The Ordinary makeup

The Ordinary Skincare har flera produkter inom makeup så som foundations och primers. Produkterna finns i olika färgnyanser för att passa olika personers hudton. Vi listar ett urval av produkterna som återförsäljare till The Ordinary har online i Sverige.

 • The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer, 30 ml The Ordinary Primer

  The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer, 30 ml The Ordinary Primer
  30 ml, Lätt primer med följsamma silikoner som jämnar ut hudytan och förenklar applicering av foundation.Denna nya generationens primer har en lätt serumliknande formula som gör det lätt att applicera efterföljande foundation för ett jämnt resultat även på torra partier och fina linjer. Produkten fungerar också som en lätt, icke-oljig återfuktare som ger ett naturligt daggfriskt resultat.Användning:Används som sista steg i hudvårdsrutinen som makeup primer. Ingredients:Hexamethyldisiloxane, Cyclopentasiloxane, Caprylyl Methicone, PEG-12 Dimethicone/PPG-20 Crosspolymer, Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Tocopherol.
 • The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum 5 ml

  The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum 5 ml
  The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum är ett lätt serum som är designat för att främja utseendet av tjockare, fylligare och friskare fransar och bryn. Formulan är byggd på tekniker som inkluderar SYMPEPTIDE ® peptidkomplex (med Myristoyl Pentapeptide-17), REDENSYL™-komplex (med Larix Europaea träextrakt och Camellia Sinensis bladextrakt), CAPIXYL™ peptidkomplex (med Acetyl Tetrapeptide-3 och Trifolium Pratense Flower Extrakt), Widelash™-peptidkomplex (med biotinoyltripeptid-1), Anargy®-peptidkomplex (Oligopeptid-2 och glykoproteiner) och koffein med hög löslighet (0,5 % nettokoffein i vikt) i en ultralätt bas*.Användning:Applicera ett tunt lager längs fransraden och ögonbrynen morgon och kväll på rengjord och torrt appliceringsområde. 5 mlThe Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum 5 ml
 • The Ordinary Coverage Foundation 2.1 Y Medium Yellow 30 ml

  The Ordinary Coverage Foundation 2.1 Y Medium Yellow 30 ml
  Flytande foundation med full täckning och ett unikt pigmentspridningssystem. SPF 15. Coverage Foundations ger full täckning och finns i en omfattande färgskala med 21 olika nyanser.
 • The Ordinary Hydrators and Oils High-Adherence Silicone Primer 30 ml

  The Ordinary Hydrators and Oils High-Adherence Silicone Primer 30 ml
  Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Denna formula använder avancerade adaptiva silikoner för att fungera som en matt, återfuktande, utjämnande primer som gör att makeupen håller längre. Primern kan också användas som den är, dvs som en icke-fet återfuktare som visuellt minskar porernas synlighet och ojämnheter i huden.Användning: Använd som sista steg i hudvårdsrutinen antingen enskilt eller som en makeup primer.30mlThe Ordinary Hydrators and Oils High-Adherence Silicone Primer 30 ml
 • The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer 30 ml

  The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer 30 ml
  The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer är en nydanande primer med serumliknande konsistens. Får efterföljande foundation och annat smink att sitta perfekt, utan att klumpa sig eller lägga sig i fina linjer. Primern kan också användas utan smink för att återfukta huden och ge den en matt, daggfrisk finish.
 • The Ordinary Serum Foundation 2.1 Y Medium Yellow 30 ml

  The Ordinary Serum Foundation 2.1 Y Medium Yellow 30 ml
  Lätt, flytande foundation med medium täckning och ett unikt pigmentspridningssystem. SPF 15. Serum Foundations har en lätt serumkonsistens och finns i en omfattande färgskala med hela 21 olika nyanser.
 • The Ordinary Coverage Foundation 1.0 P very fair Pink

  The Ordinary Coverage Foundation 1.0 P very fair Pink
  Flytande foundation i ett unikt pigmentspridningssystem med full täckning. SPF15.
 • The Ordinary Serum Foundation 2.0 P light medium Pink

