Max Factor makeup

 • Max Factor Volume Infusion Mascara 01 Black - 13 ml

  Max Factor Volume Infusion Mascara 01 Black - 13 ml
  13 ml, Volymmascara med vårdande ingredienser som ger spänstig volym. 2 i 1 mascara för volym och vård. Innehåller biotin för fylligare fransar och keratin som vårdar och stärker.
 • Max Factor Lipfinity 160 Iced - 3 ml

  Max Factor Lipfinity 160 Iced - 3 ml
  3 ml, Läppstift med 2-stegs appliceringen som ger dig en hållbar färg och en glossig finish. Användning: Ett läppstift som färgklick. Backstage älskar make-up artister den här looken - applicera Lipfinity in en djärv, läcker färgnyans och håll resten av din look enkel. Slutresultatet blir en fulländad hy och perfekta läppar.
 • Max Factor 2000 Calorie Mascara N°01 Black Waterproof

  Max Factor 2000 Calorie Mascara N°01 Black Waterproof
  Tredubbla volymen på dina ögonfransar med denna ultravolymgivande mascara! Dess kroppsbyggande formula gör även de tunnaste fransarna tjocka och ger dem upp till 300% volym direkt, utan behov av primer. Den första appliceringen står emot beröring och kladdar inte. Kan tvättas bort med en ögonmakeup-remover, så även de med känsliga ögon eller de som använder kontaktlinser kan njuta av denna mascara.
 • Max Factor Lipfinity 020 Angelic - 3 ml

  Max Factor Lipfinity 020 Angelic - 3 ml
  3 ml, En perfekt läppfärg kan göra ett otroligt intryck! Lipfinity från Max Factor finns i flera djärva och vackra nyanser. Enkel att använda med 2-stegs applicering som ger dig en glossig finish och hållbarfärg som varar hela dagen.Användning:Applicera Lipfinity in en djärv, läcker färgnyans och håll resten av din look enkel. Slutresultatet blir en fulländad look med perfekta läppar.
 • Max Factor Colour Elixir Lipstick 120 Midnight Mauve

  Max Factor Colour Elixir Lipstick 120 Midnight Mauve
  Colour Elixir Lipstick från Max Factor är ett hållbart och vårdande läppstift i en klassisk hylsa. Välj bland flera härliga färger och nyanser - ett läppstift för varje tillfälle.Colour Elixir lipstick är ett mjukgörande läppstift som på endast 7 dagar förvandlar torra läppar till silkeslena, mjuka läppar. Läppstiftet innehåller 60% elixir (ett koncentrat) som vårdar och mjukgör läpparna med fuktreglerande och mjukgörande ämnen som vitamin E och antioxidanter. Läpparna känns mjuka, silkeslena och återfuktande i upp till 24 timmar när du använder Colour Elixir Lipstick. Välj bland flera naturliga, färgstarka eller klassiska nyanser för att utöka din läppstiftssamling.Klassiskt läppstift i flera nyanserÅterfuktande och vårdande Mjukgörande formula som håller upp till 24 timmarAnvändning:Applicera Colour Elixir lipstick direkt från hylsan eller med en separat pensel för mer precision. Grunda med Max Factor Colour Elixir Lipliner för ett jämnare och mer hållbart resultat.Max Factor Colour Elixir Lipstick 120 Midnight Mauve
 • Max Factor False Lash Effect Mascara Waterproof Mascara WP 01 Black

  Max Factor False Lash Effect Mascara Waterproof Mascara WP 01 Black
  Detta är Max Factors största borste någonsin! Den kommer förvandla och göra dina fransar fylligare än du någonsin kunnat tro att dina naturliga fransar kunde bli. Hemligheten är i den frans lyftande kombinationen av Max Factors största borste någonsin kombinerad med patenterad Liquid LashTM teknologi. Med varje volymgivande lager sveper den stora borsten från roten till spetsen och ger dina fransar tjockhet och uppseende väckande resultat.
 • Max Factor Lipfinity 2-Step Long Lasting Lipstick 102 Glistening

