Ecooking makeup

 • Ecooking Blush 01

  Ecooking Blush 01
  BLUSHEtt snyggt rouge i fyra fantastiska nyanser, vilket ger dina kinder en fin lyster.Rougen är gjorda med aprikoskärnolja, mandelolja, kokosnötolja och E-vitamin, en närande kombination för huden på kinderna. Rougen har en härlig krämig konsistens som är lätt att applicera, smälter väl in i huden och sitter länge. Rougen finns tillgängliga i fyra fina färger för vardag eller fest: • Rouge 01 – persika/korall med ett ljust, gyllene glitter. Varma undertoner som passar solbränd hy med gyllene undertoner. Det är den enda rougen med glitter och av den anledningen rekommenderar Ecooking inte den för fet hy. • Rouge 02 - rosa/ros. Har en kall underton så den passar bra för ljus, skandinavisk hy. Ger kinderna ett fräscht och matt utseende.Bra för att få till ”äppelkinder”. • Rouge 03 - en varm brun nyans. Denna ger dig det mest naturliga utseendet. Bra för hy med varma undertoner. Du kan också använda den för att konturera dina kindben. (Contouring är en metod för att forma ditt ansikte – till exempel att konturera kindbenen gör att ditt ansikte ser smalare ut).• Rouge 04 - brun nyans med en rosa underton. En kombination av varmt och kallt. Detta är den mörkaste nyansen vilket gör den idealisk för mörkare hudnyanser. Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Innehåller bland annat: - Ekologisk aprikoskärnolja som är rik på vitamin A och E och som huden absorberar lätt utan att bli fet. - Naturlig kokosnötolja som återfuktar huden. - Naturligt E-vitamin som är en kraftfull antioxidant och skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). - Naturlig mandelolja som är en närande olja med massor av vitaminer. ANVÄNDNING Applicera rouge över kindbenen lite i taget med fingret, en borste eller med själva stiftet.TIPS Du kan testa vilken rouge som passar dig bäst om du börjar med att jämföra med din hudfärg innan du sminkar dig.BRA ATT VETA Det är viktigt att välja din rouge i rätt färg. Se till att det inte är för mörkt i förhållande till din hudton. Om din hudton är ljus kan make-up med en rouge som är för mörk i färgen lätt se överdriven ut.FÖRPACKNINGSINFORMATION Levereras i en 15,9 g rund hylsa av PP-plast.Användning:ANVÄNDNING Applicera rouge över kindbenen lite i taget med fingret, en borste eller med själva stiftet.15,9 gEcooking Blush 01
 • Lip Gloss, 3,5 g Ecooking Läppglans

  Lip Gloss, 3,5 g Ecooking Läppglans
  3,5 g, LIP GLOSS Lyster, färg och vårdande i bara en applikation.Applicera lite glamour på läpparna med Lip Gloss vilket gör så mycket mer än att bara se bra ut. Förutom att alltid ge lyster är Lip Gloss rik på fukt och vårdande ingredienser som hyaluronsyra och vitamin E. Hyaluronsyra håller dina läppar återfuktade under lång tid och E-vitamin skyddar huden. Lip Gloss har en härlig mjuk konsistens vilket gör det behagligt att ha på läpparna. Lip Gloss finns i 9 underbara nyanser: Lip Gloss 00 - transparentLip Gloss 01 - blush nudeLip Gloss 02 - au naturelLip Gloss 03 - roseberryLip Gloss 04 - flamenco redLip Gloss 05 - tango redLip Gloss 06 - coralLip Gloss 07 - pure pink Lip Gloss 08 - cerise Lip Gloss 09 - plum Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Lip Gloss innehåller bland annat: - Naturlig hyaluronsyra vilket ger dina läppar långvarig fukt. - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNING Applicera ett tunt lager Lip Gloss på läpparna efter behov. TIPSAnvänd läppstift under Lip Gloss för att förstärka färgerna. BRA ATT VETA Det finns en perfekt färgmatchning för varje Lip Gloss i ett Ecooking läppstift. Använd Lip Gloss och läppstift tillsammans för att framhäva läpparnas utseende ännu mer. VISSTE DU ATT Fler Lip Gloss nyanser kommer att komma.FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i en 3,5 g plastflaska med aluminiumlock.
 • Ecooking Tinted Day Cream 30 ml

  Ecooking Tinted Day Cream 30 ml
  Tinted Day Cream är en återfuktande, tonad dagkräm med hyaluronsyra. En kombination av dagkräm och foundation.
 • Lipstick, 3,5 g Ecooking Läppstift

  Lipstick, 3,5 g Ecooking Läppstift
  3,5 g, LIPSTICK Stjäl uppmärksamhet med sex klarafärgade, flörtiga nyanser.Ett smart läppstift kan nästan skapa ett helt utseende av sig själv i en makeup. Lipstick förför dina läppar med flörtiga färger och aktiva ingredienser som hyaluronsyra och E-vitamin för att ta hand om dina läppar och mjuka upp dem. Lipstick är både för vardagliga och festliga tillfällen. Dutta på med fingrarna på läpparna när du vill ha ett naturligt, mjukt utseende och applicera det direkt på dina läppar när du siktar på ett intensivt utseende. Ecooking läppstift finns i sex färgglada nyanser: • Läppstift 01 – blush nude • Läppstift 02 - au natural • Läppstift 03 - roseberry • Läppstift 04 - flamenco red• Läppstift 05 – pure pink • Läppstift 06 - cerise Vart eftersom årstiderna förändras kommer nya nyanser att tillkomma. Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Lipstick innehåller bland annat: - Naturlig hyaluronsyra vilket ger dina läppar långvarig fukt. - Naturligt E-vitamin som är en kraftfull antioxidant och skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNINGApplicera Lipstick från mitten av läpparna och utåt till varje sida. Använd den på både över- och underläppen. TIPSApplicera ett lager läppstift och ta sedan bort överflödig färg med en pappersnäsduk innan du applicerar ett till lager läppstift. Detta gör så att ditt läppstift sitter längre på plats. En Eye Precision Brush är användbar för att få till en exakt läpplinje.BRA ATT VETA Det är viktigt att dina läppar är väl återfuktade innan du applicerar Lipstick. Först kanske du vill exfoliera dina läppar för att ta bort döda hudceller. Sedan är det lättare för läpparna att absorbera fukt och ditt läppstift kommer att sitta bättre. VISSTE DU ATTDu kan skapa ett utseende med mer glans om du applicerar Lip Gloss över Lipstick. Eller ett genomskinligt utseende genom att blanda ditt Lipstick med Lip Balm. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i 3,5 g plastförpackningar.
 • Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack

  Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack
  15 ml, Ecooking nagellack finns i 16 färger, allt från neutrala till livliga nyanser. Neglelak 01 - NudeNeglelak 02 - ClayNeglelak 03 - Dusty roseNeglelak 04 - PinkNeglelak 05 - Apple redNeglelak 06 - RaspberryNeglelak 07 - PlumNeglelak 08 - BlackNeglelak 09 - NavyNeglelak 10 - Leaf greenNeglelak 11 - Off whiteNeglelak 12 - Light greyNeglelak 13 - GreyNeglelak 14 - OrangeNeglelak 15 - PurpleNeglelak 16 - Petrol Base Coat, Nagellack och Top Coat innehåller bland annat:Naturligt bambuextrakt som stärker naglarna.Naturligt vitamin E, en stark antioxidant som vårdar naglarna och skyddar mot fria radikaler.Naturligt glycerin som ger fukt och vård till naglarna. Vegansk, parfymfri och dermatologiskt testad.
 • Eyeshadow, 1,8 g Ecooking Ögonskugga

  Eyeshadow, 1,8 g Ecooking Ögonskugga
  1,8 g, EYESHADOW 15 vackra färger som passar allaFör en vardagslook eller festtillfällen förgyller Eyeshadow din makeup på ett ögonblick och stannar kvar tills du tvättar bort den. Eyeshadow har en härlig konsistens som är lätt att skugga med samt för att tona ut. Med Eyeshadow får du en jämn yta som inte flagnar. Skäm bort din hud med Eyeshadow som är en blandning av E-vitamin och ekologiska oljor som ger näring och återfuktar huden. Högpigmenterade färger med bra täckningsgrad med antingen matt eller skimrande finish. Eyeshadow finns i tio härliga färger för en vardagslook eller för festtillfällen: * = mat / ** = let shimmer / *** = shimmerEyeshadow 01 - sand**Eyeshadow 02 - cream**Eyeshadow 03 - desertrose**Eyeshadow 04 - blossom***Eyeshadow 05 - camel*Eyeshadow 06 - stone**Eyeshadow 07 - brown*Eyeshadow 08 - golden***Eyeshadow 09 - forest***Eyeshadow 10 - midnight blue**Eyeshadow 11 - dusty lavender**Eyeshadow 12 - metallic blue***Eyeshadow 13 - dark cloud**Eyeshadow 14 - copper***Eyeshadow 15 - charcoal** Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Eyeshadow innehåller bland annat: - Ekologisk mandelolja som ger näring åt huden, upprätthåller hudens barriär och bibehåller fukt i huden. - Ekologisk aprikoskärnolja som är rik på vitamin A och E och har en stärkande effekt på huden. - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNINGAnvänd en ögonskuggsborste för att applicera önskad ögonmakeuplook. TIPSDe matta* ögonskuggorna passar bra för hy med fina linjer.BRA ATT VETA Om du vill applicera en enkel ögonmakeup kan du arbeta med en neutral färg och en mörk färg. Börja med att applicera den neutrala färgen för en enhetlig hudton och för att highlighta dina ögon. Applicera sedan den mörka färgen och använd en Eye Shadow Blend Brush för att tona ögonskuggan in i huden. Den mörka färgen hjälper till att definiera dina ögon. VISSTE DU ATT De dagar du känner för en mer festligare make-up kan du enkelt bygga upp färgerna och göra dem mer intensiva. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i en 1,8 g plastförpackning.
 • Foundation, 30 ml Ecooking Foundation

