Sense of Youty makeup

 • Toiletry Bag, Sense Of Beauty Necessärer

  Toiletry Bag, Sense Of Beauty Necessärer
  En medelstor necessär som rymmer det viktigaste. Den har ett stort fack där det även finns behållare för penslar och ett litet fack med dragkedja. Sminkväskan är gjord i veganskt läder.  Mått: 30 cm x 20 cm x 10 cm YKK dragkedja
 • LED Beauty Mirror, Sense of Youty Speglar

  LED Beauty Mirror, Sense of Youty Speglar
  En underbar spegel från Sense of Youty, som tar dina sminkrutiner till en ny nivå! Med denna dimbara LED-spegel får du den perfekta utgångspunkten för att applicera en felfri make-up eller utföra din dagliga hudvårdsrutin. Ljuset kan ställas in så att det blir precis som du vill – oavsett om det är varmt, neutralt eller kallt. Detta görs genom att kort trycka på pekknappen längst ner på spegeln, och om du håller knappen nedtryckt kan du även justera ljusstyrkan. Spegeln kan laddas med USB och den resevänliga storleken gör det enkelt att ta med spegeln vart du än går. 13 cm B x 19 cm H
 • Ring Light, 500 g Sense Of Beauty Speglar

  Ring Light, 500 g Sense Of Beauty Speglar
  500 g, Ring Light från Sense of Youty. Perfekt för foton på sociala medier. Anslut en smartphone så är du klar! Med varmt, kallt och neutralt ljus och justerbara LED -lampor som ger ett jämnt och kraftfullt ljus. Fjärrkontroll ingår. Det perfekta ringljuset för Youtuber, vlogger eller influencer. Sense of Youty finns här för att göra dina dagar lite enklare, och lite vackrare. Vi vet att när du mår bra, så ser du också bra ut. Våra produkter gör det lättare för dig att ta vara på dig själv, så att du kan stråla från insidan ut. Här hittar du tillbehör som kommer bli dina vardagshjältar och ta din skönhetsrutin till nästa nivå. Uttryck dig själv och framhäv dina bästa sidor – vi vill nämligen se mer av dig! Be full of yourself, ‘cause we are.
 • Eyelash Curler, Sense Of Beauty Ögonfransböjare

  Eyelash Curler, Sense Of Beauty Ögonfransböjare
  Få en öppnare blick, illussionen av längre ögonfransar med denna ögonfransböjare. Fransarna böjs vackert uppåt och gör att de ser längre ut vilket gör att ögonen i sin tur ser lite större ut. Fransarna böjs smärtfritt och böjer tätt intill fransrader så alla fransar kommer med på samma gång.  Tips! Avsluta med mascara (gärna vattentät) för att bevara böjningen så länge som möjligt.
 • Makeup Sponge, 1 st Sense Of Beauty Sminksvampar

  Makeup Sponge, 1 st Sense Of Beauty Sminksvampar
  1 st, En mjuk och härlig sminksvamp. Svampar hjälper till att skapa en vacker och jämn yta vid exempelvis applicering av foundation eller concealer. Använd gärna svampen fuktad för att få det mesta utav dina produkter.
 • Makeup Sponge, 1 st Sense Of Beauty Makeupsvamp

  Makeup Sponge, 1 st Sense Of Beauty Makeupsvamp
  1 st, En mjuk och härlig sminksvamp. Svampar hjälper till att skapa en vacker och jämn yta vid exempelvis applicering av foundation eller concealer. Använd gärna svampen fuktad för att få det mesta utav dina produkter.
 • Lets Face it, Sense of Youty Set

  Lets Face it, Sense of Youty Set
  Vår mjuka och härliga makeupsvamp, nu som duo! Mjuka och härliga sminksvampar. Svampar hjälper till att skapa en vacker och jämn yta vid exempelvis applicering av foundation eller concealer. Använd gärna svampen fuktad för att få det mesta utav dina produkter.
 • Blend Your Beauty Trio, Sense of Youty Set

