Depend makeup

Om du är intresserad av snygga och välvårdade naglar känner du säkert till varumärket Depend. Deras nagelprodukter säljs i många butiker runt om i Sverige. För att snabbt få snygga naglar tar många till Depend lösnaglar som är lätta att montera och arbeta med.

 • Depend Nagelfil Fin-Extra-Fin, Depend Nagelvård

  Depend Nagelfil Fin-Extra-Fin, Depend Nagelvård
  Nail File Fine/Extra Fine är en nagelfil med 240 respektive 320 grit på vardera sida. Passar till: naturliga naglar, tånaglar och lösnaglar. Ger den perfekta slutfinishen på nageltoppen.
 • Depend Nagellackremover Supersnabb, 250 ml Depend Nagellacksborttagning

  Depend Nagellackremover Supersnabb, 250 ml Depend Nagellacksborttagning
  250 ml, Nagellacksborttagning super snabbt från Depend tar bort nagellack på naturliga naglar (ej lösnaglar). Den är supersnabb.
 • Depend Super Shine Poleringsfil 2 Steg, Depend Nagelvård

  Depend Super Shine Poleringsfil 2 Steg, Depend Nagelvård
  Med Super Shine Buffer får du superblanka naglar med 2 steg. Polera först med den lila sidan 10 – 15 sekunder. Därefter 15 sekunder med den vita sidan. Försök att bara ha ett lätt tryck med filen mot nageln, det påverkar livslängden på filen.
 • Depend Nagelfil Grov-Medium, Depend Nagelvård

  Depend Nagelfil Grov-Medium, Depend Nagelvård
  Nile File Medium/Rouge är en nagelfil med 120 respektive 180 grit på vardera sida. Passar till lösnaglar och tånaglar.
 • Depend Nagellackremover Snabb/Doftfri, 100 ml Depend Nagellacksborttagning

  Depend Nagellackremover Snabb/Doftfri, 100 ml Depend Nagellacksborttagning
  100 ml, Nagellacksborttagning snabb/doft fri från Depend tar bort nagellack från naturliga naglar (ej lösnaglar). Finns ingen risk att nageln blir porös eller att den naturliga nagelytan kommer att förstöras. Inga missfärgningar eller rester på nagelytan. Tar bort till nagellack snabbt och den luktar inte.
 • Depend Nail Polish Remover Pads, Depend Nagellacksborttagning

  Depend Nail Polish Remover Pads, Depend Nagellacksborttagning
  Nagellacksborttagning pads för naturliga naglar (ej lösnaglar) från Depend. Denna nagellacksborttagnings pads är doftfri. En pads kan användas till ca 10 naglar.
 • Depend Ecolabelled Svanen Remover Dip-In, 75 ml Depend Nagellacksborttagning

  Depend Ecolabelled Svanen Remover Dip-In, 75 ml Depend Nagellacksborttagning
  75 ml, En doftfri, miljöanpassad nagellackremover som verkar snabbt. Svanenmärkt.Dip in, 75 ml.
 • Depend 7Day Protecting Base, 5 ml Depend Nagellack

  Depend 7Day Protecting Base, 5 ml Depend Nagellack
  5 ml, Depend 7day Protecting Base är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling”. Denna hybridformula håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med Depend nagellackremover. 5 ml.
 • Depend Eyebrow Pencil Triangular, Depend Ögonbrynsmakeup

  Depend Eyebrow Pencil Triangular, Depend Ögonbrynsmakeup
  Eyebrow Pencil Triangular från Depend är en ögonbrynspenna med en specialdesignad spets och en ögonbrynsborste. Spetsen har en unik konsistens som gör det möjligt att skapa perfekta smala, eller breda linjer, skugga större områden och definiera dina ögonbryn. Ögonbrynsborste är till för att jämna ut färgresultatet och den är vattenfast och har en hållbar Formula.
 • Ridgefiller Nail Strenghtner, Depend Nagelvård