  Foundation, 30 ml Ecooking Foundation
  30 ml, FOUNDATION För alla hudtoner, fulla av närande ingredienser, med SPF 15Foundation som blir ett med huden med sin mjuka konsistens, som är lätt att applicera och smälter in naturligt på huden. Fördelar inkluderar SPF 15, fuktgivande hyaluronsyra och närande niacinamid. Foundation skyddar därför din hud mot UVA- och UVB-strålning från solen och tar samtidigt väl hand om huden medan den förblir på hudens yta. Foundation kan både skapa ett naturligt utseende och uppnå full täckning om du bygger upp det lager för lager. Sitter fint på huden hela dagen och är också effektiv på torr hy. Foundation finns i 12 nyanser – från en mycket ljus hudton (01) till en mycket mörk hudton (12): • Foundation 01 • Foundation 02 • Foundation 03 • Foundation 04 • Foundation 05 • Foundation 06 • Foundation 07 • Foundation 08 • Foundation 09 • Foundation 10 • Foundation 11 • Foundation 12 Med SPF 15, UVA- och UVB-skydd, veganskt, dermatologiskt testad och parfymfritt. Foundation innehåller bland annat: - Naturlig hyaluronsyra som håller huden återfuktad och minskar fina linjer. - Niacinamid vilket gör huden smidigare och minskar porer och pigmentfläckar. - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas t.ex. när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNING Använd en foundationborste för att applicera Foundation i ansiktet. Applicera Foundation på huden med cirkulära rörelser. Börja mitt i ansiktet och arbeta utåt. TIPSFoundation med sin lätta, fina konsistens kan också användas runt ögonen. BRA ATT VETA Beroende på vilken applikationsteknik och makeup-applikator du använder kan täckningsgraden variera från lätt till mer täckande. VISSTE DU ATTFoundation fungerar bra tillsammans med Mineral Powder. Tillsammans producerar de en fin, naturlig finish så din makeup håller sig matt och sitter hela dagen. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i en 30 ml glasflaska med frostad framsida. Plastlock och plastpump.
 • Eyeshadow, 1,8 g Ecooking Ögonskugga

  Eyeshadow, 1,8 g Ecooking Ögonskugga
  1,8 g, EYESHADOW 15 vackra färger som passar allaFör en vardagslook eller festtillfällen förgyller Eyeshadow din makeup på ett ögonblick och stannar kvar tills du tvättar bort den. Eyeshadow har en härlig konsistens som är lätt att skugga med samt för att tona ut. Med Eyeshadow får du en jämn yta som inte flagnar. Skäm bort din hud med Eyeshadow som är en blandning av E-vitamin och ekologiska oljor som ger näring och återfuktar huden. Högpigmenterade färger med bra täckningsgrad med antingen matt eller skimrande finish. Eyeshadow finns i tio härliga färger för en vardagslook eller för festtillfällen: * = mat / ** = let shimmer / *** = shimmerEyeshadow 01 - sand**Eyeshadow 02 - cream**Eyeshadow 03 - desertrose**Eyeshadow 04 - blossom***Eyeshadow 05 - camel*Eyeshadow 06 - stone**Eyeshadow 07 - brown*Eyeshadow 08 - golden***Eyeshadow 09 - forest***Eyeshadow 10 - midnight blue**Eyeshadow 11 - dusty lavender**Eyeshadow 12 - metallic blue***Eyeshadow 13 - dark cloud**Eyeshadow 14 - copper***Eyeshadow 15 - charcoal** Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Eyeshadow innehåller bland annat: - Ekologisk mandelolja som ger näring åt huden, upprätthåller hudens barriär och bibehåller fukt i huden. - Ekologisk aprikoskärnolja som är rik på vitamin A och E och har en stärkande effekt på huden. - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNINGAnvänd en ögonskuggsborste för att applicera önskad ögonmakeuplook. TIPSDe matta* ögonskuggorna passar bra för hy med fina linjer.BRA ATT VETA Om du vill applicera en enkel ögonmakeup kan du arbeta med en neutral färg och en mörk färg. Börja med att applicera den neutrala färgen för en enhetlig hudton och för att highlighta dina ögon. Applicera sedan den mörka färgen och använd en Eye Shadow Blend Brush för att tona ögonskuggan in i huden. Den mörka färgen hjälper till att definiera dina ögon. VISSTE DU ATT De dagar du känner för en mer festligare make-up kan du enkelt bygga upp färgerna och göra dem mer intensiva. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i en 1,8 g plastförpackning.
 • Foundation, 30 ml Ecooking Foundation

  Foundation, 30 ml Ecooking Foundation
  30 ml, FOUNDATION För alla hudtoner, fulla av närande ingredienser, med SPF 15Foundation som blir ett med huden med sin mjuka konsistens, som är lätt att applicera och smälter in naturligt på huden. Fördelar inkluderar SPF 15, fuktgivande hyaluronsyra och närande niacinamid. Foundation skyddar därför din hud mot UVA- och UVB-strålning från solen och tar samtidigt väl hand om huden medan den förblir på hudens yta. Foundation kan både skapa ett naturligt utseende och uppnå full täckning om du bygger upp det lager för lager. Sitter fint på huden hela dagen och är också effektiv på torr hy. Foundation finns i 12 nyanser – från en mycket ljus hudton (01) till en mycket mörk hudton (12): • Foundation 01 • Foundation 02 • Foundation 03 • Foundation 04 • Foundation 05 • Foundation 06 • Foundation 07 • Foundation 08 • Foundation 09 • Foundation 10 • Foundation 11 • Foundation 12 Med SPF 15, UVA- och UVB-skydd, veganskt, dermatologiskt testad och parfymfritt. Foundation innehåller bland annat: - Naturlig hyaluronsyra som håller huden återfuktad och minskar fina linjer. - Niacinamid vilket gör huden smidigare och minskar porer och pigmentfläckar. - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas t.ex. när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNING Använd en foundationborste för att applicera Foundation i ansiktet. Applicera Foundation på huden med cirkulära rörelser. Börja mitt i ansiktet och arbeta utåt. TIPSFoundation med sin lätta, fina konsistens kan också användas runt ögonen. BRA ATT VETA Beroende på vilken applikationsteknik och makeup-applikator du använder kan täckningsgraden variera från lätt till mer täckande. VISSTE DU ATTFoundation fungerar bra tillsammans med Mineral Powder. Tillsammans producerar de en fin, naturlig finish så din makeup håller sig matt och sitter hela dagen. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i en 30 ml glasflaska med frostad framsida. Plastlock och plastpump.
 • Blush, 15,9 g Ecooking Rouge & blush

  Blush, 15,9 g Ecooking Rouge & blush
  15,9 g, BLUSHEtt snyggt rouge i fyra fantastiska nyanser, vilket ger dina kinder en fin lyster.Rougen är gjorda med aprikoskärnolja, mandelolja, kokosnötolja och E-vitamin, en närande kombination för huden på kinderna. Rougen har en härlig krämig konsistens som är lätt att applicera, smälter väl in i huden och sitter länge. Rougen finns tillgängliga i fyra fina färger för vardag eller fest: • Rouge 01 – persika/korall med ett ljust, gyllene glitter. Varma undertoner som passar solbränd hy med gyllene undertoner. Det är den enda rougen med glitter och av den anledningen rekommenderar Ecooking inte den för fet hy. • Rouge 02 - rosa/ros. Har en kall underton så den passar bra för ljus, skandinavisk hy. Ger kinderna ett fräscht och matt utseende.Bra för att få till ”äppelkinder”. • Rouge 03 - en varm brun nyans. Denna ger dig det mest naturliga utseendet. Bra för hy med varma undertoner. Du kan också använda den för att konturera dina kindben. (Contouring är en metod för att forma ditt ansikte – till exempel att konturera kindbenen gör att ditt ansikte ser smalare ut).• Rouge 04 - brun nyans med en rosa underton. En kombination av varmt och kallt. Detta är den mörkaste nyansen vilket gör den idealisk för mörkare hudnyanser. Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Innehåller bland annat: - Ekologisk aprikoskärnolja som är rik på vitamin A och E och som huden absorberar lätt utan att bli fet. - Naturlig kokosnötolja som återfuktar huden. - Naturligt E-vitamin som är en kraftfull antioxidant och skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). - Naturlig mandelolja som är en närande olja med massor av vitaminer. ANVÄNDNING Applicera rouge över kindbenen lite i taget med fingret, en borste eller med själva stiftet.TIPS Du kan testa vilken rouge som passar dig bäst om du börjar med att jämföra med din hudfärg innan du sminkar dig.BRA ATT VETA Det är viktigt att välja din rouge i rätt färg. Se till att det inte är för mörkt i förhållande till din hudton. Om din hudton är ljus kan make-up med en rouge som är för mörk i färgen lätt se överdriven ut.FÖRPACKNINGSINFORMATION Levereras i en 15,9 g rund hylsa av PP-plast.
 • Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack

  Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack
  15 ml, Ecooking nagellack finns i 16 färger, allt från neutrala till livliga nyanser. Neglelak 01 - NudeNeglelak 02 - ClayNeglelak 03 - Dusty roseNeglelak 04 - PinkNeglelak 05 - Apple redNeglelak 06 - RaspberryNeglelak 07 - PlumNeglelak 08 - BlackNeglelak 09 - NavyNeglelak 10 - Leaf greenNeglelak 11 - Off whiteNeglelak 12 - Light greyNeglelak 13 - GreyNeglelak 14 - OrangeNeglelak 15 - PurpleNeglelak 16 - Petrol Base Coat, Nagellack och Top Coat innehåller bland annat:Naturligt bambuextrakt som stärker naglarna.Naturligt vitamin E, en stark antioxidant som vårdar naglarna och skyddar mot fria radikaler.Naturligt glycerin som ger fukt och vård till naglarna. Vegansk, parfymfri och dermatologiskt testad.
 • Blush, 15,9 g Ecooking Rouge & blush

  Blush, 15,9 g Ecooking Rouge & blush
  15,9 g, BLUSHEtt snyggt rouge i fyra fantastiska nyanser, vilket ger dina kinder en fin lyster.Rougen är gjorda med aprikoskärnolja, mandelolja, kokosnötolja och E-vitamin, en närande kombination för huden på kinderna. Rougen har en härlig krämig konsistens som är lätt att applicera, smälter väl in i huden och sitter länge. Rougen finns tillgängliga i fyra fina färger för vardag eller fest: • Rouge 01 – persika/korall med ett ljust, gyllene glitter. Varma undertoner som passar solbränd hy med gyllene undertoner. Det är den enda rougen med glitter och av den anledningen rekommenderar Ecooking inte den för fet hy. • Rouge 02 - rosa/ros. Har en kall underton så den passar bra för ljus, skandinavisk hy. Ger kinderna ett fräscht och matt utseende.Bra för att få till ”äppelkinder”. • Rouge 03 - en varm brun nyans. Denna ger dig det mest naturliga utseendet. Bra för hy med varma undertoner. Du kan också använda den för att konturera dina kindben. (Contouring är en metod för att forma ditt ansikte – till exempel att konturera kindbenen gör att ditt ansikte ser smalare ut).• Rouge 04 - brun nyans med en rosa underton. En kombination av varmt och kallt. Detta är den mörkaste nyansen vilket gör den idealisk för mörkare hudnyanser. Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Innehåller bland annat: - Ekologisk aprikoskärnolja som är rik på vitamin A och E och som huden absorberar lätt utan att bli fet. - Naturlig kokosnötolja som återfuktar huden. - Naturligt E-vitamin som är en kraftfull antioxidant och skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). - Naturlig mandelolja som är en närande olja med massor av vitaminer. ANVÄNDNING Applicera rouge över kindbenen lite i taget med fingret, en borste eller med själva stiftet.TIPS Du kan testa vilken rouge som passar dig bäst om du börjar med att jämföra med din hudfärg innan du sminkar dig.BRA ATT VETA Det är viktigt att välja din rouge i rätt färg. Se till att det inte är för mörkt i förhållande till din hudton. Om din hudton är ljus kan make-up med en rouge som är för mörk i färgen lätt se överdriven ut.FÖRPACKNINGSINFORMATION Levereras i en 15,9 g rund hylsa av PP-plast.
 • Concealer, 3,5 g Ecooking Concealer

  Concealer, 3,5 g Ecooking Concealer
  3,5 g, CONCEALER Dölj dina små ojämnheter med Concealer, tillgänglig i tre nyanserOm du har några små ojämnheter kan du lita på Concealer. Oavsett vad du behöver dölja – mörka ringar, pigmentfläckar eller skavanker – kommer Concealer att göra det åt dig på ett ögonblick. Concealer är en krämig blandning av E-vitamin och jojobaolja för att skydda, lugna och återfukta huden med en lätt konsistens som lätt smälter in i huden. Finns tillgänglig i tre nyanser: • Concealer 01 - med röd/blekrosa underton • Concealer 02 - med röd/blekrosa underton • Concealer 03 - med gul/gyllene underton Matcha concealern i förhållande till din hudton för att hitta rätt nyans för din hy. Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Concealer innehåller bland annat: - E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). - Naturlig jojobaolja som återfuktar och ger näring åt huden. ANVÄNDNING Använd Concealer för att täcka mörka ringar, eventuella ojämnheter eller utslag som du vill tona ner. Du kan använda applikatorn, fingret eller en borste för att applicera concealer. TIPSOm din hud behöver extra fukt kan du blanda din ögonkräm med concealer. BRA ATT VETA Om du behöver dölja något extra mycket, men fortfarande vill ha ett naturligt utseende, kan du använda BB Cream över hela ansiktet och Concealer på de områden där behovet är som störst. VISSTE DU ATTConcealer är lättare att applicera och håller längre när du har rengjort och återfuktat huden innan du applicerar concealer. FÖRPACKNINGSINFORMATION Levereras i en 3,5 g plastflaska med aluminiumlock.
 • Eyeshadow, 1,8 g Ecooking Ögonskugga

  Eyeshadow, 1,8 g Ecooking Ögonskugga
  1,8 g, EYESHADOW 15 vackra färger som passar allaFör en vardagslook eller festtillfällen förgyller Eyeshadow din makeup på ett ögonblick och stannar kvar tills du tvättar bort den. Eyeshadow har en härlig konsistens som är lätt att skugga med samt för att tona ut. Med Eyeshadow får du en jämn yta som inte flagnar. Skäm bort din hud med Eyeshadow som är en blandning av E-vitamin och ekologiska oljor som ger näring och återfuktar huden. Högpigmenterade färger med bra täckningsgrad med antingen matt eller skimrande finish. Eyeshadow finns i tio härliga färger för en vardagslook eller för festtillfällen: * = mat / ** = let shimmer / *** = shimmerEyeshadow 01 - sand**Eyeshadow 02 - cream**Eyeshadow 03 - desertrose**Eyeshadow 04 - blossom***Eyeshadow 05 - camel*Eyeshadow 06 - stone**Eyeshadow 07 - brown*Eyeshadow 08 - golden***Eyeshadow 09 - forest***Eyeshadow 10 - midnight blue**Eyeshadow 11 - dusty lavender**Eyeshadow 12 - metallic blue***Eyeshadow 13 - dark cloud**Eyeshadow 14 - copper***Eyeshadow 15 - charcoal** Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Eyeshadow innehåller bland annat: - Ekologisk mandelolja som ger näring åt huden, upprätthåller hudens barriär och bibehåller fukt i huden. - Ekologisk aprikoskärnolja som är rik på vitamin A och E och har en stärkande effekt på huden. - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNINGAnvänd en ögonskuggsborste för att applicera önskad ögonmakeuplook. TIPSDe matta* ögonskuggorna passar bra för hy med fina linjer.BRA ATT VETA Om du vill applicera en enkel ögonmakeup kan du arbeta med en neutral färg och en mörk färg. Börja med att applicera den neutrala färgen för en enhetlig hudton och för att highlighta dina ögon. Applicera sedan den mörka färgen och använd en Eye Shadow Blend Brush för att tona ögonskuggan in i huden. Den mörka färgen hjälper till att definiera dina ögon. VISSTE DU ATT De dagar du känner för en mer festligare make-up kan du enkelt bygga upp färgerna och göra dem mer intensiva. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i en 1,8 g plastförpackning.
 • Eyeshadow, 1,8 g Ecooking Ögonskugga

  Eyeshadow, 1,8 g Ecooking Ögonskugga
  1,8 g, EYESHADOW 15 vackra färger som passar allaFör en vardagslook eller festtillfällen förgyller Eyeshadow din makeup på ett ögonblick och stannar kvar tills du tvättar bort den. Eyeshadow har en härlig konsistens som är lätt att skugga med samt för att tona ut. Med Eyeshadow får du en jämn yta som inte flagnar. Skäm bort din hud med Eyeshadow som är en blandning av E-vitamin och ekologiska oljor som ger näring och återfuktar huden. Högpigmenterade färger med bra täckningsgrad med antingen matt eller skimrande finish. Eyeshadow finns i tio härliga färger för en vardagslook eller för festtillfällen: * = mat / ** = let shimmer / *** = shimmerEyeshadow 01 - sand**Eyeshadow 02 - cream**Eyeshadow 03 - desertrose**Eyeshadow 04 - blossom***Eyeshadow 05 - camel*Eyeshadow 06 - stone**Eyeshadow 07 - brown*Eyeshadow 08 - golden***Eyeshadow 09 - forest***Eyeshadow 10 - midnight blue**Eyeshadow 11 - dusty lavender**Eyeshadow 12 - metallic blue***Eyeshadow 13 - dark cloud**Eyeshadow 14 - copper***Eyeshadow 15 - charcoal** Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Eyeshadow innehåller bland annat: - Ekologisk mandelolja som ger näring åt huden, upprätthåller hudens barriär och bibehåller fukt i huden. - Ekologisk aprikoskärnolja som är rik på vitamin A och E och har en stärkande effekt på huden. - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNINGAnvänd en ögonskuggsborste för att applicera önskad ögonmakeuplook. TIPSDe matta* ögonskuggorna passar bra för hy med fina linjer.BRA ATT VETA Om du vill applicera en enkel ögonmakeup kan du arbeta med en neutral färg och en mörk färg. Börja med att applicera den neutrala färgen för en enhetlig hudton och för att highlighta dina ögon. Applicera sedan den mörka färgen och använd en Eye Shadow Blend Brush för att tona ögonskuggan in i huden. Den mörka färgen hjälper till att definiera dina ögon. VISSTE DU ATT De dagar du känner för en mer festligare make-up kan du enkelt bygga upp färgerna och göra dem mer intensiva. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i en 1,8 g plastförpackning.
 • Eyeshadow, 1,8 g Ecooking Ögonskugga