  Blend Your Beauty Trio, Sense of Youty Set
  En idealisk trio för perfekt basmakeup! Med vår kabukiborste får du en jämn applicering av din foundation. Vår puderborste kan användas både för applicering av puder men också rouge och bronzer. Vår contourborste gör det enkelt att definiera och rama in ansiktet.
 • Get Snatched, Sense of Youty Set

  Get Snatched, Sense of Youty Set
  Highlighter Brush, Shading Brush och Blending Brush - en ljuvlig trio för att få perfekt applicering av din makeup.
 • Stay Snatchural, Sense of Youty Set

  Stay Snatchural, Sense of Youty Set
  En perfekt trio för din basmakeup! I denna trio får du en foundationborste, en contourborste och en highlighterborste för att enkelt kunna skapa en perfekt bas.
 • Light up your features, Sense of Youty Set

  Light up your features, Sense of Youty Set
  Ett set för dig som älskar makeup och vill kunna applicera samt förvara den på bästa sätt! Du får Velvet Beauty Bag i en fin rosa nyans tillsammans med Foundation Brush, Highlighter Brush, Contour Brush, Blending Brush, Shading Brush samt vår ögonfransböjare.
 • Kabuki Brush, Sense of Youty Kabuki

  Kabuki Brush, Sense of Youty Kabuki
  En rund, klassisk kabukiborste som passar utmärkt för att applicera puder- eller basprodukter. Med denna borste kan du buffaeller pressa in produkten sömlöst på huden för att få ett jämnt och vackert resultat. Ger bra opacitet med en enkel applicering. Lämnar ett naturligt och jämnt resultat med medium till full täckning. Kom ihåg att tvätta borsten regelbundet. Produkten är tillverkad av veganskt syntetiskt hår och hållbart trä.
 • Foundation Brush, Sense of Youty Foundation & Puder

  Foundation Brush, Sense of Youty Foundation & Puder
  Denna foundationborste är designad för att ge dig en jämn och fin basapplicering. Den är lämplig för både flytande foundation, puderfoundation och vanligt puder. Så här använder du borsten: - Applicera foundation i lätta, cirkulära rörelser. Börja från mitten av ansiktet och arbeta dig ut. - Bygg önskad täckning genom att applicera produkten i lager. - Använd lite i taget produkt i taget för att få bästa möjliga resultat. Tänk på att tvätta borsten regelbundet för att förhindra att bakterier samlas. Tillverkad av veganskt syntetiskt hår och hållbart trä.
 • Large Powder Brush, Sense of Youty Foundation & Puder

  Large Powder Brush, Sense of Youty Foundation & Puder
  Denna stora puderborste gör det superenkelt att applicera puder, rouge eller bronzer, och ger dig ett filterliknande resultat. Borstens storlek och mjuka borst gör att pudret lägger sig fint på huden och ger dig en naturlig look. Kom ihåg att tvätta borsten regelbundet. Tillverkad av veganskt syntetiskt hår och hållbart trä.
 • Powder Brush, Sense of Youty Foundation & Puder

  Powder Brush, Sense of Youty Foundation & Puder
  Denna medelstora borste är perfekt för att applicera puder, rouge och bronzer. Den användbara storleken ger dig möjlighet att både förfina din make-up och att mjuka upp den för ett naturligt resultat. Kom ihåg att tvätta borsten regelbundet. Tillverkad av veganskt syntetiskt hår och hållbart trä.
 • Shading Brush, Sense of Youty Ögonskugga

  Shading Brush, Sense of Youty Ögonskugga
  En borste som är perfekt för att applicera både definierad och sotad ögonmakeup. Storleken på borsten gör att du kan definiera och bygga upp färg samtidigt som du kan mjuka ut den så att du får ett jämnt och fint resultat. Kom ihåg att tvätta borsten regelbundet. Produkten är tillverkad av veganskt syntetiskt hår och hållbart trä.
 • Velvet Makeup Sponge, Sense of Youty Sminksvampar

  Velvet Makeup Sponge, Sense of Youty Sminksvampar
  En mjuk sminksvamp som är perfekt för att applicera alla typer av puder. Om du vill ha en dewy finish kan du fukta svampen och använda den våt, och om du vill ha en matt finish kan du använda den torr. Tvätta svampen efter varje användning för att bevara den så länge som möjligt. Tillverkad av latexfritt material. Vegan.
 • Blending Brush, Sense of Youty Ögonskugga