  Ridgefiller Nail Strenghtner, Depend Nagelvård
  Torra, flisiga, randiga naglar? Nagelstärkare Ridgefiller stärker, återfuktar, fyller ut ojämnheter och kamouflerar missfärgningar. Nagelstärkare med ridgefillereffekt. Stärker och återfuktar din torra, flisiga nagel. Berikad med vegetabiliska oljor och aminosyror som fuktbalanserar, reparerar och vårdar. Kamouflerar ränder och gula missfärgningar och tar fram nagelns naturliga skönhet. För maximal effekt applicera 1-2 tunna lager och bättra på med ett lager var tredje dag för bibehållen effekt.   Användning: För en naturlig look, applicera 2-3 lager som som nudefärgat lack. Produkten kan även användas som baslack i samband med lackning. Kombinera gärna med Depend Nagelbandscreme för mjuka, smidiga nagelband
 • Peeling Pen, Depend Nagelvård

  Peeling Pen, Depend Nagelvård
  Ta bort döda hudceller från nagel och nagelband så får du en snyggare nagel och ett bättre och mer hållbart resultat på din lackning. Pennans unika topp med olja rengör skonsamt och ger dig vackrare naglar och nagelband.   Användning: Gnugga försiktigt intill nagelbandskanten på nageln. Tvätta därefter nagel och nagelband rena med nagelborste och skölj med varmt vatten. Rengöringen rekommenderas med 1-2 veckors mellanrum. Kan även användas som nagelbandspusher för att försiktigt skjuta tillbaka nagelbanden. Kombinera gärna med Myrra & Avokado Nagelolja som stärker, fuktbalanserar och boostar din nagelkvalité.
 • Multi-Nail Polish 3-in-1, Depend Nagellack

  Multi-Nail Polish 3-in-1, Depend Nagellack
  Önskar du en enkel lösning på både bas, topp och stärkare? Låt oss presentera Multilack! Ett ”allt i ett” lack med stärkare, baslack och topplack för dig som redan har bra nagelkvalité men vill skydda nageln extra från bl a vatten som kan göra nageln mjuk och porös.   Användning:  Applicera 1 tunt lager som baslack eller stärkare och 1-2 tunna lager som topplack.
 • Depend Ecolabelled Svanen Remover, 100 ml Depend Nagellacksborttagning

  Depend Ecolabelled Svanen Remover, 100 ml Depend Nagellacksborttagning
  100 ml, En doftfri, miljöanpassad nagellackremover som verkar snabbt. Svanenmärkt.100 ml.
 • Depend Nail File X3 SalonPro Kit

  Depend Nail File X3 SalonPro Kit
  Nagelproffsets drömfilar för både rätt längd och superglans. Kit med tre nagelfilar, 150/180 grit, 240 grit och 600/4000 grit. Tillverkad av proffsmaterial som ger en extra lång hållbarhet. Filarna är tvättbara och kan desinficeras.Depend Nail File X3 SalonPro Kit
 • French Manicure Kit, Depend Nagelvård

  French Manicure Kit, Depend Nagelvård
  Fransk Manikyr är alltid rätt! Ett manikyrset för en stilren Fransk Manikyr. Lätt att applicera och skapa en snygg look med färgstärkande, snabbtorkande topplack och ridgfillereffekt i bastonen. Ger en markerad vit topp eller en softare övergång mellan den rosa och vita färgen beroende på hur du lackar, se bruksanvisningen i förpackningen. En manikyr som passar för alla tillfällen, vardag som fest.
 • Depend Nagellackremover Supersnabb, 35 ml Depend Nagellacksborttagning

  Depend Nagellackremover Supersnabb, 35 ml Depend Nagellacksborttagning
  35 ml, Nagellacksborttagning super snabbt från Depend tar bort nagellack på naturliga naglar (ej lösnaglar). Den är supersnabb.
 • Ginseng Nail Serum, Depend Nagelvård

  Ginseng Nail Serum, Depend Nagelvård
  Torra, flisiga naglar i dåligt skick? Återfukta och stärk med serum, rehab för nageln!Intensivvård till torra och flisiga naglar. Berikad med Ginseng, D-panthenol, veteprotein, C och E-vitamin som återfuktar, stärker och ger maximal kureffekt.   Användning: Applicera serumet på nageln och vid nagelroten. Massera in under någon minut. Har du nagellack kan serumet appliceras ovanpå lack och nagelband. Använd som kur tills nageln känns starkare och övergå därefter gärna till Myrra & Avokado Nagelolja för att underhålla din nagelvård.
 • Remover- & Corrector Pen, Depend Nagellacksborttagning