  Eyeshadow, 1,8 g Ecooking Ögonskugga
  1,8 g, EYESHADOW 15 vackra färger som passar allaFör en vardagslook eller festtillfällen förgyller Eyeshadow din makeup på ett ögonblick och stannar kvar tills du tvättar bort den. Eyeshadow har en härlig konsistens som är lätt att skugga med samt för att tona ut. Med Eyeshadow får du en jämn yta som inte flagnar. Skäm bort din hud med Eyeshadow som är en blandning av E-vitamin och ekologiska oljor som ger näring och återfuktar huden. Högpigmenterade färger med bra täckningsgrad med antingen matt eller skimrande finish. Eyeshadow finns i tio härliga färger för en vardagslook eller för festtillfällen: * = mat / ** = let shimmer / *** = shimmerEyeshadow 01 - sand**Eyeshadow 02 - cream**Eyeshadow 03 - desertrose**Eyeshadow 04 - blossom***Eyeshadow 05 - camel*Eyeshadow 06 - stone**Eyeshadow 07 - brown*Eyeshadow 08 - golden***Eyeshadow 09 - forest***Eyeshadow 10 - midnight blue**Eyeshadow 11 - dusty lavender**Eyeshadow 12 - metallic blue***Eyeshadow 13 - dark cloud**Eyeshadow 14 - copper***Eyeshadow 15 - charcoal** Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Eyeshadow innehåller bland annat: - Ekologisk mandelolja som ger näring åt huden, upprätthåller hudens barriär och bibehåller fukt i huden. - Ekologisk aprikoskärnolja som är rik på vitamin A och E och har en stärkande effekt på huden. - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNINGAnvänd en ögonskuggsborste för att applicera önskad ögonmakeuplook. TIPSDe matta* ögonskuggorna passar bra för hy med fina linjer.BRA ATT VETA Om du vill applicera en enkel ögonmakeup kan du arbeta med en neutral färg och en mörk färg. Börja med att applicera den neutrala färgen för en enhetlig hudton och för att highlighta dina ögon. Applicera sedan den mörka färgen och använd en Eye Shadow Blend Brush för att tona ögonskuggan in i huden. Den mörka färgen hjälper till att definiera dina ögon. VISSTE DU ATT De dagar du känner för en mer festligare make-up kan du enkelt bygga upp färgerna och göra dem mer intensiva. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i en 1,8 g plastförpackning.
 • Eyeshadow Stick, 2 g Ecooking Ögonskugga

  Eyeshadow Stick, 2 g Ecooking Ögonskugga
  2 g, EYESHADOW STICK Fyra festliga nyanser med skimmerEyeshadow Stick med lite skimmer i ger dig en färgglad festlook. De fyra härliga färgerna är lätta att applicera och håller hela kvällen. Eyeshadow Stick består av naturligt E-vitamin och sheasmör som återfuktar, vårdar och mjukar upp huden. Eyeshadow Stick finns i fyra skimriga färger: • Ögonskugga Stick 01 - pearl • Ögonskugga Stick 02 - gold• Ögonskugga Stick 03 - lilac• Ögonskugga Stick 04 - bronzer Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Eyeshadow Stick innehåller bland annat: - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). - Naturligt sheasmör som tar hand om din hud, återfuktar och håller det mjukt. ANVÄNDNINGAnvänd pinnen för att fördela ögonskuggan på ögonlocken. TIPSEyeshadow 01 och 02 fungerar också som highlighters nära tårkanalen, under ögonbrynen och som passar bra ihop med ögonmakeup generellt. Eyeshadow Stick 03 är också bra som eyeliner. BRA ATT VETA Du kan också använda Eyeshadow 01 och 02 som kräm highlighters längs med amorbågen på överläppen, näsryggen eller övre kindbenen. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i 2 g plastförpackning.
 • Liquid Eyeliner, 1,1 ml Ecooking Eyeliner & kajal

  Liquid Eyeliner, 1,1 ml Ecooking Eyeliner & kajal
  1,1 ml, EYELINER Definiera dina ögon med Eyeliner Pencil eller Liquid Eyeliner.Känns dina ögon förbisedda? En eyeliner kan snart ändra på det. Med en eyelinerlinje ovanför eller under varje öga / ögonfransrad kommer dina ögon omedelbart att sticka ut och få uppmärksamhet. Både Eyeliner Pencil och Liquid Eyeliner definierar och framhäver dina ögon. Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Liquid EyelinerEn fin, intensiv glänsande svart nyans som skapar vackra resultat. Sitter länge utan att suddas bort,applikatorn är fast och utformad för enkel applicering.Liquid Eyeliner vårdar den fina huden runt ögonen och återfuktar den med naturligt glycerin. Liquid Eyeliner innehåller bland annat: - Naturligt glycerin för att återfukta och ge näring åt huden. ANVÄNDNINGApplicera en linje av eyeliner så nära ögonfranskanten som möjligt. TIPSIntensifiera dina fransar och öka volymen genom att arbeta in Eyeliner Pencil längs med fransrötterna. BRA ATT VETAFör att få din eyeliner att hålla är det viktigt att huden inte är för fet innan du applicerar eyeliner. VISSTE DU ATTEn ögonprecisionsborste är användbar när du använder Eyeliner Pencil och vill ha ett tonat utseende. FÖRPACKNINGSINFORMATIONEyeliner Pencil är tillverkad av cederträ och har ett plastskydd. Nettovikt 1,02 g Liquid Eyeliner levereras i 1,1 ml plastförpackning.
 • Foundation, 30 ml Ecooking Foundation

  Foundation, 30 ml Ecooking Foundation
  30 ml, FOUNDATION För alla hudtoner, fulla av närande ingredienser, med SPF 15Foundation som blir ett med huden med sin mjuka konsistens, som är lätt att applicera och smälter in naturligt på huden. Fördelar inkluderar SPF 15, fuktgivande hyaluronsyra och närande niacinamid. Foundation skyddar därför din hud mot UVA- och UVB-strålning från solen och tar samtidigt väl hand om huden medan den förblir på hudens yta. Foundation kan både skapa ett naturligt utseende och uppnå full täckning om du bygger upp det lager för lager. Sitter fint på huden hela dagen och är också effektiv på torr hy. Foundation finns i 12 nyanser – från en mycket ljus hudton (01) till en mycket mörk hudton (12): • Foundation 01 • Foundation 02 • Foundation 03 • Foundation 04 • Foundation 05 • Foundation 06 • Foundation 07 • Foundation 08 • Foundation 09 • Foundation 10 • Foundation 11 • Foundation 12 Med SPF 15, UVA- och UVB-skydd, veganskt, dermatologiskt testad och parfymfritt. Foundation innehåller bland annat: - Naturlig hyaluronsyra som håller huden återfuktad och minskar fina linjer. - Niacinamid vilket gör huden smidigare och minskar porer och pigmentfläckar. - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas t.ex. när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNING Använd en foundationborste för att applicera Foundation i ansiktet. Applicera Foundation på huden med cirkulära rörelser. Börja mitt i ansiktet och arbeta utåt. TIPSFoundation med sin lätta, fina konsistens kan också användas runt ögonen. BRA ATT VETA Beroende på vilken applikationsteknik och makeup-applikator du använder kan täckningsgraden variera från lätt till mer täckande. VISSTE DU ATTFoundation fungerar bra tillsammans med Mineral Powder. Tillsammans producerar de en fin, naturlig finish så din makeup håller sig matt och sitter hela dagen. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i en 30 ml glasflaska med frostad framsida. Plastlock och plastpump.
 • Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack

  Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack
  15 ml, Ecooking nagellack finns i 16 färger, allt från neutrala till livliga nyanser. Neglelak 01 - NudeNeglelak 02 - ClayNeglelak 03 - Dusty roseNeglelak 04 - PinkNeglelak 05 - Apple redNeglelak 06 - RaspberryNeglelak 07 - PlumNeglelak 08 - BlackNeglelak 09 - NavyNeglelak 10 - Leaf greenNeglelak 11 - Off whiteNeglelak 12 - Light greyNeglelak 13 - GreyNeglelak 14 - OrangeNeglelak 15 - PurpleNeglelak 16 - Petrol Base Coat, Nagellack och Top Coat innehåller bland annat:Naturligt bambuextrakt som stärker naglarna.Naturligt vitamin E, en stark antioxidant som vårdar naglarna och skyddar mot fria radikaler.Naturligt glycerin som ger fukt och vård till naglarna. Vegansk, parfymfri och dermatologiskt testad.
 • Lip Gloss, 3,5 g Ecooking Läppglans

