Frank Body makeup

 • Frank Body Lip Tint Cherry Bomb

  Frank Body Lip Tint Cherry Bomb
  En körsbärsnyans för förföriska läppar. Kaffebönor och kokosolja hjälper till att återfukta huden och göra läpparna fylliga. Jag är 100 % naturlig och innehåller inte nötter. Jag fungerar på två ställen: på läpparna och på kinderna. Det gör mig till en bra investering eftersom jag är 2 produkter i 1. Bam.Lanolin: En naturlig fuktgivare som återfuktar läppar och gör att min färg sitter kvar.Kokosolja: Ser till att läpparna är återfuktade så att min färg sitter kvar jämnt.Kaffebönsolja: Det här får dina läppar att se naturligt fylliga ut. Etiskt framställt bivax: Låser in fukt för att skydda dina läppar.Det är inte raketforskning. Applicera mig på läpparna när du vill.15mlFrank Body Lip Tint Cherry Bomb
 • Frank Body Cherry Lip Duo

  Frank Body Cherry Lip Duo
  Frank Body Cherry Lip Duo är ett måste för att läpparna ska kännas mjuka, smidiga och oemotståndligt lena – och detta med en körsbärnyans. Cruelty free. Setet innehåller: Cherry Bomb Lip Scrub (15 ml) En körsbärsdoftande läppskrubb tillverkad av en blandning med socker, kaffe och etiskt utvunnen bivax. Den exfolierande läppskrubben avlägsnar försiktigt torra, flagnande fläckar så att läpparna känns mjuka och lena. Perfekt för behandling av torra läppar eller före applicering av läppstift. Cherry Bomb Lip & Cheek Tint (15 ml) En körsbärsdoftande läpp- och kindfärg som är gjord med kaffebön- och kokosolja. Den återfuktande formulan kan användas för att ge läppar och kinder en byggbar, rosig färg. Fri från nötter och petroleum.
 • Frank Body Lip Scrub 15ml

  Frank Body Lip Scrub 15ml
  Unna dina läppar Frank Body Lip Scrub. Skrubben är berikad med råsocker, kaffe och bivax med etiskt ursprung som skonsamt polerar bort flagnande, torr hud på läpparna och uppenbarar en supermjuk, slät yta. Räkna med fylliga, kyssvänliga och markerade läppar – perfekt före applicering av läppstift. Cruelty free. Tillverkad i Australien.
ilead