  Remover- & Corrector Pen, Depend Nagellacksborttagning
  Manikyr som ett proffs? Med Correctorpennan korrigerar du lätt dina misstag om du lackat utanför nageln.   Användning: Korrigera din lackning och med hög precision. Stryk med pennan över önskvärt område för att ta bort överflödigt nagellack från hud och nagelband. Innehåller 1 st penna och två extra spetsar.
 • Depend Lash & Eyebrow Color, Depend Ögonbrynsfärg & Trimmers

  Depend Lash & Eyebrow Color, Depend Ögonbrynsfärg & Trimmers
  Ögonfrans & ögonbrynsfärg från Depend är en ny revolutionerande ört och växtbaserad Formula. Färga bryn & fransar med ett salongsresultat som bara tar några minuter och håller upp till 6 veckor. Få fräscha ögon utan makeup med denna färg som blir naturligt markerade, direkt på morgonen, när du sportar, solar eller badar.Innehåller bl.a. rölleka, ringblomma, grönt te och blåbär som gör att färgen är vattenfast, skonsam, enkel, snabb och som ger en intensiv färg. Ger ett intryck av längre fransar och mer markerande ögonbryn.
 • Depend Eyebrow Pencil Slim & Thin, Depend Ögonbrynsmakeup

  Depend Eyebrow Pencil Slim & Thin, Depend Ögonbrynsmakeup
  Eyebrow Pencil Slim & Thin från Depend är en ögonbrynspenna på 1,5 mm som är perfekt för precisionsarbete på ögonbrynen. Denna två-i-ett produkt innehåller både en praktisk borste och en tunn spets. Den tunna spetsen gör så att det är lättare att rita, forma och skapa skarpa konturer på brynet. Borsten är till för att jämna ut färgresultatet.
 • Kick Start Nail Care, Depend Nagelvård

  Kick Start Nail Care, Depend Nagelvård
  Första steget till perfekta naglar i toppkvalité och bra kondition – rengöring och olja! Behandling i två steg som ger starka, naturliga och flexibla naglar. Nagel & Nagelbandspeeling, den viktigaste produkter för en bra nagelkvalité, tar effektivt bort döda hudceller och rengör nageln på djupet.   Användning: Appliceras på nagel och nagelband. Låt verka 1 minut. Massera in peelingen och rengör därefter med en nagelborste. Skölj av med tvål och varmt vatten. Rengöringen rekommenderas 1 gång/vecka. Applicera därefter Myrra & Avokadoolja som stärker, fuktbalanserar och boostar din nagelkvalité. Massera in oljan i nagel och nagelbanden. Kan användas dagligen vid behov. Kombinera gärna även med Depend Nagelbandscreme för att få mjuka, smidiga nagelband.
 • Depend O2 Nagellackremoverpads, Depend Nagellacksborttagning

  Depend O2 Nagellackremoverpads, Depend Nagellacksborttagning
  O2 Nail Polish Remover är en nagellacksremover som snabbt och effektivt avlägsnar lack. För naturliga naglar (ej lösnaglar). Innehåller 32st doftfria pads.
 • Depend Nagelfil Medium-Fin, Depend Nagelvård

  Depend Nagelfil Medium-Fin, Depend Nagelvård
  Nail File Medium/Fine är en nagelfil med 180 respektive 240 grit på vardera sida. Passar till: naturliga naglar, tånaglar och lösnaglar.
 • Depend Ecolabelled Svanen Remover, 250 ml Depend Nagellacksborttagning

  Depend Ecolabelled Svanen Remover, 250 ml Depend Nagellacksborttagning
  250 ml, En doftfri, miljöanpassad nagellackremover som verkar snabbt. Svanenmärkt.250 ml
 • Grip & Protect Base Coat, Depend Nagellack