  Max Factor Lipfinity 2-Step Long Lasting Lipstick 102 Glistening
  Lipfinity från Max Factor är ett flytande läppstift med 2-stegsfunktion som håller i upp till 24 timmar. Steg ett består av en flytande läppfärg med högpigmenterad formula som ger intensiv färg och appliceras med en smidig applikator. Steg två är ett transparent top coat i form av ett läppbalm som ger en sammetslen känsla och en glossig finish på läpparna. Lipfinitys unika formula gör att färgen sitter på plats på läpparna hela dagen utan att lämna märken efter sig på glas, tänder eller andra ställen. Med Lipfinity kan du äta, dricka och kyssas utan att läppstiftet lämnar läpparna. Lipfinty från Max Factor är originalet av long-lasting flytande läppstift som i två steg erbjuder varaktigt snygga läppar. Svep Lipfinity på läpparna i två steg, för upp till 24 timmars snygga och intensiva läppar.Flytande läppstift i två steg (färg och top coat)Håller i upp till 24 timmarVattenfastAnvändning:Steg 1:Applicera färgen på torra, rena läppar och låt torka i cirka 30 sekunder.Steg 2:Applicera top coat gloss för glossig finish. Återapplicera top coat under dagen, vid behov, för en behaglig känsla.Tips från Max Factors makeupartist: skrubba läpparna innan applicering av Lipfinity, för att få en så slät och jämn yta som möjligt, vilket gör att färgen sitter ännu bättre.Max Factor Lipfinity 2-Step Long Lasting Lipstick 102 Glistening
 • Max Factor Lipfinity 120 Hot - 3 ml

  Max Factor Lipfinity 120 Hot - 3 ml
  3 ml, En perfekt läppfärg kan göra ett otroligt intryck! Lipfinity från Max Factor finns i flera djärva och vackra nyanser. Enkel att använda med 2-stegs applicering som ger dig en glossig finish och hållbarfärg som varar hela dagen. Användning: Applicera Lipfinity in en djärv, läcker färgnyans och håll resten av din look enkel. Slutresultatet blir en fulländad look med perfekta läppar.
 • Max Factor Facefinity Blush 015 Seductive Pink - 1.5 g

  Max Factor Facefinity Blush 015 Seductive Pink - 1.5 g
  1.5 g, En härlig rouge i en ljuvlig, krämig formula som är enkel och mjuk att arbeta med, vilket ger dig möjlighet att skapa ett perfekt resultat. Oavsett om du vill ha ett mer markant resultat eller kanske mer mjukt och naturligt så fixar du det med Max Factor Creme Puff Blush! Creme Puff Blush från Max Factor ger en vacker nyans med ljuvlig lyster vilket ger dina kinder en härlig rodnad, och ger dig en piggare look.
 • Max Factor Lipfinity 310 Essential Violet - 3 ml

  Max Factor Lipfinity 310 Essential Violet - 3 ml
  3 ml, Max Factor Lipfinity Lip Colour är den ursprungliga, förbättrade och hållbara läpprodukten som i två steg ger dig läckra läppar länge. Det är det perfekta sättet att göra intryck som varar. Lipfinity Lip Colour heta måste-nyanser som sitter kvar hela dagen. Visa vem du är med fylliga färger som sitter kvar i upp till 24 timmar. Formula: Ett läppglans och ett läppstift-balsam ger en flerdimensionell färg och glans som varar i upp till 24 timmar. Nu med en ny applikator för en äkta, djärv färg som sitter på plats hela dagen. Make-up-artistens tips: 1) Applicera Lipfinity Lip Colour på rena, torra läppar. Teckna först läpparnas konturer med Lipfinity-applikatorn. Vänd sedan på applikatorn och fyll i läpparna med färg. Vänta i någon minut, så att färgen torkar, och 2) applicera sedan det mjukgörande balsamet som ger en len finish och lyxig glans. Återapplicera läppbalsamet regelbundet under dagen.
 • Max Factor Miracle Touch Skin Perfecting Foundation 60 Sand - 11.5 g

  Max Factor Miracle Touch Skin Perfecting Foundation 60 Sand - 11.5 g
  11.5 g, Miracle Touch Foundation från Max Factor är en medium till hög täckande foundation som ger ett snabbt och täckande resultat med en naturlig lyster. Miracle Touch Foundation är berikad med hyaluronsyra och SPF 30. Medföljande svamp är av mycket god kvalitet och med några enkla svep får du en utjämnande, lyster-rik och felfri hy.Miracle Touch transformeras vid hudkontakt - från fast till flytande och ger sedan en sammetslen och pudrig finish. Det här är en foundation som är otroligt återfuktande, innehåller SPF 30, reducerar rodnad och ojämnheter på ett ögonblick och är enkel att applicera. Miracle Touch har en unik lättviktsformula vilket resulterar i en tunn och naturlig känsla på huden. Täpper inte igen porer och lägger sig inte i fina linjer. Miracle Touch Foundation är oljefri och dermatologiskt testad. Transformeras vid hudkontakt ? från fast till flytande till pudrig Täcker fina linjer och rynkor samt ger en perfekt utjämning Återfuktande med hyaluronsyra Medium till hög täckning Oljefri SPF 30 Dermatologiskt testad
 • Max Factor Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner Black - 1 ml

