Scott Barnes makeup

 • Scott Barnes Sculpting and Contour No. 1

  Scott Barnes Sculpting and Contour No. 1
  Skugga och definiera dina drag med Scott Barnes Sculpting and Contour No. 1. Palett. Den här innovativa contourpaletten har tagits fram av Barnes och bygger på hans mångåriga erfarenhet som makeup-artist för kändisar som Jennifer Lopez. Medan de flesta konturpaletter fokuserar på variation i luma - ljusstyrka eller mörker - utforskar den här innovativa paletten kroma, de unika toner som skapar en skugga som ser naturlig ut på alla hudtoner. Upplev minimalt med utfall eller återkoppling från dessa mjuka, byggbara puder som tonar ut utan ansträngning, vilket gör att du kan blanda även de starkaste konturfärgerna för en sömlös finish. Den här skulpterande paletten är inspirerad av Barnes bakgrund inom bildkonst och innehåller expertutvalda nyanser med en rad olika naturliga undertoner för att skapa utmejslade kindben, en skarp käklinje och en elegant näsa. Innehåller följande nyanser: Rad 1: Chiselled (Ljusbrun) Sculpt (Djupt brun med svala undertoner) Frame (Mild valnötsbrun) Carve (Ljus taupébrun) Rad 2: Shade (Mellanrödbrun ton) Diced (Svalt mellanbrun ton) Sliced (Senapsbrun) Snatched (Djupt brun med olivtoner)
 • Scott Barnes Lip and Eye Duality Liner Brush - #60

  Scott Barnes Lip and Eye Duality Liner Brush - #60
  Skapa drama och definition med Scott Barnes Lip and Eye Duality Liner Brush - #60. De mjuka syntetiska borstarna är tätt packade, vilket minimerar risken för att borsthuvudet tappar formen eller tappar i fasthet. Den trubbiga, tjocka kanten på borsten gör det helt enkelt att sudda och blanda, vilket innebär att mörkare, glödande looks är bara några minuter bort. Det kantiga men samtidigt rundade borsthuvudet är lämpligt för läppar och ögon och gör dramatiska klipp och vingar snabbare och enklare, medan läppstiftet kan appliceras sömlöst och med extrem precision. Den mångsidiga 2-i-1-borsten minimerar behovet av att ta med dig flera borstar på resan, vilket ger mer tid för att visa upp din kreativitet och ha roligt. Vegansk och cruelty free.
 • Scott Barnes Pumped Up Mascara

  Scott Barnes Pumped Up Mascara
  Skapa längre och fylligare fransar än någonsin tidigare med Scott Barnes Pumped Up Mascaraen volymgivande behandling som hjälper dig att skapa den avundsvärda, fladdrande looken. Scott Barnes är en av branschens mest kända makeup-artister och har designat alla sina produkter med hjälp av sin omfattande expertis. Mascaran har en silkeslen svart nyans och ger dig definition som håller hela dagen. Den är berikad med kalendulaextrakt, ricinolja och polysackarider, vilket ger dina fransar fukt och skydd för en friskare finish. Den vattenfasta mascaran är skyddande och vårdande och skapar en sköld som låser in fukt för att försöka förebygga eventuella framtida skador och samtidigt förhindra kladd. Varumärkets egenutvecklade borste med spiralform hjälper formulan att fästa på varje frans för en lyft, separerad effekt utan att några klumpar bildas. Lämplig för användning med falska fransar, så du kan få en mörk glansig look oavsett om dina fransar är äkta eller inte.