  The Ordinary Serum Foundation 2.0 P light medium Pink
  Lätt flytande foundation i ett unikt pigmentspridningssystem med medium täckning. SPF15.
 • The Ordinary Coverage Foundation 1.2 P light Pink

  The Ordinary Coverage Foundation 1.2 P light Pink
  Flytande foundation i ett unikt pigmentspridningssystem med full täckning. SPF15.
 • The Ordinary Coverage Foundation 2.0 P light medium Pink

  The Ordinary Coverage Foundation 2.0 P light medium Pink
  Flytande foundation i ett unikt pigmentspridningssystem med full täckning. SPF15.
 • The Ordinary Coverage Foundation 3.0 Y medium dark Yellow

  The Ordinary Coverage Foundation 3.0 Y medium dark Yellow
  Flytande foundation i ett unikt pigmentspridningssystem med full täckning. SPF15.
 • The Ordinary Coverage Foundation 1.0 N very fair Neutral

  The Ordinary Coverage Foundation 1.0 N very fair Neutral
  Flytande foundation i ett unikt pigmentspridningssystem med full täckning. SPF15.
 • The Ordinary Coverage Foundation 1.2 YG light Yellow Gold

  The Ordinary Coverage Foundation 1.2 YG light Yellow Gold
  Flytande foundation i ett unikt pigmentspridningssystem med full täckning. SPF15.
 • The Ordinary Coverage Foundation 1.2 Y light Yellow

  The Ordinary Coverage Foundation 1.2 Y light Yellow
  Flytande foundation i ett unikt pigmentspridningssystem med full täckning. SPF15.
 • The Ordinary Coverage Foundation 1.0 NS very fair Neutral Silver

  The Ordinary Coverage Foundation 1.0 NS very fair Neutral Silver
  Flytande foundation i ett unikt pigmentspridningssystem med full täckning. SPF15.
 • The Ordinary High-Adherence Silicone Primer 30 ml

  The Ordinary High-Adherence Silicone Primer 30 ml
  High Adherence Silicone Primer från The Ordinary är en lätt primer med adaptiva silikoner. Återfuktar, korrigerar och jämnar ut hudytan så att sminket sitter bättre och längre.
 • The Ordinary High-Adherence Silicone Primer, 30 ml The Ordinary Primer

  The Ordinary High-Adherence Silicone Primer, 30 ml The Ordinary Primer
  30 ml, The Ordinary High-Adherence Silicone Primer använder avancerade adaptiva silikoner för att fungera som en matt, återfuktande, utjämnande primer för en makeup som håller längre. Primern kan också användas som den är, d.v.s som en icke-fet återfuktare som visuellt reducerar porernas synlighet och ojämnheter i huden. Matt resultat Reducerar synlighet av porer Återfuktar Innehåll: 30 mlAnvändningAnvänd som sista steg i hudvårdsrutinen antingen enskilt eller som en makeup-primer.IngredienserObservera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.
 • The Ordinary Coverage Foundation 1.2 N light Neutral

  The Ordinary Coverage Foundation 1.2 N light Neutral
  Flytande foundation i ett unikt pigmentspridningssystem med full täckning. SPF15.
 • The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer, 30 ml The Ordinary Primer

  The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer, 30 ml The Ordinary Primer
  30 ml, The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer är en lättviktig serumliknande primer som ökar spridbarheten för efterföljande make up för att undvika ett onaturligt och ojämnt resultat, speciellt kring ögonen och vid torr hy. Formulan lägger sig på huden som en tunn, återfuktande hinna för en naturlig dewy look. Återfuktande primer Vattenfri formula Alkoholfri Vegansk + Cruelty Free Innehåll: 30 mlIngredienserObservera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.
 • The Ordinary Colours Coverage Foundation 1.0 P Very Fair Pink