  Blending Brush, Sense of Youty Ögonskugga
  En superborste för att applicera och mjuka upp ögonskugga, men den kan även användas för att applicera concealer. Det mjuka borsten är perfekt för att bygga upp ögonskuggan/concealern till önskad intensitet/täckning, och du mjukar enkelt ut produkten för att skapa ett naturligt och felfritt resultat. Kom ihåg att tvätta borsten regelbundet. Produkten är tillverkad av veganskt syntetiskt hår och hållbart trä.
 • Highlighter Brush, Sense of Youty Rouge

  Highlighter Brush, Sense of Youty Rouge
  En fluffig och mjuk highlighterborste som är speciellt designad för att få ut det bästa av dina highlighterprodukter. Applicera highlighter där ljuset naturligt träffar ditt ansikte, så får du ett superfräscht resultat! Kom ihåg att tvätta borsten regelbundet. Produkten är tillverkad av veganskt syntetiskt hår och hållbart trä.
 • LED Beauty Mirror, Sense of Youty Sminkspeglar

  LED Beauty Mirror, Sense of Youty Sminkspeglar
  En underbar spegel från Sense of Youty, som tar dina sminkrutiner till en ny nivå! Med denna dimbara LED-spegel får du den perfekta utgångspunkten för att applicera en felfri make-up eller utföra din dagliga hudvårdsrutin. Ljuset kan ställas in så att det blir precis som du vill – oavsett om det är varmt, neutralt eller kallt. Detta görs genom att kort trycka på pekknappen längst ner på spegeln, och om du håller knappen nedtryckt kan du även justera ljusstyrkan. Spegeln kan laddas med USB och den resevänliga storleken gör det enkelt att ta med spegeln vart du än går. 13 cm B x 19 cm H
 • Contour Brush, Sense of Youty Contouring

  Contour Brush, Sense of Youty Contouring
  Applicera contour och blush enkelt med denna vinklade sminkborste Här får du jobba med dina vinklar och framhäva dina bästa sidor! Så här använder du borsten: - Använd den vinklade sidan av borsten och applicera rouge/bronzer/countour över kindbenen och där du vill ha effekt - Använd vinkeln på borsten för att definiera skuggan/konturerna - Bygg upp med produkt tills du har uppnått önskat resultat Kom ihåg att tvätta borsten regelbundet. Produkten är gjord av veganskt syntetiskt hår och hållbart trä.
 • Eyelash Curler, Sense Of Beauty Ögonfransböjare

  Eyelash Curler, Sense Of Beauty Ögonfransböjare
  Få en öppnare blick, illussionen av längre ögonfransar med denna ögonfransböjare. Fransarna böjs vackert uppåt och gör att de ser längre ut vilket gör att ögonen i sin tur ser lite större ut. Fransarna böjs smärtfritt och böjer tätt intill fransrader så alla fransar kommer med på samma gång.  Tips! Avsluta med mascara (gärna vattentät) för att bevara böjningen så länge som möjligt.
 • Ring Light, 500 g Sense Of Beauty Sminkspeglar

  Ring Light, 500 g Sense Of Beauty Sminkspeglar
  500 g, Ring Light från Sense of Youty. Perfekt för foton på sociala medier. Anslut en smartphone så är du klar! Med varmt, kallt och neutralt ljus och justerbara LED -lampor som ger ett jämnt och kraftfullt ljus. Fjärrkontroll ingår. Det perfekta ringljuset för Youtuber, vlogger eller influencer. Sense of Youty finns här för att göra dina dagar lite enklare, och lite vackrare. Vi vet att när du mår bra, så ser du också bra ut. Våra produkter gör det lättare för dig att ta vara på dig själv, så att du kan stråla från insidan ut. Här hittar du tillbehör som kommer bli dina vardagshjältar och ta din skönhetsrutin till nästa nivå. Uttryck dig själv och framhäv dina bästa sidor – vi vill nämligen se mer av dig! Be full of yourself, ‘cause we are.