  Lip Gloss, 3,5 g Ecooking Läppglans
  3,5 g, LIP GLOSS Lyster, färg och vårdande i bara en applikation.Applicera lite glamour på läpparna med Lip Gloss vilket gör så mycket mer än att bara se bra ut. Förutom att alltid ge lyster är Lip Gloss rik på fukt och vårdande ingredienser som hyaluronsyra och vitamin E. Hyaluronsyra håller dina läppar återfuktade under lång tid och E-vitamin skyddar huden. Lip Gloss har en härlig mjuk konsistens vilket gör det behagligt att ha på läpparna. Lip Gloss finns i 9 underbara nyanser: Lip Gloss 00 - transparentLip Gloss 01 - blush nudeLip Gloss 02 - au naturelLip Gloss 03 - roseberryLip Gloss 04 - flamenco redLip Gloss 05 - tango redLip Gloss 06 - coralLip Gloss 07 - pure pink Lip Gloss 08 - cerise Lip Gloss 09 - plum Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Lip Gloss innehåller bland annat: - Naturlig hyaluronsyra vilket ger dina läppar långvarig fukt. - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNING Applicera ett tunt lager Lip Gloss på läpparna efter behov. TIPSAnvänd läppstift under Lip Gloss för att förstärka färgerna. BRA ATT VETA Det finns en perfekt färgmatchning för varje Lip Gloss i ett Ecooking läppstift. Använd Lip Gloss och läppstift tillsammans för att framhäva läpparnas utseende ännu mer. VISSTE DU ATT Fler Lip Gloss nyanser kommer att komma.FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i en 3,5 g plastflaska med aluminiumlock.
 • Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack

  Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack
  15 ml, Ecooking nagellack finns i 16 färger, allt från neutrala till livliga nyanser. Neglelak 01 - NudeNeglelak 02 - ClayNeglelak 03 - Dusty roseNeglelak 04 - PinkNeglelak 05 - Apple redNeglelak 06 - RaspberryNeglelak 07 - PlumNeglelak 08 - BlackNeglelak 09 - NavyNeglelak 10 - Leaf greenNeglelak 11 - Off whiteNeglelak 12 - Light greyNeglelak 13 - GreyNeglelak 14 - OrangeNeglelak 15 - PurpleNeglelak 16 - Petrol Base Coat, Nagellack och Top Coat innehåller bland annat:Naturligt bambuextrakt som stärker naglarna.Naturligt vitamin E, en stark antioxidant som vårdar naglarna och skyddar mot fria radikaler.Naturligt glycerin som ger fukt och vård till naglarna. Vegansk, parfymfri och dermatologiskt testad.
 • Eyeshadow, 1,8 g Ecooking Ögonskugga

  Eyeshadow, 1,8 g Ecooking Ögonskugga
  1,8 g, EYESHADOW 15 vackra färger som passar allaFör en vardagslook eller festtillfällen förgyller Eyeshadow din makeup på ett ögonblick och stannar kvar tills du tvättar bort den. Eyeshadow har en härlig konsistens som är lätt att skugga med samt för att tona ut. Med Eyeshadow får du en jämn yta som inte flagnar. Skäm bort din hud med Eyeshadow som är en blandning av E-vitamin och ekologiska oljor som ger näring och återfuktar huden. Högpigmenterade färger med bra täckningsgrad med antingen matt eller skimrande finish. Eyeshadow finns i tio härliga färger för en vardagslook eller för festtillfällen: * = mat / ** = let shimmer / *** = shimmerEyeshadow 01 - sand**Eyeshadow 02 - cream**Eyeshadow 03 - desertrose**Eyeshadow 04 - blossom***Eyeshadow 05 - camel*Eyeshadow 06 - stone**Eyeshadow 07 - brown*Eyeshadow 08 - golden***Eyeshadow 09 - forest***Eyeshadow 10 - midnight blue**Eyeshadow 11 - dusty lavender**Eyeshadow 12 - metallic blue***Eyeshadow 13 - dark cloud**Eyeshadow 14 - copper***Eyeshadow 15 - charcoal** Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Eyeshadow innehåller bland annat: - Ekologisk mandelolja som ger näring åt huden, upprätthåller hudens barriär och bibehåller fukt i huden. - Ekologisk aprikoskärnolja som är rik på vitamin A och E och har en stärkande effekt på huden. - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNINGAnvänd en ögonskuggsborste för att applicera önskad ögonmakeuplook. TIPSDe matta* ögonskuggorna passar bra för hy med fina linjer.BRA ATT VETA Om du vill applicera en enkel ögonmakeup kan du arbeta med en neutral färg och en mörk färg. Börja med att applicera den neutrala färgen för en enhetlig hudton och för att highlighta dina ögon. Applicera sedan den mörka färgen och använd en Eye Shadow Blend Brush för att tona ögonskuggan in i huden. Den mörka färgen hjälper till att definiera dina ögon. VISSTE DU ATT De dagar du känner för en mer festligare make-up kan du enkelt bygga upp färgerna och göra dem mer intensiva. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i en 1,8 g plastförpackning.
 • Foundation, 30 ml Ecooking Foundation

  Foundation, 30 ml Ecooking Foundation
  30 ml, FOUNDATION För alla hudtoner, fulla av närande ingredienser, med SPF 15Foundation som blir ett med huden med sin mjuka konsistens, som är lätt att applicera och smälter in naturligt på huden. Fördelar inkluderar SPF 15, fuktgivande hyaluronsyra och närande niacinamid. Foundation skyddar därför din hud mot UVA- och UVB-strålning från solen och tar samtidigt väl hand om huden medan den förblir på hudens yta. Foundation kan både skapa ett naturligt utseende och uppnå full täckning om du bygger upp det lager för lager. Sitter fint på huden hela dagen och är också effektiv på torr hy. Foundation finns i 12 nyanser – från en mycket ljus hudton (01) till en mycket mörk hudton (12): • Foundation 01 • Foundation 02 • Foundation 03 • Foundation 04 • Foundation 05 • Foundation 06 • Foundation 07 • Foundation 08 • Foundation 09 • Foundation 10 • Foundation 11 • Foundation 12 Med SPF 15, UVA- och UVB-skydd, veganskt, dermatologiskt testad och parfymfritt. Foundation innehåller bland annat: - Naturlig hyaluronsyra som håller huden återfuktad och minskar fina linjer. - Niacinamid vilket gör huden smidigare och minskar porer och pigmentfläckar. - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas t.ex. när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNING Använd en foundationborste för att applicera Foundation i ansiktet. Applicera Foundation på huden med cirkulära rörelser. Börja mitt i ansiktet och arbeta utåt. TIPSFoundation med sin lätta, fina konsistens kan också användas runt ögonen. BRA ATT VETA Beroende på vilken applikationsteknik och makeup-applikator du använder kan täckningsgraden variera från lätt till mer täckande. VISSTE DU ATTFoundation fungerar bra tillsammans med Mineral Powder. Tillsammans producerar de en fin, naturlig finish så din makeup håller sig matt och sitter hela dagen. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i en 30 ml glasflaska med frostad framsida. Plastlock och plastpump.
 • Eyebrow Gel Color, 5 ml Ecooking Ögonbrynsfärg & Trimmers

  Eyebrow Gel Color, 5 ml Ecooking Ögonbrynsfärg & Trimmers
  5 ml, EYEBROW GEL Håller ögonbrynen på plats och tar hand om dem med fuktgivande panthenol och hyaluronsyra.Ögonbryn spelar en viktig roll i ditt utseende eftersom de bildar en fin ram och kompletterar ditt utseende. Med Eyebrow Gel hålls dina ögonbryn på plats hela dagen medan de vårdas med fuktgivande panthenol och hyaluronsyra. Använd Eyebrow Gel för att forma dina ögonbryn som du vill ha dem. Eyebrow Gel finns i fyra nyanser som uppfyller olika behov. Oavsett vilken du väljer definieras dina ögonbryn mer precist med Eyebrow Gel. Ögonbryn Gel 00: Clear Ögonbryn Gel 01: Taupe Ögonbryn Gel 02: Light brownÖgonbryn Gel 03: Dark brownAllergicertifierad, vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Eyebrow Gel innehåller bland annat: - Hyaluronsyra för långvarig fukt för hud och hår. - Panthenol, även känd som vitamin B5, som bevarar fukt. ANVÄNDNING Applicera Eyebrow Gel på ögonbrynen med uppåtgående rörelser. TIPS Använd Eyelash & Brow Brush för att forma dina ögonbryn innan du använder Eyebrow Gel. BRA ATT VETA Du kan få Eyebrow Gel med eller utan färg. VISSTE DU ATT Du kan också använda Eyebrow Gel på tatuerade ögonbryn. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i cylinderformade plastförpackningar.
 • Foundation, 30 ml Ecooking Foundation

  Foundation, 30 ml Ecooking Foundation
  30 ml, FOUNDATION För alla hudtoner, fulla av närande ingredienser, med SPF 15Foundation som blir ett med huden med sin mjuka konsistens, som är lätt att applicera och smälter in naturligt på huden. Fördelar inkluderar SPF 15, fuktgivande hyaluronsyra och närande niacinamid. Foundation skyddar därför din hud mot UVA- och UVB-strålning från solen och tar samtidigt väl hand om huden medan den förblir på hudens yta. Foundation kan både skapa ett naturligt utseende och uppnå full täckning om du bygger upp det lager för lager. Sitter fint på huden hela dagen och är också effektiv på torr hy. Foundation finns i 12 nyanser – från en mycket ljus hudton (01) till en mycket mörk hudton (12): • Foundation 01 • Foundation 02 • Foundation 03 • Foundation 04 • Foundation 05 • Foundation 06 • Foundation 07 • Foundation 08 • Foundation 09 • Foundation 10 • Foundation 11 • Foundation 12 Med SPF 15, UVA- och UVB-skydd, veganskt, dermatologiskt testad och parfymfritt. Foundation innehåller bland annat: - Naturlig hyaluronsyra som håller huden återfuktad och minskar fina linjer. - Niacinamid vilket gör huden smidigare och minskar porer och pigmentfläckar. - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas t.ex. när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNING Använd en foundationborste för att applicera Foundation i ansiktet. Applicera Foundation på huden med cirkulära rörelser. Börja mitt i ansiktet och arbeta utåt. TIPSFoundation med sin lätta, fina konsistens kan också användas runt ögonen. BRA ATT VETA Beroende på vilken applikationsteknik och makeup-applikator du använder kan täckningsgraden variera från lätt till mer täckande. VISSTE DU ATTFoundation fungerar bra tillsammans med Mineral Powder. Tillsammans producerar de en fin, naturlig finish så din makeup håller sig matt och sitter hela dagen. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i en 30 ml glasflaska med frostad framsida. Plastlock och plastpump.
 • Mascara, 8 ml Ecooking Mascara

  Mascara, 8 ml Ecooking Mascara
  8 ml, MASCARA En mascara för fyra olika borstarPerfekta ögonfransar kräver den perfekta borsten. Den perfekta borsten varierar dock beroende på vilket utseende du vill ha. För att göra det enkelt för dig har vi bara gjort en mascara, men du kan välja mellan fyra olika borstar, var och en med sin egen specialitet. Mascara Brush 01 - curling & volume. Silikonborste. Mascara Brush 01 har mjuka, flexibla borsthår för att böja dina fransar och addera till volym. Borsten har en böjd form för att följa franslinjen och konformad borste som fördelar mascara snabbt och jämnt på dina fransar. Borsten vid borstens spets är kortare än resten och kan applicera mascara på dina inre fransar utan att kladda. Mascara Brush 02 - separation & volume. Silikonborste. Mascara Brush 02 är utformad för att ge dig perfekt definierade fransar. Borsten lyfter och separerar fransarna och borsten fångar också upp de allra kortaste fransarna. Du kan antingen använda den bollformade toppen av borsten eller sidorna för att applicera mascara.Toppen på borsten är bra för att separera dina fransar medan sidorna ger dem extra volym. Mascara Brush 03 - length & volume. Nylonborste. Ytan på Mascara Brush 03 är mer tät för att göra det enkelt för borsten att fördela mascara jämnt på dina ögonfransar. Borsten har både långa och korta borsthår. Långa borsthår för att förlänga och separera fransarna medan de korta borsthåren ökar volymen. Mascara Brush 04 - XXL volume. Nylonborste. Mascara Brush 04 förlänger och lyfter dina ögonfransar samt böjer upp dem samtidigt och ger mycket volym. Borsthåren säkerställer att det inte blir några klumpar i fransarna. Mascara finns både i en vattenresistent och vattenfast version. Båda mascarorna innehåller vitamin E och ekologiskt kastanjeoljeextrakt som återfuktar, skyddar och reparerar dina fransar. Allergicertifierad, vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri.Mascara innehåller bland annat: - E-vitamin som är en kraftfull antioxidant för att skydda mot fria radikaler och ge fukt. - Ekologisk kastanjeolja reparerar och återfuktar ögonfransarna. ANVÄNDNINGVrid ut borsten ur behållaren. Placera borsten vid ögonfransarnas rot. Titta upp medan du applicerar mascara och använd sicksackrörelser för att fördela mascaran jämnt på dina ögonfransar. TIPSRengör borsten med Intimate Wash när din mascara är slut. Då kan du använda den i din nästa Ecooking Mascara. BRA ATT VETA Du köper din Mascara - vattenresistent eller vattentät - och din mascaraborste separat. Du kan sedan byta ut locket på Mascara med din borste som fungerar som ett nytt lock. Om du vill prova en annan Mascara Brush senare kan du tvätta den aktuella borsten och behålla den tills du vill använda den igen. FÖRPACKNINGSINFORMATIONMascara levereras i 8 ml cylindrisk förpackning. Mascara Brushes levereras i en låda.
 • Mineral Powder, 8,5 g Ecooking Puder

  Mineral Powder, 8,5 g Ecooking Puder
  8,5 g, MINERAL POWDER Sammetslen konsistens och medium täckning.Mineral Powder smickrar din hy med en fin färg som ger huden naturlig lyster, täcker ojämnheter och sitter hela dagen. Pudret skämmer bort huden med E-vitamin för att skydda och återfukta den. Mineral Powder ger en medelhög täckningsgrad, men detta kan variera beroende på vilken borste du använder för att applicera pudret. Det är ett bakat mineralpuder vilket innebär att det görs som en kräm och sedan bakas den under en lång period. Denna produktionsmetod ger Mineral Powder en sammetslen konsistens som lätt smälter in i huden. Det fungerar både ensamt och i kombination med din foundation. Mineral Powder finns i fem varianter för olika hudtoner: • Mineral Powder 01 - för en ljus hudton med en varm underton. • Mineral Powder 02 - för en ljus hudton med en kall underton. • Mineral Powder 03 - för en medium hudton med en gyllene underton. • Mineral Powder 04 - för en mellan mörk hudton med en gyllene underton. • Mineral Powder 05 - för en solkysst eller mörk hudton. Vegansk, dermatologiskt testad parfymfri. Mineral Powder innehåller bland annat: - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNINGAnvänd en puderborste (även kallad kabuki) för att applicera Mineral Powder jämnt.TIPSFör att välja rätt nyans kan du kontrollera färgen på pudret på käkbenet och jämföra det med hals och dekolletage. BRA ATT VETA Hudtoner kan delas in i kalla eller varma färger. Kalla färger betyder att du har en rosig, rosa eller persikofärgad hudton. Varmt betyder att du har en gul, gyllene eller olivfärgad hudton. VISSTE DU ATTDet är viktigt att inte välja ett puder som är mörkare än din egen hudton. Om du använder Mineral Powder ensamt rekommenderar Nina att du väljer en nyans så nära din egen hudton som möjligt. Om du använder Foundation under ditt puder välj en Mineral Powder som är lite ljusare än din hudton. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i 8,5 g plastförpackning.
 • Lip Gloss, 3,5 g Ecooking Läppglans

  Lip Gloss, 3,5 g Ecooking Läppglans
  3,5 g, LIP GLOSS Lyster, färg och vårdande i bara en applikation.Applicera lite glamour på läpparna med Lip Gloss vilket gör så mycket mer än att bara se bra ut. Förutom att alltid ge lyster är Lip Gloss rik på fukt och vårdande ingredienser som hyaluronsyra och vitamin E. Hyaluronsyra håller dina läppar återfuktade under lång tid och E-vitamin skyddar huden. Lip Gloss har en härlig mjuk konsistens vilket gör det behagligt att ha på läpparna. Lip Gloss finns i 9 underbara nyanser: Lip Gloss 00 - transparentLip Gloss 01 - blush nudeLip Gloss 02 - au naturelLip Gloss 03 - roseberryLip Gloss 04 - flamenco redLip Gloss 05 - tango redLip Gloss 06 - coralLip Gloss 07 - pure pink Lip Gloss 08 - cerise Lip Gloss 09 - plum Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Lip Gloss innehåller bland annat: - Naturlig hyaluronsyra vilket ger dina läppar långvarig fukt. - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNING Applicera ett tunt lager Lip Gloss på läpparna efter behov. TIPSAnvänd läppstift under Lip Gloss för att förstärka färgerna. BRA ATT VETA Det finns en perfekt färgmatchning för varje Lip Gloss i ett Ecooking läppstift. Använd Lip Gloss och läppstift tillsammans för att framhäva läpparnas utseende ännu mer. VISSTE DU ATT Fler Lip Gloss nyanser kommer att komma.FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i en 3,5 g plastflaska med aluminiumlock.
 • Eyeshadow Stick, 2 g Ecooking Ögonskugga

  Eyeshadow Stick, 2 g Ecooking Ögonskugga
  2 g, EYESHADOW STICK Fyra festliga nyanser med skimmerEyeshadow Stick med lite skimmer i ger dig en färgglad festlook. De fyra härliga färgerna är lätta att applicera och håller hela kvällen. Eyeshadow Stick består av naturligt E-vitamin och sheasmör som återfuktar, vårdar och mjukar upp huden. Eyeshadow Stick finns i fyra skimriga färger: • Ögonskugga Stick 01 - pearl • Ögonskugga Stick 02 - gold• Ögonskugga Stick 03 - lilac• Ögonskugga Stick 04 - bronzer Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Eyeshadow Stick innehåller bland annat: - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). - Naturligt sheasmör som tar hand om din hud, återfuktar och håller det mjukt. ANVÄNDNINGAnvänd pinnen för att fördela ögonskuggan på ögonlocken. TIPSEyeshadow 01 och 02 fungerar också som highlighters nära tårkanalen, under ögonbrynen och som passar bra ihop med ögonmakeup generellt. Eyeshadow Stick 03 är också bra som eyeliner. BRA ATT VETA Du kan också använda Eyeshadow 01 och 02 som kräm highlighters längs med amorbågen på överläppen, näsryggen eller övre kindbenen. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i 2 g plastförpackning.
 • Eyeshadow, 1,8 g Ecooking Ögonskugga