  Grip & Protect Base Coat, Depend Nagellack
  Hoppa inte över baslacket! Det är nyckel till att ditt färgade lack både håller längre och inte flagar. Baslack som greppar det färgade lacket och förlänger hållbarheten. Skyddar mot dess färgpigment och därmed missfärgningar på nageln. Lätt att applicera och torkar snabbt. Applicera 1 tunt lager som baslack. För bästa resultat avsluta lackningen med Depend Fast Dry & Gel Topplack eller 3 i Topp.   Användning: Applicera 1 tunt lager som baslack. För bästa resultat avsluta lackningen med Depend Fast Dry & Gel Topplack eller 3 i Topp.
 • Depend Eyebrow Pencil Slim & Thin, Depend Ögonbrynsmakeup

  Depend Eyebrow Pencil Slim & Thin, Depend Ögonbrynsmakeup
  Eyebrow Pencil Slim & Thin från Depend är en ögonbrynspenna på 1,5 mm som är perfekt för precisionsarbete på ögonbrynen. Denna två-i-ett produkt innehåller både en praktisk borste och en tunn spets. Den tunna spetsen gör så att det är lättare att rita, forma och skapa skarpa konturer på brynet. Borsten är till för att jämna ut färgresultatet.
 • Depend Nagellackremover Supersnabb, 100 ml Depend Nagellacksborttagning

  Depend Nagellackremover Supersnabb, 100 ml Depend Nagellacksborttagning
  100 ml, Nagellacksborttagning super snabbt från Depend tar bort nagellack på naturliga naglar (ej lösnaglar). Den är supersnabb.
 • Cuticle Cream, Depend Nagelvård

  Cuticle Cream, Depend Nagelvård
  Säg hej då till spruckna trasiga nagelband med näring och fukt. Mjukgör och återfuktar torra, spruckna nagelband. Berikad med Aloe Vera, Allantoin, Panthenol, Solrosolja och E-vitamin.   Användning: Applicera gärna på kvällen, cremen går snabbt in i huden och ger ett mjukt, smidigt nagelband. Använd dagligen tills nagelbanden känns tillräckligt mjuka och kombinera gärna med Myrra & Avokado Nagelolja dagtid.
 • Myrrh Nail Oil, Depend Nagelvård

  Myrrh Nail Oil, Depend Nagelvård
  Kompisen till ditt läppstift i handväskan, med din nagelolja lättillgänglig har du alltid snygga naglar och nagelband. Olja i pennform för daglig vård till naglar och nagelband som är torra, mjuka och flisiga. Berikad med Myrraolja. Stärker, fuktbalanserar och boostar din nagelkvalité. Oljan masseras in i nagel och nagelbanden. Har du nagellack kan oljan appliceras ovan på lack och nagelband. Används dagligen, gärna i kombination med Depend Nagelbandscreme.
 • Depend Eyebrow Pencil Slim & Thin, Depend Ögonbrynsmakeup

  Depend Eyebrow Pencil Slim & Thin, Depend Ögonbrynsmakeup
  Eyebrow Pencil Slim & Thin från Depend är en ögonbrynspenna på 1,5 mm som är perfekt för precisionsarbete på ögonbrynen. Denna två-i-ett produkt innehåller både en praktisk borste och en tunn spets. Den tunna spetsen gör så att det är lättare att rita, forma och skapa skarpa konturer på brynet. Borsten är till för att jämna ut färgresultatet.
 • Depend Eyelash Curler Metal, Depend Ögonfransböjare

  Depend Eyelash Curler Metal, Depend Ögonfransböjare
  Eyelash curler från Depend har en noga utvald vinkel och rundning för att ge fransarna den rätta looken.Fungerar till alla ögonformer och fransar oavsett längd.Silikonkudden formar skonsamt fransen utan att skada fransarnas struktur. Förpackningen innehåller en extra silikonkudde då den är utbytbar.
 • Myrrh & Avocado Nail Oil, Depend Nagelvård

