Meraki makeup

 • Meraki Nail File Grey Grå

  Meraki Nail File Grey Grå
  Vackra och välskötta naglar kräver god omsorg! På Meraki har vi perfekta tillbehör för att du ska kunna ta hand om dina naglar, så de blir både starka och vackra. Om du vill undvika slitna och brutna naglar är en nagelfil det perfekta verktyget. Vår nagelfil i glas kommer i gråa nyanser, vilket ger den klassiska nagelfilen en extra twist. Nagelfilen kommer i en förpackning som gör att du enkelt kan ta med den på språng - så du kan ha vackra naglar även på semestern.Storlek: 2 x 19,4 cm Meraki Nail File Grey Grå
 • Meraki Necessär Light grey/army green

  Meraki Necessär Light grey/army green
  Om du vill ha med dig allt smink, toalettartiklar och hudvårdsprodukter på semestern kan du packa ner dem i denna stora necessär från Meraki. Mentha är gjord av quiltad bomull och kommer med dekorativa sömmar för en avslappnad look. Ett stort huvudfack, en ficka med dragkedja och två mindre fickor håller dina borstar, flaskor och andra föremål snyggt organiserade. Med tanke på denna necessärs storlek behöver du inte lämna något hemma. Bara packa det du vill ha med dig och njut av resan.
 • Meraki Nail File Grey Grå

  Meraki Nail File Grey Grå
  Det finns inget så vackert som snygga naglar! På Meraki har vi den perfekta produkten för dig som gillar vackra och snygga naglar. Med vår nya nagelfil i glas kan du ta hand om dina naglar vart du än är. Den har en perfekt storlek och kommer med ett litet fodral så att du enkelt kan ta med den på språng i din handväska. Nagelfilen har en modern och nordisk look i gråa nyanser vilket gör den superfin.Storlek: 12 cmMeraki Nail File Grey Grå
 • Meraki Nagelkit 0,1 g

  Meraki Nagelkit 0,1 g
  0,1 g, Detta är ett måste i ditt badrum eller din weekendväska. Håll dina naglar friska och ta hand om dem med detta nagelkit från Meraki. Den består av en nagelbandspusher, nagelfil och två nagelklippare i olika storlekar. Ibland är dagen hektisk, och då finns det inte alltid tillräckligt med tid över att ta hand om sig själv. Genom att bara spendera några minuter på naglarna har du åtminstone tagit hand om en liten detalj som fortfarande märks.
 • Meraki Cotton Toiletry Bag

  Meraki Cotton Toiletry Bag
  Om du vill ha med dig allt smink, toalettartiklar och hudvårdsprodukter på semestern kan du packa ner dem i denna stora necessär från Meraki. Mentha är gjord av quiltad bomull och kommer med dekorativa sömmar för en avslappnad look. Ett stort huvudfack, en ficka med dragkedja och två mindre fickor håller dina borstar, flaskor och andra föremål snyggt organiserade. Med tanke på denna necessärs storlek behöver du inte lämna något hemma. Bara packa det du vill ha med dig och njut av resan.Meraki Cotton Toiletry Bag
 • Meraki Cotton Pouch

  Meraki Cotton Pouch
  Påsen Mentha från Meraki förvarar ditt smink och allt det du behöver i vardagen med stil. Oavsett om du använder den hemma för att förvara dina produkter eller vill packa det nödvändigaste för en resa är den här väskan det perfekta valet. Den är tillverkad av quiltad bomull med dekorativa sömmar i gröna nyanser och har fått en avslappnad design, vilket gör att du utan problem kan låta den stå på en hylla som en del av din badrumsinredning. Ett huvudfack och två små fickor håller koll på dina sminkborstar, nagellack och andra produkter. Använd den separat eller med den mindre påsen för att lösa ditt hur-ska-jag-få-plats-med-allt-detta-dilemma när semestern närmar sig.Meraki Cotton Pouch
 • Meraki Sminkpåse Light grey/army green

  Meraki Sminkpåse Light grey/army green
  Ska du ut på stan eller på en resa? Denna lilla sminkpåse från Meraki tar hand om allt det du behöver i ett enda fack. Påsen heter Mentha, är tillverkad av quiltad bomull med dekorativa sömmar i gröna nyanser och har fått en avslappnad design som du enkelt kan lämna ute på en hylla som en del av din badrumsinredning. Använd den separat eller med den större versionen för att organisera dina smink-, hudvårds- och skönhetsprodukter för resor eller bara i hemmet.
 • Meraki Sminkpåse Off white/safari

  Meraki Sminkpåse Off white/safari
  Ska du ut på stan eller på en resa? Denna lilla sminkpåse från Meraki tar hand om allt det du behöver i ett enda fack. Påsen heter Mentha, är tillverkad av quiltad bomull med dekorativa sömmar i neutrala färger, vilket gör att du kan låta denna påse från Meraki stå på en hylla som en del av din badrumsinredning. Använd den separat eller med den större versionen för att organisera dina smink-, hudvårds- och skönhetsprodukter för resor eller bara i hemmet.
 • Meraki Väska Off white/safari

  Meraki Väska Off white/safari
  Ta med dig dina sminkprodukter med stil med påsen Mentha från Meraki. Oavsett om du använder den hemma för att förvara ditt smink eller bara vill packa det mest nödvändiga när du ska på resa är den här påsen det perfekta valet. Den är tillverkad av quiltad bomull med dekorativa sömmar i tidlösa och ljusa färger och har fått en avslappnad design, vilket gör att du utan problem kan låta den stå på en hylla som en del av din badrumsinredning. Ett huvudfack och två små fickor håller koll på dina sminkborstar, nagellack och andra produkter. Använd den separat eller med den mindre påsen för att lösa ditt hur-ska-jag-få-plats-med-allt-detta-dilemma när semestern närmar sig.
 • Meraki Väska Light grey/army green

  Meraki Väska Light grey/army green
  Påsen Mentha från Meraki förvarar ditt smink och allt det du behöver i vardagen med stil. Oavsett om du använder den hemma för att förvara dina produkter eller vill packa det nödvändigaste för en resa är den här väskan det perfekta valet. Den är tillverkad av quiltad bomull med dekorativa sömmar i gröna nyanser och har fått en avslappnad design, vilket gör att du utan problem kan låta den stå på en hylla som en del av din badrumsinredning. Ett huvudfack och två små fickor håller koll på dina sminkborstar, nagellack och andra produkter. Använd den separat eller med den mindre påsen för att lösa ditt hur-ska-jag-få-plats-med-allt-detta-dilemma när semestern närmar sig.
ilead