Lilly Lashes makeup

 • Lilly Lashes Faux Mink - Paris

  Lilly Lashes Faux Mink - Paris
  Skapa en illusion av vackra stora ögon med Lilly Lashes Faux Mink – Paris. De fylliga och fluffiga lösögonfransarna är perfekta för personer som vill ha en enkel estetik dagtid. Den unika korsmönstrade konstruktionen främjar en avundsvärd, kattögonlook. De lätta och eleganta lösögonfransarna är tillverkade av lyxig Faux Mink, så du kan känna dig trygg med att du är smäll mot och värnar om vår planet samtidigt som du skämmer bort dig själv med nya fransar. Den böjda formen gör att dina ögon väcker uppmärksamhet och det svarta bomullsbandet ger enkel och problemfri applicering. Varje franspar ger upp till 20 användningar, så du kan få förföriska, flirtiga ögonfransar om och om igen. Cruelty free.
 • Lilly Lashes Faux Mink - Rome

  Lilly Lashes Faux Mink - Rome
  Få vackra ögon med de lyxiga och fylliga Lilly Lashes Faux Mink – Rome. De härliga tjocka lösögonfransarna har medium volym som du kan tona upp eller ner, vilket gör att du kan få både en dagtids- eller en partyestetik. 3D Faux Mink-strukturen ger en uppseendeväckande, iögonfallande glamour och den böjda formen gör att ögonen ser mer definierade och glamourösa ut. Lösögonfransarnas svarta bomullsband gör dem mycket enkla att applicera och det finns ingen risk för irritation eller obehag. Bandet sitter tätt på din franslinje så att lösögonfransarna smälter in sömlöst med dina naturliga fransar. Ett enda par ger upp till 25 användningar, så du kan få en förförisk look med vingar om och om igen. Cruelty free.
 • Lilly Lashes Lash Applicator - Matte Black

  Lilly Lashes Lash Applicator - Matte Black
  Få en perfekt finish med Lilly Lashes Lash Applicator i Matte Black. Detta 3-i-1-verktyg innehåller en fransapplikator, en pincett och en ögonbrynskam. Enheten är ett enkelt sätt att applicera dina fransar och ett måste i din sminkväska. De rundade kanterna är särskilt skonsamma mot det känsliga området runt ögonen, vilket gör det enkelt att applicera fransarna utan problem. Applikatorn håller bandet ordentligt på plats för professionell precision och placerar dina fransar precis där du vill ha dem. Pincetten är perfekt för att plocka upp lösögonfransarna ur förpackningen och kammen är mycket bra för att separera och borsta fransarna och jämna ut brynen.
 • Lilly Lashes Lash Scissors - Matte Black

  Lilly Lashes Lash Scissors - Matte Black
  Skräddarsy dina lösögonfransar efter din personliga smak med Lilly Lashes Lash Scissors i Matte Black. Franssaxen är specifikt utformad för att modifiera dina lösögonfransar, så att du kan trimma dem till önskad form och längd för drama som väcker uppmärksamhet. De lätt böjda bladen är perfekt anpassade till fransbandet och klipper igenom varje stil med en smidig och enkel rörelse. Saxen ger dig maximal kontroll och precision, vilket garanterar en snygg, mjuk finish som inte blir trubbig eller spretig. Den mångsidiga saxen har en matt svart färg och den kan även användas för att definiera och skulptera dina ögonbryn.
 • Lilly Lashes 3D Mink - Mykonos

