DHC makeup

 • DHC Lip Cream (1,5 g)

  DHC Lip Cream (1,5 g)
  Skäm bort dina läppar med DHC Lip Cream, ett vårdande läppbalsam som ger långvarig fukt. Läppcremen glider enkelt över läpparna och kan användas under läppstift som en primer, eller över läppstift för att ge läpparna mer glans. Den gör läpparna mjuka och innehåller vitamin E, som ger näring och motverkar synliga ålderstecken, lindrande aloe vera samt olivolja som neutraliserar fria radikaler. Grova och nariga läppar återfuktas omedelbart och får en mjuk, daggig glans. – E.W. 
 • DHC Perfect Pro Double Protection Mascara – Black

  DHC Perfect Pro Double Protection Mascara – Black
  Förläng dina fransar med DHC Perfect Pro Double Protection Mascara. Den långvariga, svarta mascaran är vattenfast och oljeresistent. Den sitter hela dagen utan att smula, kladda eller färga av sig. Double Protection Mascara är en tubmascara som är enkel att tvätta bort med varmt vatten – makeupborttagning behövs inte. – E.W. 
 • DHC Velvet Skin Coat Primer (15 g)

  DHC Velvet Skin Coat Primer (15 g)
  Uppnå felfri hy med DHC Velvet Skin Coat® Primer, en primer som utvecklats för att minska synligheten av skavanker och fullända hyn. Den transparenta gelkonsistensen smälter enkelt in i huden och gör fina linjer och förstorade porer mindre synliga. Samtidigt avlägsnar den överflödig talg för en långvarig, matt finish. Primern torkar inte ut huden och kan användas för att förbereda huden för applicering av foundation, eller ensam för naturliga resultat. E.N.