So Eco makeup

 • So Eco Bronzer Brush

  So Eco Bronzer Brush
  Stor bronzerborste som ger perfekt applicering av alla typer av bronzers i både flytande och fast form. So Eco tillverkar produkter som är biologiskt nedbrytbara och återvinningsbara. Stråna i borstarna är av bästa syntetisk kvalitet och är skurna och anpassade för hand. Produkterna är lämpliga för veganer och vegetarianer och är inte testade på djur!
 • So Eco Tweezers Duo

  So Eco Tweezers Duo
  Elevate your beauty kit with our So Eco Rose Gold Tweezer Set. Made from high quality, hand-crafted stainless steel, this duo is perfect for performance and precision!This set contains – 1 x Slanted Tweezer – The classic tweezer, great for taming brows and targeting large areas of the face1 x Straight Tweezer- For precision, use this tweezer to apply lashes or for nail art
 • So Eco Lash Curler

  So Eco Lash Curler
  Complete with a cushioned pad, the So Eco Lash Curler comfortably curls lashes for a longer, more fanned out look. The heatless tool works to lift lashes, while the contoured shape seeks to capture even the shortest of hairs. Arriving in a rose gold style to compliment your makeup kit.
 • So Eco Nail Scissors

  So Eco Nail Scissors
  The So Eco Nail Scissors are the perfect accessory to maintain your grooming regime. Designed with curved blades to make trimming nails easy and pain-free.
 • So Eco Face Kit

  So Eco Face Kit
  Skapa en felfri makeupbas med So Eco Face Kit, ett set i fyra delar med miljövänliga makeupborstar och -verktyg tillverkade av miljövänliga material. Setet kommer i en praktisk borstwrap tillverkad av oblekt naturlig bomull och består av de mest nödvändiga produkterna för att täcka in allt en makeupfantast behöver för att skapa en perfekt, konturerad bas. De miljövänliga makeupborstarna är tillverkade av hållbar bambu med återvunnen aluminiumhylsa och taklonborst som är cruelty free. Miljövänligt. Ej testat på djur. Lämpligt för veganer och vegetarianer. 100% ansvarsfullt och etiskt utvunnen. Setet innehåller: Angled Contour Brush Borstens fluffiga, snedställda borsthuvud är perfekt för applicering av konturerings- och highlightingprodukter. Borsten skapar perfekta vinklar och ger djup åt kindbenen och käklinjen för en definierande konturering som framhäver ansiktets benstruktur. Tapered Blending Brush En mångfunktionell borste som är perfekt för att svepa bort löst puder eller för applicering av pressade puder för att fixera makeupen. Borststråna är tätt packade men med stor rörlighet för att skapa en slät och mjuk applicering. Borsten är också bra för effektiv applicering av rouge och bronzer. Round Foundation Brush Denna borste har ett stort, fluffigt borsthuvud som enkelt fångar upp och fördelar produkt i tinningarna, på hakan och kindbenen utan att skapa skarpa linjer. Dess mjuka borst tonar smidigt ut färgen med en mjuk, mättad effekt som ser naturlig ut. Lip Brush Lip Brush är framtagen för jämn applicering av läppstift. Den har ett mjukt, platt och snedställt borsthuvud som effektivt glider över läpparna och slätt fördelar färgen utan streck. Kan också användas för att applicera concealer runt läpparna för en ren, definierad look.
 • So Eco Bronzer Brush

  So Eco Bronzer Brush
  Skapa en strålande hy med Bronzer Brush från So Eco, ett företag som fokuserar på miljövänliga källor och material. Makeupborsten kommer i en återvinningsbar och biologiskt nedbrytbar förpackning. Det stora, fluffiga huvudet har syntetiska borst som ger huden en gyllene glöd i ett enda svep. Det greppvänliga handtaget ger dig ultimat kontroll och en perfekt skulpterad och strålande hy. Cruelty free. 100% etiskt ursprung.
 • So Eco Eye Kit

  So Eco Eye Kit
  Skapa en oändlig rad naturliga, färgrika eller vågade ögonmakeuplooker med So Eco Eye Kit, ett set med fem miljövänliga makeupborstar och verktyg tillverkade av miljövänliga material. Setet kommer i en praktisk borstwrap tillverkad av oblekt naturlig bomull och kombinerar de grundläggande behoven för ögonmakeuptillbehör för att uppnå jämna och exakta, felfria looker. Miljövänligt. Ej testat på djur. Lämpligt för veganer och vegetarianer. 100% ansvarsfullt och etiskt utvunnen. Setet innehåller: Fine Liner Brush Perfekt för att rita tunna, definierade linjer, kattögon och vingar med geleyeliner. Det snedställda, smala borsthuvudet ger precision tack vare de extra fina men fasta borsten. Denna borste är designad för enkel, jämn applicering och låter dig skapa perfekt sotade ögon eller en djärv, dramatisk look. Large Eye Shading Brush Denna stora borste är utformad och klippt för hand. Den har ett fylligt borsthuvud med korta strån som är perfekta för att applicera basögonskugga och färg på ögonlocket, samtidigt som den ger jämn fördelning. Förvänta dig intensiva färgresultat och felfri uttoning. Den är också perfekt för applicering av concealer under brynbenet och under ögonen. Small Eye Shading Brush En mindre version av Large Eye Shading Brush med ett mindre borsthuvud för precision som möjliggör uttoning, skuggning och definition i svåråtkomliga områden samt skapande av dramatiska effekter längs ögonlockets veck. Den multifunktionella borsten kan även användas för att dölja blemmor och för applicering av läppstift. Flat Eyeliner Brush Ett nödvändigt verktyg för applicering av ögonskuggsbas. De korta borststråna ger inte bara precision och kontroll vid applicering av eyeliner, utan kan även användas för skuggning, highlightning och uttoning för en diskret, sotad look utan skarpa linjer. Lash & Brow Comb Ett 2-i-1-groomingverktyg som designats för att skonsamt borsta och forma ögonbrynen, tona ut brynfärg och separera ögonfransarna. De täta, naturliga borststråna på denna definierande ögonbrynsborste tonar ut och polerar produkten på plats så att du får en jämn finish. Franskammens fina tänder är utformade för att separera fransarna så att du slipper mascaraklumpar.
 • So Eco Tweezer Set (4 Pieces)

  So Eco Tweezer Set (4 Pieces)
  Tweezer Set från So Eco är den ultimata kvartetten för perfekt vårdade, formade och skulpterade ögonbryn. Det innehåller fyra mångsidiga pincetter som är praktiska i många olika situationer. Oavsett om du snyggar till ögonbrynen, applicerar lösögonfransar och nagelkonst eller tar bort en sticka får du hjälp av det här setet. Varje pincett har en annan form så att du alltid kan välja rätt verktyg för uppgiften. Pincetterna är tillverkade med en snygg roséguldfärgad beläggning och har utformats för ojämförlig precision med perfekt avpassade spetsar som enkelt får grepp om enskilda hårstrån. Setet innehåller: Vinklad pincett – för att forma ögonbrynen eller andra delar av ansiktet/kroppen Rak pincett – perfekt för att applicera lösögonfransar och/eller nagelkonst Vinklad, spetsig pincett – mångsidig allrounder Spetsig pincett – för att ta bort inåtväxande hårstrån och stickor