämig läppenna som ger naturligt definition – dina läppar men bättre.Den slitstarka formulan glider mjukt och jämnt längs läpparna och ger en fyllig, icke-uttorkande färg som varar upp till 8 timmar utan att smetas ut. Förbättrar läpparnas utseende samtidigt som du förlänger läppstiftets hållbarhet. Den sammetslena läppennan ger dina läppar en elegant och polerad finish.Dermatologiskt testad.
 • Bobbi Brown Luxe Matte Lip Colour (Various Shades) - Bitten Peach

  Bobbi Brown Luxe Matte Lip Colour (Various Shades) - Bitten Peach
  Ge din makeup en färgkick med Bobbi Brown Luxe Matte Lip Colour – ett lyxigt, matt läppstift med rik färg som varar i 12 timmar.Detta fylliga läppstift är en ny version av märkets bästsäljare, framtaget med rena, matta puderpigment som ger full täckning och smidigt glider över läpparna för att ge dem intensiv färg med ett enda svep. Läppstiftet är bekvämt, lätt och ger läpparna en matt färgkick.Fri från parabener, ftalater, sulfater, sulfiter, mineraloljor och gluten.
 • Bobbi Brown Perfectly Defined Gel Eyeliner (olika nyanser) - Scotch

  Bobbi Brown Perfectly Defined Gel Eyeliner (olika nyanser) - Scotch
  Markera och definiera ögonen med Bobbi Brown Perfectly Defined Gel Eyeliner, en prisbelönt formula som ger precisionsapplicering. Den unika, gelbaserade pennan glider smidigt över huden och ger en fin linje med rikt pigmenterad färg. Formulan innehåller en kombination av vaxer och mjukgörande ingredienser för att ge en mättad färg som varar hela dagen. Designen inkluderar en vridmekanism och en inbyggd pennvässare så att du kan ta med dig eyelinern på språng och enastående precision garanteras varje gång. Den fjäderlätta, krämiga formulan smular inte, är svett- och fuktresistent och möjliggör felfria resultat i upp till 12 timmar.
 • Bobbi Brown Lip Pencil (olika nyanser) - Nude

  Bobbi Brown Lip Pencil (olika nyanser) - Nude
  Markera och definiera dina läppar med Bobbi Browns Lip Pencil, en krämig läppenna som ger naturligt definition – dina läppar men bättre.Den slitstarka formulan glider mjukt och jämnt längs läpparna och ger en fyllig, icke-uttorkande färg som varar upp till 8 timmar utan att smetas ut. Förbättrar läpparnas utseende samtidigt som du förlänger läppstiftets hållbarhet. Den sammetslena läppennan ger dina läppar en elegant och polerad finish.Dermatologiskt testad.
 • Bobbi Brown Luxe Shine Intense - Bare Truth

  Bobbi Brown Luxe Shine Intense - Bare Truth
  Omfamna dina läppar med lyxig glans och livlig färg. Bobbi Brown Luxe Shine Intense Lipstick har ett Dimensional Shine Magnifier Complex för en skulpterad, fyllig look. Bare Truth är en mjuk rosalila nyans. Den återfuktande formeln innehåller med hyaluronsyra och vitamin E för att säkerställa att dina läppar förblir fuktade och vårdade. Det lyxiga läppstiftet är lätt att applicera för ökad glans och mycket pigment i ett svep. Det lyxigt intensiva läppstiftet kommer i en snygg guldtub, vilket gör det till ett elegant inslag i alla makeup-kollektioner.
 • Bobbi Brown Crushed Liquid Lip Lipstick 6 ml (olika nyanser) - Peach & Quiet

  Bobbi Brown Crushed Liquid Lip Lipstick 6 ml (olika nyanser) - Peach & Quiet
  Få mjuka och färgglada läppar med Bobbi Brown Crushed Liquid Lip Lipstick, en viktlös, mjukgörande formula som blandar fördelarna med ett närande läppbalsam och ett läppglans.Det flytande läppstiftet finns i en rad färgglada, intensiva färger. Det glider enkelt på läpparna och ger full, jämn täckning och intensiv färg. Formulan är berikad med en blandning av superbären tranbär, blåbär och hallon som gör läpparna mjuka, återfuktade och glansiga.Fri från parabener, ftalater, sulfater, talk, mineralolja och gluten. Veganvänlig.
 • Bobbi Brown Crushed Liquid Lip Lipstick 6 ml (olika nyanser) - Lychee Baby

  Bobbi Brown Crushed Liquid Lip Lipstick 6 ml (olika nyanser) - Lychee Baby
  Få mjuka och färgglada läppar med Bobbi Brown Crushed Liquid Lip Lipstick, en viktlös, mjukgörande formula som blandar fördelarna med ett närande läppbalsam och ett läppglans.Det flytande läppstiftet finns i en rad färgglada, intensiva färger. Det glider enkelt på läpparna och ger full, jämn täckning och intensiv färg. Formulan är berikad med en blandning av superbären tranbär, blåbär och hallon som gör läpparna mjuka, återfuktade och glansiga.Fri från parabener, ftalater, sulfater, talk, mineralolja och gluten. Veganvänlig.
 • Bobbi Brown Crushed Liquid Lip Lipstick 6 ml (olika nyanser) - Juicy Date

  Bobbi Brown Crushed Liquid Lip Lipstick 6 ml (olika nyanser) - Juicy Date
  Få mjuka och färgglada läppar med Bobbi Brown Crushed Liquid Lip Lipstick, en viktlös, mjukgörande formula som blandar fördelarna med ett närande läppbalsam och ett läppglans.Det flytande läppstiftet finns i en rad färgglada, intensiva färger. Det glider enkelt på läpparna och ger full, jämn täckning och intensiv färg. Formulan är berikad med en blandning av superbären tranbär, blåbär och hallon som gör läpparna mjuka, återfuktade och glansiga.Fri från parabener, ftalater, sulfater, talk, mineralolja och gluten. Veganvänlig.
 • Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner (olika nyanser) - Black Ink

  Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner (olika nyanser) - Black Ink
  Prisbelönta Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner är en långvarig och vattenfast eyeliner som appliceras med pensel. Den gelbaserade formulan ger smidig applicering med precisionen hos en traditionell flytande eyeliner. Den kladdfria eyelinern är svett- och fuktresistent och levereras i en glasburk med vid öppning för smidig applicering.
 • Bobbi Brown Eye Opening Mascara – Black 12 ml

  Bobbi Brown Eye Opening Mascara – Black 12 ml
  Uppnå ett dramatiskt resultat på ett ögonblick med Bobbi Brown Eye Opening Mascara i nyansen Black – en revolutionerande produkt som pressar fransarna uppåt och utåt för att skapa den ultimata ögonöppnande effekten. Den prisbelönta mascaran har ett exklusivt, stort borsthuvud som når och omsluter varje frans från roten och täcker dem med mascara för extra definition. Mascarans rika, kolsvarta formula ger fyllighet, böjning och lyft till fransarna med långvariga resultat som varar i upp till 8 timmar. Förvänta dig voluminösa och förlängda ögonfransar med ett svep av borsten.
 • Bobbi Brown Pot Rouge for Lips & Cheeks 3,7 g (olika nyanser) - Pale Pink

  Bobbi Brown Pot Rouge for Lips & Cheeks 3,7 g (olika nyanser) - Pale Pink
  Ge din hy en touch av färg med Bobbi Browns Pot Rouge for Lips & Cheeks, en prisbelönt cremefärg som ger din makeup en vacker, frisk glow. Denna bästsäljande 2-i-1-produkt ger en krämig färg som kan appliceras och blandas ut på kinderna eller på läpparna för en mjuk, subtil färg. Den bidrar med en smickrande look till din makeup och ger en touch av färg till kinder och läppar. Kan bäras ensamt eller med läppenna och läppglans. Om din hud tenderar att bli torr, återfukta med fuktcreme före applicering. Kommer i en kompaktdosa med spegel, perfekt när du vill bättra på din makeup på språng.
 • Bobbi Brown Skin Foundation Stick Warm Beige 3,5

  Bobbi Brown Skin Foundation Stick Warm Beige 3,5
  Den här prisbelönta formeln är utformad för att se ut som och kännas som en andra hud. En unik, transparent bas som är expertutformad för att kalibrera din underton och jämna ut huden i ett enda steg. Formeln återfuktar huden med uppmjukande ingredienser som olivextrakt och sheasmör. Ljusreflekterande puder och oljekontrollerande ämnen minskar glans och ger en fin, matt finish. Ger medium till komplett täckning, tål vatten, svett och fukt. Finns i 43 nyanser. - 96 % upplevde att huden hud med en hälsosam hudton och 94 % upplevde en jämnare och hälsosammare hudstruktur.- 96 % upplevde att huden kändes återfuktad.- 97 % upplevde att den var hållbar.- 97 % upplevde att den jämnade ut hudtonen, och mjukade upp fina linjer och rynkor.Innehåller inte parabener, ftalater, sulfater, sulfiter eller gluten. Två av våra nyanser har förändrats: Om du köpte Cool Honey före mars 2019 bör nu nu välja Neutral Honey. Om du köpte Cool Golden före mars 2019 bör du nu välja Neutral Golden.Applicera först din fuktighetskräm och svep den sedan lätt över pannan, kinderna, näsan och hakan. Blanda ut med fingertopparna, en svamp eller the foundationborste(säljs separat). Bygg upp önskad täckning.9 gBobbi Brown Skin Foundation Stick Warm Beige 3,5
 • Bobbi Brown Luxe Lip Color (olika nyanser) - Soft Berry

  Bobbi Brown Luxe Lip Color (olika nyanser) - Soft Berry
  Dränk läpparna med livfull färg med Bobbi Brown Luxe Lip Color, ett föryngrande läppstift i en blank, guldfärgad hylsa. Den lyxiga formulan glider smidigt över läpparna och sveper in dem i en återfuktande slöja som hjälper till att hålla dem mjuka och behagliga även efter att läppfärgen avlägsnats. Läppstiftet verkar kontinuerligt för att föryngra läpparna och eliminerar effektivt torrhet och reducerar synliga läpplinjer. Finns i en rad intensiva nyanser och Bobbi Brown har skapat en vågad nyans för att passa alla hudtoner och tillfällen. Upplev omdefinierad lyx.
ilead