  The Ordinary Colours Coverage Foundation 1.0 P Very Fair Pink
  Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Coverage Foundations ger full täckning och finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser. Dessa foundations innehåller mer pigment än våra Serum Foundations men ger ändå ett naturligt resultat utan att makeupen känns tung, vilket kan göra att huden ser äldre ut. Texturen är som en lätt creme utan oljig känsla. Doseras lätt med hjälp av pumpflaskan. Pigmenten som används ger en rik, mättad effekt. Det unika pigmentspridningssystemet gör att den ser naturlig ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre. Ger ett halvmatt resultat och passar ihop med de flesta primers och är utvecklade för att passa perfekt ihop med primers från The Ordinary.The Ordinary Colours Coverage Foundation 1.0 P Very Fair Pink
 • The Ordinary Colours Serum Foundation 2.1 P Medium Pink

  The Ordinary Colours Serum Foundation 2.1 P Medium Pink
  Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Serum Foundations är lätta och ger medium täckning och finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser. Resultatet ser naturligt ut på huden med en mycket lätt serumkänsla. Formulan är lågviskös och doseras lätt med hjälp av pumpflaskan. Pigmenten som används ger en rik, mättad effekt. Det unika pigmentspridningssystemet gör att den ser naturlig ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre. Ger ett halvmatt resultat och passar ihop med de flesta primers och är utvecklade för att passa perfekt ihop med primers från The Ordinary.The Ordinary Colours Serum Foundation 2.1 P Medium Pink
 • The Ordinary Colours Serum Foundation 3.0 Y Medium Dark Yellow

  The Ordinary Colours Serum Foundation 3.0 Y Medium Dark Yellow
  Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Serum Foundations är lätta och ger medium täckning och finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser. Resultatet ser naturligt ut på huden med en mycket lätt serumkänsla. Formulan är lågviskös och doseras lätt med hjälp av pumpflaskan. Pigmenten som används ger en rik, mättad effekt. Det unika pigmentspridningssystemet gör att den ser naturlig ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre. Ger ett halvmatt resultat och passar ihop med de flesta primers och är utvecklade för att passa perfekt ihop med primers från The Ordinary.The Ordinary Colours Serum Foundation 3.0 Y Medium Dark Yellow
 • The Ordinary Colours Coverage Foundation 1.2 P Light Pink

  The Ordinary Colours Coverage Foundation 1.2 P Light Pink
  Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Coverage Foundations ger full täckning och finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser. Dessa foundations innehåller mer pigment än våra Serum Foundations men ger ändå ett naturligt resultat utan att makeupen känns tung, vilket kan göra att huden ser äldre ut. Texturen är som en lätt creme utan oljig känsla. Doseras lätt med hjälp av pumpflaskan. Pigmenten som används ger en rik, mättad effekt. Det unika pigmentspridningssystemet gör att den ser naturlig ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre. Ger ett halvmatt resultat och passar ihop med de flesta primers och är utvecklade för att passa perfekt ihop med primers från The Ordinary.The Ordinary Colours Coverage Foundation 1.2 P Light Pink
 • The Ordinary Colours Coverage Foundation 3.2 N Deep Neutral

  The Ordinary Colours Coverage Foundation 3.2 N Deep Neutral
  Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Coverage Foundations ger full täckning och finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser. Dessa foundations innehåller mer pigment än våra Serum Foundations men ger ändå ett naturligt resultat utan att makeupen känns tung, vilket kan göra att huden ser äldre ut. Texturen är som en lätt creme utan oljig känsla. Doseras lätt med hjälp av pumpflaskan. Pigmenten som används ger en rik, mättad effekt. Det unika pigmentspridningssystemet gör att den ser naturlig ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre. Ger ett halvmatt resultat och passar ihop med de flesta primers och är utvecklade för att passa perfekt ihop med primers från The Ordinary.The Ordinary Colours Coverage Foundation 3.2 N Deep Neutral
 • The Ordinary Colours Serum Foundation 3.1 R Dark Red