  Max Factor Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner Black - 1 ml
  1 ml, Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner har en ny paddel-formad tipp för en tunn och elegant linje eller kraftig och dramatisk linje. Precision som en penna, inget kladd som med traditionella liquid eyeliners.
 • Max Factor Lipfinity 110 Passionate - 3 ml

  Max Factor Lipfinity 110 Passionate - 3 ml
  3 ml, Max Factor Lipfinity Lip Colour är den ursprungliga, förbättrade och hållbara läpprodukten som i två steg ger dig läckra läppar länge. Det är det perfekta sättet att göra intryck som varar. Lipfinity Lip Colour heta måste-nyanser som sitter kvar hela dagen. Visa vem du är med fylliga färger som sitter kvar i upp till 24 timmar. Formula: Ett läppglans och ett läppstift-balsam ger en flerdimensionell färg och glans som varar i upp till 24 timmar. Nu med en ny applikator för en äkta, djärv färg som sitter på plats hela dagen. Make-up-artistens tips: 1) Applicera Lipfinity Lip Colour på rena, torra läppar. Teckna först läpparnas konturer med Lipfinity-applikatorn. Vänd sedan på applikatorn och fyll i läpparna med färg. Vänta i någon minut, så att färgen torkar, och 2) applicera sedan det mjukgörande balsamet som ger en len finish och lyxig glans. Återapplicera läppbalsamet regelbundet under dagen.
 • Max Factor Masterpiece Waterproof Mascara Mascara WP N°01 Black

  Max Factor Masterpiece Waterproof Mascara Mascara WP N°01 Black
  Masterpiece Mascara definierar, separerar och ger dina fransar maxvolym med hjälp av den speciella borsten. Den täcker alla dina fransar från bas till topp, även mindre och nedre fransar, samt inre och yttre hörnfransar. Likt ett mästerverk ger Masterpiece Mascara dina ögon en fin inramning och intensifierar omedelbart blicken.
 • Max Factor Brow Shaper 10 Blonde

  Max Factor Brow Shaper 10 Blonde
  Indragbar penna med mjuk byggbar formula som ger jämn färg. Smal topp underlättar precision för att forma brynen. Optimal borste för att skapa en naturlig finish.
 • Max Factor Miracle Touch Skin Perfecting Foundation 75 Golden - 11.5 g

  Max Factor Miracle Touch Skin Perfecting Foundation 75 Golden - 11.5 g
  11.5 g, Miracle Touch Foundation från Max Factor är en medium till hög täckande foundation som ger ett snabbt och täckande resultat med en naturlig lyster. Miracle Touch Foundation är berikad med hyaluronsyra och SPF 30. Medföljande svamp är av mycket god kvalitet och med några enkla svep får du en utjämnande, lyster-rik och felfri hy.Miracle Touch transformeras vid hudkontakt - från fast till flytande och ger sedan en sammetslen och pudrig finish. Det här är en foundation som är otroligt återfuktande, innehåller SPF 30, reducerar rodnad och ojämnheter på ett ögonblick och är enkel att applicera. Miracle Touch har en unik lättviktsformula vilket resulterar i en tunn och naturlig känsla på huden. Täpper inte igen porer och lägger sig inte i fina linjer. Miracle Touch Foundation är oljefri och dermatologiskt testad. Transformeras vid hudkontakt ? från fast till flytande till pudrig Täcker fina linjer och rynkor samt ger en perfekt utjämning Återfuktande med hyaluronsyra Medium till hög täckning Oljefri SPF 30 Dermatologiskt testad
 • Max Factor Miracle Touch Skin Perfecting Foundation 70 Natural Restage - 11 ml

