RefectoCil makeup

RefectoCil finns att köpa hos flera återförsäljare online. De har bland annat deras Tint Remover, ögonbrynsfärger och ögonbrynspennor. I denna översikt kan du se några av RefectoCils produkter och vad de kostar.

RefectoCil hos återförsäljare

 • RefectoCil Tint Remover 100 ml

  RefectoCil Tint Remover 100 ml
  100 ml, Borttagning av färgfläckar från ögonbrynsfärg! Använd Color Cleanser för att snabbt och skonsamt avlägsna färgfläckar som bildats på huden vid färgning av ögonbrynen. Fukta en vaddtuss med Color Cleanser omedelbart efter färgning och gnugga försiktigt bort färgen. Innehåll: 100 ml
 • RefectoCil Oxidant 3% Creme 100 ml

  RefectoCil Oxidant 3% Creme 100 ml
  100 ml, För färgning/blondering med RefectoCil Ögonbrynsfärg. Den kännetecknas av en konsistens som är lätt att blanda. Den garanterar lysande färgresultat och är ett måste för RefectoCil Blonde.
 • RefectoCil Eye Protection Papers

  RefectoCil Eye Protection Papers
  RefectoCil Eye Protection Papers skyddar huden från oönskade färgfläckar. Applicera RefectoCil Creme på undersidan av RefectoCil Eye Protection paper och titta uppåt. Applicera varsamt pappret under de nedre ögonfransarna, precis mot kanten av fransraden. Innehåll: 96 ark. Räcker till 48 tillfällen.
 • RefectoCil Silicone Pads

  RefectoCil Silicone Pads
  Utvecklingen av RefectoCil Eye Protection Papers, för ännu enklare fransfärgning. RefectoCil Silicone Pads förhindrar oönskad färgning av huden. De är självhäftande – ingen kräm behövs. Det mjuka, ogenomträngliga högteknologiska silikonet glider inte, är hudvänligt och matchar alla ögonformer. Lätt att rengöra och återanvändningsbara upp till 100 gånger. Användning: Applicera RefectoCil Silicone Pads med den blanka sidan mot huden, precis under ögonlocket och tryck fast dem försiktigt på huden Applicera RefectoCil ögonfransfärg. Efter appliceringstiden, avlägsna omedelbart ögonfransfärgen från Silicone Pads med en våt bomullstuss.   Det räcker att rengöra padsen med ljummet vatten, eftersom bakterier inte kan fästa på ytan. Innehåll: 2 st
 • RefectoCil Eyebrow Color 1 Black - 15 ml

  RefectoCil Eyebrow Color 1 Black - 15 ml
  15 ml,
 • RefectoCil Oxidant 3% Liquid 100 ml

  RefectoCil Oxidant 3% Liquid 100 ml
  100 ml, 3% Väteperoxid-lösning som du använder tillsammans med Refectocil Frans- & Ögonbrynsfärg. En flaska räcker till cirka 100 appliceringar. Den intensiva developern ger lysande färgresultat och kan användas utan oro i det känsliga ögonområdet. Läs den medföljande manualen noga innan användning.
 • RefectoCil Eyebrow Color 3 Brown - 15 ml

  RefectoCil Eyebrow Color 3 Brown - 15 ml
  15 ml, Natural Brown no. 3 är en stark och mångsidig, ogenomskinligt brun som skapar det naturligaste utseendet för brunetter. För Fransar och bryn. Går att blanda med alla 8 RefectoCil nyanser. Kladdfri och vattenfast. Håller i 6 veckor.
 • RefectoCil Eyebrow Color 2 Blue Black - 15 ml

  RefectoCil Eyebrow Color 2 Blue Black - 15 ml
  15 ml,
 • RefectoCil Eyebrow Color 4.1. Red - 15 ml

  RefectoCil Eyebrow Color 4.1. Red - 15 ml
  15 ml, Red no. 4.1 är en intensivt röd nyans, som passar fransar och bryn perfekt till en mängd olika röda hårfärger och förstärker vågade röda stilar på ett fängslande sätt! För Fransar och bryn. Går att blanda med alla 8 RefectoCil nyanser. Kladdfri och vattenfast. Håller i 6 veckor.
 • RefectoCil Eyebrow Color 3.1 Light Brown - 15 ml

  RefectoCil Eyebrow Color 3.1 Light Brown - 15 ml
  15 ml, Light Brown no. 3.1 är en naturlig, mångsidig ljus nyans, som förstärker den lysande effekten för mörkblonda till ljusblonda hår. Liva upp din stil! För Fransar och bryn. Går att blanda med alla 8 RefectoCil nyanser. Kladdfri och vattenfast. Håller i 6 veckor.
 • RefectoCil Eyebrow Color 1.1. Graphite - 15 ml

  RefectoCil Eyebrow Color 1.1. Graphite - 15 ml
  15 ml, Graphite no. 1.1 för att täcka och subtilt mörka ner grånande eller vitt hår naturligt. Om man blandar med Graphite får RefectoCil nyanserna en kallare ton. För tidlösa stilar! För Fransar och bryn. Går att blanda med alla 8 RefectoCil nyanser. Kladdfri och vattenfast. Håller i 6 veckor.
 • RefectoCil Eyebrow Color 0. Blonde - 15 ml

  RefectoCil Eyebrow Color 0. Blonde - 15 ml
  15 ml, Med Blonde Brow kan brynen ljusas upp, upp till 3 steg ljusare. För naturligt blonda stilar! Endast för bryn. Gör det möjligt att färga grå eller borstiga ögonbryn. Gör det möjligt att färga mörka bryn i ljusa nyanser. Kladdfri och vattenfast. Håller i 6 veckor.
 • RefectoCil Eyebrow Color 4. Chestnut - 15 ml

  RefectoCil Eyebrow Color 4. Chestnut - 15 ml
  15 ml, Chestnut no. 4 ger fransar och bryn en varmt brun nyans med subtila röda toner och ger din stil en karismatisk extra touch! För Fransar och bryn. Går att blanda med alla 8 RefectoCil nyanser. Kladdfri och vattenfast. Håller i 6 veckor.
 • RefectoCil Styling Gel 9 ml

  RefectoCil Styling Gel 9 ml
  9 ml, Styling Gel erbjuder färgvård och styling till både fransar och bryn. Denna smidiga produkt från Refectocil har en mild och vårdande formula som ger stadga samtidigt som det även hjälper till att bibehålla färg längre. Deras Colour Protect-formula bevarar färgen och låter bryn och fransar behålla den nyfärgade känslan längre. D-pantenol binder fukten i hårstråt som tillför glans. Dessutom fixerar gelen motsträviga bryn i önskad form. Innehåll: 9 ml
 • RefectoCil Eyelash and Eyebrow Tint Graphite No. 1.1 - 15ml

  RefectoCil Eyelash and Eyebrow Tint Graphite No. 1.1 - 15ml
  Graphite no. 1.1 för att täcka och subtilt mörka ner grånande eller vitt hår naturligt. Om man blandar med Graphite får RefectoCil nyanserna en kallare ton. För tidlösa stilar!Rena svarta fransar&hellip: