CND makeup

 • CND Vinylux Weekly Top Coat

  CND Vinylux Weekly Top Coat
  CND Weekly Top Coat med Pro Light-teknologi är ett revolutionerande överlack, som ger en keramisk försegling och skyddar färgen från repor och flagning, samtidigt som den ger högglans i 7 dagar.Egenskaper: CND VINYLUX ™ Weekly Top Coat med ProLight-teknik är ett innovativ överlack som skyddar CND VINYLUX ™ Polish mot repor och flagning, samtidigt som den säkrar upp till en veckas högglansig hållbarhet. Innehåller inte formaldehyde, formaldehyde resin, toluene, dbp (dibutyl phthlate). Användning:Tvätta händerna. För optimal vidhäftning av lacket bör naglarna rengöras med Scrub Fresh som avlägsnar olja och orenheter från nagelns yta. Var extra noggrann längs sidorna och runt nagelbandet.Skaka Vinylux™ Polish och Weekly Top Coat KRAFTIGT i 30 sek. (Kom ihåg att du inte ska använda underlack när du använder Vinylux™, eftersom detta är inbyggt i det färgade lacket). Vinylux™ torkar mycket snabbare än traditionella nagellack, det är därför viktigt att du försöker använda dig av 3-4 tunna strykningar per nagel, när du applicerar lacket.Du undviker ränder genom att lägga penseln horisontellt med nageln när du lackar. Applicera det färgade lacket i 2 tunna lager. Färgen behöver inte täcka helt efter det första lagret. Det andra lagret är det lager som ger full täckningsgrad och jämn pigmentering. För att undvika avflagning vid framkanten är det viktigt att du förseglar sidorna och nagelns framkant noggrant med varje lager.För upp till 7 dagars hållbarhet, avsluta med att applicera Vinylux™ Weekly Top Coat och kom ihåg att noggrant försegla sidorna och nagelns framkant.15mlCND Vinylux Weekly Top Coat
 • CND SolarSpeed Spray 118 ml

  CND SolarSpeed Spray 118 ml
  SolarSpeed Spray® torkar nagellacket på ultra-kort tid, och ger samtidigt SolarOil®-ens vårdande egenskaper med vitamin E och mandelolja som skapar en närande blandning med en härlig lätt mandeldoft.Spraya lätt över nagellacket 1 minut efter sista lagret applicerats.CND SolarSpeed Spray 118 ml
 • CND Vinylux ™ Gel-Like Effect Top Coat

  CND Vinylux ™ Gel-Like Effect Top Coat
  Denna nya Gel-Like Effect Top Coat är den första professionella Top Coat med lång hållbarhet som ger volym och glans som en gel polish och extra styrka och skydd för svaga naglar. Gel-Like Effect Top Coat har en 2 x tjockarefilm för finish med volym vilket garanterar en starkare och hårdare formel som skyddar naglarna.VINYLUX™ Gel-Like Effect Top Coat ger en keramisk försegling och skyddar CND VINYLUX™ Long Wear Polish från repor och märken. VINYLUX™ Gel-Like Effect Top Coat härdar i naturligt dagsljus tackvare ProLight-tekniken där ingen användning av UV- eller LED-lampa behövs. Den har en brilliant gelliknande glans, torkar helt på 8,5 minuter och tas bort som ett traditionellt nagellack. VINYLUX™ Gel-Like Effect Top Coat är utvecklad efter kunders efterfrågan av den perfekta gel polish ”looken”, men som vill lacka naglarna hemma utan UV-lampa. För att möta dessa önskemål har VINYLUX™ Gel-Like Effect Top Coat nu skapats med en ergonomisk, ”curve hugging” pensel för perfekt täckning och en riktigt enkel applikation.15mlCND Vinylux ™ Gel-Like Effect Top Coat
 • CND SolarSpeed Spray Quick Polish Dryer 59 ml

  CND SolarSpeed Spray Quick Polish Dryer 59 ml
  Väntar du fortfarande på att ditt nagellack ska torka? SolarSpeedSpray™ torkar nagellacket på ultrakort tid, samtidigt som det vårdar huden och naglarna med naturliga oljor. Sprayen absorberar nagellackets lösningsmedel för att torka det snabbare. Låt ditt top coat torka i nån minut och spraya sedan SolarSpeedSpray™ på varje hand. 59 mlCND SolarSpeed Spray Quick Polish Dryer 59 ml
 • CND Vinylux Pacific Rose 15ml

  CND Vinylux Pacific Rose 15ml
  Ge dina naglar en professionell manikyr med CND Vinylux Pacific Rose. Nagellacket är en del av en höstkollektion som inspirerats av höstens rika, jordiga färger, och ger dina naglar en touch av rosa pigment. Den högglansiga formulan innehåller en rad närande ingredienser som stärker naglarna för motståndskraftiga naglar som ser friska ut. Vitamin E, keratin och jojobaolja arbetar tillsammans för att stärka naglarna samtidigt som de får supervårdande egenskaper. Denna kraftfulla trio skapar en slät bas och gör att färgen appliceras sömlöst på nageln. Nagellacket säkerställer att du får ett hållbart, jämnt lager varje gång och att din manikyr ser snygg ut längre. Formulan är fullpackad med pigment och ger varje nagel lyxig, glansig färg.
 • CND Vinylux Bordeaux Babe 15ml

