Frank Body makeup

 • Lip Balm Original 15ml, Frank Body Läppbalsam

  Lip Balm Original 15ml, Frank Body Läppbalsam
  Det är mycket möjligt att jag är världens bästa läppbalsam. Jag är ett 100 % naturligt balsam, med flera användningsområden som ser till att dina läppar alltid är återfuktade. Använd mig även som highlighter på kinderna, för att tämja ostyriga bryn eller lindra spruckna nagelband. Jag håller länge och klibbar inte. Perfekt. Arabica-kaffebönsolja: Gör läpparna fylliga och mjuka. Vitamin E: Lindrar och reparerar spruckna läppar. Kokos- och vindruvskärnoljor: Lätta oljor som återfuktar och ger näring. Lanolin: Lindrar spruckna, flagiga läppar med intensiv återfuktning och en skyddande barriär. Det är inte raketforskning. Applicera mig på läpparna när du vill.
 • Lip Tint Cherry Bomb 15ml, Frank Body Läppbalsam

  Lip Tint Cherry Bomb 15ml, Frank Body Läppbalsam
  En körsbärsnyans för förföriska läppar. Kaffebönor och kokosolja hjälper till att återfukta huden och göra läpparna fylliga. Jag är 100 % naturlig och innehåller inte nötter. Jag fungerar på två ställen: på läpparna och på kinderna. Det gör mig till en bra investering eftersom jag är 2 produkter i 1. Bam. Lanolin: En naturlig fuktgivare som återfuktar läppar och gör att min färg sitter kvar. Kokosolja: Ser till att läpparna är återfuktade så att min färg sitter kvar jämnt. Kaffebönsolja: Det här får dina läppar att se naturligt fylliga ut. Etiskt framställt bivax: Låser in fukt för att skydda dina läppar. Det är inte raketforskning. Applicera mig på läpparna när du vill.
 • Frank Body Lip Tint Taupe-less

  Frank Body Lip Tint Taupe-less
  Jag ser ut som något men nästan inget. Kaffebönor och kokosolja hjälper till att återfukta huden och göra läpparna fylliga. Jag är 100 % naturlig och innehåller inte nötter. Jag fungerar på två ställen: på läpparna och på kinderna. Det gör mig till en bra investering eftersom jag är 2 produkter i 1. Bam.Lanolin: En naturlig fuktgivare som återfuktar läppar och gör att min färg sitter kvar.Kokosolja: Ser till att läpparna är återfuktade så att min färg sitter kvar jämnt.Kaffebönsolja: Det här får dina läppar att se naturligt fylliga ut. Etiskt framställt bivax: Låser in fukt för att skydda dina läppar.Det är inte raketforskning. Applicera mig på läpparna när du vill.15mlFrank Body Lip Tint Taupe-less
 • Frank Body Lip Tint Cherry Bomb

  Frank Body Lip Tint Cherry Bomb
  En körsbärsnyans för förföriska läppar. Kaffebönor och kokosolja hjälper till att återfukta huden och göra läpparna fylliga. Jag är 100 % naturlig och innehåller inte nötter. Jag fungerar på två ställen: på läpparna och på kinderna. Det gör mig till en bra investering eftersom jag är 2 produkter i 1. Bam.Lanolin: En naturlig fuktgivare som återfuktar läppar och gör att min färg sitter kvar.Kokosolja: Ser till att läpparna är återfuktade så att min färg sitter kvar jämnt.Kaffebönsolja: Det här får dina läppar att se naturligt fylliga ut. Etiskt framställt bivax: Låser in fukt för att skydda dina läppar.Det är inte raketforskning. Applicera mig på läpparna när du vill.15mlFrank Body Lip Tint Cherry Bomb
 • Frank Body Original Lip Duo

  Frank Body Original Lip Duo
  Frank Body Original Lip Duo har noggrant formulerats för att läpparna ska kännas mjuka, smidiga och oemotståndligt lena. Setet innehåller: Original Lip Scrub (15 ml) En skonsamt exfolierande läppskrubb tillverkad av en blandning med socker, kaffe och etiskt utvunnen bivax. Den uppmjukande läppskrubben avlägsnar försiktigt torra, flagnande fläckar så att läpparna känns mjuka och lena. Perfekt för behandling av torra läppar eller före applicering av läppstift. Original Lip Balm (15 ml) Ett naturligt läppbalsam med petroleumfri formula. Det mångsidiga balsamet hjälper till att hålla läpparna välnärda och återfuktade, och det kan även användas på hårsäckar, ögonbryn och torra fläckar.
 • Frank Body Cherry Lip Duo

