DIOR makeup

 • Backstage Eyelash Curler

  Backstage Eyelash Curler
  Vår ögonfransböjare Dior Backstage Eyelash Curler är Dior-makeupartisternas hemliga vapen för att skapa perfekt böjda fransar i ett enda steg.
 • Dior Vernis nail lacquer

  Dior Vernis nail lacquer
  Dior lanserar sitt emblematiska nagellack i en ny, uppdaterad version: Dior Vernis är det första Dior-nagellacket som har berikats med ett blomextrakt som har skyddande nagelvårdande effekt. En strålande glansig manikyr som ger en hållbar couture-färg.Den nya Dior Vernis-formulan är berikad med pion- och pistageextrakt och ger dig otroligt snygga naglar med nyanser som är harmoniskt pigmenterade med mer couture-känsla än någonsin, inspirerade av de senaste trenderna och kreationerna från House of Dior.Ikoniskt 999 rött lack, tidlöst nudelack eller elegant rosa lack – oavsett vilken nagellacksnyans du väljer är din manikyr den perfekta pricken över i:et till din look.
 • Backstage Face & Body Primer

  Backstage Face & Body Primer
  Dior har skapat sin första professionella makeupserie, en kollektion med makeupartisternas must have-produkter som har inspirerats av energin backstage vid catwalkvisningarna. Nyanserna är utvecklade för att passa alla hudtoner i exklusiva* och uppbyggbara texturer.The Face & Body Primer är Dior-makeupartisternas hemliga vapen för att omedelbart skapa en felfri hudton: skönhetsfel tonas ned och huden ser klarare, fylligare och jämnare ut. Gör att din foundation sitter bättre.*Från Dior.
 • Dior Forever Skin Glow 24h Hydrating Radiant Foundation

  Dior Forever Skin Glow 24h Hydrating Radiant Foundation
  Dior Forever Skin Glow är en foundation från Dior som ger en fulländad hudton i 24 timmar.* Dess formula, som till 86 %* består av blombaserad hudvård, gör denna flytande foundation intensivt återfuktande samtidigt som den låter huden andas och varaktigt förbättrar hudens kvalitet. Dior Forever Skin Glow foundation har utformats för att hålla även under varma och fuktiga förhållanden och ger din makeup en lystergivande finish från morgon till kväll. Hudtonen utjämnas och huden blir mjuk.Denna nya generationens foundation är ren** och har formulerats i enlighet med en strikt ingredienslista. Den är berikad med extrakt av iris, styvmorsviol, hibiskus och blomsterkrasse och gör huden vackrare för varje dag. Orsakar inte akne. Testad på känslig hud. Har utformats för att skydda mot UVA, UVB och blått ljus. *24 timmars användning: instrumentellt test på 20 kvinnor. Blombaserad hudvård: lägsta procentandel av en foundationbas som bevararar fukt, innan färgämnen tillsätts.**Ren: strikt i urvalet av ingredienser.
 • Rouge Blush - Limited Edition

  Rouge Blush - Limited Edition
  Den här julen kretsar Dior runt Rouge Blush, det ikoniska puderrouget, med stjärnbilderna som lyser upp trädgården i La Colle Noire. Christian Diors initialer är graverade på det ultrapigmenterade pudret och pryds av en mängd stjärnor och blommor för den exklusiva* kollektionen.Rouge Blush rouge appliceras från kinderna till kindbenen, som ett spår av en komet, och sveper in huden i couture-färg med byggbar intensitet. De två limited edition-nyanserna ger huden en festlig kosmisk korallnyans och en galaktisk röd vinröd färg med skimrande guld.Rouge Blush-fodralet innehåller en rougeborste för applicering och bearbetning av pudret med enkla och intuitiva drag.*Hos Dior.
 • Prestige Slim Cushion Box

  Prestige Slim Cushion Box
  Den första revitaliserande foundation från Dior som innehåller kraften från minst 500 rosenblad. Med hög koncentration av pigment utvalda för sin exceptionella rika färg, gör Cushion Teint de Rose din hud jämn och slät med en fjäderlätt finish. Dess ljusa rosa pigment skapar rosig lyster och gör att huden strålar av friskhet. Produkten ger högt skydd (SPF 50 – PA+++) och håller länge för optimal komfort. Huden blir jämnare och vackrare för varje dag.