  The Ordinary Colours Serum Foundation 3.1 R Dark Red
  Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Serum Foundations är lätta och ger medium täckning och finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser. Resultatet ser naturligt ut på huden med en mycket lätt serumkänsla. Formulan är lågviskös och doseras lätt med hjälp av pumpflaskan. Pigmenten som används ger en rik, mättad effekt. Det unika pigmentspridningssystemet gör att den ser naturlig ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre. Ger ett halvmatt resultat och passar ihop med de flesta primers och är utvecklade för att passa perfekt ihop med primers från The Ordinary.The Ordinary Colours Serum Foundation 3.1 R Dark Red
 • The Ordinary Colours Serum Foundation 3.2 N Deep Neutral

  The Ordinary Colours Serum Foundation 3.2 N Deep Neutral
  Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Serum Foundations är lätta och ger medium täckning och finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser. Resultatet ser naturligt ut på huden med en mycket lätt serumkänsla. Formulan är lågviskös och doseras lätt med hjälp av pumpflaskan. Pigmenten som används ger en rik, mättad effekt. Det unika pigmentspridningssystemet gör att den ser naturlig ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre. Ger ett halvmatt resultat och passar ihop med de flesta primers och är utvecklade för att passa perfekt ihop med primers från The Ordinary.The Ordinary Colours Serum Foundation 3.2 N Deep Neutral
 • Multi-Peptide Lash and Brow Serum, 5 ml The Ordinary Ögonfransserum & Brynserum

  Multi-Peptide Lash and Brow Serum, 5 ml The Ordinary Ögonfransserum & Brynserum
  5 ml, The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum är ett lätt serum som är designat för att främja utseendet av tjockare, fylligare och friskare fransar och bryn. Formulan är byggd på tekniker som inkluderar SYMPEPTIDE XLASH® peptidkomplex (med Myristoyl Pentapeptide-17), REDENSYL™-komplex (med Larix Europaea träextrakt och Camellia Sinensis bladextrakt), CAPIXYL™ peptidkomplex (med Acetyl Tetrapeptide-3 och Trifolium Pratense Flower Extrakt), Widelash™-peptidkomplex (med biotinoyltripeptid-1), Anargy®-peptidkomplex (Oligopeptid-2 och glykoproteiner) och koffein med hög löslighet (0,5 % nettokoffein i vikt) i en ultralätt bas*.
 • The Ordinary Colours Serum Foundation 2.1 Y Medium Yellow

  The Ordinary Colours Serum Foundation 2.1 Y Medium Yellow
  Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Serum Foundations är lätta och ger medium täckning och finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser. Resultatet ser naturligt ut på huden med en mycket lätt serumkänsla. Formulan är lågviskös och doseras lätt med hjälp av pumpflaskan. Pigmenten som används ger en rik, mättad effekt. Det unika pigmentspridningssystemet gör att den ser naturlig ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre. Ger ett halvmatt resultat och passar ihop med de flesta primers och är utvecklade för att passa perfekt ihop med primers från The Ordinary.The Ordinary Colours Serum Foundation 2.1 Y Medium Yellow
 • The Ordinary Colours Coverage Foundation 2.1 Y Medium Yellow

  The Ordinary Colours Coverage Foundation 2.1 Y Medium Yellow
  Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Coverage Foundations ger full täckning och finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser. Dessa foundations innehåller mer pigment än våra Serum Foundations men ger ändå ett naturligt resultat utan att makeupen känns tung, vilket kan göra att huden ser äldre ut. Texturen är som en lätt creme utan oljig känsla. Doseras lätt med hjälp av pumpflaskan. Pigmenten som används ger en rik, mättad effekt. Det unika pigmentspridningssystemet gör att den ser naturlig ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre. Ger ett halvmatt resultat och passar ihop med de flesta primers och är utvecklade för att passa perfekt ihop med primers från The Ordinary.The Ordinary Colours Coverage Foundation 2.1 Y Medium Yellow
 • The Ordinary Colours Coverage Foundation 3.3 N Very Deep Neutral