  Lilly Lashes 3D Mink - Mykonos
  Ge dina ögon en djärv, dramatisk, uppseendeväckande svepande look med Mykonos fransar från Lilly Lashes kollektion med lösögonfransar 3D Mink. Dessa är oumbärliga när du vill ta dina ögonlookar från subtila till förföriska. De limmade ögonfransarna har ett flexibelt band som böjs och formas enkelt och sitter perfekt i ögonkonturen. De har sömlösa lager av tunna fibrer i olika längder med kluster i en unik sammanflätad V-form som skapar en fyllig, naturlig finish. De högkvalitativa lösögonfransarna är enkla att applicera och ta bort och ger avundsvärd fyllighet, längd och djup för alla ögonlookar med en ultraglamorös, flirtig finish. Det bästa av allt: de återanvändningsbara fransarna ger upp till 25 användningar utan att någonsin förlora sin form. Förvaras i en snygg, skyddande förvaringsbox. Längd: 16 mm
 • Lilly Lashes 3D Mink - Paris

  Lilly Lashes 3D Mink - Paris
  Den roliga och lekfulla kollektionen i Paris-stil från Lilly Lashes innehåller högkvalitativa 3D Mink-lösögonfransar som ger en omedelbar wow-effekt och ett flirtigt svepande som tar dina ögonlookar till nästa nivå. De sitter på tunna, böjbara band och är mycket flexibla för en supernära fit. Dessutom är de limmade fransarna starka och förlorar inte sin form. De är tillverkade av naturliga hårstrån i olika längder och arrangerade i fyra böjda lager som efterliknar naturlig fransformation. De framhäver alla ögonformer med böjda vingar som ger omedelbar längd, volym och böjning. Lösögonfransarna är enkla att applicera och ta bort och de ger en viktlös, varaktig och bekväm användning, med en sofistikerad look med vingar. Det bästa av allt: de återanvändningsbara fransarna ger upp till 25 användningar utan att någonsin förlora sin form. Förvaras i en snygg, skyddande förvaringsbox. Längd: 15 mm.
 • Lilly Lashes Eyelash Curler - Matte Black

  Lilly Lashes Eyelash Curler - Matte Black
  Lilly Lashes Eyelash Curler – Matte Black är ett snyggt ergonomiskt utformat verktyg som blir ett perfekt tillskott i din sminkväska. Ögonfransböjaren hjälper dig att få definierade, voluminösa lookar med en avundsvärd, svepande finish. Den är bekväm att hålla i, så du kan enkelt kontrollera fransböjaren för ultimat precision. Den är silikonvadderad så att den inte nyper dig. Den ger dina fransar ännu mer energi och en glamourös böjd form. Den är perfekt att använda med mascara eller för att ge extra lyft en dag då du inte har makeup.
 • Lilly Lashes 3D Mink- Miami

  Lilly Lashes 3D Mink- Miami
  Rama in dina ögon med långa, svepande fransar med 3D Mink lösögonfransar, utformade av det förstklassiga, Lilly Lashes. Den mest populära stilen från märkets arkiv är tillverkat av Hollywood It-girl Kylie Jenner. Den bästsäljande stilen Miami ger drama, längd och en omedelbar wow-effekt till dina ögonlookar, som du inte kan få med en vanlig mascara. De limmade fransarna sitter på ett lätt, flexibelt band som enkelt formas och fäster på franslinjen för en nära skräddarsydd passning. Fransarna är mjuka, har fibrer i olika längder arrangerade i en rundad, korsad formation för en naturlig finish. De högkvalitativa lösögonfransarna är superenkla att applicera och ta bort och de utgör en mycket viktig del för att höja din glamour några extra steg. Det bästa av allt: de återanvändningsbara fransarna ger upp till 25 användningar utan att någonsin förlora sin form. Förvaras i en snygg, skyddande förvaringsbox. Längd: 16 mm
 • Lilly Lashes Click Magnetic Eyeliner - Black 6ml

  Lilly Lashes Click Magnetic Eyeliner - Black 6ml
  Simplify your false lash application with the Click Magnetic Eyeliner from Lilly Lashes. A black waterproof eyeliner that doubles as a lash adhesive to create a 2-in1 eye makeup look. Designed to be used alongside the brand’s specially crafted magnetic lashes, the liner defines your eye shape and the brand's magnetic lashes click into place to fit you perfectly.