  Max Factor Miracle Touch Skin Perfecting Foundation 70 Natural Restage - 11 ml
  11 ml, Miracle Touch Foundation från Max Factor är en medium till hög täckande foundation som ger ett snabbt och täckande resultat med en naturlig lyster. Miracle Touch Foundation är berikad med hyaluronsyra och SPF 30. Medföljande svamp är av mycket god kvalitet och med några enkla svep får du en utjämnande, lyster-rik och felfri hy.Miracle Touch transformeras vid hudkontakt - från fast till flytande och ger sedan en sammetslen och pudrig finish. Det här är en foundation som är otroligt återfuktande, innehåller SPF 30, reducerar rodnad och ojämnheter på ett ögonblick och är enkel att applicera. Miracle Touch har en unik lättviktsformula vilket resulterar i en tunn och naturlig känsla på huden. Täpper inte igen porer och lägger sig inte i fina linjer. Miracle Touch Foundation är oljefri och dermatologiskt testad. Transformeras vid hudkontakt ? från fast till flytande till pudrig Täcker fina linjer och rynkor samt ger en perfekt utjämning Återfuktande med hyaluronsyra Medium till hög täckning Oljefri SPF 30 Dermatologiskt testad
 • Max Factor Volume Infusion Mascara 02 Black/Brown - 13 ml

  Max Factor Volume Infusion Mascara 02 Black/Brown - 13 ml
  13 ml, Volymmascara med vårdande ingredienser som ger spänstig volym. 2 i 1 mascara för volym och vård. Innehåller biotin för fylligare fransar och keratin som vårdar och stärker.
 • Max Factor Miracle Touch Skin Perfecting Foundation 80 Bronze - 11.5 g

  Max Factor Miracle Touch Skin Perfecting Foundation 80 Bronze - 11.5 g
  11.5 g, Miracle Touch Foundation från Max Factor är en medium till hög täckande foundation som ger ett snabbt och täckande resultat med en naturlig lyster. Miracle Touch Foundation är berikad med hyaluronsyra och SPF 30. Medföljande svamp är av mycket god kvalitet och med några enkla svep får du en utjämnande, lyster-rik och felfri hy.Miracle Touch transformeras vid hudkontakt - från fast till flytande och ger sedan en sammetslen och pudrig finish. Det här är en foundation som är otroligt återfuktande, innehåller SPF 30, reducerar rodnad och ojämnheter på ett ögonblick och är enkel att applicera. Miracle Touch har en unik lättviktsformula vilket resulterar i en tunn och naturlig känsla på huden. Täpper inte igen porer och lägger sig inte i fina linjer. Miracle Touch Foundation är oljefri och dermatologiskt testad. Transformeras vid hudkontakt ? från fast till flytande till pudrig Täcker fina linjer och rynkor samt ger en perfekt utjämning Återfuktande med hyaluronsyra Medium till hög täckning Oljefri SPF 30 Dermatologiskt testad
 • Max Factor Kohl Pencil 020 Black

  Max Factor Kohl Pencil 020 Black
  Denna Kohl penna är ditt hemliga vapen till sexiga, effektfulla ögon. Den både definierar formen och tillför ett stänk av färg till din look, den kan appliceras och bli sotigt sexig över dina ögonlock och under de nedre fransarna för en riktigt rockig chic stil. En mjuk, lättblandad penna som bara tar sekunder att applicera och som omedelbart ger en glamour-kick oavsett om du går från skrivbordet till dansgolvet eller från gymmet till jobbet.
 • Max Factor Facefinity Blush 025 Alluring Rose - 1.5 g

  Max Factor Facefinity Blush 025 Alluring Rose - 1.5 g
  1.5 g, En härlig rouge i en ljuvlig, krämig formula som är enkel och mjuk att arbeta med, vilket ger dig möjlighet att skapa ett perfekt resultat. Oavsett om du vill ha ett mer markant resultat eller kanske mer mjukt och naturligt så fixar du det med Max Factor Creme Puff Blush! Creme Puff Blush från Max Factor ger en vacker nyans med ljuvlig lyster vilket ger dina kinder en härlig rodnad, och ger dig en piggare look.
 • Max Factor Miracle Touch Skin Perfecting Foundation 45 Warm Almond - 11.5 g