  Myrrh & Avocado Nail Oil, Depend Nagelvård
  Inkludera olja i din dagliga skönhetsrutin! Gör underverk för alla naglar, torra, flisiga, mjuka och sköra Daglig vård till alla naglar, torra, flisiga, mjuka och sköra. Berikad med bl a myrra, avokado- och olivolja och E-vitamin. Stärker, fuktbalanserar och boostar din nagelkvalité. Oljan masseras in i nagel och nagelbanden, har du nagellack kan oljan appliceras ovanpå lacket. Används dagligen, gärna i kombination med Depend Nagelbandscreme för att få mjuka, smidiga nagelband.
 • Depend Allround Fil, Depend Nagelvård

  Depend Allround Fil, Depend Nagelvård
  Nail File Allround har 4 olika ytor så du enkelt kan anpassa vilken slags fil dina naglar har behov av för tillfället: grov – medium – fin – extra fin 120 – 180 – 240 – 320 grit. Passar till: naturliga naglar, tånaglar och lösnaglar. Filen som kan göra både grovjobbet och den fina slutfinishen!
 • Depend 7Day Starter Kit, Depend Nagelvård

  Depend 7Day Starter Kit, Depend Nagelvård
  Depend 7day Starter Kit är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling” för dina naglar. Denna hybridformula håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med Depend nagellackremover. 5 ml.
 • Depend Tweezers Slant, Depend Pincett

  Depend Tweezers Slant, Depend Pincett
  Tweezers-Slant från Depend är en pincett i rostfritt stål för att plocka och forma dina ögonbryn.Den är handslipad i fyra vinklar, med snedställda blad för den bästa gripförmågan.
 • 7 Day Hybrid Polish, 5 ml Depend Nagellack

  7 Day Hybrid Polish, 5 ml Depend Nagellack
  5 ml, Depend 7day Hybrid Polish är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling” för dina naglar. Denna hybridformula håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med Depend nagellackremover.
 • Mini Nail Polish Colour of a Mermaid, 5 ml Depend Nagellack

  Mini Nail Polish Colour of a Mermaid, 5 ml Depend Nagellack
  5 ml, Depend Mini Nail Polish sortimentet uppdateras flera gånger per år och kommer med nya kollektioner varje vår, sommar och höst för att alltid vara trendiga och återspegla de olika årstiderna. Depend nagellack finns i flera vackra färger, som passar både för vardag och fest!
 • Depend Eyebrow Pencil Triangular, Depend Ögonbrynsmakeup

  Depend Eyebrow Pencil Triangular, Depend Ögonbrynsmakeup
  Eyebrow Pencil Triangular från Depend är en ögonbrynspenna med en specialdesignad spets och en ögonbrynsborste. Spetsen har en unik konsistens som gör det möjligt att skapa perfekta smala, eller breda linjer, skugga större områden och definiera dina ögonbryn. Ögonbrynsborste är till för att jämna ut färgresultatet och den är vattenfast och har en hållbar Formula.
 • Depend Nagelsax för Lösnaglar

  Depend Nagelsax för Lösnaglar
  Depend Nagelsax för LösnaglarNagelklippare för konstgjorda naglar. Smidig med greppvänligt handtag.Innehåller: 1 st Nagelklippare för konstgjorda naglar.Depend Nagelsax för Lösnaglar
 • Depend Eyebrow Pencil Slim & Thin, Depend Ögonbrynsmakeup

  Depend Eyebrow Pencil Slim & Thin, Depend Ögonbrynsmakeup
  Eyebrow Pencil Slim & Thin från Depend är en ögonbrynspenna på 1,5 mm som är perfekt för precisionsarbete på ögonbrynen. Denna två-i-ett produkt innehåller både en praktisk borste och en tunn spets. Den tunna spetsen gör så att det är lättare att rita, forma och skapa skarpa konturer på brynet. Borsten är till för att jämna ut färgresultatet.

Depend Cosmetic grundades 1952 och jobbade fram till 1989 endast mot frisörmarknaden. En ändrad strategi och fokus på just nagelvårdsprodukter har gjort Depend till en stark spelare på den nordiska marknaden. Flytande nagelvårdsprodukter tillverkare Depend i fabriken i Halmstad. Lösnaglarna, fransar och liknande tillverkas i Indonesien.

ilead