  Eyeshadow, 1,8 g Ecooking Ögonskugga
  1,8 g, EYESHADOW 15 vackra färger som passar allaFör en vardagslook eller festtillfällen förgyller Eyeshadow din makeup på ett ögonblick och stannar kvar tills du tvättar bort den. Eyeshadow har en härlig konsistens som är lätt att skugga med samt för att tona ut. Med Eyeshadow får du en jämn yta som inte flagnar. Skäm bort din hud med Eyeshadow som är en blandning av E-vitamin och ekologiska oljor som ger näring och återfuktar huden. Högpigmenterade färger med bra täckningsgrad med antingen matt eller skimrande finish. Eyeshadow finns i tio härliga färger för en vardagslook eller för festtillfällen: * = mat / ** = let shimmer / *** = shimmerEyeshadow 01 - sand**Eyeshadow 02 - cream**Eyeshadow 03 - desertrose**Eyeshadow 04 - blossom***Eyeshadow 05 - camel*Eyeshadow 06 - stone**Eyeshadow 07 - brown*Eyeshadow 08 - golden***Eyeshadow 09 - forest***Eyeshadow 10 - midnight blue**Eyeshadow 11 - dusty lavender**Eyeshadow 12 - metallic blue***Eyeshadow 13 - dark cloud**Eyeshadow 14 - copper***Eyeshadow 15 - charcoal** Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Eyeshadow innehåller bland annat: - Ekologisk mandelolja som ger näring åt huden, upprätthåller hudens barriär och bibehåller fukt i huden. - Ekologisk aprikoskärnolja som är rik på vitamin A och E och har en stärkande effekt på huden. - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNINGAnvänd en ögonskuggsborste för att applicera önskad ögonmakeuplook. TIPSDe matta* ögonskuggorna passar bra för hy med fina linjer.BRA ATT VETA Om du vill applicera en enkel ögonmakeup kan du arbeta med en neutral färg och en mörk färg. Börja med att applicera den neutrala färgen för en enhetlig hudton och för att highlighta dina ögon. Applicera sedan den mörka färgen och använd en Eye Shadow Blend Brush för att tona ögonskuggan in i huden. Den mörka färgen hjälper till att definiera dina ögon. VISSTE DU ATT De dagar du känner för en mer festligare make-up kan du enkelt bygga upp färgerna och göra dem mer intensiva. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i en 1,8 g plastförpackning.
 • Sunpowder, 8,5 g Ecooking Puder

  Sunpowder, 8,5 g Ecooking Puder
  8,5 g, SUN POWDER Få fin ansiktslyster på nolltid.Lite lyster får alla ansikten att se strålande ut och det är vad Sun Powder gör, ditt ansikte kommer att se fräsch och solkysst ut som av solen. Sun Powder består av närande sheasmör och skyddande E-vitamin som båda är bra för din hud. Sun Powder bakas, vilket innebär att det görs som en kräm och bakas under en lång period. Denna produktionsmetod ger Sun Powder en sammetslen konsistens som lätt smälter in i huden. Bra för alla hudtyper. Sun Powder finns i fyra soliga varianter: • Sun Powder 01 - Matte. Samma nyans som 03, men utan skimmer. • Sun Powder 02 - Matte. Samma nyans som 04, men utan skimmer. Mörkare än 01. • Sun Powder 03 – med guldskimmer. Samma nyans som 01. • Sun Powder 04 – med guldskimmer. Samma nyans som 02. Mörkare än 03. Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Sun Powder innehåller bland annat: - Sheasmör som återfuktar, lugnar och ger näring åt huden. - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNING För en solkysst look, använd en puderborste för att applicera Sun Powder på de områden där solen ofta landar på ditt ansikte: på dina övre kindben, tinningarna, haka och näsryggen. Sun Powder 03 och 04 - med skimmer - är också fina att använda på dina nyckelben, dekolletage och axlar eftersom de ger huden en fin, lystergivande effekt.TIPSDu kan använda Sun Powder för contouring (en makeupteknik där du använder skuggning för att framhäva vissa delar av ditt ansikte). Denna teknik kan till exempel markera dina kindben eller göra näsan smalare. Sun Powder 01 eller 02 är bäst för contouring eftersom de är matta och utan skimmer. Du kan också använda Sun Powder som highlighter (en annan makeupteknik där du framhäver särskilda ansiktsdrag med hjälp av kalla färger eller skimmer). Här kan du med fördel använda Sun Powder 03 eller 04. BRA ATT VETA Undvik att använda Sun Powder med skimmer – 03 eller 04 – i hela ansiktet eftersom det kan ge ett glansigt utseende eller få dig att verka för solbrun. VISSTE DU ATTSun Powder går också att använda som ögonskugga. FÖRPACKNINGSINFORMATION 8,5 g pulver levereras i ett fyrkantigt plastfodral.
 • Lipstick, 3,5 g Ecooking Läppstift

  Lipstick, 3,5 g Ecooking Läppstift
  3,5 g, LIPSTICK Stjäl uppmärksamhet med sex klarafärgade, flörtiga nyanser.Ett smart läppstift kan nästan skapa ett helt utseende av sig själv i en makeup. Lipstick förför dina läppar med flörtiga färger och aktiva ingredienser som hyaluronsyra och E-vitamin för att ta hand om dina läppar och mjuka upp dem. Lipstick är både för vardagliga och festliga tillfällen. Dutta på med fingrarna på läpparna när du vill ha ett naturligt, mjukt utseende och applicera det direkt på dina läppar när du siktar på ett intensivt utseende. Ecooking läppstift finns i sex färgglada nyanser: • Läppstift 01 – blush nude • Läppstift 02 - au natural • Läppstift 03 - roseberry • Läppstift 04 - flamenco red• Läppstift 05 – pure pink • Läppstift 06 - cerise Vart eftersom årstiderna förändras kommer nya nyanser att tillkomma. Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Lipstick innehåller bland annat: - Naturlig hyaluronsyra vilket ger dina läppar långvarig fukt. - Naturligt E-vitamin som är en kraftfull antioxidant och skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNINGApplicera Lipstick från mitten av läpparna och utåt till varje sida. Använd den på både över- och underläppen. TIPSApplicera ett lager läppstift och ta sedan bort överflödig färg med en pappersnäsduk innan du applicerar ett till lager läppstift. Detta gör så att ditt läppstift sitter längre på plats. En Eye Precision Brush är användbar för att få till en exakt läpplinje.BRA ATT VETA Det är viktigt att dina läppar är väl återfuktade innan du applicerar Lipstick. Först kanske du vill exfoliera dina läppar för att ta bort döda hudceller. Sedan är det lättare för läpparna att absorbera fukt och ditt läppstift kommer att sitta bättre. VISSTE DU ATTDu kan skapa ett utseende med mer glans om du applicerar Lip Gloss över Lipstick. Eller ett genomskinligt utseende genom att blanda ditt Lipstick med Lip Balm. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i 3,5 g plastförpackningar.
 • Lipstick, 3,5 g Ecooking Läppstift

  Lipstick, 3,5 g Ecooking Läppstift
  3,5 g, LIPSTICK Stjäl uppmärksamhet med sex klarafärgade, flörtiga nyanser.Ett smart läppstift kan nästan skapa ett helt utseende av sig själv i en makeup. Lipstick förför dina läppar med flörtiga färger och aktiva ingredienser som hyaluronsyra och E-vitamin för att ta hand om dina läppar och mjuka upp dem. Lipstick är både för vardagliga och festliga tillfällen. Dutta på med fingrarna på läpparna när du vill ha ett naturligt, mjukt utseende och applicera det direkt på dina läppar när du siktar på ett intensivt utseende. Ecooking läppstift finns i sex färgglada nyanser: • Läppstift 01 – blush nude • Läppstift 02 - au natural • Läppstift 03 - roseberry • Läppstift 04 - flamenco red• Läppstift 05 – pure pink • Läppstift 06 - cerise Vart eftersom årstiderna förändras kommer nya nyanser att tillkomma. Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Lipstick innehåller bland annat: - Naturlig hyaluronsyra vilket ger dina läppar långvarig fukt. - Naturligt E-vitamin som är en kraftfull antioxidant och skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNINGApplicera Lipstick från mitten av läpparna och utåt till varje sida. Använd den på både över- och underläppen. TIPSApplicera ett lager läppstift och ta sedan bort överflödig färg med en pappersnäsduk innan du applicerar ett till lager läppstift. Detta gör så att ditt läppstift sitter längre på plats. En Eye Precision Brush är användbar för att få till en exakt läpplinje.BRA ATT VETA Det är viktigt att dina läppar är väl återfuktade innan du applicerar Lipstick. Först kanske du vill exfoliera dina läppar för att ta bort döda hudceller. Sedan är det lättare för läpparna att absorbera fukt och ditt läppstift kommer att sitta bättre. VISSTE DU ATTDu kan skapa ett utseende med mer glans om du applicerar Lip Gloss över Lipstick. Eller ett genomskinligt utseende genom att blanda ditt Lipstick med Lip Balm. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i 3,5 g plastförpackningar.
 • Eyeshadow Stick, 2 g Ecooking Ögonskugga