  The Ordinary Colours Coverage Foundation 3.3 N Very Deep Neutral
  Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Coverage Foundations ger full täckning och finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser. Dessa foundations innehåller mer pigment än våra Serum Foundations men ger ändå ett naturligt resultat utan att makeupen känns tung, vilket kan göra att huden ser äldre ut. Texturen är som en lätt creme utan oljig känsla. Doseras lätt med hjälp av pumpflaskan. Pigmenten som används ger en rik, mättad effekt. Det unika pigmentspridningssystemet gör att den ser naturlig ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre. Ger ett halvmatt resultat och passar ihop med de flesta primers och är utvecklade för att passa perfekt ihop med primers från The Ordinary.The Ordinary Colours Coverage Foundation 3.3 N Very Deep Neutral
 • The Ordinary Colours Serum Foundation 3.2 R Deep Red

  The Ordinary Colours Serum Foundation 3.2 R Deep Red
  Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Serum Foundations är lätta och ger medium täckning och finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser. Resultatet ser naturligt ut på huden med en mycket lätt serumkänsla. Formulan är lågviskös och doseras lätt med hjälp av pumpflaskan. Pigmenten som används ger en rik, mättad effekt. Det unika pigmentspridningssystemet gör att den ser naturlig ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre. Ger ett halvmatt resultat och passar ihop med de flesta primers och är utvecklade för att passa perfekt ihop med primers från The Ordinary.The Ordinary Colours Serum Foundation 3.2 R Deep Red
 • The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer 30 ml

  The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer 30 ml
  High-Spreadability Fluid Primer från det populära hudvårdsmärket The Ordinary erbjuder en ny generation av primer med en flytande, serumliknande konsistens som sömlöst glider över huden för att förbättra din makeups hållbarhet och täckning. Utformad med högflexibelt silikon. Den bekämpar mörka pigmentfläckar, särskilt runt ögonen och på torra hudfläckar för ett jämnare och naturligare utseende. Hudens ytskikt täcks med en icke-fet, fuktgivande hinna som skapar en strålande lyster.   Fri från olja, alkohol och nötter. Vegansk. Ej testad på djur.
 • The Ordinary High-Adherence Silicone Primer 30 ml

  The Ordinary High-Adherence Silicone Primer 30 ml
  High-Adherence Silicone Primer från det populära hudvårdsmärket The Ordinary är en avancerad behandling som återfuktar, mattifierar och slätar ut huden för optimal makeupapplikation. Den icke-feta formulan har adaptiva silikonpartiklar som skapar en professionell finish med lång hållbarhet. Den arbetar effektivt för att sudda ut skavanker som fina linjer och förstorade porer. Fri från alkohol och olja. Den gör att din hud ser fräsch, glansfri och felfri ut samtidigt som den förlänger din makeups hållbarhet.   Fri från olja, alkohol och nötter. Vegansk. Ej testad på djur.
 • The Ordinary Colours Serum Foundation 3.3 N Very Deep Neutral

  The Ordinary Colours Serum Foundation 3.3 N Very Deep Neutral
  Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Serum Foundations är lätta och ger medium täckning och finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser. Resultatet ser naturligt ut på huden med en mycket lätt serumkänsla. Formulan är lågviskös och doseras lätt med hjälp av pumpflaskan. Pigmenten som används ger en rik, mättad effekt. Det unika pigmentspridningssystemet gör att den ser naturlig ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre. Ger ett halvmatt resultat och passar ihop med de flesta primers och är utvecklade för att passa perfekt ihop med primers från The Ordinary.The Ordinary Colours Serum Foundation 3.3 N Very Deep Neutral
 • The Ordinary Colour Concealer 4.1 N deeper Neutral

  The Ordinary Colour Concealer 4.1 N deeper Neutral
  Krämliknande med hög spridningsförmåga som ger mycket hög täckning med en fin finish.Praktisk, tunn applikator för enkel och exakt applicering.Pigmentet lägger sig jämnt över huden och ger ett naturligt resultat utan att lägga sig i fina linjer. Finns i 21 olika nyanser som motsvarar The Ordinarys foundations serie. Applicera på ojämnheter eller under ögonpartiet. Blanda med fingertopparna eller en applikator.8mlThe Ordinary Colour Concealer 4.1 N deeper Neutral
 • The Ordinary High-Adherence Silicone Primer, 30 ml The Ordinary Primer