  Frank Body Cherry Lip Duo
  Frank Body Cherry Lip Duo är ett måste för att läpparna ska kännas mjuka, smidiga och oemotståndligt lena – och detta med en körsbärnyans. Cruelty free. Setet innehåller: Cherry Bomb Lip Scrub (15 ml) En körsbärsdoftande läppskrubb tillverkad av en blandning med socker, kaffe och etiskt utvunnen bivax. Den exfolierande läppskrubben avlägsnar försiktigt torra, flagnande fläckar så att läpparna känns mjuka och lena. Perfekt för behandling av torra läppar eller före applicering av läppstift. Cherry Bomb Lip & Cheek Tint (15 ml) En körsbärsdoftande läpp- och kindfärg som är gjord med kaffebön- och kokosolja. Den återfuktande formulan kan användas för att ge läppar och kinder en byggbar, rosig färg. Fri från nötter och petroleum.
 • Frank Body Shimmer Lip Duo

  Frank Body Shimmer Lip Duo
  Frank Body Shimmer Lip Duo är ett måste för att läpparna ska kännas mjuka, smidiga och oemotståndligt lena – och detta med en körsbärnyans. Innehåller inte nötter. Cruelty free. Setet innehåller: Shimmer Lip Scrub (15 ml) En skimrande läppskrubb gjord med en blandning av socker, kaffebönolja och glittrande mica-puder. Den exfolierande läppskrubben avlägsnar försiktigt torra, flagnande fläckar så att läpparna känns mjuka och lena med ett subtilt skimmer. Perfekt för behandling av torra läppar eller före applicering av läppstift. Shimmer Lip Gloss (15 ml) Alla tiders glansigaste naturliga läppglans. Dränker in dina läppar i naturliga ingredienser och ger en glittrande, skimrande finish. Innehåller glittrande mica-puder och en blandning av kaffebön- och druvkärneolja. Mjuk, återfuktande och klibbar inte.
 • Frank Body Lip Balm Original 15ml

  Frank Body Lip Balm Original 15ml
  Uppnå mjuka, fylliga läppar med Frank Body Lip Balm – en djupt närande, naturlig formula som kan bäras ensam eller under läppstift. Det lätta läppbalsamet innehåller en blandning av kokos-, macadamia- och druvekärneoljor (rika på vitaminer och fettsyror), och återfuktar och reparerar nariga läppar så att de blir mjuka och kyssvänliga dygnet runt. Denna mångsidiga produkt kan även användas till att styla ögonbrynen och vårda nagelbanden, eller för att ge dina kinder en subtil glöd. Fri från petroleum. Cruelty free. Tillverkad i Australien.
 • Frank Body Lip Scrub 15ml

  Frank Body Lip Scrub 15ml
  Unna dina läppar Frank Body Lip Scrub. Skrubben är berikad med råsocker, kaffe och bivax med etiskt ursprung som skonsamt polerar bort flagnande, torr hud på läpparna och uppenbarar en supermjuk, slät yta. Räkna med fylliga, kyssvänliga och markerade läppar – perfekt före applicering av läppstift. Cruelty free. Tillverkad i Australien.
 • Lip Tint Taupe-less, 15 ml Frank Body Läppstift

  Lip Tint Taupe-less, 15 ml Frank Body Läppstift
  15 ml, Jag ser ut som något men nästan inget. Kaffebönor och kokosolja hjälper till att återfukta huden och göra läpparna fylliga. Jag är 100 % naturlig och innehåller inte nötter. Jag fungerar på två ställen: på läpparna och på kinderna. Det gör mig till en bra investering eftersom jag är 2 produkter i 1. Bam. Lanolin: En naturlig fuktgivare som återfuktar läppar och gör att min färg sitter kvar. Kokosolja: Ser till att läpparna är återfuktade så att min färg sitter kvar jämnt. Kaffebönsolja: Det här får dina läppar att se naturligt fylliga ut. Etiskt framställt bivax: Låser in fukt för att skydda dina läppar. Det är inte raketforskning. Applicera mig på läpparna när du vill.
 • Lip Tint Taupe-less, 15 ml Frank Body Läppstift

  Lip Tint Taupe-less, 15 ml Frank Body Läppstift
  15 ml, Jag ser ut som något men nästan inget. Kaffebönor och kokosolja hjälper till att återfukta huden och göra läpparna fylliga. Jag är 100 % naturlig och innehåller inte nötter. Jag fungerar på två ställen: på läpparna och på kinderna. Det gör mig till en bra investering eftersom jag är 2 produkter i 1. Bam. Lanolin: En naturlig fuktgivare som återfuktar läppar och gör att min färg sitter kvar. Kokosolja: Ser till att läpparna är återfuktade så att min färg sitter kvar jämnt. Kaffebönsolja: Det här får dina läppar att se naturligt fylliga ut. Etiskt framställt bivax: Låser in fukt för att skydda dina läppar. Det är inte raketforskning. Applicera mig på läpparna när du vill.
ilead