  Max Factor Miracle Touch Skin Perfecting Foundation 45 Warm Almond - 11.5 g
  11.5 g, Miracle Touch Foundation från Max Factor är en medium till hög täckande foundation som ger ett snabbt och täckande resultat med en naturlig lyster. Miracle Touch Foundation är berikad med hyaluronsyra och SPF 30. Medföljande svamp är av mycket god kvalitet och med några enkla svep får du en utjämnande, lyster-rik och felfri hy.Miracle Touch transformeras vid hudkontakt - från fast till flytande och ger sedan en sammetslen och pudrig finish. Det här är en foundation som är otroligt återfuktande, innehåller SPF 30, reducerar rodnad och ojämnheter på ett ögonblick och är enkel att applicera. Miracle Touch har en unik lättviktsformula vilket resulterar i en tunn och naturlig känsla på huden. Täpper inte igen porer och lägger sig inte i fina linjer. Miracle Touch Foundation är oljefri och dermatologiskt testad. Transformeras vid hudkontakt ? från fast till flytande till pudrig Täcker fina linjer och rynkor samt ger en perfekt utjämning Återfuktande med hyaluronsyra Medium till hög täckning Oljefri SPF 30 Dermatologiskt testad
 • Max Factor Miracle Veil Powder 11 ml

  Max Factor Miracle Veil Powder 11 ml
  11 ml, Max Factor Miracle Veil Radiant Powder är ett löspuder med ljusreflekterande pigment och safirpuder som fixerar din makeup.Den lystergivande och fjäderlätta formulan reglerar oljig hy och fixerar din makeup. Dessutom jämnar den ut utan att lägga sig i fina linjer samt ger en silkeslen finish.Löspuder med ljusreflekterande pigmentSafirpuder för en felfri lookFixerande puder1 universal nyans
 • Max Factor Kohl Pencil 050 Charcoal Grey

  Max Factor Kohl Pencil 050 Charcoal Grey
  Denna Kohl penna är ditt hemliga vapen till sexiga, effektfulla ögon. Den både definierar formen och tillför ett stänk av färg till din look, den kan appliceras och bli sotigt sexig över dina ögonlock och under de nedre fransarna för en riktigt rockig chic stil. En mjuk, lättblandad penna som bara tar sekunder att applicera och som omedelbart ger en glamour-kick oavsett om du går från skrivbordet till dansgolvet eller från gymmet till jobbet.
 • Max Factor Masterpiece Mascara Mascara N°02 Black/Brown

  Max Factor Masterpiece Mascara Mascara N°02 Black/Brown
  Masterpiece Mascara definierar, separerar och ger dina fransar maxvolym med hjälp av den speciella borsten. Den täcker alla dina fransar från bas till topp, även mindre och nedre fransar, samt inre och yttre hörnfransar. Likt ett mästerverk ger Masterpiece Mascara dina ögon en fin inramning och intensifierar omedelbart blicken.
 • Max Factor Masterpiece Max Mascara N°02 Black/Brown

  Max Factor Masterpiece Max Mascara N°02 Black/Brown
  Masterpiece Max Mascara från Max Factor ger snabb volym och väldefinierade fransar.Mascaran har en unik volymgivande IFX-borste, en gummiborste med bredare kanaler i själva borsten som lyfter mer produkt och lämnar därmed mer mascara på fransarna. Passar perfekt för dig som önskar snabb volym och samtidigt väldefinierade fransar i ett svep. En mascara som också passar utmärkt för dig med ögonfransförlängning. Masterpiece Max Mascara är oftalmologiskt och kliniskt testad. Passar för känsliga ögon. Snabb volym och definierade fransar Unik IFX-borste som laddar mycket mascara Kladdfri och smulfri formula Passar även för dig med ögonfransförlängning Oftalmologiskt och kliniskt testad Passar för känsliga ögon
 • Max Factor Clump Defy Mascara Mascara 01 Black - 13 ml

  Max Factor Clump Defy Mascara Mascara 01 Black - 13 ml
  13 ml, Clump Defy Mascara låter dig bygga lager-på-lager och ladda dina fransar med hela 200 %* mer volym alltmedan de behåller sin separation och definition. Hemligheten ligger i den innovativa teknologin: Den nya Anti Clumps-borsten är Max Factors första helt klumpfria applikationsborste. Borstens konkava form ger en exceptionell laddningskapacitet som omedelbart bygger volym samtidigt som dess exakt jämnt fördelade och framför allt helt rakt placerade strån stoppar klumpar innan de ens hinner formas allt för maximal fransvolym med perfekt separation och definition! .video-container{position:relative,padding-bottom:56.25%,padding-top:30px,height:0,overflow:hidden,margin:15px 0 0}.video-container embed,.video-container iframe,.video-container object{position:absolute,top:0,left:0,width:100%,height:100%}
 • Max Factor Radiant Lift Concealer 01 Fair - 7 ml