  The Ordinary High-Adherence Silicone Primer, 30 ml The Ordinary Primer
  30 ml, Utjämnande primer med hög vidhäftning.Denna formula använder avancerade adaptiva silikoner för att fungera som en matt, återfuktande, utjämnande primer som gör att makeupen håller längre. Primern kan också användas som den är, dvs som en icke-fet återfuktare som visuellt minskar porernas synlighet och ojämnheter i huden.Användning:Använd som sista steg i hudvårdsrutinen antingen enskilt eller som en makeup primer. Ingredients:Aqua (Water), Isodecyl Neopentanoate, Dimethicone, Dimethicone/Bis-Isobutyl PPG-20 Crosspolymer, Hydroxyethyl Acryalte/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Hexamethyldisiloxane, Isoceteth-20, Polysilicone-11, Tocopherol, Polysorbate 60, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.
 • The Ordinary Colours Serum Foundation 3.0 R Medium Dark Red

  The Ordinary Colours Serum Foundation 3.0 R Medium Dark Red
  Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Serum Foundations är lätta och ger medium täckning och finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser. Resultatet ser naturligt ut på huden med en mycket lätt serumkänsla. Formulan är lågviskös och doseras lätt med hjälp av pumpflaskan. Pigmenten som används ger en rik, mättad effekt. Det unika pigmentspridningssystemet gör att den ser naturlig ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre. Ger ett halvmatt resultat och passar ihop med de flesta primers och är utvecklade för att passa perfekt ihop med primers från The Ordinary.The Ordinary Colours Serum Foundation 3.0 R Medium Dark Red
 • The Ordinary Colours Serum Foundation 1.2 Y Light Yellow

  The Ordinary Colours Serum Foundation 1.2 Y Light Yellow
  Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Serum Foundations är lätta och ger medium täckning och finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser. Resultatet ser naturligt ut på huden med en mycket lätt serumkänsla. Formulan är lågviskös och doseras lätt med hjälp av pumpflaskan. Pigmenten som används ger en rik, mättad effekt. Det unika pigmentspridningssystemet gör att den ser naturlig ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre. Ger ett halvmatt resultat och passar ihop med de flesta primers och är utvecklade för att passa perfekt ihop med primers från The Ordinary.The Ordinary Colours Serum Foundation 1.2 Y Light Yellow
 • The Ordinary Colours Coverage Foundation 3.2 R Deep Red

  The Ordinary Colours Coverage Foundation 3.2 R Deep Red
  Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Coverage Foundations ger full täckning och finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser. Dessa foundations innehåller mer pigment än våra Serum Foundations men ger ändå ett naturligt resultat utan att makeupen känns tung, vilket kan göra att huden ser äldre ut. Texturen är som en lätt creme utan oljig känsla. Doseras lätt med hjälp av pumpflaskan. Pigmenten som används ger en rik, mättad effekt. Det unika pigmentspridningssystemet gör att den ser naturlig ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre. Ger ett halvmatt resultat och passar ihop med de flesta primers och är utvecklade för att passa perfekt ihop med primers från The Ordinary.The Ordinary Colours Coverage Foundation 3.2 R Deep Red
 • The Ordinary Colours Coverage Foundation 3.1 R Dark Red

  The Ordinary Colours Coverage Foundation 3.1 R Dark Red
  Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Coverage Foundations ger full täckning och finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser. Dessa foundations innehåller mer pigment än våra Serum Foundations men ger ändå ett naturligt resultat utan att makeupen känns tung, vilket kan göra att huden ser äldre ut. Texturen är som en lätt creme utan oljig känsla. Doseras lätt med hjälp av pumpflaskan. Pigmenten som används ger en rik, mättad effekt. Det unika pigmentspridningssystemet gör att den ser naturlig ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre. Ger ett halvmatt resultat och passar ihop med de flesta primers och är utvecklade för att passa perfekt ihop med primers från The Ordinary.The Ordinary Colours Coverage Foundation 3.1 R Dark Red

Återförsäljare till The Ordinary

» Lyko

» Cocopanda

ilead