Swiss Clinic makeup

 • Eyelash Enhancer, 6 ml Swiss Clinic Ögonfransserum & Brynserum

  Eyelash Enhancer, 6 ml Swiss Clinic Ögonfransserum & Brynserum
  6 ml, Swiss Clinic Eyelash Growth Serum ger dig möjlighet att få en mer fylligare och tätare look till dina fransar. Vid regelbunden användning av ögonfransserumet kan du se fantastiska resultat redan efter några veckor. Den lättanvända borsten tillför fransarna den aktiva ingrediensen Redensyl som också kombineras med marint glykogen som hjälper till att stimulera hårväxtens effekt i tillväxtfasen. Använd serumet 1-2 gånger/dag för att uppnå bästa effekt. Läs bruksanvisningen noga innan användning.
 • Eyelash Enhancer, 6 ml Swiss Clinic Ögonbrynspenna

  Eyelash Enhancer, 6 ml Swiss Clinic Ögonbrynspenna
  6 ml, Swiss Clinic Eyelash Growth Serum Swiss Clinic Eyelash Growth Serum ger dig möjlighet att få en mer fylligare och tätare look till dina fransar. Vid regelbunden användning av ögonfransserumet kan du se fantastiska resultat redan efter några veckor. Den lättanvända borsten tillför fransarna den aktiva ingrediensen Redensyl som också kombineras med marint glykogen som hjälper till att stimulera hårväxtens effekt i tillväxtfasen.
 • Swiss Clinic The Base+ 50 ml

  Swiss Clinic The Base+ 50 ml
  The Base+ kräm är en återfuktande dag- och/eller nattkräm som ger näring, skydd och återfuktning för din hud. Med sitt innehåll av Pantotensyra som finns naturligt i hudcellerna hjälper krämen till att stimulera celltillväxten för att skapa en frisk hud. Du använder den som en fuktgivare i sin helhet eller så väljer du att blanda i dina favorit boosters och skapar på så sätt din egen ansiktskräm med önskade egenskaper.NYCKELINGREDIENSERProvitamin B5 - Eller Panthenol som den också heter är mest känd för sin förmåga att fungera som en fuktighetsbevarande ingrediens som attraherar och behåller fukten i huden.E-Vitamin - Är en olja som har egenskapen att absorberas ner i huden och är därför idealisk för en torr och fuktfattig hud. Sheasmör - Har egenskaper som närande, fuktbindande och skyddande. Kraftfull antioxidant, verkar även antiinflammatoriskt. Rikt på Omega 6- och 9.Användning:Applicera en normal mängd på rengjort och torrt ansikte, hals och dekolletage. Du använder den som din dag- och/eller nattkräm i sin helhet eller så anpassar du den genom att blanda den med dina favorit boosters för att skapa din egen ansiktskräm som ger dig de resultat som just du är ute efter att uppnå.50 mlSwiss Clinic The Base+ 50 ml
 • Swiss Clinic Eyelash Growth Serum 6ml

  Swiss Clinic Eyelash Growth Serum 6ml
  Skapa läckra fransar med bästsäljande Swiss Clinic Eyelash Growth Serum. Produkten är berikad med kliniskt bevisade aktiva ingredienser som stimulerar franstillväxten, minskar fransavfall och förbättrar fransarnas volym. Redensyl™ är en banbrytande, prisbelönt ingrediens som hjälper till att stimulera hårväxt på endas tre till sex veckor. Capixyl™ är ett synergistiskt komplex som motverkar fransavfall och främjar återväxt. Det är den perfekta kombinationen av extrakt från en signalpeptid och rödklöver som förlänger fransarna. Biosaccharides™ ökar överlevnadsantalet bland hårsäckar, förbättrar hårets förankring för att stärka svaga ögonfransar och förhindrar fransavfall. Skippa fransförlängningar och lösögonfransar till fördel för naturligt långa fransar med detta kraftfulla tillväxtserum.
ilead