Lilly Lashes makeup

Lilly Lashes kan skryta med namn som Kim Kardashian och JLo bland deras användare. I sortimentet har de flera kit för ögonfransar så som nya 3D UNDERCOVER LASH EXTENSIONS.

 • Lilly Lashes 3D Mink - Mykonos

  Lilly Lashes 3D Mink - Mykonos
  Ge dina ögon en djärv, dramatisk, uppseendeväckande svepande look med Mykonos fransar från Lilly Lashes kollektion med lösögonfransar 3D Mink. Dessa är oumbärliga när du vill ta dina ögonlookar från subtila till förföriska. De limmade ögonfransarna har ett flexibelt band som böjs och formas enkelt och sitter perfekt i ögonkonturen. De har sömlösa lager av tunna fibrer i olika längder med kluster i en unik sammanflätad V-form som skapar en fyllig, naturlig finish. De högkvalitativa lösögonfransarna är enkla att applicera och ta bort och ger avundsvärd fyllighet, längd och djup för alla ögonlookar med en ultraglamorös, flirtig finish. Det bästa av allt: de återanvändningsbara fransarna ger upp till 25 användningar utan att någonsin förlora sin form. Förvaras i en snygg, skyddande förvaringsbox. Längd: 16 mm
 • Lilly Lashes Lash Applicator - Matte Black

  Lilly Lashes Lash Applicator - Matte Black
  Få en perfekt finish med Lilly Lashes Lash Applicator i Matte Black. Detta 3-i-1-verktyg innehåller en fransapplikator, en pincett och en ögonbrynskam. Enheten är ett enkelt sätt att applicera dina fransar och ett måste i din sminkväska. De rundade kanterna är särskilt skonsamma mot det känsliga området runt ögonen, vilket gör det enkelt att applicera fransarna utan problem. Applikatorn håller bandet ordentligt på plats för professionell precision och placerar dina fransar precis där du vill ha dem. Pincetten är perfekt för att plocka upp lösögonfransarna ur förpackningen och kammen är mycket bra för att separera och borsta fransarna och jämna ut brynen.
 • Lilly Lashes Mini Triple X Mascara - Black 4ml

  Lilly Lashes Mini Triple X Mascara - Black 4ml

Lilly Ghalichi grundade varumärket

När Lilly Ghalichi grundade Lilly Lashes 2013 lanserades den första serien i 3D lash concept. Målet är att kunna erbjuda lösögonfransar till alla, oavsett ögonform, etnicitet och nivå av drama!