  Max Factor Radiant Lift Concealer 01 Fair - 7 ml
  7 ml, Max Factor Radiant Lift Concealer jämnar ut hudtonen och ger din hy en vacker glow. Täcker mörka ringar och rodnader. Formulan innehåller ljusreflekterande mikropärlor för extra fin lyster-effekt. Berikad med C- och E-vitamin. Mjuk cushionapplikator som glider på huden och ger en behaglig applicering.
 • Max Factor Radiant Lift Concealer 02 Light - 7 ml

  Max Factor Radiant Lift Concealer 02 Light - 7 ml
  7 ml, Max Factor Radiant Lift Concealer jämnar ut hudtonen och ger din hy en vacker glow. Täcker mörka ringar och rodnader. Formulan innehåller ljusreflekterande mikropärlor för extra fin lyster-effekt. Berikad med C- och E-vitamin. Mjuk cushionapplikator som glider på huden och ger en behaglig applicering.
 • Max Factor Eyebrow Pencil 2 Hazel - 3 g

  Max Factor Eyebrow Pencil 2 Hazel - 3 g
  3 g, Ingen makeup-look är komplett utan snyggt definerade ögonbryn, fråga vilken makeup-artist som helst och de kommer att berätta just hur viktigt det är! Hemligheten är att få makeupen att se så naturligt ut som möjligt, vilket är varför denna ögonbrynspenna är idealisk. Penselapplikatorn definierar dina ögonbryn med perfektion. Även överplockade ögonbryn kommer att se naturligt fylligare och tjockare ut!
 • Max Factor Masterpiece Max Mascara N°01 Black

  Max Factor Masterpiece Max Mascara N°01 Black
  Masterpiece Max Mascara från Max Factor ger snabb volym och väldefinierade fransar.Mascaran har en unik volymgivande IFX-borste, en gummiborste med bredare kanaler i själva borsten som lyfter mer produkt och lämnar därmed mer mascara på fransarna. Passar perfekt för dig som önskar snabb volym och samtidigt väldefinierade fransar i ett svep. En mascara som också passar utmärkt för dig med ögonfransförlängning. Masterpiece Max Mascara är oftalmologiskt och kliniskt testad. Passar för känsliga ögon. Snabb volym och definierade fransar Unik IFX-borste som laddar mycket mascara Kladdfri och smulfri formula Passar även för dig med ögonfransförlängning Oftalmologiskt och kliniskt testad Passar för känsliga ögon
 • Max Factor Lash Revival Mascara 002 Black Brown

  Max Factor Lash Revival Mascara 002 Black Brown
  Lash Revival Mascara från Max Factor är en volymmascara berikad med bambuextrakt och keratin som stärker fransarna. Mascarans rika och fylliga formula ger volym till varje frans. Lämnar jämna, separerade och klumpfria fransar med mycket volym.Lash Revival Mascara har en böjd borste som är utformad för att matcha ögats form och fångar upp varje frans direkt samt ger volym från rot till topp. Borsten har unika vågiga fiberstrån som sitter extra tätt för att separera och borsta ut hela fransraden utan att lämna några klumpar. oftalmologiskt testad och passar för känsliga ögon.För extra boost och volym - använd Lash Revival Boosting Primer under din mascara. Volymmascara med stärkande bambuextrakt och keratin Parfym- och oljefri Oftalmologiskt testad Passar för känsliga ögon
 • Max Factor Kohl Kajal Automatic Liner 02 Azure - 1 ml

  Max Factor Kohl Kajal Automatic Liner 02 Azure - 1 ml
  1 ml, Kajalpenna med intensiv färg som håller i upp till 24 timmar. Mjuk, krämig formula. Applikator med twist-up funktion. Passar även känsliga ögon.
 • Max Factor Brow Shaper 30 Deep Brown

  Max Factor Brow Shaper 30 Deep Brown
  Indragbar penna med mjuk byggbar formula som ger jämn färg. Smal topp underlättar precision för att forma brynen. Optimal borste för att skapa en naturlig finish.
 • Max Factor Masterpiece Mascara Mascara Rich Black N°01