  CND Vinylux Bordeaux Babe 15ml
  Skapa lyxiga manikyrer med CND Vinylux Nail Polish. I nyansen Bordeaux Babe ger det här nagellacket ett lager av felfri färg med hög effekt. Formulan har en långvarig finish som är fullpackad med egenskaper som hjälper till att vårda nageln. Vitamin E, keratin och jojobaolja vårdar och stärker naglarna så att de ser friska och motståndskraftiga ut. Nagellacket flagnar inte och ger slät, glansig färg som varar i upp till 7 dagar.
 • CND Vinylux Drama Queen 15ml

  CND Vinylux Drama Queen 15ml
  Skapa lyxiga manikyrer med CND Vinylux Nail Polish. I nyansen Drama Queen ger det här nagellacket ett lager av felfri färg med hög effekt. Formulan har en långvarig finish som är fullpackad med egenskaper som hjälper till att vårda nageln. Vitamin E, keratin och jojobaolja vårdar och stärker naglarna så att de ser friska och motståndskraftiga ut. Nagellacket flagnar inte och ger slät, glansig färg som varar i upp till 7 dagar.
 • CND Vinylux Get That Gold 15ml

  CND Vinylux Get That Gold 15ml
  Skapa lyxiga manikyrer med CND Vinylux Nail Polish. I nyansen Get That Gold ger det här nagellacket ett lager felfri färg med hög effekt. Formulan har en långvarig finish som är fullpackad med egenskaper som hjälper till att vårda nageln. Vitamin E, keratin och jojobaolja vårdar och stärker naglarna så att de ser friska och motståndskraftiga ut. Nagellacket flagnar inte och ger slät, glansig färg som varar i upp till 7 dagar.
 • CND RescueRXX Treatment 15ml

  CND RescueRXX Treatment 15ml
  Skadade naglar, se upp! Med CND RescueRXX Treatment kommer du att kunna återställa varenda fingerspets till sin forna glans. Den återuppbyggande nagelbehandlingen är formulerad med dina naglars hälsa i åtanke. Produkten är berikad med jojobaolja som återfuktar och keratinprotein som stärker och återställer. Den arbetar för att minska flagning såväl som vita fläckar* och du får ett perfekt underlag för att applicera nagellack eller låta naglarna vara helt naturliga.*Kliniska tester visade att 80 % av deltagarna upplevde färre vita fläckar och minskad flagning.
 • CND SolarOil Treatment 7.3ml

  CND SolarOil Treatment 7.3ml
  Skäm bort dig själv med den magiska flaskan som kan åstadkomma fantastiska, friska naglar med CND SolarOil Treatment. Behandlingen är fullpackad med jojobaolja och vitamin E och läker naglarna på djupet. Applicera bara som nagellack när du är på språng. Den används av professionella nageltekniker och ger dig starka naglar ända ut i fingerspetsarna.
 • CND Vinylux Kiss From a Rose 15ml

  CND Vinylux Kiss From a Rose 15ml
  CND presenterar Vinylux Nail Varnish i nyansen Kiss From a Rose med en ny 7-dagars formula. Det här lacket innehåller en blandning av vårdande ingredienser och är formulerat med vitamin E, keratin och jojobaolja för att hålla dina naglar välmående och friska. Det här lacket lovar en vecka utan flisor och är laddat med innovativ teknik. Särskilda vidhäftningsfrämjande medel hjälper lacket att binda sig till den naturliga nageln, vilket innebär att det inte behövs något baslack. Den här färgen är noggrant utformad, ger inga fläckar på naglarna och torkar på imponerande 8 ½ minuter. En ny, ergonomisk borste ser till att appliceringen är enkel och smidig, och följer kurvorna för en perfekt finish. Njut av en flisfri, högglansig hållbarhet med denna banbrytande formula.
 • CND Vinylux Flowerbed 15ml

  CND Vinylux Flowerbed 15ml
  CND presenterar Vinylux Nail Varnish i nyansen Flowerbed, som har en ny 7-dagars formula. Det här lacket innehåller en blandning av vårdande ingredienser och är formulerat med vitamin E, keratin och jojobaolja för att hålla dina naglar välmående och friska. Det här lacket lovar en vecka utan flisor och är laddat med innovativ teknik. Särskilda vidhäftningsfrämjande medel hjälper lacket att binda sig till den naturliga nageln, vilket innebär att det inte behövs något baslack. Den här färgen är noggrant utformad, ger inga fläckar på naglarna och torkar på imponerande 8 ½ minuter. En ny, ergonomisk borste ser till att appliceringen är enkel och smidig, och följer kurvorna för en perfekt finish. Njut av en flisfri, högglansig hållbarhet med denna banbrytande formula.
 • CND Vinylux Soft Peony 15ml

  CND Vinylux Soft Peony 15ml
  CND presenterar Vinylux Nail Varnish i nyansen Soft Peony med en ny 7-dagars formula. Det här lacket innehåller en blandning av vårdande ingredienser och är formulerat med vitamin E, keratin och jojobaolja för att hålla dina naglar välmående och friska. Det här lacket lovar en vecka utan flisor och är laddat med innovativ teknik. Särskilda vidhäftningsfrämjande medel hjälper lacket att binda sig till den naturliga nageln, vilket innebär att det inte behövs något baslack. Den här färgen är noggrant utformad, ger inga fläckar på naglarna och torkar på imponerande 8 ½ minuter. En ny, ergonomisk borste ser till att appliceringen är enkel och smidig, och följer kurvorna för en perfekt finish. Njut av en flisfri, högglansig hållbarhet med denna banbrytande formula.
ilead