Project Lip makeup

 • Project Lip XXL Exclusive Prime and Plump Kit

  Project Lip XXL Exclusive Prime and Plump Kit
  Förbättra din läppar med den här läppduon från Project Lip, som består av en fyllig primer som får dina favoritläppstiftsfärger att hålla längre och ett spegelblankt läppglans som avrundar det hela. Det icke-klibbiga läppglanset, som pirrar när det appliceras, består av en volymförstärkande formula som naturligt förbättrar läpparnas fyllighet, så att dina läppar blir märkbart större och mer definierade. Denna läpprimer är berikad med en rad närande och fuktgivande ingredienser som återställer hudens fuktbalans och skapar en perfekt bas för andra läpprodukter. Dina läppar kommer att bli fylligare och friskare samt få en sofistikerad, matt finish. 100% naturliga ingredienser. Veganskt och cruelty-free. Tillverkad i Storbritannien. Setet innehåller: Matte Plumping Primer (2 ml) Få större, fylligare läppar med Matte Plumping Primer, en volymökande formula som naturligt förbättrar läpparnas fyllighet. Den kladdfria formulan kittlar lite när den appliceras eftersom den stimulerar produktionen av kollagen för att göra läpparna märkbart större och mer definierade. Denna läpprimer är berikad med en rad närande och fuktgivande ingredienser som återställer hudens fuktbalans och skapar en perfekt bas för andra läpprodukter. Dina läppar kommer att bli fylligare och friskare samt få en sofistikerad, matt finish. XL Plump & Gloss i färgen 'Tingle' (3,8 ml) Skäm bort dina läppar med Tingle som gör läpparna glansiga och fylliga. Den innehåller vårdande kollagen och vitamin E som gör läpparna mjukare och fylligare. Du kommer att uppleva en lätt stickande känsla när plumpingeffekten gör sin grej. Läpparna blir fylliga, djupt återfuktade och mjuka med en högglansig finish. Läppglanset känns aldrig kladdigt och ger bekväm färg som varar hela dagen.
 • Project Lip Matte Plumping Primer

  Project Lip Matte Plumping Primer
  Få ett större och snyggare plut med Project Lip Matte Plumping Primer, en volymboostande formula som ger läpparna mer fyllighet. Den kladdfria formulan kittlar lite vid applicering eftersom den stimulerar produktionen av kollagen för att ge dig ett synbart större plut och mer definierad form på läpparna. Denna läpprimer är berikad med en rad närande och fuktgivande ingredienser som återställer hudens fuktbalans och skapar en perfekt bas för andra läpprodukter. Dina läppar kommer att bli fylligare och friskare samt få en sofistikerad, matt finish. 100% naturliga ingredienser. Cruelty free.
 • Project Lip Plump and Gloss XL Plump and Collagen Lip Gloss 3.8ml

  Project Lip Plump and Gloss XL Plump and Collagen Lip Gloss 3.8ml
  Ge dina läppar en glansig, fylligare look med Project Lip Plump and Gloss XL Plump and Collagen Lip Gloss. Den innehåller vårdande kollagen och vitamin E som gör läpparna mjukare och fylligare. Du kommer att uppleva en lätt stickande känsla när plumpingeffekten gör sin grej. Läpparna blir fylliga, djupt återfuktade och mjuka med en högglansig finish. Läppglanset känns aldrig kladdigt och ger bekväm färg som varar hela dagen. Lämplig för veganer. Cruelty free.
 • Project Lip XL Liquid Plumping Gloss - Addicted

  Project Lip XL Liquid Plumping Gloss - Addicted
  Skapa en kyssbar, kuddig mun med Project Lip XL Liquid Plumping Gloss i färgtonen Addicted. Den skimrande formulan glider lätt över munnen och lämnar aldrig några feta, klibbiga rester. Det utfyllande läppglanset arbetar för att skapa en boostad estetik med full volym som är avsedd att väcka uppmärksamhet var du än befinner dig, tack vare tillsatsen av uppiggande kollagen. Läppglanset är berikat med koncentrerade doser av vitamin E, som främjar en skyddande barriär på huden och skyddar mot eventuella skadliga och uttorkande yttre miljöfaktorer. Läpparna blir mjuka och indränkta i fukt, med en iögonfallande färgtillsats som får din mun att pluta av alla rätta anledningar. Det är bara att ha den i väskan för påbättringar när du är på språng. Vegansk och cruelty free.
 • Project Lip XL Liquid Plumping Gloss - Obsessed

  Project Lip XL Liquid Plumping Gloss - Obsessed
  Skapa en kyssbar, kuddig mun me Project Lip XL Liquid Plumping Gloss i färgtonen Obsessed. Den skimrande formulan glider lätt över munnen och lämnar aldrig några feta, klibbiga rester. Det utfyllande läppglanset arbetar för att skapa en boostad estetik med full volym som är avsedd att väcka uppmärksamhet var du än befinner dig, tack vare tillsatsen av uppiggande kollagen. Läppglanset är berikat med koncentrerade doser av vitamin E, som främjar en skyddande barriär på huden och skyddar mot eventuella skadliga och uttorkande yttre miljöfaktorer. Läpparna blir mjuka och indränkta i fukt, med en iögonfallande färgtillsats som får din mun att pluta av alla rätta anledningar. Det är bara att ha den i väskan för påbättringar när du är på språng. Vegansk och cruelty free.
 • Project Lip Extreme Matte Plumping Primer 2ml Exclusive

  Project Lip Extreme Matte Plumping Primer 2ml Exclusive
  Promote the appearance of a fuller-looking pout with Project Lip’s Extreme Matte Plumping Primer. An intensified version of the original best-selling formula, the primer combines deep nourishment with a plumping effect for a lustrous aesthetic. The formula is enriched with moisturising vitamin E to help protect the lips against dryness. Wear alone or layer with your favourite lip products for a long-lasting voluptuous illusion. Vegan and cruelty-free.