  Eyeshadow Stick, 2 g Ecooking Ögonskugga
  2 g, EYESHADOW STICK Fyra festliga nyanser med skimmerEyeshadow Stick med lite skimmer i ger dig en färgglad festlook. De fyra härliga färgerna är lätta att applicera och håller hela kvällen. Eyeshadow Stick består av naturligt E-vitamin och sheasmör som återfuktar, vårdar och mjukar upp huden. Eyeshadow Stick finns i fyra skimriga färger: • Ögonskugga Stick 01 - pearl • Ögonskugga Stick 02 - gold• Ögonskugga Stick 03 - lilac• Ögonskugga Stick 04 - bronzer Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Eyeshadow Stick innehåller bland annat: - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). - Naturligt sheasmör som tar hand om din hud, återfuktar och håller det mjukt. ANVÄNDNINGAnvänd pinnen för att fördela ögonskuggan på ögonlocken. TIPSEyeshadow 01 och 02 fungerar också som highlighters nära tårkanalen, under ögonbrynen och som passar bra ihop med ögonmakeup generellt. Eyeshadow Stick 03 är också bra som eyeliner. BRA ATT VETA Du kan också använda Eyeshadow 01 och 02 som kräm highlighters längs med amorbågen på överläppen, näsryggen eller övre kindbenen. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i 2 g plastförpackning.
 • Lip Gloss, 15 ml Ecooking Läppglans

  Lip Gloss, 15 ml Ecooking Läppglans
  15 ml, Ecooking Base Coat skyddar dina naglar, förhindrar missfärgning av naglarna och förlänger hållbarheten på nagellacket. Base Coat, Nagellack och Top Coat innehåller bland annat:Naturligt bambuextrakt som stärker naglarna.Naturligt vitamin E, en stark antioxidant som vårdar naglarna och skyddar mot fria radikaler.Naturligt glycerin som ger fukt och vård till naglarna. Vegansk, parfymfri och dermatologiskt testad.
 • Mineral Powder, 8,5 g Ecooking Puder

  Mineral Powder, 8,5 g Ecooking Puder
  8,5 g, MINERAL POWDER Sammetslen konsistens och medium täckning.Mineral Powder smickrar din hy med en fin färg som ger huden naturlig lyster, täcker ojämnheter och sitter hela dagen. Pudret skämmer bort huden med E-vitamin för att skydda och återfukta den. Mineral Powder ger en medelhög täckningsgrad, men detta kan variera beroende på vilken borste du använder för att applicera pudret. Det är ett bakat mineralpuder vilket innebär att det görs som en kräm och sedan bakas den under en lång period. Denna produktionsmetod ger Mineral Powder en sammetslen konsistens som lätt smälter in i huden. Det fungerar både ensamt och i kombination med din foundation. Mineral Powder finns i fem varianter för olika hudtoner: • Mineral Powder 01 - för en ljus hudton med en varm underton. • Mineral Powder 02 - för en ljus hudton med en kall underton. • Mineral Powder 03 - för en medium hudton med en gyllene underton. • Mineral Powder 04 - för en mellan mörk hudton med en gyllene underton. • Mineral Powder 05 - för en solkysst eller mörk hudton. Vegansk, dermatologiskt testad parfymfri. Mineral Powder innehåller bland annat: - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNINGAnvänd en puderborste (även kallad kabuki) för att applicera Mineral Powder jämnt.TIPSFör att välja rätt nyans kan du kontrollera färgen på pudret på käkbenet och jämföra det med hals och dekolletage. BRA ATT VETA Hudtoner kan delas in i kalla eller varma färger. Kalla färger betyder att du har en rosig, rosa eller persikofärgad hudton. Varmt betyder att du har en gul, gyllene eller olivfärgad hudton. VISSTE DU ATTDet är viktigt att inte välja ett puder som är mörkare än din egen hudton. Om du använder Mineral Powder ensamt rekommenderar Nina att du väljer en nyans så nära din egen hudton som möjligt. Om du använder Foundation under ditt puder välj en Mineral Powder som är lite ljusare än din hudton. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i 8,5 g plastförpackning.
 • Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack

  Nail Polish, 15 ml Ecooking Nagellack
  15 ml, Ecooking nagellack finns i 16 färger, allt från neutrala till livliga nyanser. Neglelak 01 - NudeNeglelak 02 - ClayNeglelak 03 - Dusty roseNeglelak 04 - PinkNeglelak 05 - Apple redNeglelak 06 - RaspberryNeglelak 07 - PlumNeglelak 08 - BlackNeglelak 09 - NavyNeglelak 10 - Leaf greenNeglelak 11 - Off whiteNeglelak 12 - Light greyNeglelak 13 - GreyNeglelak 14 - OrangeNeglelak 15 - PurpleNeglelak 16 - Petrol Base Coat, Nagellack och Top Coat innehåller bland annat:Naturligt bambuextrakt som stärker naglarna.Naturligt vitamin E, en stark antioxidant som vårdar naglarna och skyddar mot fria radikaler.Naturligt glycerin som ger fukt och vård till naglarna. Vegansk, parfymfri och dermatologiskt testad.
 • Foundation, 30 ml Ecooking Foundation

  Foundation, 30 ml Ecooking Foundation
  30 ml, FOUNDATION För alla hudtoner, fulla av närande ingredienser, med SPF 15Foundation som blir ett med huden med sin mjuka konsistens, som är lätt att applicera och smälter in naturligt på huden. Fördelar inkluderar SPF 15, fuktgivande hyaluronsyra och närande niacinamid. Foundation skyddar därför din hud mot UVA- och UVB-strålning från solen och tar samtidigt väl hand om huden medan den förblir på hudens yta. Foundation kan både skapa ett naturligt utseende och uppnå full täckning om du bygger upp det lager för lager. Sitter fint på huden hela dagen och är också effektiv på torr hy. Foundation finns i 12 nyanser – från en mycket ljus hudton (01) till en mycket mörk hudton (12): • Foundation 01 • Foundation 02 • Foundation 03 • Foundation 04 • Foundation 05 • Foundation 06 • Foundation 07 • Foundation 08 • Foundation 09 • Foundation 10 • Foundation 11 • Foundation 12 Med SPF 15, UVA- och UVB-skydd, veganskt, dermatologiskt testad och parfymfritt. Foundation innehåller bland annat: - Naturlig hyaluronsyra som håller huden återfuktad och minskar fina linjer. - Niacinamid vilket gör huden smidigare och minskar porer och pigmentfläckar. - Naturligt E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas t.ex. när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). ANVÄNDNING Använd en foundationborste för att applicera Foundation i ansiktet. Applicera Foundation på huden med cirkulära rörelser. Börja mitt i ansiktet och arbeta utåt. TIPSFoundation med sin lätta, fina konsistens kan också användas runt ögonen. BRA ATT VETA Beroende på vilken applikationsteknik och makeup-applikator du använder kan täckningsgraden variera från lätt till mer täckande. VISSTE DU ATTFoundation fungerar bra tillsammans med Mineral Powder. Tillsammans producerar de en fin, naturlig finish så din makeup håller sig matt och sitter hela dagen. FÖRPACKNINGSINFORMATIONLevereras i en 30 ml glasflaska med frostad framsida. Plastlock och plastpump.
 • Blush, 15,9 g Ecooking Rouge

  Blush, 15,9 g Ecooking Rouge
  15,9 g, BLUSHEtt snyggt rouge i fyra fantastiska nyanser, vilket ger dina kinder en fin lyster.Rougen är gjorda med aprikoskärnolja, mandelolja, kokosnötolja och E-vitamin, en närande kombination för huden på kinderna. Rougen har en härlig krämig konsistens som är lätt att applicera, smälter väl in i huden och sitter länge. Rougen finns tillgängliga i fyra fina färger för vardag eller fest: • Rouge 01 – persika/korall med ett ljust, gyllene glitter. Varma undertoner som passar solbränd hy med gyllene undertoner. Det är den enda rougen med glitter och av den anledningen rekommenderar Ecooking inte den för fet hy. • Rouge 02 - rosa/ros. Har en kall underton så den passar bra för ljus, skandinavisk hy. Ger kinderna ett fräscht och matt utseende.Bra för att få till ”äppelkinder”. • Rouge 03 - en varm brun nyans. Denna ger dig det mest naturliga utseendet. Bra för hy med varma undertoner. Du kan också använda den för att konturera dina kindben. (Contouring är en metod för att forma ditt ansikte – till exempel att konturera kindbenen gör att ditt ansikte ser smalare ut).• Rouge 04 - brun nyans med en rosa underton. En kombination av varmt och kallt. Detta är den mörkaste nyansen vilket gör den idealisk för mörkare hudnyanser. Vegansk, dermatologiskt testad och parfymfri. Innehåller bland annat: - Ekologisk aprikoskärnolja som är rik på vitamin A och E och som huden absorberar lätt utan att bli fet. - Naturlig kokosnötolja som återfuktar huden. - Naturligt E-vitamin som är en kraftfull antioxidant och skyddar mot fria radikaler (ämnen som bildas när huden utsätts för UV-strålar eller tobaksrök och kan skada huden om de ackumuleras). - Naturlig mandelolja som är en närande olja med massor av vitaminer. ANVÄNDNING Applicera rouge över kindbenen lite i taget med fingret, en borste eller med själva stiftet.TIPS Du kan testa vilken rouge som passar dig bäst om du börjar med att jämföra med din hudfärg innan du sminkar dig.BRA ATT VETA Det är viktigt att välja din rouge i rätt färg. Se till att det inte är för mörkt i förhållande till din hudton. Om din hudton är ljus kan make-up med en rouge som är för mörk i färgen lätt se överdriven ut.FÖRPACKNINGSINFORMATION Levereras i en 15,9 g rund hylsa av PP-plast.
ilead