  Max Factor Masterpiece Mascara Mascara Rich Black N°01
  Masterpiece Mascara definierar, separerar och ger dina fransar maxvolym med hjälp av den speciella borsten. Den täcker alla dina fransar från bas till topp, även mindre och nedre fransar, samt inre och yttre hörnfransar. Likt ett mästerverk ger Masterpiece Mascara dina ögon en fin inramning och intensifierar omedelbart blicken.
 • Max Factor Lipfinity 2-Step Long Lasting Lipstick 080 Starglow

  Max Factor Lipfinity 2-Step Long Lasting Lipstick 080 Starglow
  Lipfinity från Max Factor är ett flytande läppstift med 2-stegsfunktion som håller i upp till 24 timmar. Steg ett består av en flytande läppfärg med högpigmenterad formula som ger intensiv färg och appliceras med en smidig applikator. Steg två är ett transparent top coat i form av ett läppbalm som ger en sammetslen känsla och en glossig finish på läpparna. Lipfinitys unika formula gör att färgen sitter på plats på läpparna hela dagen utan att lämna märken efter sig på glas, tänder eller andra ställen. Med Lipfinity kan du äta, dricka och kyssas utan att läppstiftet lämnar läpparna. Lipfinty från Max Factor är originalet av long-lasting flytande läppstift som i två steg erbjuder varaktigt snygga läppar. Svep Lipfinity på läpparna i två steg, för upp till 24 timmars snygga och intensiva läppar.Flytande läppstift i två steg (färg och top coat)Håller i upp till 24 timmarVattenfastAnvändning:Steg 1:Applicera färgen på torra, rena läppar och låt torka i cirka 30 sekunder.Steg 2:Applicera top coat gloss för glossig finish. Återapplicera top coat under dagen, vid behov, för en behaglig känsla.Tips från Max Factors makeupartist: skrubba läpparna innan applicering av Lipfinity, för att få en så slät och jämn yta som möjligt, vilket gör att färgen sitter ännu bättre.Max Factor Lipfinity 2-Step Long Lasting Lipstick 080 Starglow
 • Max Factor Lash Revival Mascara 001 Black

  Max Factor Lash Revival Mascara 001 Black
  Lash Revival Mascara från Max Factor är en volymmascara berikad med bambuextrakt och keratin som stärker fransarna. Mascarans rika och fylliga formula ger volym till varje frans. Lämnar jämna, separerade och klumpfria fransar med mycket volym.Lash Revival Mascara har en böjd borste som är utformad för att matcha ögats form och fångar upp varje frans direkt samt ger volym från rot till topp. Borsten har unika vågiga fiberstrån som sitter extra tätt för att separera och borsta ut hela fransraden utan att lämna några klumpar. oftalmologiskt testad och passar för känsliga ögon.För extra boost och volym - använd Lash Revival Boosting Primer under din mascara. Volymmascara med stärkande bambuextrakt och keratin Parfym- och oljefri Oftalmologiskt testad Passar för känsliga ögon
 • Max Factor False Lash Effect Mascara Mascara N°02 Bla./Brown - 13 ml

  Max Factor False Lash Effect Mascara Mascara N°02 Bla./Brown - 13 ml
  13 ml, Max Factor False Lash Effect Mascara fördubblar storleken på dina fransar (jämfört med omålade fransar) och ger ett resultat du bara trodde lösögonfransar kunde ge.Mascaran har en stor volymborste som laddar mycket produkt och bygger fantastisk lösögonfranseffekt. Trots stor volymgivande gummiborste är den otroligt lätt att arbeta med och fångar alla fransar i ett svep. En ultimat mascara som passar perfekt för dig som vill ha maffig volym. False Lash Effect Mascara är oftalmologiskt och kliniskt testad, passar för känsliga ögon. Lätt att applicera och ger lösögonfranseffekt Stor volymgivande gummiborste för maxade fransar Fyllig volymformula Oftalmologiskt och kliniskt testad Passar för känsliga ögon Finns också i vattenfast
 • Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner 06 Excessive Brown - 1 g

  Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner 06 Excessive Brown - 1 g
  1 g, Skapa en dramatisk och intensiv look med max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner. Du får en look som både är enkel att skapa och håller i 12 timmar. Eyelinern är vattenfast och kletar inte.
 • Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner 04 Charcoal - 1 g

  Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner 04 Charcoal - 1 g
  1 g, Skapa en dramatisk och intensiv look med max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner. Du får en look som både är enkel att skapa och håller i 12 timmar. Eyelinern är vattenfast och kletar inte.
ilead